Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexandra1012
Scris: Wednesday, July 9, 2025 9:04 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/9/2025
Hello fetelor, abia am reușit sa ma loghez din nou pe telefon
Am avut un mic incident în concediu și mi-am spart vechiul telefon asa ca pe asta nou ,încerc se câteva zile bune sa ma loghez si am reușit în sfârșit 🤦‍♀️

Andreea, la mulți ani fericiți si sănătoși celui mic, sa va aduca numai bucurii !🤗
Rebeca,imi pare rău că nici la tine nu a fost de data asta ,încearcă si inseminare ,poate sunt mai multe șanse
Dada, tu ce mai faci ?în ce stadiu ești?
Îmi zicea cineva ca , lacul din Sovata le ajuta foarte mult pe femeile care vor sa rămână însărcinate si ne gândeam sa mergem într-un weekend

Eu am mers la un medic endocrinolog în timpul asta fetelor, mi-a dat tratament si sa speram ca încet se stabilizează hormonii si reglam si cm si ovulatia ,asa sper 🤗

Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, July 9, 2025 1:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Multumesc de urari ! pupici
Ella nici mie nu mi l-a cerut dr nici la prima sarcina dar am considerat eu ca e bine sa il fac . Si merg candva sapt ce vine .
Maine merg sa recoltez iarasi cultura de col caci am o candida care ma tot bazaie de la inceputul sarcinii , am luat deja tratament de 2 ori cu poligynax si softigyn si trece pe moment si in 2-3 sapt apare iarasi ….. Abia astept sa ma urc pe capra vietii sa imi recolteze , o placere desavarsita …… la prima sarcina n-am avut nici macar o infectie urinara , in sarcina asta se pare ca le fac pe toate . Sper ttg sa iasa bine sa nu am valori ciudate , desi greu de la dulce nu imi e sa ma abtin , nu simt nevoia decat rareori sa mananc cv bun, dar nu-mi doresc deloc sa fie nici cea mai mica chestie care sa duca la diabet gestational …
Criss4
Scris: Thursday, July 10, 2025 9:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/27/2025
Bună seara fete dragi! S-a lăsat cam liniște pe aici, eu astăzi am avut un vis ciudat, care m-a neliniștit și am simțit ca trebuie să testez. Cel clear l-am făcut la ora 18, celălalt adineauri la ora 21:30.
Mâine dimineață voi repeta testul iar dacă testul va fi mai pronunțat voi face beta și progesteron mâine dimineață. Teoretic mâine conform aplicației mi-ar veni menstruația, însă nu am niciun simptom, însă totodată nu îmi vine să cred ca aș putea fi însărcinată, ținând cont ca ovulația a fost undeva în data de 26-27 luna trecută , iar ultimul contact eu l am avut în 21 spre 22 iunie… mi se pare tare ciudat… voi ce ziceți?

https://i.postimg.cc/KzNC20GG/IMG-6152.jpg

https://i.postimg.cc/9fHkw6zX/IMG-6074.jpg
Capsunica2024
Scris: Thursday, July 10, 2025 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 12/30/2024
Criss4 wrote:
Bună seara fete dragi! S-a lăsat cam liniște pe aici, eu astăzi am avut un vis ciudat, care m-a neliniștit și am simțit ca trebuie să testez. Cel clear l-am făcut la ora 18, celălalt adineauri la ora 21:30.
Mâine dimineață voi repeta testul iar dacă testul va fi mai pronunțat voi face beta și progesteron mâine dimineață. Teoretic mâine conform aplicației mi-ar veni menstruația, însă nu am niciun simptom, însă totodată nu îmi vine să cred ca aș putea fi însărcinată, ținând cont ca ovulația a fost undeva în data de 26-27 luna trecută , iar ultimul contact eu l am avut în 21 spre 22 iunie… mi se pare tare ciudat… voi ce ziceți?

Waw Cris , se vede !
Eu vad pe ambele liniuta , Doamne ajuta <3
Capsunica2024
Scris: Thursday, July 10, 2025 10:11 PM
Nivel

Inregistrat: 12/30/2024
Criss4 wrote:

Si din cate stiam , poti sa ovulezi spontan :p
Criss4
Scris: Thursday, July 10, 2025 10:27 PM
Nivel

Capsunica2024 wrote:

Si din cate stiam , poti sa ovulezi spontan :p

Ce inseamna sa ovulezi spontan? Într-adevăr luna aceasta nici teste de ovulație nu am făcut, îmi luasem gândul efectiv de la a putea măcar spera să rămân însărcinată. Dar astăzi am avut ceva stări, am și avut un vis ft ciudat și am simțit ca trebuie să merg să cumpăr un test. Dintr-un test, am luat vreo 3😅.
Mâine cu prima urină vedem cum ies, îmi e tare frică să sper, să mă bucur, mi-e tare frică să nu se întâmple ca ultima dată în februarie.. deși vă zic sincer, ca de data aceasta, la clear blue liniuța a apărut în primul minut, la celălalt la fel, tot după vreo 2 minute.. în februarie, au apărut după mai multe minute, iar cel barza a ieșit pozitiv la vreo 2-3 zile de întârziere ….
Luna01
Scris: Thursday, July 10, 2025 11:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2025
Wow, Cris, se vede foarte bine liniuta, mai ales pe Clear Blue! Așteptăm cu nerăbdare să postezi și testul de mâine, care sigur va fi super pozitiv. majoreta majoreta

Nu e deloc imposibil sa ramai însărcinată în condițiile menționate de tine. Stiu că spermatozoizii rezista până la 5 zile, plus că nu ai monitorizat exact ovulația, deci poate a fost cu o zi-doua mai devreme.

Mă bucur mult pentru tine, îți doresc sa fie totul bine până la capăt!

Andreea, am văzut că ai scris că a fost ziua băiețelului tău. La multi ani, sa va trăiască, sa crească mare și sănătos! Și ție multa sănătate, sa scapi repede de candida și de greturi!

Rebecca, imi pare tare rău că nu a fost luna aceasta cea norocoasă. Nu te descuraja, o sa vina in curând.

Alexandra, e super că acum ai tratament, sigur ești pe calea cea bună și se vor regla.
Criss4
Scris: Thursday, July 10, 2025 11:28 PM
Nivel

Vă scriu mâine dimineață, sper să reușesc să dorm, am atâtea gânduri …și parcă nu mai am răbdare până mâine…, încă nu i-am zis soțului nimic,fiind în voiaj, am zis să văd cum ies mâine testele și beta și apoi.
Pe lângă beta, îmi recomandați să fac și progesteronul?
Andreea_neacsu
Scris: Friday, July 11, 2025 12:05 AM
Nivel

Am vazut ca fetele au facut si au recomandat mereu si progesteronul . Eu nu l-am facut niciodata , sa-ti spun cum am gandit , POATE GRESIT, cel mai bine stie totusi un medic : oricum progesteronul fluctueaza de la zi la zi asa ca am preferat sa pun un ovul de arefam / utrogestan decat sa fac de 2 ori beta+ progesteron si sa ma culc pe o ureche ca e suficient si poate sa nu fie .
Criss4
Scris: Friday, July 11, 2025 12:18 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Am vazut ca fetele au facut si au recomandat mereu si progesteronul . Eu nu l-am facut niciodata , sa-ti spun cum am gandit , POATE GRESIT, cel mai bine stie totusi un medic : oricum progesteronul fluctueaza de la zi la zi asa ca am preferat sa pun un ovul de arefam / utrogestan decat sa fac de 2 ori beta+ progesteron si sa ma culc pe o ureche ca e suficient si poate sa nu fie .

Multumesc mult pentru raspuns!🤗
Iudita
Scris: Friday, July 11, 2025 7:52 AM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2024
Criss4 ai făcut test azi?
Criss4
Scris: Friday, July 11, 2025 8:23 AM
Nivel

Iudita mulțumesc pentru întrebare, am mai făcut un test dimineață , barza normal, nu ultrasensibil, care se vede tot ușoară a doua liniuță.. am fost la beta și progesteron la ora 7:30. Așteptăm rezultatul.
Atașez poză cu testul barza clasic

https://i.postimg.cc/rpfYkPcy/IMG-6170.jpg

Din păcate nu mă pot bucura, astăzi ar fi ziua să vină menstruația, așteptam să vedem rezultatul și să vedem dacă vine, îmi e tare teamă ca e tot o sarcina biochimica…
Iudita
Scris: Friday, July 11, 2025 8:29 AM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2024
Criss4 wrote:
Iudita mulțumesc pentru întrebare, am mai făcut un test dimineață , barza normal, nu ultrasensibil, care se vede tot ușoară a doua liniuță.. am fost la beta și progesteron la ora 7:30. Așteptăm rezultatul.
Atașez poză cu testul barza clasic

https://i.postimg.cc/rpfYkPcy/IMG-6170.jpg

Din păcate nu mă pot bucura, astăzi ar fi ziua să vină menstruația, așteptam să vedem rezultatul și să vedem dacă vine, îmi e tare teamă ca e tot o sarcina biochimica…

Se vede bine și a doua liniuță. Doamne ajută să fie bine 🙏
Andreea_neacsu
Scris: Friday, July 11, 2025 9:22 AM
Nivel

Criss nu poti urmari progresul liniutei pe teste diferite , ar fi trebuit sa faci acelasi tip . Deci mai bine bazeaza-te doar pe beta . Duminica nu cred ca ai unde sa recoltezi dar luni mergi din nou, nu ?
Doamne-ajuta sa fie bine 🙏🏻
Alexandra1012
Scris: Friday, July 11, 2025 9:38 AM
Nivel

Inregistrat: 7/9/2025
Criss,se vede bine liniuța
Așteptăm beta ,Doamne Ajuta 🤗
Utilizatori in acelasi subiect
Alexandra1012
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.