Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexandra1012
Scris: Thursday, December 11, 2025 4:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/9/2025
Eu sincer nu stiu in ce etapa a ciclului sunt
Am oprit stimularile o perioadă,vreau sa ma relaxez mai mult
Azi sunt in ziua 30 ,nu stiu daca am ovulat sau nu
🙄
Iau din cand in cand inogest ,nu stiu in ce măsură ma ajuta.. in rest vitamina D si cam atat .
Andreea_neacsu
Scris: Friday, December 12, 2025 4:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Inteleg, nici noi n-am spus parintilor sau rudelor decat de Craciun . Care este termenul tau ? In perioada asta , cu prima sarcina si eu aveam aceleasi saptamani ras tot de Craciun am dat vestea cea mare . Ce emotii , imi amintesc … 🥺
Alexandra , e f buna si vit D , am luat si eu acum inainte de a doua sarcina .
Lore35
Scris: Monday, December 15, 2025 11:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/7/2022
Dada wrote:
Bună, fetelor!

Scuze ca pun întrebările astea aici, dar nu prea văd activitate la subiectul dedicat burticilor. Am făcut analizele pentru trimestrul 1, au venit o parte dintre rezultate și ma îngrijorează toxoplasma și rubeola. De când am aflat ca sunt însărcinată, nu mai curăț literele pisicilor și am fost și foarte atentă la ce am mâncat (oricum nici nu prea pot mânca carne și e mereu foarte bine pregătită). Îmi puteți oferi o părere? I-am scris și doctoriței, dar până răspunde o să fiu îngrijorată.

Vreau să vă zic ca deja burtica se vede, o colegă m-a întrebat dacă vine bebe, deja foarte greu reușesc să ascund :) Crește pe zi ce trece și mi se pare destul de mare deja 😅🥰.

https://ibb.co/jKdfsmx

Daca mai tin bine eu minte IGG pozitiv inseamna ca ai trecut prin boala si ai anticorpi formati. Sper sa nu iti dau o informatie eronata. Eu leam facut inainte de a incepe procedura fiv. Bafta!
MariaS
Scris: Monday, December 15, 2025 5:28 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
EllaMaria wrote:
Buna fetelor, ieri am fost la eco si am stabilit și data cezarienei, 9 ianuarie🩵 sper sa ajung până atunci 🫣
Cris547 cum mai ești, sper că bebelina încă sta cuminte în burtică, aveai final la sfârșitul lunii parca, nu?

Maria tu cum te mai simți? Crește burtica? 🤗

Eu sunt binisor , acum incep sa ma misc mai greoi, de burtica nu stiu ce sa zic , cand stau acasa parca nu am deloc burta hohot asta si pt ca port haine largi , daca port ceva mai mulat se vede ca am ceva burtica acolo .
Flacaul ii marisor , joi am fost la control si are aproape un kg si se pare ca termenul ar fi maxim 21.03, mai merg la control dupa sarbatori , atunci vb si de data nasterii si toate cele.

N-am mai avut timp sa mai intru pe forum decat cand si cand , am vazut ca sunt cateva care ati nascut deja , FELICITARI !!!
Cris567
Scris: Wednesday, December 17, 2025 7:21 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/1/2024
Buna, fetelor! Sarcina usoara si nastere usoara celor ce urmeaza sa aduca pe lume un bebe. Eu am termen pe 31 dec, azi am facut 38 de sapt, astept din moment in moment sa vina bebelina dar nu da semne. Am fost sapt trecuta la control si era totul bine. Daca nu vine sapt aceasta, pe 23 merg iar la control. Deja e maricica, avea 3 kg acum o saptamana. Tu cum te simti, Ella?
Capsunica2024
Scris: Wednesday, December 17, 2025 9:55 PM
Nivel

Inregistrat: 12/30/2024
Cris567 wrote:
Buna, fetelor! Sarcina usoara si nastere usoara celor ce urmeaza sa aduca pe lume un bebe. Eu am termen pe 31 dec, azi am facut 38 de sapt, astept din moment in moment sa vina bebelina dar nu da semne. Am fost sapt trecuta la control si era totul bine. Daca nu vine sapt aceasta, pe 23 merg iar la control. Deja e maricica, avea 3 kg acum o saptamana. Tu cum te simti, Ella?

Ce dragut, nastere usoara fetelor 🤩curand va tineti ouisorii in brate <3
Dada
Scris: Wednesday, December 17, 2025 11:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2024
Lore35 wrote:

Daca mai tin bine eu minte IGG pozitiv inseamna ca ai trecut prin boala si ai anticorpi formati. Sper sa nu iti dau o informatie eronata. Eu leam facut inainte de a incepe procedura fiv. Bafta!

Da, asa e, mi-a confirmat dr azi, am anticorpi și pt rubeola, toxoplasma, citomegalovirus. În rest au ieșit bine analizele.

Am fost astăzi la control, bebe are aproape 3 cm, are mânuțe și piciorușe și vreau să vă zic ca era atât de activ în burtică, de parcă dansa ❤️ Ne-a amuzat pe toți, inclusiv pe dr, l-am și filmat cu dădea din mânuțe și piciorușe 😍

Andreea, termenul ar fi pe 18 iulie.

Alexandra, și la mine era mereu o incertitudine cu ovulația. Îți țin pumnii și îți doresc ca răbdarea ta să fie răsplătită în curând cu un bebe sănătos!
Criss4
Scris: Thursday, December 18, 2025 9:45 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
Dada wrote:

Da, asa e, mi-a confirmat dr azi, am anticorpi și pt rubeola, toxoplasma, citomegalovirus. În rest au ieșit bine analizele.

Am fost astăzi la control, bebe are aproape 3 cm, are mânuțe și piciorușe și vreau să vă zic ca era atât de activ în burtică, de parcă dansa ❤️ Ne-a amuzat pe toți, inclusiv pe dr, l-am și filmat cu dădea din mânuțe și piciorușe 😍

Andreea, termenul ar fi pe 18 iulie.

Alexandra, și la mine era mereu o incertitudine cu ovulația. Îți țin pumnii și îți doresc ca răbdarea ta să fie răsplătită în curând cu un bebe sănătos!

Mă bucur mult să citesc vești bune! Să ne mai scrii din când în când, despre evoluția bebelușului și despre tine ❤️
Și noi suntem bine, am fost ieri la medic, astăzi am făcut 19 s. Bebelina e bine, 299g, super activă și ea în burtă de nu am prea reușit să o prindem în poză, ne tot arată pumnii 🤣😁 în rest toate veștile bune!
Vă ținem pumnii fetelor, să ne aduceți vești bune, toate!
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, December 18, 2025 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Maria , ce parere are bebelina de burtica ta ? o pupa ?
Cris doamne mai ai atat de putiiiiiin !! Dar sa nu te sperii de greutate , de multe ori da rateu ecograful . Prietena mea avea aproximata greutatea 3800 si a nascut un bebe de 3100. La mine a fost diferenta de doar 100 gr.
Criss esti la mijloc ! Imediat zboara timpul , bucura-te de burtica mica , va creste apoi ! 🙈 Va exploda .
Dada , imi amintesc emotiile primelor ecografii 🥺Si baiatul meu mare e in iulie , pe 8. Nasti natural ?
EllaMaria
Scris: Thursday, December 18, 2025 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Cris567 wrote:

Cred că ești emoționată, mai ales că de acum din moment in moment bebelina poate sa te surprindă cu venirea ei pe lume 🥰
Deși e un timp scurt pare cea mai lungă așteptare...

Eu sunt binișor, mă mișc tot mai greu, respir la fel de greu, iar arsurile îmi pun capăt🤦 însă, totuși, mă rog că bebe sa mai stea acolo în burtica până în 9 ianuarie când am programată cezariana. Daca nu, măcar până la 38 săptămâni să stea liniștit, sa mai crească 🩵
Dada
Scris: Saturday, December 20, 2025 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2024
Criss, felicitări pentru veștile bune! Să o țineți tot așa și să ai parte de o bebelina sănătoasă! 🤗

Andreea, natural aș încerca, fiindcă mi-e mai frică de ideea de operație :)). Să vedem dacă o să se poată, oricum, tot ce îmi doresc e să fie bebe bine și să ne vedem la termen.

Sărbători fericite și liniștite, fetelor! Iar celor care sunteți în așteptarea liniuțelor, va doresc ca toată răbdarea voastră să fie răsplătită și să veniți curând cu vești bune! 🤗
Alexandra1012
Scris: Saturday, December 20, 2025 8:55 PM
Nivel

Dada wrote:
Criss, felicitări pentru veștile bune! Să o țineți tot așa și să ai parte de o bebelina sănătoasă! 🤗

Andreea, natural aș încerca, fiindcă mi-e mai frică de ideea de operație :)). Să vedem dacă o să se poată, oricum, tot ce îmi doresc e să fie bebe bine și să ne vedem la termen.

Sărbători fericite și liniștite, fetelor! Iar celor care sunteți în așteptarea liniuțelor, va doresc ca toată răbdarea voastră să fie răsplătită și să veniți curând cu vești bune! 🤗

Dada ,ce doctor ti-ai ales ?
Sarcina usoara 🥰
Multumim ,Doamne Ajuta ! Sărbători fericite tuturor 🤗
Capsunica2024
Scris: Wednesday, December 24, 2025 9:25 AM
Nivel

Sarbatori frumoase fetelor , mamicilor coeur coeur coeur coeur
Acum cand mi am dat curaj si eu sa l fac pe al 4 lea :)) nu mai am aici fete care vor bebe :)))))
Hai manuta sus sa vedem cate am mai ramas , cine mai incerca ?:)) nu am mai facut de mult timp o casuta noua si ma gandeam sa fac, poate poate :)))) se aduna mai multe aspirici .
Eu luna asta tre sa testez incepand de duminica :)) am emotii mari :))
Chiar , nu e nimeni la testat acum? Nu vine Mosul cu nici un bebe :))?

Sarbatori pline de liniste sa aveti hearts
Alexandra1012
Scris: Wednesday, December 24, 2025 2:36 PM
Nivel

Capsunica2024 wrote:
Sarbatori frumoase fetelor , mamicilor coeur coeur coeur coeur
Acum cand mi am dat curaj si eu sa l fac pe al 4 lea :)) nu mai am aici fete care vor bebe :)))))
Hai manuta sus sa vedem cate am mai ramas , cine mai incerca ?:)) nu am mai facut de mult timp o casuta noua si ma gandeam sa fac, poate poate :)))) se aduna mai multe aspirici .
Eu luna asta tre sa testez incepand de duminica :)) am emotii mari :))
Chiar , nu e nimeni la testat acum? Nu vine Mosul cu nici un bebe :))?

Sarbatori pline de liniste sa aveti hearts

Capsunica , suntem noi doua ,Rebeca care am mai ramas 🤭 daca nu ma înșel.
Restul fetelor sunt cu burtici sau cu bebei.
Putem face o căsuța noua 😘
Eu nu stiu in ce etapa sunt sincer.. stiu ca sunt in ziua 43 fara menstruație ,am oprit stimularile o perioada
De la anul vedem ce mai facem 🫣

Craciun fericit fetelor si va doresc la toate bucurie , sarcinuta usoara , creștere frumoasa si sa va bucurați de sărbători alături de familie ! ❤️
Capsunica2024
Scris: Thursday, December 25, 2025 11:44 AM
Nivel

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.