|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 401
| Andreea_neacsu wrote:Ooo Iudita, spor la treabaa 👌🏻😁
Chiar ziceam ieri că demult nu am mai avut un test de ovulatie așa de pozitiv.
Acuma nu am cum să rămân, am candida și îmi pun ovule.😂😂 |
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 368
| Iudita wrote:
Chiar ziceam ieri că demult nu am mai avut un test de ovulatie așa de pozitiv.
Acuma nu am cum să rămân, am candida și îmi pun ovule.😂😂
https://ibb.co/LzQ28gNZ https://ibb.co/G4wKJHTT https://ibb.co/RnzN9fV am facut si la 16:00 |
|
Se vede tot mai bine. |
| Iudita wrote:
Se vede tot mai bine.
Mereu aveam impresia ca ovulatia are loc inainte de cand imi arata aplicatia .. si ziceam ca nu are cum Inca nu e pozitiv dar probabil o sa fie zilele astea :)) mai am doar un test de ovulatie O sa l fac maine la 16 |
| Capsunica2024 wrote: Mereu aveam impresia ca ovulatia are loc inainte de cand imi arata aplicatia .. si ziceam ca nu are cum Inca nu e pozitiv dar probabil o sa fie zilele astea :)) mai am doar un test de ovulatie O sa l fac maine la 16
Maine la 16 o să fie pozitiv.
Se poate să ramai si de ieri, un spermatoiz trăiește 5 zile.
Așa că doamne ajută. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1461
| Din experiență eu am incetat sa mai cred ca un spermatozoid poate trai si 5 zile . De ce spun asta ? barbatii din ziua de astazi sunt destul de lenesi , le lipseste dramatic activitatea fizica , fumeaza si mananca nesanatos . Conditii prielnice prea putine pt sperma atat de sanatoasa incat sa traiasca atat de mult spermatozoizii . DAR este doar parerea mea . Asa ca mai bine va / ne iubim soții mai des putin :)) Of iudita … si ce moment bun era !!! ce tratament iei ? |
| Andreea_neacsu wrote:Din experiență eu am incetat sa mai cred ca un spermatozoid poate trai si 5 zile . De ce spun asta ? barbatii din ziua de astazi sunt destul de lenesi , le lipseste dramatic activitatea fizica , fumeaza si mananca nesanatos . Conditii prielnice prea putine pt sperma atat de sanatoasa incat sa traiasca atat de mult spermatozoizii . DAR este doar parerea mea . Asa ca mai bine va / ne iubim soții mai des putin :)) Of iudita … si ce moment bun era !!! ce tratament iei ?
Polygynax. |
|
Nici eu nu prea cred,am zis in ideea ce o zis capsunica ieri.
Si parcă ar vrea parcă nu ar vrea bebe. |
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1162
|
Suntem două 🫣😂 de azi și eu iau aceste ovule. M-am ales cu candida. Cu prima sarcină nu am avut așa ceva...
|
|
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1162
| Andreea_neacsu wrote:Din experiență eu am incetat sa mai cred ca un spermatozoid poate trai si 5 zile . De ce spun asta ? barbatii din ziua de astazi sunt destul de lenesi , le lipseste dramatic activitatea fizica , fumeaza si mananca nesanatos . Conditii prielnice prea putine pt sperma atat de sanatoasa incat sa traiasca atat de mult spermatozoizii . DAR este doar parerea mea . Asa ca mai bine va / ne iubim soții mai des putin :)) Of iudita … si ce moment bun era !!! ce tratament iei ?
Andreea cum te simți? Bebe cum se acomodează? |
|
|
| Andreea_neacsu wrote:Din experiență eu am incetat sa mai cred ca un spermatozoid poate trai si 5 zile . De ce spun asta ? barbatii din ziua de astazi sunt destul de lenesi , le lipseste dramatic activitatea fizica , fumeaza si mananca nesanatos . Conditii prielnice prea putine pt sperma atat de sanatoasa incat sa traiasca atat de mult spermatozoizii . DAR este doar parerea mea . Asa ca mai bine va / ne iubim soții mai des putin :)) Of iudita … si ce moment bun era !!! ce tratament iei ? La noi nu se pune problema de asa ceva :)) eu fiind instrictor aerobic-fitness si consultant nutritionist :)))) Noi mancam foarte sanatos si cand ma refer foarte sanatos ( carne de casa, legume din gradina ,branza de casa lapte de casa, iaurt lapte de oi kefir :) etc Plus ca face zilnic miscare , merge si el la sala si are un stil de viata activ . N am mai incercat:)) de atunci, a lasat o data atunci si apoi am zis sa mai asteptam putin :)))) acuma daca e sa iasa de atunci o sa ne bucuram daca nu, asteptam mai vreo 3 -4 luni :)))) |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/9/2025 Mesaje: 48
| Fetelor,am crampe ca la menstruație dar foarte ușoare,care vin si trec Am fost la baie si am avut spotting maro care s-a transformat in roz deschis. 11 dpo azi,asa ceva nu am mai pățit
Nu înțeleg,asa repede sa vina menstruația ? 🤨🤷♀️ |
|
|
| Pf Ella ! cunosc din pacate … toata sarcina aproape lunar am avut probleme… poligynax a fost cel mai bun din ce am incercat Da Capsunica , de voi stiu , dar nu toti sunt asa .. de aceea zic ca eu nu mai cred chestia asta despre barbati , ca sunt atat de sănătoși spermatozoizii . Daca e sa fie , e daca nu , cand vrea Domnul atunci vi-l trimite . Bebe e bine , mananca bine la san , are si putin icter dar a stat si in lampa in maternitate , cam vreo 14 ore |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/26/2025 Mesaje: 73
| Felicitări, Andreea!
Ne bucuram că sunteți bine și că frățiorul se înțelege deja așa de bine cu bebe!
Recuperare ușoară și să vă bucurați de toate momentele astea frumoase in familie!
|
|
|
| Multumesc Luna 😘 sper ca totul a decurs bine cu nasterea Deliei . Sigur o sa ne dea o veste buna despre ele |
|
|
|
Alexandra1012, Criss4, Dada |