Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 363
| Andreea_neacsu wrote:Eu cred totusi ca nu e prea sensibil acest barza. Parca avea 25 unitati ..  dr max are 10 . andreea cica are 10 , doar ca e prea devreme in 9 dpo Maine testez iar , am luat un clearblue si mai am un barza banda , o sa iau si dr max vedem ce va fi :* |
|
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 399
| Capsunica2024 wrote:andreea cica are 10 , doar ca e prea devreme in 9 dpo Maine testez iar , am luat un clearblue si mai am un barza banda , o sa iau si dr max  vedem ce va fi :*
Ioi nu Claire blues. Oricum o să ți iasă a doua linie mai subțire. Fă acuma și vezi că îți iese a doua linie. |
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1456
| Clearblue si eu urasc , e o alegere nefericita pt multe femei care se testeaza pt ca e scumput si in multe cazuri da fals pozitiv … Am tot vazut de-a lungul timpului si alte femei plangandu-se de acest lucru …. |
|
|
| Iudita wrote:
Ioi nu Claire blues. Oricum o să ți iasă a doua linie mai subțire. Fă acuma și vezi că îți iese a doua linie.
L am facut acum:)) astept … |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 247
| Capsunica2024 wrote: L am facut acum:)) astept …
Așteptăm vești de la tine!🤗 |
|
| Criss4 wrote:
Așteptăm vești de la tine!🤗
Negativ |
|
| Capsunica2024 wrote: Negativ
https://ibb.co/F4Qg0hv6 Update , incepe sa se vada o linie Au teecut 15 min https://ibb.co/8gKVmyXs |
|
| https://ibb.co/8DW4VRqL Da , asa se vad https://ibb.co/N2C786G4 Linie albastra dar subtire … |
|
|
Asta tind sa cred ca este de uscare… eu am facut multe clearblue și la cele 2 sarcini care le am avut, ieșise mai groase, nu așa subțirele , apoi la o zii confirmase și cele barza.. poate e prea devreme ?! |
|
| Criss4 wrote:
Asta tind sa cred ca este de uscare… eu am facut multe clearblue și la cele 2 sarcini care le am avut, ieșise mai groase, nu așa subțirele , apoi la o zii confirmase și cele barza.. poate e prea devreme ?!
. O sa fac maine un barza :* dimi |
|
| Capsunica2024 wrote:. O sa fac maine un barza :* dimi Tu nu te ai. Mai testat? |
|
| Capsunica2024 wrote: Tu nu te ai. Mai testat?
Am fost astazi prin oraș și am oprit la de Max și am luat testele de care ziceau fetele cu 10ml, însă nu știu dacă să îl mai fac ori nu :( |
|
| Criss4 wrote:
Am fost astazi prin oraș și am oprit la de Max și am luat testele de care ziceau fetele cu 10ml, însă nu știu dacă să îl mai fac ori nu :(
Cat dpo esti? Daca ai trecut de 10 dpo tre sa iasa ceva pe test , dar mai bine astepti cu prima urina |
|
| Capsunica2024 wrote: Cat dpo esti? Daca ai trecut de 10 dpo tre sa iasa ceva pe test , dar mai bine astepti cu prima urina
Conform aplicației as fi 11dpo, cu ovulație pe 26 iulie. Însă eu am simțit durerea ca și cum “s-a spart” pe 27 spre 28iulie, atunci a încetat durerea.. Deci cam în 10-11 zile as fi. Ca nu am făcut teste de ovulație să știu sigur..nu înțeleg de ce ieri s-a văzut acea liniuță fină la test barza , iar acesta de astăzi a ieșit așa aiurea… Pe 9 ar trebui să îmi vină, calculând un ciclu menstrual de 27 zile, dar în ultima perioadă cu aceste biochimice nu mai am menstruația reglată cum trebuie… |
|
| Criss4 wrote:
Conform aplicației as fi 11dpo, cu ovulație pe 26 iulie. Însă eu am simțit durerea ca și cum “s-a spart” pe 27 spre 28iulie, atunci a încetat durerea.. Deci cam în 10-11 zile as fi. Ca nu am făcut teste de ovulație să știu sigur..nu înțeleg de ce ieri s-a văzut acea liniuță fină la test barza , iar acesta de astăzi a ieșit așa aiurea… Pe 9 ar trebui să îmi vină, calculând un ciclu menstrual de 27 zile, dar în ultima perioadă cu aceste biochimice nu mai am menstruația reglată cum trebuie…
Pai asta ultimul e clar ca a dat eroare . |
|
|
|