|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1471
| Felicitari Dada mi-am dat seama ca n-am raspuns , desi in mintea mea era ca am raspuns demult Bafta la testat , daca sunt fete . |
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 392
| Criss4 wrote:Hei bună dimineața fetelor, ce mai faceți voi? Cineva care mai e la testat? Cineva cu vești bune? Ce mai faceți voi? Aici Z1 |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2024 Mesaje: 97
| Bună, fetelor!
Scuze ca pun întrebările astea aici, dar nu prea văd activitate la subiectul dedicat burticilor. Am făcut analizele pentru trimestrul 1, au venit o parte dintre rezultate și ma îngrijorează toxoplasma și rubeola. De când am aflat ca sunt însărcinată, nu mai curăț literele pisicilor și am fost și foarte atentă la ce am mâncat (oricum nici nu prea pot mânca carne și e mereu foarte bine pregătită). Îmi puteți oferi o părere? I-am scris și doctoriței, dar până răspunde o să fiu îngrijorată.
Vreau să vă zic ca deja burtica se vede, o colegă m-a întrebat dacă vine bebe, deja foarte greu reușesc să ascund :) Crește pe zi ce trece și mi se pare destul de mare deja 😅🥰.
https://ibb.co/jKdfsmx |
|
|
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 263
| Dada wrote:Bună, fetelor! Scuze ca pun întrebările astea aici, dar nu prea văd activitate la subiectul dedicat burticilor. Am făcut analizele pentru trimestrul 1, au venit o parte dintre rezultate și ma îngrijorează toxoplasma și rubeola. De când am aflat ca sunt însărcinată, nu mai curăț literele pisicilor și am fost și foarte atentă la ce am mâncat (oricum nici nu prea pot mânca carne și e mereu foarte bine pregătită). Îmi puteți oferi o părere? I-am scris și doctoriței, dar până răspunde o să fiu îngrijorată. Vreau să vă zic ca deja burtica se vede, o colegă m-a întrebat dacă vine bebe, deja foarte greu reușesc să ascund :) Crește pe zi ce trece și mi se pare destul de mare deja 😅🥰. https://ibb.co/jKdfsmx
Bună! Eu am negative la toxoplasma și am și pisici in casa, deparazitate regulat, vaccinate, eu am întrebat medicul veterinar cat de mare este riscul, mi-a zis ca era de preferat sa am pozitiv la acea analiza, dar pt ca nu am, a zis ca nu e asa mare riscul cu litiera, ținând cont ca ale mele pisici stau doar în casă și nu au contact cu vreo altă pisică, pentru medic mai îngrijorător sunt fructele/legumele nespălate ori mâncarea negătită corespunzător. |
|
|
| Criss4 wrote:
Bună! Eu am negative la toxoplasma și am și pisici in casa, deparazitate regulat, vaccinate, eu am întrebat medicul veterinar cat de mare este riscul, mi-a zis ca era de preferat sa am pozitiv la acea analiza, dar pt ca nu am, a zis ca nu e asa mare riscul cu litiera, ținând cont ca ale mele pisici stau doar în casă și nu au contact cu vreo altă pisică, pentru medic mai îngrijorător sunt fructele/legumele nespălate ori mâncarea negătită corespunzător.
Mulțumesc pentru răspuns, Criss! 🤗 Aceeași poveste și cu pisicile mele, stau doar în casă, deparazitate regulat etc. Dr zice ca e ok ca a iesit IGG pozitiv, inseamna ca am imunitate. Aceeași poveste și la Citomegalovirus, IGG tot pozitiv… Am ecografie abia în 17 decembrie, aștept să vină toate rezultatele analizelor și sper să fie bine! |
|
|
| Dada wrote:
Mulțumesc pentru răspuns, Criss! 🤗 Aceeași poveste și cu pisicile mele, stau doar în casă, deparazitate regulat etc. Dr zice ca e ok ca a iesit IGG pozitiv, inseamna ca am imunitate. Aceeași poveste și la Citomegalovirus, IGG tot pozitiv… Am ecografie abia în 17 decembrie, aștept să vină toate rezultatele analizelor și sper să fie bine!
La tine dacă ai pozitiv chiar nu ai motiv de îngrijorare, dacă era negativ, ca în cazul meu, e mai îngrijorător. Așteptăm vești de la eco! 🤗 și eu merg pe 17 dec la Eco. |
|
|
| Dada , cate saptamani ai ? |
|
|
| Criss4 wrote:
La tine dacă ai pozitiv chiar nu ai motiv de îngrijorare, dacă era negativ, ca în cazul meu, e mai îngrijorător. Așteptăm vești de la eco! 🤗 și eu merg pe 17 dec la Eco.
Să revii și tu cu vești bune! 🤗 Câte săptămâni ai și cum te simți? |
|
|
| Andreea_neacsu wrote:Dada , cate saptamani ai ?
8 săptămâni am deja 🥹, dar mă simt de parcă abia am aflat, foarte repede trece timpul… Și burtica mi se pare mare, deja am perechi de blugi care nu mă mai încap 😅. |
|
|
| Dada wrote:
Să revii și tu cu vești bune! 🤗 Câte săptămâni ai și cum te simți?
Eu joi fac 18 săptămâni deja. Trece repede timpul, într-adevăr. Parcă ieri a fost septembrie și am aflat. Sănătoși să fim și să ne bucurăm de toată această perioadă. ❤️ Mă simt bine în mare parte, însă super obosită și simt nevoia să dorm ziua, dar având deja 2 copii care au nevoie de mine cam greu cu odihnă ziua, plus muncă și treburi casnice. În rest, m-au cam supărat și crizele de astm, care s-au accentuat o dată cu sarcina dar și din cauza anotimpului rece, dar încerc să mă bucur de toată perioada aceasta și să văd doar lucrurile frumoase din această sarcină . 😁 |
|
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1168
| Buna fetelor, ieri am fost la eco si am stabilit și data cezarienei, 9 ianuarie🩵 sper sa ajung până atunci 🫣 Cris547 cum mai ești, sper că bebelina încă sta cuminte în burtică, aveai final la sfârșitul lunii parca, nu?
Maria tu cum te mai simți? Crește burtica? 🤗 |
|
|
| EllaMaria wrote:Buna fetelor, ieri am fost la eco si am stabilit și data cezarienei, 9 ianuarie🩵 sper sa ajung până atunci 🫣 Cris547 cum mai ești, sper că bebelina încă sta cuminte în burtică, aveai final la sfârșitul lunii parca, nu?
Maria tu cum te mai simți? Crește burtica? 🤗
Naștere ușoară Ella! Mai e atât de puțin! Fetița mea e născută pe 8 ianuarie. ❤️ o sa faci un capricorn. Să fiți sănătoși și naștere ușoară! ❤️ |
|
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1168
| Criss4 wrote:
Naștere ușoară Ella! Mai e atât de puțin! Fetița mea e născută pe 8 ianuarie. ❤️ o sa faci un capricorn. Să fiți sănătoși și naștere ușoară! ❤️
Mulțumesc Cris🤗 Ce frumos, in curând va sărbătoriti fetita❤️ daa, capricorn😁 |
|
|
| Aa , dar la 8 saptamani nu este burtica de sarcina este balonare .. lasa , fii linistita ca ai timp si sa ai burta mare :)))) Ella , imediat se apropie , a ramas mai putin de o luna pana la marea intalnire Maria ce o face ? Nu ne-a mai scris demuuult Criss wow deja 18 saptamani! Mai ai putin si ajungi la jumătatea sarcinii . Parca a zburat timpul . |
|
|
| Andreea_neacsu wrote:Aa , dar la 8 saptamani nu este burtica de sarcina  este balonare .. lasa , fii linistita ca ai timp si sa ai burta mare :)))) Ella , imediat se apropie , a ramas mai putin de o luna pana la marea intalnire Maria ce o face ? Nu ne-a mai scris demuuult Criss wow deja 18 saptamani! Mai ai putin si ajungi la jumătatea sarcinii . Parca a zburat timpul .
Și mie mi se pare ca in mare parte e vorba despre balonare, a fost amuzant atunci când o colegă m-a întrebat dacă vine bebe (și rochia era ceva mai strâmtă), că a zis că aşa pare, și pur și simplu a trebuit să neg 😅. Nu vreau să știe nimeni încă, cu atât mai mult la muncă, unde situația e puțin mai complicată. Și vreau să vă zic că, până în momentul acesta, știm doar noi de sarcină și atât. O să dăm vestea părinților și celor apropiați de Crăciun, când ne revedem cu ei, până atunci, rămâne micul nostru secret 💕.
Ella, ce puțin mai ai! Naștere ușoară și să fiți sănătoși! 🥹🤗
Criss, și tu ești aproape de jumătatea drumului! 🤗
Rebecca, Alexandra, Căpșunică și celelalte fete, cum sunteti?
|
|
|
|
|