|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 577
| Andreea_neacsu wrote:Rebecca , imi pare rau ! Ma gandeam de atunci si cred ca ti-am si spus ca banuiesc ca e o biochimica .. sincer am vrut sa iti spun ca nu are rost sa continui cu progesteron, ca intarzii degeaba menstruatia . Dar cel mai bine stie doctorul . Vine o luna noua , cu sanse noi ! 🥰 Luna voi avea 38+3 . Dr ar fi vrut luni pe 13.10(la 38+6) dar mi-a fost mie teama sa trec de week end , pt ca el n-ar fi fost de garda in caz de ceva si ma opera dr de garda care ar fi fost in acel moment . Nu mi-as fi dorit . Este oricum f bine dezvoltat si la aceasta varsta gestationala . Sunt curioasa cat cantareste pt ca dr a aproximat acum o saptamana la control 3900 gr parca , ceea ce mi se pare totusi multicel .
Nu este nicio problemă că s-a întârziat menstruația. Nu strică progesteronul și în caz că ar fi fost ceva, mi-ar fi părut rău. Așa a recomandat doctorul și am mers pe mâna lui 🙏 Naștere ușoară, Andreea! Încet, încet, se apropie momentul mult așteptat 🩷💙 |
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 401
| Rebecca10 wrote:
Nu este nicio problemă că s-a întârziat menstruația. Nu strică progesteronul și în caz că ar fi fost ceva, mi-ar fi părut rău. Așa a recomandat doctorul și am mers pe mâna lui 🙏 Naștere ușoară, Andreea! Încet, încet, se apropie momentul mult așteptat 🩷💙
Andreea azi te vei întâlni cu minunea ta.
Domnul să vegheze asupra voastră |
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1162
| Andreea suntem cu gândul la tine! 🙏 Așteptăm vești bune! Doamne ajuta! 🙏 |
|
|
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 368
| galerie pentru Andreeaaaaaaaa Nastere usoaraaaaaa |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/9/2025 Mesaje: 48
| Doamne Ajuta sa fie o zi usoara ,plina de emotii bune si de lacrimi de fericire !! Andreea ,așteptăm vesti de la tine 🤗 |
|
|
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 253
| Naștere ușoară Andreeea! Rebeca o lună nouă, șanse noi! Să fie cu noroc luna ce va urma! |
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 182
| EllaMaria wrote:Delia cum mai ești? Imediat e 14 și vine și la tine minunea! Naștere și recuperare ușoară! 🤗🥰 Mulțumesc! Daa... am avut cateva zile de am crezut că vine inainte, s-a scurtat si colul dar e inca peste 2 si inchis, deci cred ca rezistam pana marți. Doamne ajuta la toate...am niste emoții să imi vad fetita 😍😍🙏🏻🙏🏻 |
|
|
| Andreea suntem cu gândul la tine 🙏 Sper că ai avut o întâlnire magica cu noul membru al familiei, iar recuperarea e una ușoară! 🤗 |
|
|
| Bună fetelor.
Nu ați vorbit nici una cu Andreea? |
|
|
| https://ibb.co/rGn5SpFQ
Testul meu de ovulație, nu i pozitiv inca așai?
Testul meu de ieri pare mai pronunțat și tot asa îmi zice aplicația că peste câteva zile o să fie ovulatia |
|
|
| Iudita wrote:https://ibb.co/rGn5SpFQ
Testul meu de ovulație, nu i pozitiv inca așai? Încă nu, dar se apropie🤗
Și eu aștept vesti despre Andreea. |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/9/2025 Mesaje: 48
| Andreea,speram ca esti bine si esti acasa cu bebe deja Asteptam o veste de la tine .🤗 |
|
|
| Alexandra1012 wrote:Andreea,speram ca esti bine si esti acasa cu bebe deja Asteptam o veste de la tine .🤗
Azi ar trebui să meargă acasă, cam la 3 zile după cezariană așa i procedura.
Sper să fie totul bine. |
|
|
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 368
| Neata Gagici Vai :)) sa vedeti faza Pana acum am prestat dar cu coittus intreruptus :)) si am zis ca poate vine bebe asa , nu de alta dar si ultimul bebe tot asa a venit 😹😹😹 Azi a fost prima data cand a lasat 😹eu eram adormita el cica vrei bebe :)) eu da pac 💥 😹😹😹 Acuma ma ia panica :))) cred ca o sa tremur la teste de spaima :)) Va zic eu ca raman :))) vai de viata mea 🤣🤣🤣🤣 Va urez spor la toate :)) sa ploaie cu teste pozitive ☔️ :))) Ca perioada azi am inceput zilele fertile cica :)))) Zice ca am 5 zile pana la ovulatie Sa incep sa fac teste de ovulatie azi ?:))))) Andreea asteptam vesti <3 |
|
|
| Capsunica2024 wrote:Neata Gagici Vai :)) sa vedeti faza Pana acum am prestat dar cu coittus intreruptus :)) si am zis ca poate vine bebe asa , nu de alta dar si ultimul bebe tot asa a venit 😹😹😹 Azi a fost prima data cand a lasat 😹eu eram adormita el cica vrei bebe :)) eu da pac 💥 😹😹😹 Acuma ma ia panica :))) cred ca o sa tremur la teste de spaima :)) Va zic eu ca raman :))) vai de viata mea 🤣🤣🤣🤣 Va urez spor la toate :)) sa ploaie cu teste pozitive ☔️ :))) Ca perioada azi am inceput zilele fertile cica :)))) Zice ca am 5 zile pana la ovulatie Sa incep sa fac teste de ovulatie azi ?:))))) Andreea asteptam vesti <3
Fă azi un test ,acuma îi cel mai potrivit moment al zilei, după ora 12 se fac testele de ovulație, nu dimineața |
|
|
|
Alexandra1012, Criss4, Dada |