Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 578
| Dada wrote:Mulțumesc din suflet pentru urări, fetelor! 🤗
Eu sunt îngrijorată, am ajuns de la muncă și iar am găsit o pată maronie pe chilot, destul de mare, iar aseară am avut niște înțepături în partea dreaptă. M-am programat peste două săptămâni la dr., așa cum a zis, dar aș vrea să știu ca e totul bine…
Nu am citit din urmă, dacă suplimentezi cu progesteron sau nu… eu știu ca petele maronii pot fi de la o valoare scăzută a progesteronului |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2024 Mesaje: 99
| Rebecca10 wrote:
Nu am citit din urmă, dacă suplimentezi cu progesteron sau nu… eu știu ca petele maronii pot fi de la o valoare scăzută a progesteronului
Iau utrogestan de 200 mg de 2 ori pe zi și femibion. Oare ar trebui suplimentat cu ceva? Mă gândisem să fac beta, dar când am văzut testul așa pozitiv și am fost după la control și s-a văzut sacul, am renunțat. Dar mă gândesc ca poate ar trebui să merg la un beta și să dozez și progesteronul, nu știu… |
|
|
| Dada wrote:
Iau utrogestan de 200 mg de 2 ori pe zi și femibion. Oare ar trebui suplimentat cu ceva? Mă gândisem să fac beta, dar când am văzut testul așa pozitiv și am fost după la control și s-a văzut sacul, am renunțat. Dar mă gândesc ca poate ar trebui să merg la un beta și să dozez și progesteronul, nu știu…
Nu știu ce să spun… mie mi se pare că nu ar trebui, dar ai putea totuși să recoltezi și să îi trimiți rezultatul medicului. Sau nu ai putea să îi scrii de petele maronii? Să vezi ce zice și el |
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 265
| Dada wrote:
Iau utrogestan de 200 mg de 2 ori pe zi și femibion. Oare ar trebui suplimentat cu ceva? Mă gândisem să fac beta, dar când am văzut testul așa pozitiv și am fost după la control și s-a văzut sacul, am renunțat. Dar mă gândesc ca poate ar trebui să merg la un beta și să dozez și progesteronul, nu știu…
Mie când am rămas însărcinată, deși făcusem și analiz progesteron pe cere i-l arătasem, fără să am niciun fel de pata maronie,rozalie, mi- a dat Utrogestan 3 pe zii intravaginal. Tot trimestru 1 am folosit, apoi le am oprit. Eu ma gandesc ca poate ar trebui sa faci macar analiza de progesteron sa vezi daca aceasta e cauza și poate e nevoie de mai multe ovule, zic și eu… |
|
| Bună, fetelor! Am fost și am recoltat dimineață. Aștept să vină rezultatul, tot dau refresh. Am și niște crampe care nu prea îmi plac… 😞 |
|
| A sosit rezultatul la beta, dar la progesteron încă nu am primit…
https://ibb.co/5xtd2kBT
Credeți ca dacă repet luni la alt laborator o fi vreo problemă în ceea ce privește valorile? Am recoltat la RM, dar văd ca nu au locuri să mă programez pt luni dimineața, înainte sa merg la muncă, și mă gândeam să încerc la Synevo… |
|
Inregistrat: 3/26/2025 Mesaje: 73
| Dada wrote:A sosit rezultatul la beta, dar la progesteron încă nu am primit… https://ibb.co/5xtd2kBTCredeți ca dacă repet luni la alt laborator o fi vreo problemă în ceea ce privește valorile? Am recoltat la RM, dar văd ca nu au locuri să mă programez pt luni dimineața, înainte sa merg la muncă, și mă gândeam să încerc la Synevo…
Ce beta frumos! Felicitari si sa creasca asa cum trebuie! De unde esti? Eu am mai fost la Regina Maria (in Bucuresti) pentru recoltare beta HCG si fara programare. Intreaba eventual in call center daca se poate. |
|
| Și mie mi se pare bun beta, doar ca m-am trezit cu o pată de sânge pe chilot. I-am scris lui dr și aștept, am și crampele astea care nu îmi plac. Sper să fie bine… |
|
| Luna01 wrote:
Ce beta frumos! Felicitari si sa creasca asa cum trebuie! De unde esti? Eu am mai fost la Regina Maria (in Bucuresti) pentru recoltare beta HCG si fara programare. Intreaba eventual in call center daca se poate.
Sunt din Cluj, cred ca asa o sa fac, merg luni la RM fara programare. Până atunci o să tot stau stresată, dar sper ca îmi va răspunde dr., ca sângerarea asta nu pare ok deloc. 😞
Update: am vorbit cu dr, a spus să îmi administrez 3 pastile de utrogestan intravaginal, la 8 ore. Dacă persistă, a spus ca mă pot duce la urgențe. Tare sper să fie totul bine cu bebe! 🥹 |
|
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 394
| Dada wrote:
Sunt din Cluj, cred ca asa o sa fac, merg luni la RM fara programare. Până atunci o să tot stau stresată, dar sper ca îmi va răspunde dr., ca sângerarea asta nu pare ok deloc. 😞
Update: am vorbit cu dr, a spus să îmi administrez 3 pastile de utrogestan intravaginal, la 8 ore. Dacă persistă, a spus ca mă pot duce la urgențe. Tare sper să fie totul bine cu bebe! 🥹
Dada, Domnul sa va ocroteasca Roaga-te la Sf Anton ;*! |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 402
| Capsunica2024 wrote:Dada, Domnul sa va ocroteasca Roaga-te la Sf Anton ;*!
Singurul mijlocitor între Dumnezeu și Om este Isus Hristos.
Nu oameni. |
|
| Iudita wrote:
Singurul mijlocitor între Dumnezeu și Om este Isus Hristos.
Nu oameni.
Iudita, bănuiesc că după nume și după ce ai scris, ești de religie penticostală. Înțelegem ce zici, dar fiecare religie are credințele ei. Creștinii se roagă și sfinților să mijlocească între ei și Dumnezeu. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1168
| Fetelor eu cred și susțin cu tărie că Dumnezeu e unul singur și indiferent cum și prin cine, rugăciunile noastre ajung la El! 🙏 Datorita Lui într-o zi ajungem sa ne ținem minunile in brațe, chiar daca uneori pare imposibil. Toate suntem aici pentru aceași dorință, cu aceași rugăciune în suflet🤗
Dada cum ești? Mai sângerezi? |
|
| EllaMaria wrote:Fetelor eu cred și susțin cu tărie că Dumnezeu e unul singur și indiferent cum și prin cine, rugăciunile noastre ajung la El! 🙏 Datorita Lui într-o zi ajungem sa ne ținem minunile in brațe, chiar daca uneori pare imposibil. Toate suntem aici pentru aceași dorință, cu aceași rugăciune în suflet🤗
Dada cum ești? Mai sângerezi?
Ella, mulțumesc pentru întrebare! 🙏 Am avut niște pete maronii după ce am administrat dimineața utrogestan, dar atât. Nu am mai avut deloc crampe și nici sângerări. Repet mâine beta și progesteronul și vedem, sper să fie bine… |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1168
| Dada wrote:
Ella, mulțumesc pentru întrebare! 🙏 Am avut niște pete maronii după ce am administrat dimineața utrogestan, dar atât. Nu am mai avut deloc crampe și nici sângerări. Repet mâine beta și progesteronul și vedem, sper să fie bine…
O sa fie bine🙏 și eu am avut sângerări maronii chiar de pe la 15 săptămâni, însă nu am aflat cauza exacta niciodată, desî am investigat. |
|
|
|