|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1488
| Rebecca eu nu vad dar fa tu o poza clara maine-poimaine daca mai releti testul si baga intr-un program dinasta gen contrast image . Eu asa am facut pt z 9-10 sa vad mai bine daca era sau nu ceva . |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 580
| Andreea_neacsu wrote:Rebecca eu nu vad  dar fa tu o poza clara maine-poimaine daca mai releti testul si baga intr-un program dinasta gen contrast image . Eu asa am facut pt z 9-10 sa vad mai bine daca era sau nu ceva .
Da, nu cred ca e ceva nici luna asta… mai așteptăm 😅 |
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1169
|
Bună Rebecca, am editat eu poza ta, am și apropiat-o puțin. https://ibb.co/B2VLgsp1 Îți recomand să faci și mâine dimineață cu prima urina. Eu pe Dr. Max in 10 dpo aveam o liniuța fadă in primele 3 minute, care l-a uscare a dispărut. A 2 a zi am repetat și a început să se vadă foarte fin. 🤗
|
|
| Andreea_neacsu wrote:Rebecca eu nu vad  dar fa tu o poza clara maine-poimaine daca mai releti testul si baga intr-un program dinasta gen contrast image . Eu asa am facut pt z 9-10 sa vad mai bine daca era sau nu ceva .
Andreea cum mai ești? Cate săptămâni ai acum?🤗 |
|
| Bună dimineața! Rebecca ai mai testat? |
|
| EllaMaria wrote:Bună dimineața! Rebecca ai mai testat?
Bună dimineața! Am testat, tot negativ și astăzi
https://ibb.co/PHF7dcG https://ibb.co/vCVR506h |
|
|
Capul sus🤗 nu știu când, dar vin și liniuțele tale, de asta sa fii sigura!😘 |
|
| EllaMaria wrote:
Capul sus🤗 nu știu când, dar vin și liniuțele tale, de asta sa fii sigura!😘
🤗 |
|
| Ella am 25 saptamani si 3 zile cf aplicatiei . Doamne la Matei stiam pe de rost , acum si uit , daca n-ar fi aplicatia as sta putin sa ma gandesc se vede ca nu mai am timp mai de nimic . Astazi Matei al meu face 3 ani si l-am surprins dimineata cu un mini-tort , a fost atat de bucuros , l-am luat asa din somn si nu se astepta dragul de el . Copiii au un suflet atat de frumos , se bucura nemarginit din orice . Noi adultii avem atatea de invatat de la ei . Sper in weeek end sa ne putem strange cu totii , caci este destul de greu sa potrivim programul tuturor , sa facem un gratar si sa mancam putin tort . Eu tot cu stari de rau , dar nu chiar atat de accentuate ca la inceput, oricum destul cat sa fiu “la dieta”. Mai aman o saptamana testul de toleranta la glucoza ca mi-e groaza de el .. La prima sarcina n-am avut nimic dar acum avand inca greata mi-e putin urat sa il fac …. Imi pare rau Rebecca 😔 dar toate vin intr-un anumit moment , cu un anume scop . |
|
| Andreea_neacsu wrote:Ella am 25 saptamani si 3 zile cf aplicatiei . Doamne la Matei stiam pe de rost , acum si uit , daca n-ar fi aplicatia as sta putin sa ma gandesc  se vede ca nu mai am timp mai de nimic . Astazi Matei al meu face 3 ani si l-am surprins dimineata cu un mini-tort , a fost atat de bucuros , l-am luat asa din somn si nu se astepta dragul de el . Copiii au un suflet atat de frumos , se bucura nemarginit din orice . Noi adultii avem atatea de invatat de la ei . Sper in weeek end sa ne putem strange cu totii , caci este destul de greu sa potrivim programul tuturor , sa facem un gratar si sa mancam putin tort . Eu tot cu stari de rau , dar nu chiar atat de accentuate ca la inceput, oricum destul cat sa fiu “la dieta”. Mai aman o saptamana testul de toleranta la glucoza ca mi-e groaza de el .. La prima sarcina n-am avut nimic dar acum avand inca greata mi-e putin urat sa il fac …. Imi pare rau Rebecca 😔 dar toate vin intr-un anumit moment , cu un anume scop .
Andreea, la mulți ani sănătoși și voioși copilașului tău! 😍 așa este, nu sunt supărată. Mă gândesc să încercăm o inseminare luna viitoare |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 182
| Andreea_neacsu wrote:Ella am 25 saptamani si 3 zile cf aplicatiei . Doamne la Matei stiam pe de rost , acum si uit , daca n-ar fi aplicatia as sta putin sa ma gandesc  se vede ca nu mai am timp mai de nimic . Astazi Matei al meu face 3 ani si l-am surprins dimineata cu un mini-tort , a fost atat de bucuros , l-am luat asa din somn si nu se astepta dragul de el . Copiii au un suflet atat de frumos , se bucura nemarginit din orice . Noi adultii avem atatea de invatat de la ei . Sper in weeek end sa ne putem strange cu totii , caci este destul de greu sa potrivim programul tuturor , sa facem un gratar si sa mancam putin tort . Eu tot cu stari de rau , dar nu chiar atat de accentuate ca la inceput, oricum destul cat sa fiu “la dieta”. Mai aman o saptamana testul de toleranta la glucoza ca mi-e groaza de el .. La prima sarcina n-am avut nimic dar acum avand inca greata mi-e putin urat sa il fac …. Imi pare rau Rebecca 😔 dar toate vin intr-un anumit moment , cu un anume scop . În aceeași situație mă regăsesc, cu stari înca de greață ...24s6z, trebuie să fac si eu testul de toleranta la glucoza si tare mi să nu vomit dupa glucoza ca am greata mare la dulce... |
|
| Andreea 🤗 La multi anișori piticului cu multă bucurie și sănătate!🤗
|
|
| Multumim de urari Eu am greata la multe , fie dulce fie sarat si tot asa ma gandeam sa nu vomit sa nu pot duce testul la capat . Spusese cineva sa incerc sa fac hemoglobina glicozilata ca ar fi si aia eficienta dar parca mi se pare mai eficient ttg -ul . |
|
| Andreea_neacsu wrote:Multumim de urari Eu am greata la multe , fie dulce fie sarat si tot asa ma gandeam sa nu vomit sa nu pot duce testul la capat . Spusese cineva sa incerc sa fac hemoglobina glicozilata ca ar fi si aia eficienta dar parca mi se pare mai eficient ttg -ul .
Eu nu am făcut acest test la prima sarcina, doctorul meu nu mi-a cerut, am sa discut cu el despre acest test, sa vedem ce zice. Dar mă gândesc că nu e ceva ce mi-ar placea sa beau😂
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 277
| Andreea la mulți ani sănătoși puiuțul tău! 🤗 |
|
|
|