Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Thursday, May 8, 2025 11:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/12/2020
Andreea_neacsu wrote:
Ella totusi fii optimista 🙏🏻 stii ca e greu , mai ales cand vezi ca testele scad in intensitate , dar sa stii ca eu nu faceam test dimineata ci dupa amiaza , iesea mult mai bine si era mai vizibila linia .. Mai dozezi beta ?
Poate esti 11 dpo , esti sigura ca esti 12? ai urmarit ovulatia ?

Da sunt sigură de ovulatie. Am ovulat in 25, in 26 deja aveam test negativ.

Nu-mi fac speranțe pentru că direcția nu e una buna. Dar mergem înainte🥰

L.e. nu cred că mai fac beta, nu vad rostul.
Lore35
Scris: Thursday, May 8, 2025 3:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/7/2022
deme wrote:
Ce multe burtica si teste pozitive aici 🥰
Revin si eu cu un mic update:) in 27 aprilie am avut botezul, doar la biserica si apoi toata lumea acasa mai ales ca era doar familia iar în 28 m-am internat pt repunerea în tranzit, am scăpat se punga de colostoma si sunt cea mai fericita.
Recuperarea este dificila insa dorul de cea mica este mai mare, asa ca trecem peste greutăți altfel si miercuri ma externeaza :)
Eu sunt rablagita rau ,insa Ema este o scumpa :)
Va las cateva poze cu domnisoara mea și nu renunțați fetelor, ce e al vostru este pus deoparte 🌸

https://ibb.co/Wvmz89cj
https://ibb.co/Jw40cJhQ
https://ibb.co/xSfF8sjM
https://ibb.co/3mRwdSQs

Sa creasca mare si sanatoasa, sa va aduca doar bucurii. Este o minune de copil iar tu o mama puternica. Iti doresc multa sanatate si creștere usoara,meriti numai bine sa iti dea Dumnezeu! 🤗 😘
Cris567
Scris: Thursday, May 8, 2025 5:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/1/2024
Ella, mai incearca un test maine sa vezi cum e.

Pe mine m au apucat starile de greata de vreo 2-3 zile si simt ca mi se pune un nod in gat. Uneori daca vad mancare mi se face foame, dar uneori greata. Daca fac o miscare mai intensa, la fel. De ex am dat cu mopul mai inainte si cand m am oprit m-a luat senzatia aia de greata :( Ce remedii imi recomandati?
Alexandra1210
Scris: Thursday, May 8, 2025 6:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/10/2025
Criss ,ce ai făcut de data asta diferit când ai rămas însărcinată ?😄 Tu ai cm regulat? Ai luat ceva vitamine prenatale ?
Sarcina ușoară 🤗 ps: e un semn bun greata din ce am înțeles ,înseamnă că sarcina decurge perfect
EllaMaria
Scris: Thursday, May 8, 2025 6:33 PM
Nivel

Andreea ai dreptate cu făcutul testelor după masă. Am mai făcut unu pe la 16 și pare puțin mai intens că ieri.
Cris567
Scris: Thursday, May 8, 2025 7:18 PM
Nivel

Alexandra1210 wrote:
Criss ,ce ai făcut de data asta diferit când ai rămas însărcinată ?😄 Tu ai cm regulat? Ai luat ceva vitamine prenatale ?
Sarcina ușoară 🤗 ps: e un semn bun greata din ce am înțeles ,înseamnă că sarcina decurge perfect

Multumeesc si sa fie o luna cu mult noroc si la voi. Nu am facut nimic, nu am luat nimic, asa a fost sa fie. Nu am ciclu regulat, in ultimele 2 luni l am avut fix la 24 de zile, dar de obicei difera de la luna la luna: 23-26. N am facut teste de ovulatie ca nu stiu sa fac si nu m am complicat cu ele. M am uitat pe calendar, dar nu stiu cat m a ajutat, mai mult m am luat dupa mucus si intuiam ca ma apropii de ovulatie, dar nu am pus presiune. Luna trecuta cred ca am prins o zi fix cu ovulatia sau in apropiere pt ca sincer nu am prestat ca la carte la 2 zile.
Luna01
Scris: Thursday, May 8, 2025 10:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2025
Cris567 wrote:
Ella, mai incearca un test maine sa vezi cum e.

Pe mine m au apucat starile de greata de vreo 2-3 zile si simt ca mi se pune un nod in gat. Uneori daca vad mancare mi se face foame, dar uneori greata. Daca fac o miscare mai intensa, la fel. De ex am dat cu mopul mai inainte si cand m am oprit m-a luat senzatia aia de greata :( Ce remedii imi recomandati?

Eu mai iau cate un Emetix, dar ma ajută mai mult pe moment. Incerc sa evit mirosurile puternice, care stiu ca ma deranjează. De exemplu, nu mă mai dau deloc cu parfum, am dat la o parte toate odorizantele de peste tot etc.
De multe ori mă ajută să mănânc ceva atunci când imi e greață, dar uneori chiar nu imi place nimic sau chiar îmi provoacă greață mâncarea. De foarte multe ori am comandat cate ceva și apoi a ajuns sa mănânce sotul si portia mea. Am observat că mă împac bine cu biscuiții digestivi sau sarati si cu iaurtul cu cereale.
Luna01
Scris: Thursday, May 8, 2025 10:19 PM
Nivel

EllaMaria wrote:
Andreea ai dreptate cu făcutul testelor după masă. Am mai făcut unu pe la 16 și pare puțin mai intens că ieri.

Eu zic sa fii optimista și să mergi mâine din nou la beta. Îți ținem pumnii, o sa fie bine!
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, May 8, 2025 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Sper sa fie un rezultat super la beta maine , daca te hotarasti ca vrei sa mergi bineinteles pupici Ella
Criss nu stiu ce remedii sa-ti dau, eu am 16 sapt si tot am stare de greata…. uneori doar seara alteori toata ziua .. si nu mananc mare lucru atunci cand mi-e rau , caci nu prea pot. am incercat cu iaurt natural , cu biscuiti sarati , sticks uri .. nu merge mereu .. intelesesem de la cineva ca ia Navatac sau Osetron dar n-am cautat absolut nimic despre el si nici n-am cumparat ..
Cris567
Scris: Thursday, May 8, 2025 10:55 PM
Nivel

Multumesc pt sfaturi!

Sunt urate starile astea de greata ca ma apuca si cand duc gunoiul. Voi incerca si eu cu biscuiti si chestii de astea. Azi am mancat niste castraveti murati si mi au facut bine pe moment...
Luna01
Scris: Friday, May 9, 2025 11:46 AM
Nivel

Cris567 wrote:
Multumesc pt sfaturi!

Sunt urate starile astea de greata ca ma apuca si cand duc gunoiul. Voi incerca si eu cu biscuiti si chestii de astea. Azi am mancat niste castraveti murati si mi au facut bine pe moment...

Știu ce zici cu gunoiul, la noi in familie acum îl duce doar soțul. :))
Problema mea e că mâncam chiar sănătos înainte să rămân însărcinată, iar acum nu prea îmi mai place nimic și am ajuns sa-mi fie pofta de porcarii nesanatoase. Sper sa fie doar o perioada scurta.

Ella, ce mai faci? Te-ai hotărât daca mai faci beta?

Mai este cineva la testat zilele acestea?
MariaS
Scris: Friday, May 9, 2025 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Luna01 wrote:

Problema mea e că mâncam chiar sănătos înainte să rămân însărcinată, iar acum nu prea îmi mai place nimic și am ajuns sa-mi fie pofta de porcarii nesanatoase. Sper sa fie doar o perioada scurta.

probabil ca eu pe sapt ce vine , ca sigur nu stau cuminte 2 spat hohot hohot
Cris567
Scris: Friday, May 9, 2025 12:20 PM
Nivel

Luna01 wrote:

Si eu la fel, am mancat cam nesanatos saptamana asta: mici, shaorma, gratar 😅😅. Ma fortez sa mai mananc cate un mar.
EllaMaria
Scris: Friday, May 9, 2025 12:47 PM
Nivel

Luna01 wrote:

Sunt bine 🤗 da, am repetat beta, aștept rezultatul😁
EllaMaria
Scris: Friday, May 9, 2025 3:50 PM
Nivel

Beta 98,6 🫣 dublare la 22 h
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.