Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1461
| Felicitari Criss pt bebelina 🥰 Eu intru zilnic sa vad , dar Capsunica inainte era f f mare activitate pt ca erau si muuulte fete , intrau si scriau zilnic si se adunau f multe mesaje dar nici alte retele de socializare nu prea erau . Fb era mai pe la inceput si nu toata lumea avea cont iar fetele isi gaseau refugiul aici Acum nu mai sunt atat de multe fete inscrise … Scriu mai rar , ne omoara Petru cu colicii , am incercat tot ce am stiut de pe piata , inclusiv preparate de prin farmacii … de curand ne-a trimis un prieten Lefax din Germania , parea ca ii merge bine , dar asta a fost horror …. efectiv de dimineata pana seara a plans aproape tot timpul .. mai adormea 10 min, se trezea in plans , mai adormea , se mai trezea … Horror … ma duc la nebuni daca o tine mult asa .. nu stiu cat or sa tina dar eu in 3 sapt de colici deja m-am sarurat .. |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2024 Mesaje: 78
| Bună, fetelor!
Eu v-am citit, dar nu am apucat să vă mai scriu. Am avut și o perioadă în care am făcut o pauză, luna trecută am zis că reîncepem “proiectul”, s-a nimerit într-un context favorabil relaxării și vreau să vă zic că… a apărut și rezultatul. Încă sunt în stare de șoc și procesez. :)
https://ibb.co/jkQT82F0 |
|
|
Inregistrat: 7/9/2025 Mesaje: 48
| Dada wrote:Bună, fetelor! Eu v-am citit, dar nu am apucat să vă mai scriu. Am avut și o perioadă în care am făcut o pauză, luna trecută am zis că reîncepem “proiectul”, s-a nimerit într-un context favorabil relaxării și vreau să vă zic că… a apărut și rezultatul. Încă sunt în stare de șoc și procesez. :) https://ibb.co/jkQT82F0
Wow Dada , felicitări! Ma bucur pt tine !.🤗😇 Sarcinuța usoara si sa te bucuri de aceste momente! 🥰 |
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 401
| Alexandra1012 wrote:
Wow Dada , felicitări! Ma bucur pt tine !.🤗😇 Sarcinuța usoara si sa te bucuri de aceste momente! 🥰
Felicitări cate săptămâni ai de o ieșit așa pozitiv testul? |
|
| Alexandra1012 wrote:
Wow Dada , felicitări! Ma bucur pt tine !.🤗😇 Sarcinuța usoara si sa te bucuri de aceste momente! 🥰
Mulțumesc mult, Alexandra! Îți țin pumnii strânși și ție să apară cele două liniuțe cât mai curând! 🤗🥰 |
|
| Iudita wrote:
Felicitări cate săptămâni ai de o ieșit așa pozitiv testul?
Ultima menstruație a fost în 12 octombrie. Chiar foarte rapid a ieșit a doua liniuță. |
|
| Vai Dada ce veste minunată felicitari si sarcina usoara ❤️ma bucur tare |
|
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 253
| Dada wrote:
Ultima menstruație a fost în 12 octombrie. Chiar foarte rapid a ieșit a doua liniuță.
Felicitări! Sarcină ușoară și așteptăm să ne scrii doar vești bune despre voi de acum încolo! 🩷🩷🤗🤗🤗 |
|
| Mulțumesc mult, fetelor! M-am programat diseară la un prim control. Am emoții, mai ales că am avut niște pete maronii. Sper să fie bine… |
|
| Cum a fost la control ? S-a vazut sacul ? Eu pt petele maro am primit arefam intravaginal si magneziu .. tu ai primit vreun tratament ? |
|
| Andreea_neacsu wrote:Cum a fost la control ? S-a vazut sacul ? Eu pt petele maro am primit arefam intravaginal si magneziu .. tu ai primit vreun tratament ?
Daa, s-a văzut sacul, dar a rămas că mă întorc la control peste două sapt, ca să auzim și inimioara. Sper să fie totul bine! Ca tratament, mi-a dat să iau utrogestan intravaginal și femibion. |
|
Inregistrat: 3/26/2025 Mesaje: 73
| Felicitari, Dada!!!! |
|
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 253
| Dada wrote:Daa, s-a văzut sacul, dar a rămas că mă întorc la control peste două sapt, ca să auzim și inimioara.  Sper să fie totul bine! Ca tratament, mi-a dat să iau utrogestan intravaginal și femibion.
Felicitări dada! Sarcină ușoară și momente magice, să te bucuri de această perioadă frumoasă ce va urma! 🩷 |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 577
| Felicitari, Dada!!! 🩷💙 |
|
| Mulțumesc din suflet pentru urări, fetelor! 🤗
Eu sunt îngrijorată, am ajuns de la muncă și iar am găsit o pată maronie pe chilot, destul de mare, iar aseară am avut niște înțepături în partea dreaptă. M-am programat peste două săptămâni la dr., așa cum a zis, dar aș vrea să știu ca e totul bine… |
|
|
|