Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1158
| Rebecca, într-adevăr evoluția nu e una favorabila🤗 Fii rezervată! Posibil biochimică, dar asta înseamnă șanse mari pe viitor! |
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 570
| Mulțumesc pentru încurajări, fetelor! Joia viitoare voi doza din nou beta și progesteron și revin aici cu un update. |
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 363
| Rebecca10 wrote:Mulțumesc pentru încurajări, fetelor! Joia viitoare voi doza din nou beta și progesteron și revin aici cu un update. Relaxeaza-te pana atunci Totul se intampla cu voia lui Dumnezeu Daca e sa fie acum va fi acum , daca nu e sa fie acu Va fi lunile urmatoare 😍😍😍 oricum e bine ! Continuammmmmm Eu o sa iau de luna asta acid folic |
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1456
| Rebecca , dar sa nu astepti intre timp sa vina menstruatia pt ca tu luand progesteron acesta o intarzie . Abia de la oprirea lui daca va fi sa se elimine , se va elimina . |
|
| Andreea_neacsu wrote:Rebecca , dar sa nu astepti intre timp sa vina menstruatia pt ca tu luand progesteron acesta o intarzie . Abia de la oprirea lui daca va fi sa se elimine , se va elimina .
Nu, știu că nu va veni menstruația din cauza progesteronului. Aștept să văd ce se va întâmpla |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 247
| Rebecca nu e chiar bună evoluatia, eu cand am fost in aceasta situație, in urmatoarele 48h a scăzut iar la câteva zile distanță a venit menstruația. Poate în cazul tau va fi bine. Am citit ce ți-a zis medicul, însă te-ai gândit să repeți pe luni? |
|
| Criss4 wrote:Rebecca nu e chiar bună evoluatia, eu cand am fost in aceasta situație, in urmatoarele 48h a scăzut iar la câteva zile distanță a venit menstruația. Poate în cazul tau va fi bine. Am citit ce ți-a zis medicul, însă te-ai gândit să repeți pe luni?
M-am gândit, da, dar plec cu serviciul și nu o să am unde repeta, chiar dacă aș vrea. O să repet joi, iar până atunci iau tratamentul în continuare |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 399
| Rebecca10 wrote:
M-am gândit, da, dar plec cu serviciul și nu o să am unde repeta, chiar dacă aș vrea. O să repet joi, iar până atunci iau tratamentul în continuare
Rebecca, mâine nu găsești un laborator deschis?
Am auzit ceva fete pe aici că sunt laboratoare deschise până la amiază. |
|
| Iudita wrote:
Rebecca, mâine nu găsești un laborator deschis?
Am auzit ceva fete pe aici că sunt laboratoare deschise până la amiază.
Cred că aș fi găsit, dar mă gândesc că nu are rost să fac și azi, dacă am făcut beta abia ieri. Am luat un test Barza tip stilou să îl fac mâine dimineață. |
|
| Rebecca10 wrote:
Cred că aș fi găsit, dar mă gândesc că nu are rost să fac și azi, dacă am făcut beta abia ieri. Am luat un test Barza tip stilou să îl fac mâine dimineață.
Maine Duminică m am referit. Nu azi. |
|
| Iudita wrote:
Maine Duminică m am referit. Nu azi.
Aaa. Am căutat să văd dacă e ceva deschis duminica, dar nu am găsit nimic :( |
|
| Rebecca10 wrote:
Aaa. Am căutat să văd dacă e ceva deschis duminica, dar nu am găsit nimic :(
Probabil depinde de oraș,dar careva dintre fete zicea că are laborator deschis și duminica pana la 12. |
|
| Iudita wrote:
Probabil depinde de oraș,dar careva dintre fete zicea că are laborator deschis și duminica pana la 12.
Da, posibil… la noi în Iași nu este. Fac mâine dimineață testul de sarcină să văd cum sunt liniile |
|
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 363
| Neata Ai testat Rebeca :*? |
|
| Capsunica2024 wrote:Neata Ai testat Rebeca :*?
Neața 🤗 până la urmă am făcut testul ieri după amiază, dar a doua liniuță mi s-a părut că e mai puțin vizibilă. Acum plec din oraș cu serviciul și până joi nu am acces nici la farmacie, nici la analize. Nu îmi rămâne decât să aștept. Dacă e o sarcină biochimică, sper ca până joi să se elimine și să pot începe o nouă lună |
|
|
|