|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 277
|
Si cand ajungi acasa???? |
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 417
| Criss4 wrote:
Si cand ajungi acasa????
La noapte am avion la 2 noaptea si ma gandesc ca pe la 6-7 dimi |
| Capsunica2024 wrote: La noapte am avion la 2 noaptea si ma gandesc ca pe la 6-7 dimi
Deci curand vei face testul 😅🤔 așteptăm vești bune!! |
| Criss4 wrote:
Deci curand vei face testul 😅🤔 așteptăm vești bune!!
Da , daca nu mi vine cm pana atunci, chiar acum m-am uitat si secretia e normala si transparenta F ciudat :)))) No Doamme ajuta daca e sa fie :))) <3 Imi doresc sa nu vina cm sa pot face testul, am un barza stilou, unu baț si o caseta , toate ultrasensibile |
| Fetelor a sosit beta!!
https://i.postimg.cc/7hjrqdxG/IMG-9665.jpg
Nu pot să cred! Jur! Nu îmi revin! |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 403
|
Felicitări. Azi ar trebui să fie prima zi a ciclului? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/9/2025 Mesaje: 64
| Ce frumos beta ,Criss ! Doamne Ajuta ! Si îți doresc o sarcina ușoară, si sa te bucuri de momentele astea ! 🥰 |
|
| Waw ce beta baban |
|
| Aplicația zice ca pe 10 sept ar trebui. Astăzi sunt ziua 27cm, dar știți ca am avut tot felul de decalari intre 25-31 zile a ciclului menstrual. Să mă bucur de data asta? Nici soțului nu i-am zis încă..🤔 mi e frică să mă bucur și să sper ceva! 🥺🥺🥺 |
|
| Criss4 wrote:Aplicația zice ca pe 10 sept ar trebui. Astăzi sunt ziua 27cm, dar știți ca am avut tot felul de decalari intre 25-31 zile a ciclului menstrual. Să mă bucur de data asta? Nici soțului nu i-am zis încă..🤔 mi e frică să mă bucur și să sper ceva! 🥺🥺🥺
Da clar ca poti sa te bucuri sarcina usoara <3 |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/26/2025 Mesaje: 73
| Wow, Cris, felicitaaaaaari!
Ce test frumos și ce beta bun! Clar e momentul sa te bucuri, o sa vezi și când repeti beta că o să fie totul bine! E normal sa ai tot felul de emoții și gânduri, dar e clar că nu are nicio legătură cu ce a fost datile trecute. Sa ai o sarcina ușoară!
Capsunica, succes! Așteptăm vesti bune și de la tine. |
|
| Capsunica2024 wrote:Da clar ca poti sa te bucuri  sarcina usoara <3
Doamne ajută! Știi Căpșunica ca de o săptămână eram pe un stil de viață sănătos și să dau câteva kg jos, vorbisem să mă reîntorc la sală( am făcut sală ani buni, dar de vreo jumătate de an ori mai bine nu mi-am mai găsit timp pt mine recunosc…), oare am voie la sală perioada asta sau să mai aștept până la eco? Tu ce mă sfătuiești? Am zis să te întreb lucrând în domeniu și având cunostiinte solide și copilași totodată . 🤔 |
|
| Criss4 wrote:
Doamne ajută! Știi Căpșunica ca de o săptămână eram pe un stil de viață sănătos și să dau câteva kg jos, vorbisem să mă reîntorc la sală( am făcut sală ani buni, dar de vreo jumătate de an ori mai bine nu mi-am mai găsit timp pt mine recunosc…), oare am voie la sală perioada asta sau să mai aștept până la eco? Tu ce mă sfătuiești? Am zis să te întreb lucrând în domeniu și având cunostiinte solide și copilași totodată . 🤔
Criss, sfatul meu este sa mai astepti sa se fixeze , poti sa faci plimbari si miscare usoara pana atunci , dar nu e graba cu sala .ai timp dupa <3 Continua sa mamanci sanatos ca asta e baza . ❤️☀️ Daca ai fi mers pana acum era altceva , dar nu ti recomand fix acum sa incepi , asteapta pana te simti pregatita si ia-o f usor :* |
|
| Capsunica2024 wrote: Criss, sfatul meu este sa mai astepti sa se fixeze , poti sa faci plimbari si miscare usoara pana atunci , dar nu e graba cu sala .ai timp dupa <3 Continua sa mamanci sanatos ca asta e baza . ❤️☀️ Daca ai fi mers pana acum era altceva , dar nu ti recomand fix acum sa incepi , asteapta pana te simti pregatita si ia-o f usor :*
Doar ce vorbisem cu trainer personal sa imi incep abonamentul ieri dimineata , fiind 100% convinsa ca nu e nimic nici de data asta, iar apoi pe seara surpriza, astazi confirmata prin beta .. o sa ii zic atunci ca momentan nu pot veni. Mersi de sfat 🤗😅 Încep să mă plimb mai mult, sarcinile trecute am luat câte 20kg și eram un mini butoi. Nu mai vreau la fel să ajung, le am dat ft greu la amândoi. 😅😅 |
|
| Criss4 wrote:
Doar ce vorbisem cu trainer personal sa imi incep abonamentul ieri dimineata , fiind 100% convinsa ca nu e nimic nici de data asta, iar apoi pe seara surpriza, astazi confirmata prin beta .. o sa ii zic atunci ca momentan nu pot veni. Mersi de sfat 🤗😅 Încep să mă plimb mai mult, sarcinile trecute am luat câte 20kg și eram un mini butoi. Nu mai vreau la fel să ajung, le am dat ft greu la amândoi. 😅😅
Te cred si te inteleg , dar aici e vorba de alimentatie mai mult :* Prima data prioritar e sa fie safe bebe , dar bineinteles ca poti sa faci si sport in sarcina linistita, atata timp cat antrenwmnetele sunt adaptate cum trebuie .sa alegi cu grija instructorul:* Update : nu mi a venit inca :))) |
|
|
Alexandra1012 |