Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Sa dea Domnul sa fie asa cum iti doresti ! si te asteptam cu vesti ! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/12/2006 Mesaje: 28
| Multumesc mult si sa dea Dumnezeu la toate care isi doresc un bebe!!! O sa va spun ce mi-a adus moshul saptamana viitoare. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Aoorika,sper ca Mosul sa-ti aduca cea ce-ti doresti mai mult! |
|
| Sunt trista, mi-a venit beleaua , dar e f diferit de data asa, are o culoare diferita, si culmea este ca ma doar f putin, de obicei am niste dureri de mor. Nu inteleg ce a fost cu "maroneala", oi fi racita? |
|
| Poate ca esti si racita, dar atunci ai fi avut si ceva dureri, zic eu. Vezi si tu cat te tine si la ce intensitate fata de obicei, si eventual ia-ti si un test, poate cine stie |
|
| Nu vreau sa fac testul acum, e mult prea devreme. Astept sa-mi treaca .... daca nu e... incercam data viitoare!!! Trebuie sa iasa pana la urma. Doar oricum, nu cred ca ma mai stresez cu ziua fertila.... imediat ce-mi trece, incepem si prestam. Am inteles ca e bine o zi da una nu, o sa fac si asa, poate poate...... |
|
| Succes atunci ! Si ... foc continuu |
|

| Dragele noastre aspirante, nu v-a lasat nimic Mosul, in alta parte decat sub bradutz? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Draga Miri , Mosu nu ne-a facut un cadou anul asta, dar speram ca poate ne aduce iepurasul minunea pe care o asteptam. |
|

| Oricand e bine venit un astfel de "cadou"! |
|
| La multi ani!! Si bine v-am regasit. De 2 zile ma chinui sa gasesc forumul, credeam ca a fost scos. Nici la mine nu a venit Mosul, de fapt nu stiu. Mi-e frica sa fac testul, mi-e frica sa nu-mi iasa un rezultat negativ. CM-ul a fost normal, in schimb n-am avut niciun pic de durere, si s-a terminat brusc. Acum sunt racita, am facut si febra . Sper sa-mi treaca repede ca nu mai pot.
|
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| aoorika wrote: Acum sunt racita, am facut si febra
Iti doresc multa sanatate si nu-ti pierde speranta. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Craciun Fericit si La Multi Ani !
Nici la noi nu a venit mosul..., poate regii imi vor aduce ceva interesant
|
|
| Mi-am facut testul aseara, a iesit doar o liniuta, nici urma de a 2-a. Acum am o alta problema desi CM-ul s-a terminat luni, de miercuri seara (cand am observat eu) am iar o secretie, in interior, maro maro, aproape negru. Astazi este a 8-a zi, si de obicei pana in ziua asta imi venea si imi trecea CM-ul de 2 ori.... acum nu mai stiu ce inseamna asta M-as duce la un doctor, pt ca ma gandesc ca, chiar daca nu e bebe, ceva tot am..... dar unde sa gasesc un doctor acum in prag de anul nou |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| aoorika wrote:... M-as duce la un doctor, pt ca ma gandesc ca, chiar daca nu e bebe, ceva tot am..... dar unde sa gasesc un doctor acum in prag de anul nou
O clinica privata...sau la camera de garda a unui spital... |
|
|