Clubul aspirantelor - partea a doua
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Friday, December 29, 2006 12:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
aoorika wrote:
Mi-am facut testul aseara, a iesit doar o liniuta, nici urma de a 2-a. uff
Acum am o alta problema banghead desi CM-ul s-a terminat luni, de miercuri seara (cand am observat eu) am iar o secretie, in interior, maro maro, aproape negru. Astazi este a 8-a zi, si de obicei pana in ziua asta imi venea si imi trecea CM-ul de 2 ori.... acum nu mai stiu ce inseamna asta fool
M-as duce la un doctor, pt ca ma gandesc ca, chiar daca nu e bebe, ceva tot am..... dar unde sa gasesc un doctor acum in prag de anul nou maseluta

Neaparat mergi la urgenta, la o maternitate tot e cineva. Multa sanatate!
Alina
Scris: Friday, December 29, 2006 12:58 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
sousourel wrote:
Neaparat mergi la urgenta, la o maternitate tot e cineva.

Da, asa cred si eu, iti doresc multa sanatate.
aoorika
Scris: Friday, January 12, 2007 12:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/12/2006
La multi ani! pupici pupici pupici
Vad ca nu a mai scris nimeni de anul trecut. Vesti ceva de la voi?
Eu nu am apucat sa ma duc la doctor uff , sper sa ajung saptamana viitoare. Nu ma simt prea bine, am ameteli mereu, ma cam frige si burtica, mi se pare ca s-a si marit putin, dar in rest nimic, greata si dureri de sani. Sper sa-mi dea o veste buna doctorul. mami de fetita
Kiki
Scris: Friday, January 12, 2007 12:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
aoorika wrote:
La multi ani! pupici pupici pupici
Vad ca nu a mai scris nimeni de anul trecut. Vesti ceva de la voi?
Eu nu am apucat sa ma duc la doctor uff , sper sa ajung saptamana viitoare. Nu ma simt prea bine, am ameteli mereu, ma cam frige si burtica, mi se pare ca s-a si marit putin, dar in rest nimic, greata si dureri de sani. Sper sa-mi dea o veste buna doctorul. mami de fetita

La multi ani!
Te asteptam cu vesti bune! yes
Cris Rusu
Scris: Friday, January 12, 2007 12:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
Asteptam o veste cu ochisori! flowers mami de fetita
Alina
Scris: Friday, January 12, 2007 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Aoorica, te asteptam cu vesti bune.
aoorika
Scris: Tuesday, January 16, 2007 9:33 AM
Nivel

cry Am fost de dimineata la doctor, mi-am facut o ecografie, si se pare ca nu e. plans Mi-a zis sa astept sa vad cum imi vine luna asta, ar tb sa-mi vina vineri, si dupa sa ma duc iar la ginecolog pt niste analize.uff Oricum e bine ca am scapat de inflamatia pe care am avut-o acum vreo 4 luni si pt care am tot luat antibiotice, am FSD-ul gol acum. Tratamentul l-am terminat prin noiembrie, e posibil sa fie vreo reactie de la el? uff
dya
Scris: Tuesday, January 16, 2007 5:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Se poate sa faci reactie si de la tratament dar asta s-ar intimpla imediat dupa, nu la diferenta de aproape doua luni. Dar din cite spui tu, se poate sa fie iar o infectie, doctorul nu a spus nimic, ce explicatie a avut pentru arsurile pe care le ai?oare
aoorika
Scris: Wednesday, January 17, 2007 7:32 AM
Nivel

Culmea e ca nu mai am nimic acum, nici urma de infectie. Vreau sa spun ca imediat cum mi-a pus aparatul acela pe burtica, in secunda urmatoare a dat din cap si mi-a spus ca nu sunt.uff Cum putea sa vada asa imediat??? Stiu ca atunci cand esti la inceput de sarcina, in prima luna se vede mai greu. Referitor la starile pe care le am, a spus ca e posibil sa mi le provoc singura, pt ca imi doresc atat de mult un bebe, psihicul lucreaza si-mi da starile astea. banghead
Kiki
Scris: Wednesday, January 17, 2007 11:26 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
aoorika wrote:
Culmea e ca nu mai am nimic acum, nici urma de infectie. Vreau sa spun ca imediat cum mi-a pus aparatul acela pe burtica, in secunda urmatoare a dat din cap si mi-a spus ca nu sunt.uff Cum putea sa vada asa imediat??? Stiu ca atunci cand esti la inceput de sarcina, in prima luna se vede mai greu. Referitor la starile pe care le am, a spus ca e posibil sa mi le provoc singura, pt ca imi doresc atat de mult un bebe, psihicul lucreaza si-mi da starile astea. banghead

Am auzit si eu de sarcina psihologica: iti doresti atat de tare un copil incat corpul tau incepe sa aiba semnele de sarcina. Dar atat de repede sa vada ca nu esti, imi pare aiurea. De ce nu mergi si la alt doctor? Ori mai astepti o saptamana - doua ca sa fie sarcina mai mare si sa vada tot prostul din prima secunda sic
aoorika
Scris: Wednesday, January 17, 2007 11:58 AM
Nivel

Kiki wrote:

Am auzit si eu de sarcina psihologica: iti doresti atat de tare un copil incat corpul tau incepe sa aiba semnele de sarcina. Dar atat de repede sa vada ca nu esti, imi pare aiurea. De ce nu mergi si la alt doctor? Ori mai astepti o saptamana - doua ca sa fie sarcina mai mare si sa vada tot prostul din prima secunda sic

Da, am mai auzit si eu de sarcini psihologice. uff Cred ca o sa stau linistita, nu ma mai gandesc la sarcina, vedem ce se intampla, daca e sa fie bebe si sa nu se fi vazut - f bine, daca nu e - poate data viitoare.sic Pe mine m-a socat cat de repede mi-a zis ca nu e sarcina. O sa-mi caut un doctor bun data viitoare cand o sa ma mai duc, in ultima vreme am tot fost la multi medici.
vivy
Scris: Wednesday, January 17, 2007 9:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/5/2006
La multi ani! tuturor

aoorika fa-ti test de sarcina din urina si eventual din sange la un laborator, astea nu pot mima o sarcina. La ecograf nu prea se vede asa de repede, abia dupa 6 sapt de la concepere. Sa dea Dumnezeu sa fie mami de fetita
Miri
Scris: Wednesday, January 17, 2007 10:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
aoorika wrote:

Da, am mai auzit si eu de sarcini psihologice. uff ....

Se numeste "sarcina fantoma"si am deschis un topic la sectiunea "Sanatate" pentru cele care doresc sa afle mai multe amanunte!

Iti doresc mult succes, sa fie cat mai repede asa cum iti doresti!flowers
aoorika
Scris: Thursday, January 18, 2007 7:46 AM
Nivel

vivy wrote:
La multi ani! tuturor

aoorika fa-ti test de sarcina din urina si eventual din sange la un laborator, astea nu pot mima o sarcina. La ecograf nu prea se vede asa de repede, abia dupa 6 sapt de la concepere. Sa dea Dumnezeu sa fie mami de fetita

Mi-am facut un test luni, si a fost negativ.cry Din cauza asta m-am hotarat sa ma duc la un ecograf, poate acolo se vede. Inainte sa-mi puna aparatul pe burtica m-a intrbat si doctorita daca mi-am facut si test, si i-am spus ca a fost negativ. Dupa, imediat a dat din cap ca nu sunt. Nu stiu ce mi-ar fi raspuns daca ii spuneam ca a iesit pozitiv.uff
Acum incerc sa nu ma mai gandesc la asta, de o fi sa fie bebe.... Doamne ajuta!!!!
aoorika
Scris: Monday, January 22, 2007 7:02 AM
Nivel

Nu mai inteleg nimic. fool Este a 4-a zi de cand tb sa-mi vina CM-ul.... si nimic... nici urma de el.uff Nu stiu ce sa mai cred, o sa-mi iau iar un test de sarcina, poate poate. Daca e iar negativ si tot nu o sa-mi vina, ma duc iar la un doctor. nervi Ceva tot am. maseluta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.