Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 363
| Criss4 wrote:
Eu ma gandeam sa mai astept pana vineri Dimi, deși nu știu dacă o am stare sa nu testez mâine Dimi.. tot visez la un test din acela “super pozitiv” pentru a fi și eu mai sigură ca exista sarcina 🥺
Te cred asa o sa fie |
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1456
| Capsunicooooo, asteptam pozele de maine cu mare interes Criss se vede 🥺 te cred ca ti-e teama sa speri , chiar te inteleg f bine . Eu testam , chiar daca imi era teama de intensitatea liniutelor. M-am linistit abia la beta , sincer 🙈 pt ca testele puteau creste si la o biochimica dar beta nu minte . Tinem pumnii, o sa fie bine , in apropierea Pastelui , sau dupa el (ca nu m-am uitat pe cat pica in anul 2026 ) o sa vina bebe . |
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 247
| Andreea_neacsu wrote:Capsunicooooo, asteptam pozele de maine cu mare interes Criss se vede 🥺 te cred ca ti-e teama sa speri , chiar te inteleg f bine . Eu testam , chiar daca imi era teama de intensitatea liniutelor. M-am linistit abia la beta , sincer 🙈 pt ca testele puteau creste si la o biochimica dar beta nu minte . Tinem pumnii, o sa fie bine , in apropierea Pastelui , sau dupa el (ca nu m-am uitat pe cat pica in anul 2026 ) o sa vina bebe .
Ar fi prea frumos sa fie adevărat, fiindcă sincer de prin ianuarie și pana in prezent , dupa 2 biochimice și multă dezamăgire, nu prea pot să sper ca va fi bine de data asta… am zis ca voi face beta doar daca se mai intensifica linia de pe test, mai ales ca eu am și fobie de tot ce ține de ace.😅
Capsunicoo așteptăm pozele de mâine! Mă bucur pentru tine! 🤗 |
|
|
| Criss4 wrote:
Ar fi prea frumos sa fie adevărat, fiindcă sincer de prin ianuarie și pana in prezent , dupa 2 biochimice și multă dezamăgire, nu prea pot să sper ca va fi bine de data asta… am zis ca voi face beta doar daca se mai intensifica linia de pe test, mai ales ca eu am și fobie de tot ce ține de ace.😅
Capsunicoo așteptăm pozele de mâine! Mă bucur pentru tine! 🤗
Eu inca nu simt nici un entuziasm :)))) parca nu cred :)) ca nu am incercat intentionat doar am facut o greseala :)) dar daca e sa fie clar e de la Dumnezeu <3 |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 399
| Neața, fetele ați testat azi? |
|
| Si eu in sarcina cu primul baiat am racit atat de rau incat am luat si antibiotic , cu cateva zile inainte de a afla despre sarcina . Nu mai racisem asa de ani de zile de cand eram copil … |
|
| Iudita wrote:Neața, fetele ați testat azi? Neata eu da , dapai nush ce sa zic , ma asteptam sa fie mai intensa linia https://ibb.co/Jwkzdp3R https://ibb.co/BV1Q9z6X |
|
| In primele 15 min s a vazut o linie usoara f light Si apoi s au facut iar 2 Se vad slab 2 dar una se vede un pic mai ok ,cea de testare Linia de la T e mai groasa cealalta mai subtire . Macar bine ca nu e negativ de tot :))) mai pot sa sper intr o minune ,Cris te ai mai testat? Asa se vede acum https://ibb.co/FqyYhXXS |
|
| Și la mine la testul de dimineață s-a văzut ca și cum ar fi prea multă urină inițial, era jumate din caseta roșie-roz, apoi a apărut o linie în orizontală. Si am pus acelas nr de pipete urina pe el, însă cine știe? Sigur nu e nimic nici de data asta. 🤨
https://i.postimg.cc/nLGZ7k7s/IMG-7993.jpg |
|
| Capsunica mie nu imi plac testele astea 😅 Criss dar ce sensibilitate are aceasta caseta ? incearca totusi si cu niste benzi de la dr max (au cu sensibilitate mica si caseta dar eu personal nu le-am incercat) aveau si promotie la 2+1 gratis . Eu asa am luat cele de ovulatie si de sarcina , sa am mai multe |
|
| Andreea_neacsu wrote:Capsunica mie nu imi plac testele astea 😅 Criss  dar ce sensibilitate are aceasta caseta ? incearca totusi si cu niste benzi de la dr max (au cu sensibilitate mica si caseta dar eu personal nu le-am incercat)  aveau si promotie la 2+1 gratis . Eu asa am luat cele de ovulatie si de sarcina , sa am mai multe
Acestea făcute de mine sunt barza ultrasensibil , nu știu ce sensibilitate au, dar scrie ca detectează cu 6 zile înainte.. am tot văzut ca sunt lăudate ca ar fi ok.. nu știu ce sa mai zic.. |
|
| Criss4 wrote:
Acestea făcute de mine sunt barza ultrasensibil , nu știu ce sensibilitate au, dar scrie ca detectează cu 6 zile înainte.. am tot văzut ca sunt lăudate ca ar fi ok.. nu știu ce sa mai zic..
Am facut si eu un barza si e negativ |
|
| Capsunica2024 wrote: Am facut si eu un barza si e negativ
🥺 Imi pare rau. Cand ar trebui sa iti vine menstruația ? |
|
| Criss4 wrote:
🥺 Imi pare rau. Cand ar trebui sa iti vine menstruația ?
Is doar 9 dpo , deci poate e si prea de vreme ,peste 5 zile . Oricum nici nu a fost cu prima urina |
|
| Eu cred totusi ca nu e prea sensibil acest barza. Parca avea 25 unitati .. dr max are 10 . |
|
|
|