Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexandra1012
Scris: Thursday, November 20, 2025 5:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/9/2025
lixandra_alexandra wrote:
Buna fetelor! Am niste emotii cand scriu acest mesaj.
Vreau sa va urez tuturor sa vi se indeplineasca toate dorintele.
Am fost si eu mamica aspiranta in acest forum in 2017-2018...si imi aduc aminte ce comunitate frumoasa era. Ca si acum,coeur sunt sigura!!
Va pup si va doresc numai bine!!!coeur coeur

Buna ,Alexandra . Mulțumim
Din ce observ ,ai un copilias. Sa iti trăiască si sa fie sănătos 🤗
Poate o sa ne povestești etapele
Dada si eu cand luam progesteron , la fel era..
Eu îmi puneam absorbante zilnice cand foloseam
Rebeca, m-am tot informat si eu despre FIV .
Ne mai dam si noi ceva timp ,dar daca anul viitor nu raman insarcinata ,cel mai probabil ne îndreptăm si noi spre FIV
Deși motive reale si clare de infertilitate ,nu sunt
Dar am vrea sa scurtam timpul de asteptare
Dada
Scris: Thursday, November 20, 2025 6:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2024
Rebecca, Alexandra, mulțumesc pentru răspuns! 🤗

Alexandra, tu la Iuga sau la Zlatescu mergi? Ca nu mai rețin. Eu ovarul stâng îl am cu aspect micropolichistic, ovarul drept are aspect normal și aparent cu ovarul drept am ovulat luna trecută 😊. Nici nu mă așteptam la asemenea rezultat, pentru că hormonal simțeam că nu sunt tocmai în regulă și nici ciclurile nu le-am avut foarte regulate în ultimul timp. Plus acnee și dureri menstruale foarte aiurea. Deci vestea a venit total pe neașteptate… Sper sa vii și tu cu vești bune în curând, în același timp mi se pare ca e foarte bine ca luați in calcul și decizia de FIV.

Rebecca, tu în ce stadiu ești acum?
Alexandra1012
Scris: Thursday, November 20, 2025 7:17 PM
Nivel

Dada wrote:
Rebecca, Alexandra, mulțumesc pentru răspuns! 🤗

Alexandra, tu la Iuga sau la Zlatescu mergi? Ca nu mai rețin. Eu ovarul stâng îl am cu aspect micropolichistic, ovarul drept are aspect normal și aparent cu ovarul drept am ovulat luna trecută 😊. Nici nu mă așteptam la asemenea rezultat, pentru că hormonal simțeam că nu sunt tocmai în regulă și nici ciclurile nu le-am avut foarte regulate în ultimul timp. Plus acnee și dureri menstruale foarte aiurea. Deci vestea a venit total pe neașteptate… Sper sa vii și tu cu vești bune în curând, în același timp mi se pare ca e foarte bine ca luați in calcul și decizia de FIV.

Rebecca, tu în ce stadiu ești acum?

Sunt urmărită de Zlatescu 😘 tu la care esti ?
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, November 20, 2025 8:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Dada, este normal da
Eu de la acea scurgere ma iritam f rau si aveam mancarimi , pana am ajuns sa iau ovulele oral …. imi trebuiau macar vreo 2-3 saptamani sa imi revin ca sa le pot introduce iarasi vaginal , desi incercam pe cat se poate sa ma spal cat mai des jos .
Alexandra , am citit ca de acum FIV va fi sustinut prin fonduri europene , poate exista sanse mai multe asa sa deconteze si mai mult decat cum era inainte prin fondurile tarii (o parte si din buzunarul personal) . Probabil ca la voi, daca nu exista probleme pe partea de fertilitate la niciunul din voi , e ceva ce tine de stres ? Nasii mei incearca de mai bine de 2 ani , dr a spus ca analizele amandurora arata f bine , i-a sfatuit sa mai incerce cateva luni si cand fac un an sa revina ca ii va incadra la infertilitate pe baza necunoscuta (am un lapsus , alta a fost exprimarea) si vor incerca prin stimularea ovulației si inseminare . Numai ca anul a trecut si nasa nu s-a mai intors , este total impotriva acestor mijloace de conceptie , spune ea , artificiale .
Alexandra1012
Scris: Thursday, November 20, 2025 9:11 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Dada, este normal da
Eu de la acea scurgere ma iritam f rau si aveam mancarimi , pana am ajuns sa iau ovulele oral …. imi trebuiau macar vreo 2-3 saptamani sa imi revin ca sa le pot introduce iarasi vaginal , desi incercam pe cat se poate sa ma spal cat mai des jos .
Alexandra , am citit ca de acum FIV va fi sustinut prin fonduri europene , poate exista sanse mai multe asa sa deconteze si mai mult decat cum era inainte prin fondurile tarii (o parte si din buzunarul personal) . Probabil ca la voi, daca nu exista probleme pe partea de fertilitate la niciunul din voi , e ceva ce tine de stres ? Nasii mei incearca de mai bine de 2 ani , dr a spus ca analizele amandurora arata f bine , i-a sfatuit sa mai incerce cateva luni si cand fac un an sa revina ca ii va incadra la infertilitate pe baza necunoscuta (am un lapsus , alta a fost exprimarea) si vor incerca prin stimularea ovulației si inseminare . Numai ca anul a trecut si nasa nu s-a mai intors , este total impotriva acestor mijloace de conceptie , spune ea , artificiale .

Infertilitate de cauza necunoscuta..
Cred ca la noi si stresul ,dar eu am oprit stimulările si iau doar ceva supliment cu inozitol si metformin pt rezistenta la insulina
Cam tot ce ține de noi am făcut si facem... am inceput sa ma relaxez foarte mult pt ca mi-am dat seama ca ,daca e sa se prindă sarcina, se prinde
Cand e sa nu fie ,pai nu este .
Ma incred in Dumnezeu si sigur indiferent cum,o sa vina si la noi bebe 😘😘
La tine cum e cu adaptarea noului membru a familiei ? Mai are colici dragu de el ?
Frățiorul l-a acceptat ,il iubește? 🥰🤗
Andreea_neacsu
Scris: Friday, November 21, 2025 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Asa este dar uite ca e frustrant si stresant sa iti doresti si sa tot astepti si sa nu apara …
Ne-am obisnuit cat de cat . Da , e cu colici 🥹 fratiorul e innebunit , face ce face si mai merge sa ii dea un pupic sau sa il ia putin in brate hohot partea proasta e ca atunci el doarme si il trezeste . Dar ce sa-i fac , il dragaleste si el cum stie . Dar ma asteptam asa sa fie , Matei sa fie topit dupa Petru , caci toata sarcina i-am povestit si l-am facut sa il incante ideea de fratior mic . Si probabil si el e un copilas bun 🥺
Alexandra1012
Scris: Sunday, November 23, 2025 7:37 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Asa este dar uite ca e frustrant si stresant sa iti doresti si sa tot astepti si sa nu apara …
Ne-am obisnuit cat de cat . Da , e cu colici 🥹 fratiorul e innebunit , face ce face si mai merge sa ii dea un pupic sau sa il ia putin in brate hohot partea proasta e ca atunci el doarme si il trezeste . Dar ce sa-i fac , il dragaleste si el cum stie . Dar ma asteptam asa sa fie , Matei sa fie topit dupa Petru , caci toata sarcina i-am povestit si l-am facut sa il incante ideea de fratior mic . Si probabil si el e un copilas bun 🥺

Ioi ce scumpi 🥰 asa a fost si nepoțelul cu colici de sora-mea zicea ca se urca pe pereți...dar a trecut si perioada aia si acum bebe e cuminte si doarme si e un copil minunat.
Da, sa știi ca e frustrant sa tot aștepți luna de luna si sa speri...
Dada
Scris: Tuesday, November 25, 2025 9:30 PM
Nivel

Bună, fetelor! Am fost astăzi la control. Bebe are 4,8 mm și ritm cardiac 🥹. I-am ascultat inimioara, e ceva de nedescris, atâtea emoții am avut 💕. Mi-a dat și analizele pt trimestru 1, eram îngrijorată pt ca astăzi iar am avut scurgeri maronii. Dar e totul ok, continui cu tratamentul și sper să evolueze totul bine!
EllaMaria
Scris: Wednesday, November 26, 2025 9:15 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Dada wrote:
Bună, fetelor! Am fost astăzi la control. Bebe are 4,8 mm și ritm cardiac 🥹. I-am ascultat inimioara, e ceva de nedescris, atâtea emoții am avut 💕. Mi-a dat și analizele pt trimestru 1, eram îngrijorată pt ca astăzi iar am avut scurgeri maronii. Dar e totul ok, continui cu tratamentul și sper să evolueze totul bine!

Dada ce vești bune🤗 felicitări! Sa scapi de sângerări și să ai o sarcină lipsită de griji🙏🥰
Alexandra1012
Scris: Wednesday, November 26, 2025 10:41 AM
Nivel

Dada wrote:

Felicitări, Dada !
Sarcina usoara si sa te bucuri de aceste momente minunate 🤗
Capsunica2024
Scris: Wednesday, November 26, 2025 2:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/30/2024
Dada wrote:

Super Dada <3 am tot intrat sa vad daca ai mai scris ceva majoreta ma bucur mult pentru voi!Multa sanatate coeur
Criss4
Scris: Friday, November 28, 2025 2:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
Dada wrote:

Felicitări Dada ! Sarcină ușoară și momente unice! Bucură-te de fiecare moment graviduță! Ține-ne la curent cu bebelina/u. 🩷🩵
Capsunica2024
Scris: Friday, November 28, 2025 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 12/30/2024
Fetelor pe elisiomed.ro sunt reduceri la teste de blackfriday :))
Au fost si pe bebetei la clearblue digital de la 45 lei la 25 .Mi-am luat ceva teste :*
Cine e la testat? Mie abia peste 6 zile tre sa mi vina
Dada
Scris: Saturday, November 29, 2025 12:36 PM
Nivel

Mulțumesc mult pentru gândurile voastre bune, fetelor! coeur Doamne ajută să fie totul bine! Așa de tare m-au stresat scurgerile, încât acum de fiecare dată când mă duc la baie stau cu frică să nu care cumva…

Fetele care așteptați liniuțele, din suflet vă țin pumnii și aștept să veniți cu vești bune cat mai curând! 🤗
Criss4
Scris: Wednesday, December 3, 2025 8:24 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
Hei bună dimineața fetelor, ce mai faceți voi?
Cineva care mai e la testat? Cineva cu vești bune? Ce mai faceți voi?
Utilizatori in acelasi subiect
OtiliaC
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.