Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| aoorika wrote:Mi-am facut testul aseara, a iesit doar o liniuta, nici urma de a 2-a. Acum am o alta problema  desi CM-ul s-a terminat luni, de miercuri seara (cand am observat eu) am iar o secretie, in interior, maro maro, aproape negru. Astazi este a 8-a zi, si de obicei pana in ziua asta imi venea si imi trecea CM-ul de 2 ori.... acum nu mai stiu ce inseamna asta M-as duce la un doctor, pt ca ma gandesc ca, chiar daca nu e bebe, ceva tot am..... dar unde sa gasesc un doctor acum in prag de anul nou
Neaparat mergi la urgenta, la o maternitate tot e cineva. Multa sanatate! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| sousourel wrote:Neaparat mergi la urgenta, la o maternitate tot e cineva.
Da, asa cred si eu, iti doresc multa sanatate. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/12/2006 Mesaje: 28
| La multi ani! Vad ca nu a mai scris nimeni de anul trecut. Vesti ceva de la voi? Eu nu am apucat sa ma duc la doctor , sper sa ajung saptamana viitoare. Nu ma simt prea bine, am ameteli mereu, ma cam frige si burtica, mi se pare ca s-a si marit putin, dar in rest nimic, greata si dureri de sani. Sper sa-mi dea o veste buna doctorul. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| aoorika wrote:La multi ani! Vad ca nu a mai scris nimeni de anul trecut. Vesti ceva de la voi? Eu nu am apucat sa ma duc la doctor  , sper sa ajung saptamana viitoare. Nu ma simt prea bine, am ameteli mereu, ma cam frige si burtica, mi se pare ca s-a si marit putin, dar in rest nimic, greata si dureri de sani. Sper sa-mi dea o veste buna doctorul.
La multi ani! Te asteptam cu vesti bune! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Asteptam o veste cu ochisori! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Aoorica, te asteptam cu vesti bune. |
|
| Am fost de dimineata la doctor, mi-am facut o ecografie, si se pare ca nu e. Mi-a zis sa astept sa vad cum imi vine luna asta, ar tb sa-mi vina vineri, si dupa sa ma duc iar la ginecolog pt niste analize. Oricum e bine ca am scapat de inflamatia pe care am avut-o acum vreo 4 luni si pt care am tot luat antibiotice, am FSD-ul gol acum. Tratamentul l-am terminat prin noiembrie, e posibil sa fie vreo reactie de la el? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Se poate sa faci reactie si de la tratament dar asta s-ar intimpla imediat dupa, nu la diferenta de aproape doua luni. Dar din cite spui tu, se poate sa fie iar o infectie, doctorul nu a spus nimic, ce explicatie a avut pentru arsurile pe care le ai? |
|
| Culmea e ca nu mai am nimic acum, nici urma de infectie. Vreau sa spun ca imediat cum mi-a pus aparatul acela pe burtica, in secunda urmatoare a dat din cap si mi-a spus ca nu sunt. Cum putea sa vada asa imediat??? Stiu ca atunci cand esti la inceput de sarcina, in prima luna se vede mai greu. Referitor la starile pe care le am, a spus ca e posibil sa mi le provoc singura, pt ca imi doresc atat de mult un bebe, psihicul lucreaza si-mi da starile astea. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| aoorika wrote:Culmea e ca nu mai am nimic acum, nici urma de infectie. Vreau sa spun ca imediat cum mi-a pus aparatul acela pe burtica, in secunda urmatoare a dat din cap si mi-a spus ca nu sunt.  Cum putea sa vada asa imediat??? Stiu ca atunci cand esti la inceput de sarcina, in prima luna se vede mai greu. Referitor la starile pe care le am, a spus ca e posibil sa mi le provoc singura, pt ca imi doresc atat de mult un bebe, psihicul lucreaza si-mi da starile astea.
Am auzit si eu de sarcina psihologica: iti doresti atat de tare un copil incat corpul tau incepe sa aiba semnele de sarcina. Dar atat de repede sa vada ca nu esti, imi pare aiurea. De ce nu mergi si la alt doctor? Ori mai astepti o saptamana - doua ca sa fie sarcina mai mare si sa vada tot prostul din prima secunda |
|
| Kiki wrote:Am auzit si eu de sarcina psihologica: iti doresti atat de tare un copil incat corpul tau incepe sa aiba semnele de sarcina. Dar atat de repede sa vada ca nu esti, imi pare aiurea. De ce nu mergi si la alt doctor? Ori mai astepti o saptamana - doua ca sa fie sarcina mai mare si sa vada tot prostul din prima secunda
Da, am mai auzit si eu de sarcini psihologice. Cred ca o sa stau linistita, nu ma mai gandesc la sarcina, vedem ce se intampla, daca e sa fie bebe si sa nu se fi vazut - f bine, daca nu e - poate data viitoare. Pe mine m-a socat cat de repede mi-a zis ca nu e sarcina. O sa-mi caut un doctor bun data viitoare cand o sa ma mai duc, in ultima vreme am tot fost la multi medici. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/5/2006 Mesaje: 141
| La multi ani! tuturor
aoorika fa-ti test de sarcina din urina si eventual din sange la un laborator, astea nu pot mima o sarcina. La ecograf nu prea se vede asa de repede, abia dupa 6 sapt de la concepere. Sa dea Dumnezeu sa fie |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| aoorika wrote:Da, am mai auzit si eu de sarcini psihologice.  ....
Se numeste "sarcina fantoma"si am deschis un topic la sectiunea "Sanatate" pentru cele care doresc sa afle mai multe amanunte!
Iti doresc mult succes, sa fie cat mai repede asa cum iti doresti! |
|
| vivy wrote:La multi ani! tuturor aoorika fa-ti test de sarcina din urina si eventual din sange la un laborator, astea nu pot mima o sarcina. La ecograf nu prea se vede asa de repede, abia dupa 6 sapt de la concepere. Sa dea Dumnezeu sa fie
Mi-am facut un test luni, si a fost negativ. Din cauza asta m-am hotarat sa ma duc la un ecograf, poate acolo se vede. Inainte sa-mi puna aparatul pe burtica m-a intrbat si doctorita daca mi-am facut si test, si i-am spus ca a fost negativ. Dupa, imediat a dat din cap ca nu sunt. Nu stiu ce mi-ar fi raspuns daca ii spuneam ca a iesit pozitiv. Acum incerc sa nu ma mai gandesc la asta, de o fi sa fie bebe.... Doamne ajuta!!!!
|
|
| Nu mai inteleg nimic. Este a 4-a zi de cand tb sa-mi vina CM-ul.... si nimic... nici urma de el. Nu stiu ce sa mai cred, o sa-mi iau iar un test de sarcina, poate poate. Daca e iar negativ si tot nu o sa-mi vina, ma duc iar la un doctor. Ceva tot am. |
|
|