Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea_neacsu
Scris: Monday, July 7, 2025 9:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Rebecca eu nu vad Boredom dar fa tu o poza clara maine-poimaine daca mai releti testul si baga intr-un program dinasta gen contrast image . Eu asa am facut pt z 9-10 sa vad mai bine daca era sau nu ceva .
Rebecca10
Scris: Monday, July 7, 2025 10:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/21/2024
Andreea_neacsu wrote:
Rebecca eu nu vad Boredom dar fa tu o poza clara maine-poimaine daca mai releti testul si baga intr-un program dinasta gen contrast image . Eu asa am facut pt z 9-10 sa vad mai bine daca era sau nu ceva .

Da, nu cred ca e ceva nici luna asta… mai așteptăm 😅
EllaMaria
Scris: Monday, July 7, 2025 10:44 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Rebecca10 wrote:
Bună fetelor, astăzi 10 DPO după amiază, am făcut un test Dr Max de 10. Vedeți vreo umbră?

https://ibb.co/fzpKY4KQ

Bună Rebecca, am editat eu poza ta, am și apropiat-o puțin. https://ibb.co/B2VLgsp1
Îți recomand să faci și mâine dimineață cu prima urina. Eu pe Dr. Max in 10 dpo aveam o liniuța fadă in primele 3 minute, care l-a uscare a dispărut. A 2 a zi am repetat și a început să se vadă foarte fin. 🤗
EllaMaria
Scris: Monday, July 7, 2025 10:46 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

Andreea cum mai ești? Cate săptămâni ai acum?🤗
EllaMaria
Scris: Tuesday, July 8, 2025 9:24 AM
Nivel

Bună dimineața!
Rebecca ai mai testat?
Rebecca10
Scris: Tuesday, July 8, 2025 9:41 AM
Nivel

EllaMaria
Scris: Tuesday, July 8, 2025 10:31 AM
Nivel

Rebecca10
Scris: Tuesday, July 8, 2025 10:43 AM
Nivel

EllaMaria wrote:

Capul sus🤗 nu știu când, dar vin și liniuțele tale, de asta sa fii sigura!😘

🤗
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, July 8, 2025 3:39 PM
Nivel

Ella am 25 saptamani si 3 zile cf aplicatiei . Doamne la Matei stiam pe de rost , acum si uit , daca n-ar fi aplicatia as sta putin sa ma gandesc hohot se vede ca nu mai am timp mai de nimic .
Astazi Matei al meu face 3 ani si l-am surprins dimineata cu un mini-tort , a fost atat de bucuros , l-am luat asa din somn si nu se astepta dragul de el . Copiii au un suflet atat de frumos , se bucura nemarginit din orice . Noi adultii avem atatea de invatat de la ei .
Sper in weeek end sa ne putem strange cu totii , caci este destul de greu sa potrivim programul tuturor , sa facem un gratar si sa mancam putin tort .
Eu tot cu stari de rau , dar nu chiar atat de accentuate ca la inceput, oricum destul cat sa fiu “la dieta”. Mai aman o saptamana testul de toleranta la glucoza ca mi-e groaza de el .. La prima sarcina n-am avut nimic dar acum avand inca greata mi-e putin urat sa il fac ….
Imi pare rau Rebecca 😔 dar toate vin intr-un anumit moment , cu un anume scop . Cheek Kiss
Rebecca10
Scris: Tuesday, July 8, 2025 4:18 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Ella am 25 saptamani si 3 zile cf aplicatiei . Doamne la Matei stiam pe de rost , acum si uit , daca n-ar fi aplicatia as sta putin sa ma gandesc hohot se vede ca nu mai am timp mai de nimic .
Astazi Matei al meu face 3 ani si l-am surprins dimineata cu un mini-tort , a fost atat de bucuros , l-am luat asa din somn si nu se astepta dragul de el . Copiii au un suflet atat de frumos , se bucura nemarginit din orice . Noi adultii avem atatea de invatat de la ei .
Sper in weeek end sa ne putem strange cu totii , caci este destul de greu sa potrivim programul tuturor , sa facem un gratar si sa mancam putin tort .
Eu tot cu stari de rau , dar nu chiar atat de accentuate ca la inceput, oricum destul cat sa fiu “la dieta”. Mai aman o saptamana testul de toleranta la glucoza ca mi-e groaza de el .. La prima sarcina n-am avut nimic dar acum avand inca greata mi-e putin urat sa il fac ….
Imi pare rau Rebecca 😔 dar toate vin intr-un anumit moment , cu un anume scop . Cheek Kiss

Andreea, la mulți ani sănătoși și voioși copilașului tău! 😍 așa este, nu sunt supărată. Mă gândesc să încercăm o inseminare luna viitoare
Dellialilliana
Scris: Tuesday, July 8, 2025 5:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2022
Andreea_neacsu wrote:

În aceeași situație mă regăsesc, cu stari înca de greață ...24s6z, trebuie să fac si eu testul de toleranta la glucoza si tare mi să nu vomit dupa glucoza ca am greata mare la dulce...
EllaMaria
Scris: Tuesday, July 8, 2025 6:06 PM
Nivel

Andreea 🤗 La multi anișori piticului cu multă bucurie și sănătate!🤗
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, July 8, 2025 6:48 PM
Nivel

Multumim de urari Lumanari Cheek Kiss
Eu am greata la multe , fie dulce fie sarat si tot asa ma gandeam sa nu vomit sa nu pot duce testul la capat . Spusese cineva sa incerc sa fac hemoglobina glicozilata ca ar fi si aia eficienta dar parca mi se pare mai eficient ttg -ul .
EllaMaria
Scris: Tuesday, July 8, 2025 9:49 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Multumim de urari Lumanari Cheek Kiss
Eu am greata la multe , fie dulce fie sarat si tot asa ma gandeam sa nu vomit sa nu pot duce testul la capat . Spusese cineva sa incerc sa fac hemoglobina glicozilata ca ar fi si aia eficienta dar parca mi se pare mai eficient ttg -ul .

Eu nu am făcut acest test la prima sarcina, doctorul meu nu mi-a cerut, am sa discut cu el despre acest test, sa vedem ce zice.
Dar mă gândesc că nu e ceva ce mi-ar placea sa beau😂
Criss4
Scris: Tuesday, July 8, 2025 11:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/27/2025
Andreea la mulți ani sănătoși puiuțul tău! 🤗
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.