Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, May 1, 2025 10:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Multumesc fetelor topai
Dada , cica intr-adevar asta e ordinea fireasca dar cine spune cum trebuie neaparat? ras finii mei au facut mai intai botezul apoi nunta ras si a fost f frumos si asa. Putin mai dificil in nunta cu cel mic dar s-au descurcat si a trecut ziua cu bine .
Ella , sa fie cu noroc coeur
Luna01
Scris: Thursday, May 1, 2025 11:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/26/2025
Ce burtica frumoasa, Andreea_neacsu! In cate săptămâni ești?

Dada, îți urez succes! Eu cred că vei reuși și vei naste înainte de nuntă. Cred că cel mai greu ar fi sa te prindă nunta in primul trimestru de sarcina. Pe mine acum mă termina oboseala și greturile, abia aștept să văd dacă se mai potolesc mai târziu. Altfel, nu cred că are rost sa așteptați după nuntă, daca va doriți oricum un copil. Cu puțin ajutor la organizarea nuntii, sa nu te stresezi prea rău și o sa iasă totul bine!

Criss4, cred că nu strica sa te pui pe treaba, dacă-mi permiti sa mă exprim așa. ;)) sa vii cu vesti bune apoi peste 2 săptămâni!
Cris567
Scris: Friday, May 2, 2025 12:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/1/2024
Ce burtica frumoasa, Andreea. Se vede chiar bine ❤. Sarcina usoara si multa sanatate amandurora!!

Fetelor, cred ca fiecare face copil atunci cand simte si cand isi doreste. Uneori, noi femeile suntem si "presate" de timp pentru ca perioada de fertilitate nu e nelimitata din pacate.

Va doresc tuturor sa va strangeti minunile in brate!!

Eu mai am putin si fac 5 saptamani, momentan sunt ok, mici dureri stanga, dreapta si sanii au devenit mai durerosi si foarte grei. Cam in ce perioada ma pot astepta la greturi?

Luna01
Scris: Friday, May 2, 2025 12:43 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/26/2025
Cris567 wrote:
Ce burtica frumoasa, Andreea. Se vede chiar bine ❤. Sarcina usoara si multa sanatate amandurora!!

Fetelor, cred ca fiecare face copil atunci cand simte si cand isi doreste. Uneori, noi femeile suntem si "presate" de timp pentru ca perioada de fertilitate nu e nelimitata din pacate.

Eu mai am putin si fac 5 saptamani, momentan sunt ok, mici dureri stanga, dreapta si sanii au devenit mai durerosi si foarte grei. Cam in ce perioada ma pot astepta la greturi?

Sarcina ușoară, Cris!

Referitor la greturi, fiecare sarcina e diferită, dar pot să-ți spun că la mine au început mai rău la 7 săptămâni și ceva. Acum am 9 săptămâni și sper sa nu mă mai țină foarte mult.
EllaMaria
Scris: Friday, May 2, 2025 8:19 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Cris567 wrote:

Cris eu am inceput pe la 7 saptamani și aproape de 13 au dispărut🤗
EllaMaria
Scris: Friday, May 2, 2025 8:37 AM
Nivel

Dada wrote:

Andreea, ce burtică frumoasă ai! 🤗
Ai dreptate cu ceea ce ai scris, nu ar fi tocmai comod să am un nou-născut în preajma nunții/ burtică foarte mare. Am zis că lunile astea încercăm să vedem dacă avem vreun rezultat, apoi, eventual, ne mai “ferim” în zilele fertile. Știu că ordinea firească ar fi să ne căsătorim mai întâi, dar suntem deja de 7 ani împreună și amândoi simțim că vrem un copil, e o decizie cumpănită și discutată, acum să vedem când va vrea și bebe să vină :).

Dada, voi faceți cum simțiți 🤗 Daca voi vă doriți acest lucru, sa ști că toți cei dragi vouă se vor bucura pentru fericirea voastră, indiferent de ordinea pașilor. Cine pune in fata aceasta "ordine firească", sunt tot acei oameni care nu fac altceva decât să comenteze viața altora din frustrare.
EllaMaria
Scris: Friday, May 2, 2025 8:38 AM
Nivel

Rebecca10 wrote:
Bună, fetelor! Eu sunt acum la începutul ciclului, ziua 6, și a treia zi de stimulare cu Letrozol. În ziua 11 mă duc la ecografie pentru a vedea foliculii, cum sunt (pe 6 mai). În rest, sperăm la o minune luna asta și lucrăm de zor 😅 eu am mai slăbit și sunt sigură că asta mă ajută cu ovulația. Vă doresc mult succes tuturor! 🤗🍀

Rebeca sa fie luna cu succes 🤗
Cris567
Scris: Friday, May 2, 2025 10:24 AM
Nivel

Luna01 wrote:

Sarcina ușoară, Cris!

Referitor la greturi, fiecare sarcina e diferită, dar pot să-ți spun că la mine au început mai rău la 7 săptămâni și ceva. Acum am 9 săptămâni și sper sa nu mă mai țină foarte mult.

Multumesc asemenea, Luna!

Voi vedea si eu ce ma asteapta mai tarziu cu simptomele. Sper sa fie ok.
Andreea_neacsu
Scris: Friday, May 2, 2025 10:29 AM
Nivel

La mine au inceput cu 5 zile inainte sa imi vina menstruatia, de aia am si facut chiar asa devreme test, ca de regula faceam in 10-11 dpo, nu in 9 dpo. Prima data am crezut ca era stricat ceea ce am mancat dar din 6 pers doar mie imi era rau 🤣
Am aproape 16 saptamani si inca sunt prezente … De regula dupa-amiaza spre seara , cam dupa 16-17 .
La sarcina cu baiatul au inceput cam pe la 7 saptamani dar nu asa severe ca acum si la 17 au disparut incet incet . Cam tot atunci l-am simtit prima data miscand pe baiat.
Cris567
Scris: Friday, May 2, 2025 10:52 AM
Nivel

Wow, foarte devreme. Cred ca depinde de fiecare organism cum percepe simptomele si schimbarile. Am mai auzit ca sunt si fete care nici macar nu se simt gravide, doar ca le creste burta, dar cred ca se intampla rar...
Andreea_neacsu
Scris: Friday, May 2, 2025 1:18 PM
Nivel

O amica de-a mea cu menstruatie extrem de neregulata , gen ii venea o data la 3-4 luni , a aflat de sarcina la 18 saptamani. Si in saptamana dupa control a inceput sa miste bebelusa. Efectiv n-a avut nici stare de rau nici nimic , iar burta era PLATA. Eu la 15-16 sapt am ceva burta , ea nu avea DELOC. Ma asteptam sa aiba acolo 5-6 saptamani , cand mi-a zis ca dupa masuratori are 18 sapt am ramas masca 🤣🤣🤣🤣🤣
Cris567
Scris: Friday, May 2, 2025 2:42 PM
Nivel

Asta da surpriza, sa afli chiar cand misca bebelusul. Tu la cate sapt ai aflat sexul baiatului? L-ai aflat printr un test anume sau doar eco? Stiu ca este si un test pe care il poti face mai devreme.
Andreea_neacsu
Scris: Friday, May 2, 2025 7:02 PM
Nivel

La 10 saptamani ne-a spus medicul la care merg pt monitorizare si la 13 ne-a confirmat dna dr la care fac morfologiile .
Se fac teste genetice si in ele sunt incluse si aflarea sexului dar nu am facut .. Sunt destul de scumpicele si nici n-a fost vreo recomandare de la dr , totul a aratat bine . Daca ar fi fost vreo suspiciune, as fi facut
Cris567
Scris: Friday, May 2, 2025 7:39 PM
Nivel

Ai aflat devreme la 10 sapt. Stiam si eu ca sunt mai scumpe, dar auzisem la o amica. Banuiesc ca medicul recomanda doar daca e cazul.
Dada
Scris: Friday, May 2, 2025 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2024
Fetelor, vă mulțumesc pentru încurajările voastre, contează mult Cheek Kiss În ideea în care știu ca am probleme - ovare micropolichistice, am și spus că mai bine încercam mai “repede”, chiar și înainte de a ne căsători, decât să tot amânăm și după să ne trezim că nu mai putem avea copii. Dacă am fi luat-o oricum in ordine, dupa așa-zise reguli și standarde, ar fi trebuit sa ne cumpărăm ceva (stăm în chirie) etc., etc., dar așa am simțit că e mai bine și am tot discutat și luat în calcul toate variantele și sunt convinsă ca o să ne descurcăm cumva, mai ales că suntem amândoi două persoane cu picioarele pe pământ, zic eu. Doar să reușim să ne îndeplinim dorința…

Vă țin pumnii și vouă, tuturor celor care vă doriți un bebe, să reușiți cat mai repede! Iar cele care ați reușit să vă îndepliniți dorința, să vă bucurați de burtici și să aveți sarcini cat mai ușoare! 🤗

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.