Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Capsunica2024
Scris: Friday, October 24, 2025 11:42 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/30/2024
Iudita wrote:

De ce te ai speriat nu te inteleg vrei sau nu vrei să fie pozitiv?😂😂

Vreau da tot am senzatia aia :)) de ma iau caldurile de spaima 🤣🤣🤣
Iudita
Scris: Friday, October 24, 2025 11:53 AM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2024
Capsunica2024 wrote:

Vreau da tot am senzatia aia :)) de ma iau caldurile de spaima 🤣🤣🤣

Dimineață ai mai făcut test?
Capsunica2024
Scris: Friday, October 24, 2025 12:11 PM
Nivel

Iudita wrote:

Dimineață ai mai făcut test?

Da, e negativ :(
Tr poza imd
Ideea e ca m am trwzit la 4 dimi si am facut pipi ca am uitat de test apoi l am facut pe la 10
Nu era prima urina ,dar oricum .. e si prea devreme ,asa mi de ciuda ca am facut testele :)) trebuia sa astept da stiti si voi cum e cand te mananca sa ti le faci 🤣🤣
https://ibb.co/jv8fJZgX
Andreea_neacsu
Scris: Friday, October 24, 2025 7:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Capsunica , mai bine pastrezi pentru poimaine un alt test, macar stii o treaba .. totusi , astazi este vineri , nu e asa devreme pt un test daca duminica ar trebui sa iti vina menstruatia . Dar , daca abia a iesit testul de ovulatie pozitiv , eu una nu mai stiu ce sa zic , ce sa cred ….
momentan as merge pe mana testului in ideea ca abia va fi ovulatia la noapte si as mai astepta pana la urm test. Daca intre timp vine menstruatia atunci chiar ca m-a lasat masca corpul tau luna asta 😂😂
Iudita
Scris: Friday, October 24, 2025 8:18 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Capsunica , mai bine pastrezi pentru poimaine un alt test, macar stii o treaba .. totusi , astazi este vineri , nu e asa devreme pt un test daca duminica ar trebui sa iti vina menstruatia . Dar , daca abia a iesit testul de ovulatie pozitiv , eu una nu mai stiu ce sa zic , ce sa cred ….
momentan as merge pe mana testului in ideea ca abia va fi ovulatia la noapte si as mai astepta pana la urm test. Daca intre timp vine menstruatia atunci chiar ca m-a lasat masca corpul tau luna asta 😂😂

Andreea cate kilograme o avut bebele la naștere?
Capsunica2024
Scris: Friday, October 24, 2025 8:59 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

Si pe mine 🤣🤣acelasi sentiment il am si eu
Deci menstruatia cica tre sa mi vina peste 9 zile confirm calendarului .
In data de 16 si 17 nu am mai facut teste de ovulatie ca n am avut . sa zicem ca am ovulat in 17 azi as fi 7 dpo .Faza e ca nu stiu cand am ovulat .. ca mi s-au terminat testele 2 zile apoi mi am luat altele care erau tot slab pozitive si apoi surpriza :)) ieri mega mega pozitiv
Mai am 1 test ultrasensibil si 2 normale la mine dar nu e stres ca mi mai cumpar daca e ..
:)) dar deocamdata nu mai testez .. astept sa vad macar pana pe 28 de se mai schimba ceva
EllaMaria
Scris: Friday, October 24, 2025 10:08 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Capsunica2024 wrote:

Si pe mine 🤣🤣acelasi sentiment il am si eu
Deci menstruatia cica tre sa mi vina peste 9 zile confirm calendarului .
In data de 16 si 17 nu am mai facut teste de ovulatie ca n am avut . sa zicem ca am ovulat in 17 azi as fi 7 dpo .Faza e ca nu stiu cand am ovulat .. ca mi s-au terminat testele 2 zile apoi mi am luat altele care erau tot slab pozitive si apoi surpriza :)) ieri mega mega pozitiv
Mai am 1 test ultrasensibil si 2 normale la mine dar nu e stres ca mi mai cumpar daca e ..
:)) dar deocamdata nu mai testez .. astept sa vad macar pana pe 28 de se mai schimba ceva

Căpșunica daca ai avut ultima menstra in data de 6 octombrie eu zic și insist că de abia acum ești la ovulatie sau ai fost ieri, azi. Exista ovulație și în ziua 17, 18 a ciclului. Eu am avut luni cu ovulatie in ziua 17. Așadar testele de sarcina păstrează-le pentru inceputul lunii viitoare 🫣🤗 iar acum doar bucurați-vă de perioada asta și fiți productivi🤗
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, October 25, 2025 8:39 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Iudita , bebe a avut 3,8 kg la nastere .
Capsunica ,n-as crede ca ai ovulat in 16-17 ci avia acum in perioada asta , conform testelor . .
Capsunica2024
Scris: Saturday, October 25, 2025 6:08 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Iudita , bebe a avut 3,8 kg la nastere .
Capsunica ,n-as crede ca ai ovulat in 16-17 ci avia
acum in perioada asta , conform testelor . .

Probabil Andreea si Ela :*
Vedem cand vine menstruatia .
Test o sa fac inca unu pe 30
Criss4
Scris: Sunday, October 26, 2025 4:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
Capsunica2024 wrote:

Probabil Andreea si Ela :*
Vedem cand vine menstruatia .
Test o sa fac inca unu pe 30

Spor la treaba Căpșunică. Așteptăm vești bune la finalul lunii. ❤️
Capsunica2024
Scris: Sunday, October 26, 2025 6:47 PM
Nivel

Criss4 wrote:

Spor la treaba Căpșunică. Așteptăm vești bune la finalul lunii. ❤️

Multumesc Cris <3
Cum mai esti ? :*
Criss4
Scris: Monday, October 27, 2025 9:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
Capsunica2024 wrote:

Multumesc Cris <3
Cum mai esti ? :*

Eu sunt bine, joi facem 12 saptamani deja. Am mortofolgia de trim 1 pe 5.11. Am inceput sa iau kg din păcate, sunt mereu obosită și somnoroasă și obosesc prea repede ca sa pot face mișcare. După ce trece primul trimestru, sper să pot să fac mai multă mișcare și să reușesc să controlez kg în plus. 🤔
Capsunica2024
Scris: Monday, October 27, 2025 6:53 PM
Nivel

Criss4 wrote:

Eu sunt bine, joi facem 12 saptamani deja. Am mortofolgia de trim 1 pe 5.11. Am inceput sa iau kg din păcate, sunt mereu obosită și somnoroasă și obosesc prea repede ca sa pot face mișcare. După ce trece primul trimestru, sper să pot să fac mai multă mișcare și să reușesc să controlez kg în plus. 🤔

Am facut de curiozitate un test de ovulatie , mi-am cumparat azi sa am pt luna urmatoare
Am gasit in Action super ieftine , 5 euro pe 10 buc ( 2 curii de cate 5 ) si 8 euro pe 6 teste de sarcina ultratimpurii .
Asa a iesit
https://ibb.co/PZjqRSgB
Deci cred ca am ovulat atunci cand a iesit pozitiv .
Iudita
Scris: Tuesday, October 28, 2025 7:27 AM
Nivel

Capsunica2024 wrote:

Am facut de curiozitate un test de ovulatie , mi-am cumparat azi sa am pt luna urmatoare
Am gasit in Action super ieftine , 5 euro pe 10 buc ( 2 curii de cate 5 ) si 8 euro pe 6 teste de sarcina ultratimpurii .
Asa a iesit
https://ibb.co/PZjqRSgB
Deci cred ca am ovulat atunci cand a iesit pozitiv .

Teste de ovulatie casetă, eu nu am vazut până acuma. Credeam că i de sarcină vroiam să te felicit

Trebuie văzut și cu testele astea cât sunt de bune, să nu pățești ca Geanina și ea o comandat teste de sarcină de pe ceva site-uri și toate îi ieșeau pozitive.
Capsunica2024
Scris: Tuesday, October 28, 2025 11:03 AM
Nivel

Hello feteleeeee
Eu sunt foarte fericita
Mi-au venit rezultatele de la Pap si mi-a iesit PAP1
topai coeur Am scapat de candidaaaa
Iupyyyy
Sa ne apucam de treabaa :)) astept cm sa ma apuc luna asta :))))))
Luna asta se pare ca n a iesit nimic, mi am mai facut un test de sarcina acuma dimi negativ .
Va pupacesc campfire
Iudita astea s de ovulatie tip stilou
https://ibb.co/pBBFdtdC
Utilizatori in acelasi subiect
Criss4
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.