Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Criss4
Scris: Tuesday, May 6, 2025 10:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/27/2025
EllaMaria wrote:
Mulțumesc fetelor 🤗
Am mai făcut unul și în seara asta și se vede că este mai accentuat. Tot barza, dar tip banda.
Mâine merg la beta și dozez și progesteronul😁
Nu-mi rămâne decât să sper.🙏

https://ibb.co/gLW8mjSY

Ella așteptăm vești bune mâine! Încearcă să fi optimistă!

Deme ai o minunăție de fetiță! Să fie sănătoasă 🤗
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, May 6, 2025 10:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Ella si eu o vad putin mai intensa 😁 dar exact cum spunea cineva mai sus , hcg se dubleaza la 48, deci oricum mare diferenta intre zile n-are cum sa fie . Iti spun eu care trecand prin 3 biochimice , tot asa eram putin demoralizata ca ca se intensifica asa repede precum mi-as fi dorit .
sa fie cu noroc maine la beta. Hands
Rebecca , ce faci tu? pupici cum merge treaba ?
EllaMaria
Scris: Wednesday, May 7, 2025 6:34 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Mulțumesc fetelor 🤗
Am testat și acum dimineața și se intensifică.
Merg la beta și vedem evoluția 😁

Mai este cineva la testat sau in preajma ovulației?
MariaS
Scris: Wednesday, May 7, 2025 7:02 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
EllaMaria wrote:
Mulțumesc fetelor 🤗
Am testat și acum dimineața și se intensifică.
Merg la beta și vedem evoluția 😁

Mai este cineva la testat sau in preajma ovulației?

Ma bucur ca arata mai bine, asteptam sa ne spui cum ii beta.

Eu is 2 DPO sau pe acolo , duminica am avut cel mai intens test de ovulatie deci pe luni cam asa am ovulat ca am si simtit ca ma doare ovarul stang, acum ast cuminte sa vedem ce se arata peste 2 sapt.
EllaMaria
Scris: Wednesday, May 7, 2025 8:35 AM
Nivel

MariaS wrote:

Ma bucur ca arata mai bine, asteptam sa ne spui cum ii beta.

Eu is 2 DPO sau pe acolo , duminica am avut cel mai intens test de ovulatie deci pe luni cam asa am ovulat ca am si simtit ca ma doare ovarul stang, acum ast cuminte sa vedem ce se arata peste 2 sapt.

Maria 🤗 așteptăm vesti mai devreme 🤗 ca idee pe testele Dr max de 10 apar mai târziu rezultatele fata de un barza de 10. Așa am descoperit luna asta. Nu mai zic de Viola, pe care deși nu le recomand pentru linia de uscare, s-a pozitivat din 8 DPO, deși apăreau 3 linii motiv pentru care le credeam invalide.
Rebecca10
Scris: Wednesday, May 7, 2025 9:41 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/21/2024
Andreea_neacsu wrote:
Ella si eu o vad putin mai intensa 😁 dar exact cum spunea cineva mai sus , hcg se dubleaza la 48, deci oricum mare diferenta intre zile n-are cum sa fie . Iti spun eu care trecand prin 3 biochimice , tot asa eram putin demoralizata ca ca se intensifica asa repede precum mi-as fi dorit .
sa fie cu noroc maine la beta. Hands
Rebecca , ce faci tu? pupici cum merge treaba ?

Bună dimineața! Am rămas puțin în urmă cu mesajele și vă citeam. Felicitări, Ella! Mă bucur mult pentru tine! Așteptăm rezultatul de la beta!
Eu sunt bine, sunt la ovulație acum 😅 m-am decis să fac luna viitoare histeroscopia, să văd dacă e totul ok. În rest nimic, luna asta mai încercăm normal, dacă nu iese, vrem să încercăm o inseminare luna viitoare sau când se poate, după histeroscopie. Dar sperăm să fie luna aceasta norocoasă și să nu mai ajungem până acolo 🙏
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, May 7, 2025 12:27 PM
Nivel

Ella mie mi s-a pozitivat usor in ziua 9 dpo cel de la dr max. N-am incercat cu barza ca am avut uneori linie de uscare … de regula le-am preferat pe dr max Asteptam beta majoreta
Maria poate peste vreo 7-8 zile incerci un test 🙈 oricum stiu ca n-ai rabdare fix 14 dpo
Rebecca am citit ca dupa histero cresc sansele pt natural in primele 3 luni.
Rebecca10
Scris: Wednesday, May 7, 2025 1:27 PM
Nivel

Nu știu ce să zic, Andreea 🙈 așa am auzit și când am făcut histerosalpingografia, să vedem dacă sunt permeabile trompele, și nu s-a întâmplat nimic 🙈
Ieri la ecografie aveam un folicul de 23 mm, oare e posibil să fie gol, fără ovocit, dacă e așa mare? Zic ca am avut ovulația aseară sau o să fie astăzi
Iudita
Scris: Wednesday, May 7, 2025 2:16 PM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2024
Rebecca10 wrote:
Nu știu ce să zic, Andreea 🙈 așa am auzit și când am făcut histerosalpingografia, să vedem dacă sunt permeabile trompele, și nu s-a întâmplat nimic 🙈
Ieri la ecografie aveam un folicul de 23 mm, oare e posibil să fie gol, fără ovocit, dacă e așa mare? Zic ca am avut ovulația aseară sau o să fie astăzi

Doamne ajută Rebeca.

Ziceai undeva mai sus că ai slăbit,cum ai reușit?

Mai era cineva pe aici care zice că îi pusă pe slăbit.
Oare tu Ela ai zis că trebuie să slăbești?
Rebecca10
Scris: Wednesday, May 7, 2025 3:03 PM
Nivel

Am fost la nutriționist și am ținut un regim dat de el. Am reușit să slăbesc de la 106 kg la 97 kg, de pe 15 februarie. Sper să mai slăbesc, e greu, dar trebuie
EllaMaria
Scris: Wednesday, May 7, 2025 4:17 PM
Nivel

Nu Iudita, nu eu🤗

Beta 22,7 și progesteron 150

Mi se pare micuț beta pt ziua 12. Oricum mai repet și vineri și aflam cum sta treabă😁
MariaS
Scris: Wednesday, May 7, 2025 9:18 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
EllaMaria wrote:
Nu Iudita, nu eu🤗

Mi se pare micuț beta pt ziua 12. Oricum mai repet și vineri și aflam cum sta treabă😁

ii mic ,dar poate se dubleaza frumos in zilele urmatoare. tin pumniicoeur
Criss4
Scris: Wednesday, May 7, 2025 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
EllaMaria wrote:
Nu Iudita, nu eu🤗

Eu în ziua 12 am avut beta 14;5. Al tău e mai mare, gândește pozitiv si va fi bine!🤗

Eu sunt în ziua 16 , practic aplicația arată ca ieri a fost ziua ovulației, dar nu am mai testat și a fost fără “programare” luna asta.
EllaMaria
Scris: Thursday, May 8, 2025 6:33 AM
Nivel

Criss4 wrote:

Eu în ziua 12 am avut beta 14;5. Al tău e mai mare, gândește pozitiv si va fi bine!🤗

Eu sunt în ziua 16 , practic aplicația arată ca ieri a fost ziua ovulației, dar nu am mai testat și a fost fără “programare” luna asta.

Mulțumesc pentru încurajare🤗 însă sunt realistă. Testul de azi a scăzut în intensitate. Sunt optimistă pentru luniile următoare🥰

De obicei când nu urmărești totul că la carte, se întâmplă minunea. Sa fie luna cu lipici Cris!🤗
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, May 8, 2025 9:48 AM
Nivel

Ella totusi fii optimista 🙏🏻 stii ca e greu , mai ales cand vezi ca testele scad in intensitate , dar sa stii ca eu nu faceam test dimineata ci dupa amiaza , iesea mult mai bine si era mai vizibila linia .. Mai dozezi beta ?
Poate esti 11 dpo , esti sigura ca esti 12? ai urmarit ovulatia ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.