Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Criss4
Scris: Monday, November 17, 2025 10:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/27/2025
Dada wrote:

Ella, mulțumesc pentru întrebare! 🙏 Am avut niște pete maronii după ce am administrat dimineața utrogestan, dar atât. Nu am mai avut deloc crampe și nici sângerări. Repet mâine beta și progesteronul și vedem, sper să fie bine…

Așteptăm vești astăzi de la beta. Eu zic ca va fi bine! 🤗
Capsunica2024
Scris: Monday, November 17, 2025 1:09 PM
Nivel

Inregistrat: 12/30/2024
Dada tinem pumnii sa fie bineeee coeur
Asa este fetelor coeur , Dumnezeu e in noi! Fiecare om e cu credinta lui , iar eu respect pe toata lumea , fiecare are dreptul sa creada in cine vrea :*!
Zi minunata sa aveti campfire
Spor la bebelit celor care sunt in perioada asta
Spor la testat
Si haideti cu multe teste pozitiveeeee coeur
Eu is pe pauza , deocamdata nu mai incerc , poate ma apuc de prin ianuarie :*
Pupici 🥰🥰🥰🥰🥰
Dada
Scris: Monday, November 17, 2025 1:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/25/2024
Bună, fetelor! Au venit rezultatele. Beta văd ca nu s-a dublat, dar a crescut. Valoarea nu e cam mare pt sapt 5?

https://ibb.co/B5VTtXz4
Rebecca10
Scris: Monday, November 17, 2025 2:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/21/2024
Dada wrote:
Bună, fetelor! Au venit rezultatele. Beta văd ca nu s-a dublat, dar a crescut. Valoarea nu e cam mare pt sapt 5?

https://ibb.co/B5VTtXz4

Da, după grafic se încadrează în intervalul din săptămâna 6. Poate sunt 2? :D
Eu știu ca după valoarea de 1000, beta nu se mai dublează.
I-ai trimis rezultatul doctorului? Progesteronul e undeva la 20 ng, din ce am mai citit pe grupuri, nu e prea mic? Doctorul a zis ceva?
Iudita
Scris: Monday, November 17, 2025 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2024
Rebecca10 wrote:

Iudita, bănuiesc că după nume și după ce ai scris, ești de religie penticostală. Înțelegem ce zici, dar fiecare religie are credințele ei. Creștinii se roagă și sfinților să mijlocească între ei și Dumnezeu.

Nu religia contează.
Dada
Scris: Monday, November 17, 2025 3:07 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Da, după grafic se încadrează în intervalul din săptămâna 6. Poate sunt 2? :D
Eu știu ca după valoarea de 1000, beta nu se mai dublează.
I-ai trimis rezultatul doctorului? Progesteronul e undeva la 20 ng, din ce am mai citit pe grupuri, nu e prea mic? Doctorul a zis ceva?

Mulțumesc pentru răspuns, Rebecca! 🤗 I-am trimis un mail cu rezultatele, sa vedem ce zice. De sambata imi administrez 3 utrogestan de 200 mg. Cu valoarea mare și eu m-am gândit la varianta de a fi doi, dar nu aș prea crede 🙈
Rebecca10
Scris: Monday, November 17, 2025 4:08 PM
Nivel

Dada wrote:

Mulțumesc pentru răspuns, Rebecca! 🤗 I-am trimis un mail cu rezultatele, sa vedem ce zice. De sambata imi administrez 3 utrogestan de 200 mg. Cu valoarea mare și eu m-am gândit la varianta de a fi doi, dar nu aș prea crede 🙈

Hi hi, așteptăm ecografia 🤗🤗
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, November 18, 2025 4:08 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Dada si eu luam 2 pastile de arefam pe zi , seara , tot din cauza unor sangerari . Dar sa stii ca nu se opreste imediat sangerarea , indiferent cate ovule administrezi , tot dureaza cateva zile sa se elimine tot sangele vechi . O sa fie bine . Iar pt durerea de burta , mie dr mi-a dat no-spa si magneziu, cel din urma pt a relaxa uterul .
Ella , ce faci ? ce face bebe din burtica ?
Noi tot cu colicii …. trecem prin niste zile mai grele , nu gasim mereu rezolvare pt dureri . Eu m-am recuperat complet de vreo saptamana .
Dada
Scris: Tuesday, November 18, 2025 12:16 PM
Nivel

Bună, fetelor!

Mi-a răspuns dr, a spus ca valoarea progesteronului e buna, cu beta a zis ca nu se pronunța, a zis ca a crescut, insa nu s-a dublat, dar m-a încurajat spunându-mi ca a mai întâmpinat astfel de situații și a fost în regulă. Mă duc la control miercurea viitoare, în 25, când sper să auzim inimioara. Dimineață am avut primul episod de greață și vomă, am crezut ca nu pot ajunge la muncă, dar mi-am revenit după ce am vomitat.

Andreea, văd ca la mine a rămas același tratament, cu femibion și utrogestan. Nici nu am mai avut scurgeri și sper să nu mai am… Să treceți repede prin perioada colicilor! 🤗
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, November 19, 2025 9:03 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Chiar aveam o discutie cu o cunostinta care a facut beta si a spus ca dupa 1.000 nu se mai dubleaza , ca stie ea asa. Eu nu stiam acelasi lucru . La valori mai mari da , nu se dubleaza dar 1.000 e inca valoare mica .. in fine , nu am mai continuat discutia cu ea .
Eu tin pumnii sa fie totul bine 🙏🏻 sa ajungi sa iti tii bebelusul in brate.
EllaMaria
Scris: Wednesday, November 19, 2025 1:46 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Dada și eu am auzit că beta nu s-ar mai dubla daca trece de 1000, dar nu mă pronunț, oricum e o creștere semnificativă, Doamne ajută 🙏

Andreea mulțumesc de întrebare🤗, sunt bine, bebe crește, m-a programat la cezariana pe 9 ianuarie, sper sa fie totul bine până atunci🙏 doar acidul mă îngreunează, in rest mergem mai departe.

Colicii... Din păcate daca nu merge cu nimic, probabil doar trecerea timpului o sa ajute.
Dada
Scris: Wednesday, November 19, 2025 8:58 PM
Nivel

Mulțumesc pentru încurajări, fetelor! 🤗 Rămâne de văzut la ecografie care e situația…

O să pun o întrebare stupidă, dar sunt destul de îngrijorată: e normal să am în permanență secreții de la utrogestan, ca și cum aș elimina pastila? Azi am avut și ceva episod ciudat, eram la muncă și am simțit dintr-odată ceva lichid, m-am dus la baie și se simțea chilotul umed și se vedeau resturi de la pastila. Eu încerc să o introduc cat mai adânc. Nici simptome nu mai am, în afara episodului de greață pe care l-am avut ieri, nu îmi prea mai simt sânii sensibili, cu toate ca în primele zile de după test îi simțeam foarte dureroși…
Rebecca10
Scris: Thursday, November 20, 2025 10:07 AM
Nivel

Dada wrote:
Mulțumesc pentru încurajări, fetelor! 🤗 Rămâne de văzut la ecografie care e situația…

O să pun o întrebare stupidă, dar sunt destul de îngrijorată: e normal să am în permanență secreții de la utrogestan, ca și cum aș elimina pastila? Azi am avut și ceva episod ciudat, eram la muncă și am simțit dintr-odată ceva lichid, m-am dus la baie și se simțea chilotul umed și se vedeau resturi de la pastila. Eu încerc să o introduc cat mai adânc. Nici simptome nu mai am, în afara episodului de greață pe care l-am avut ieri, nu îmi prea mai simt sânii sensibili, cu toate ca în primele zile de după test îi simțeam foarte dureroși…

Dada, de fiecare dată când am folosit Utrogestan / Arefam aveam secreții, pentru că se elimina o parte, cel puțin pelicula aia în care e progesteronul 🙈 chiar dacă am stat întinsă în pat după, tot curgea
lixandra_alexandra
Scris: Thursday, November 20, 2025 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Buna fetelor! Am niste emotii cand scriu acest mesaj.
Vreau sa va urez tuturor sa vi se indeplineasca toate dorintele.
Am fost si eu mamica aspiranta in acest forum in 2017-2018...si imi aduc aminte ce comunitate frumoasa era. Ca si acum,coeur sunt sigura!!
Va pup si va doresc numai bine!!!coeur coeur
Alexandra1012
Scris: Thursday, November 20, 2025 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 7/9/2025
lixandra_alexandra wrote:
Buna fetelor! Am niste emotii cand scriu acest mesaj.
Vreau sa va urez tuturor sa vi se indeplineasca toate dorintele.
Am fost si eu mamica aspiranta in acest forum in 2017-2018...si imi aduc aminte ce comunitate frumoasa era. Ca si acum,coeur sunt sigura!!
Va pup si va doresc numai bine!!!coeur coeur

Buna ,Alexandra . Mulțumim
Din ce observ ,ai un copilias. Sa iti trăiască si sa fie sănătos 🤗
Poate o sa ne povestești etapele
Dada si eu cand luam progesteron , la fel era..
Eu îmi puneam absorbante zilnice cand foloseam
Rebeca, m-am tot informat si eu despre FIV .
Ne mai dam si noi ceva timp ,dar daca anul viitor nu raman insarcinata ,cel mai probabil ne îndreptăm si noi spre FIV
Deși motive reale si clare de infertilitate ,nu sunt
Dar am vrea sa scurtam timpul de asteptare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.