Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 363
| Criss4 wrote:E bine ca sunteți optimiste fetelor. eu sunt în ziua 26. Aplicația zice ca pe 10 trebuie să îmi vină. Nu am făcut test să știți, fiindcă nu am cumpărat 😅 Si eu am 3 teste acasa si ma bucur ca le am lasat si nu le am luat cu mine in concediu:)) ca sigur le faceam . Macar le am pe luna viitoare Azi am votat toti cu Da pt o surioara :))) Am cautat si nume , Baiatul mare a zis ca daca e baiat i punem nume Calgon =)) atata am ras |
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 248
| Capsunica2024 wrote:Si eu am 3 teste acasa si ma bucur ca le am lasat si nu le am luat cu mine in concediu:)) ca sigur le faceam . Macar le am pe luna viitoare Azi am votat toti cu Da pt o surioara :))) Am cautat si nume , Baiatul mare a zis ca daca e baiat i punem nume Calgon =)) atata am ras
Deci sa înțeleg ca oficial după terminarea menstruației te pui “pe treabă “ în adevărul sens al cuvântului, așa-i ? Doamne ajută să vii cu vești bune cat de repede se poate ❤️🤗 |
|
|
| Criss4 wrote:
Deci sa înțeleg ca oficial după terminarea menstruației te pui “pe treabă “ în adevărul sens al cuvântului, așa-i ? Doamne ajută să vii cu vești bune cat de repede se poate ❤️🤗
Da Multumesc mult |
|
|
| Fetelorrrrrr…: stiti ca am zis ca nu vreau sa testez deloc pana la menstruație, însă să știți ca m-a mâncat undeva și am cumpărat în această seară un test ultrasensibil… În primul minut când “se încarcă” testul s-a și colorat a doua liniuță.. poza e făcută în al doilea minut pe test.. nu cred așa ceva!!!
https://i.postimg.cc/BnkRmHrW/IMG-9584.jpg |
|
| Dupa 5 minute arata fix asa…
https://i.postimg.cc/Xqt9RN4v/IMG-9589.jpg
Este extrem de intensa, de cand incercam nu a fost niciodata vreo linie asa intensa… 🤔🤔🥺🥺 |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1158
|
Criss🤗 clar 2 liniuțe puternice! Felicitări!🥰 |
|
| Știți sentimentul când vedeți testul în fața ochilor și nu te poți bucura? Așa sunt eu acum, mă uit la el și totuși nu mă pot bucura, mă gândesc la ce e mai rău ca se va întâmpla din nou… mâine mă gândesc să merg la beta și astfel pot să sper sau să mă aștept la ce e mai rău… |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/9/2025 Mesaje: 42
| Criss ,ce liniuta frumoasa! Felicitări ! Sa decurgă bine sărcinuța! 🤗 |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1158
| Criss4 wrote:Știți sentimentul când vedeți testul în fața ochilor și nu te poți bucura? Așa sunt eu acum, mă uit la el și totuși nu mă pot bucura, mă gândesc la ce e mai rău ca se va întâmpla din nou… mâine mă gândesc să merg la beta și astfel pot să sper sau să mă aștept la ce e mai rău…
E perfect normal sentimentul tau. Dar gândește pozitiv și vei aduce doar lucruri pozitive! E in test intens pozitiv! De data aceasta o sa fie bine! |
|
| Nu mai dorm în seara asta 😅🥺🤔 |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 572
| Cris, felicitări! Fii optimistă! O să vezi că de data asta va fi bine! 🍀🍀🍀🍀🤗 |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1456
| Oooo , Capsunica e pusa pe fapte mari oficial Criss ma bucur tare tare . Si te cred si te inteleg ca nu te poti bucura inca , dar dupa beta te vei mai linisti Dar liniutele tale arata suuuuuuper bine |
|
|
Bucură-te de concediu cat a mai rămas din el și apoi așteptăm vești bune de la tine!!!🤗🤗🤗 |
|
| Bună dimineața fetelor, am mai făcut un test astăzi de dimineață. Între timp ce rezolv cu copiii , fug și la beta astăzi să văd despre ce e vorba.. o săptămână frumoasă tuturor fetelor! 🤗
https://i.postimg.cc/Hsg2VmsP/IMG-9613.jpg |
|
| Criss4 wrote:Bună dimineața fetelor, am mai făcut un test astăzi de dimineață. Între timp ce rezolv cu copiii , fug și la beta astăzi să văd despre ce e vorba.. o săptămână frumoasă tuturor fetelor! 🤗 Wow Crissssssssss  doamne ajuta si sarcina usoara  sa fie totul bineeeeee Mie nu mi a mai venit cm , a fost spotting , nu stiu ce doamne se intampla…acuma secretia e tranparenta-alba din nou … Azi normal trebuie sa mi vina .. astept z1 , azi e ultima zi de concediu, daca nu mi vine cm pana ajung acasa dimineata imi fac si eu test desi nu cred ca va fi cazu:)) https://i.postimg.cc/Hsg2VmsP/IMG-9613.jpg |
|
|
|