Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Iudita
Scris: Friday, May 23, 2025 11:51 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/10/2024
Alexandra1210 wrote:
Frumoase vesti Andreea , cred că ai o liniște sufletească de fiecare data când te întorci de la control și bebe e bine și sarcina decurge ok
❤️ Să fiți sănătoși amândoi și cine știe ,pe viitor poate vine și o fetiță 😅❤️

Dada , mai am și eu ușoare crampe parcă usor insesizabile
In rest ,dureri de sâni și cam atât
Azi 10 dpo . Am un test de sarcina barza din cutia cu teste de ovulație , pe duminică sau luni m-as testa

Nu-l face pe ăla din cutia cu țestele de ovulație are sensibilitate scăzută și numai o să te dezamăgească.
Astea cu sensibilitate scăzută se văd ceva pe ele la câteva Ilea de întârziere.

Baftă Oricum cumpără unul barza ultra sensibil.
Alexandra1210
Scris: Friday, May 23, 2025 11:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/10/2025
Andreea_neacsu wrote:
Tinem pumnii Alexandra computerlove
Ce o avea scris Dzeu pt noi, aia va fi ras eu intotdeauna m-am imaginat mama de 3 copii . Dar parca si soacra cu 3 nurori hohot hohot

Hahah , e frumos cu 3 ❤️ și eu îmi doresc să fiu mămică macar de 2 , dar il așteptăm macar pe primul sa vina și apoi cum zici și tu , ce o vrea Dumnezeu🙏
Mulțumesc Andreea 🤗
Alexandra1210
Scris: Friday, May 23, 2025 11:58 AM
Nivel

Iudita wrote:

Nu-l face pe ăla din cutia cu țestele de ovulație are sensibilitate scăzută și numai o să te dezamăgească.
Astea cu sensibilitate scăzută se văd ceva pe ele la câteva Ilea de întârziere.

Baftă Oricum cumpără unul barza ultra sensibil.

Mulțumesc Iudita , poate trec azi pe la o farmacie și îmi iau test ultrasensibil
Alexandra1210
Scris: Friday, May 23, 2025 2:12 PM
Nivel

Hormonii își fac bine treabă în perioada asta...
sunt mult mai emoționala in perioada asta ,plâng și mă emotionez pt diferite situații .
Sunt destul de vulnerabilă ,mă gândeam cat de puternice suntem noi femeile și cât de minunate ,prin faptul că așa suntem creeate sa dam viața , avem instictul matern dezvoltat de mici.
Nici o femeie nu merita sa nu fie mama , vorbesc de noi,cele care ne dorim .
Să ne ajute Dumnezeu pe toate fetelor și să ne binecuvânteze pântecul ❤️🙏
EllaMaria
Scris: Friday, May 23, 2025 3:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/12/2020
Fetelor, putere, putere să aveți răbdare și credință ca după atâtea lupte veți deveni mame!🤗 E ușor de spus, e greu drumul până acolo, dar într-o zi, într-un fel sau altul o sa ajungeți la acea destinație!🤗

Andreea mă bucur că totul e ok, sa crească bebe mare, timpul zboară și ai să-ți strângi și al doilea băiețel în brațe🥰
Dada
Scris: Friday, May 23, 2025 3:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/25/2024
Alexandra1210 wrote:

Mulțumesc Iudita , poate trec azi pe la o farmacie și îmi iau test ultrasensibil

Eu chiar asta am făcut azi în drum spre casă, mi-am luat un test ultrasensibil 😅. Am zis ca rezist până ar trebui să se apropie de menstruația, dar m-am răzgândit :)). Să vedem dacă îl fac mâine sau zilele următoare. Îți țin pumnii și ție! 🤗
Alexandra1210
Scris: Friday, May 23, 2025 5:46 PM
Nivel

Dada wrote:

Eu chiar asta am făcut azi în drum spre casă, mi-am luat un test ultrasensibil 😅. Am zis ca rezist până ar trebui să se apropie de menstruația, dar m-am răzgândit :)). Să vedem dacă îl fac mâine sau zilele următoare. Îți țin pumnii și ție! 🤗

De când vrei sa începi să te testezi ?
Ce marca de test ai luat ?
Dada
Scris: Friday, May 23, 2025 6:25 PM
Nivel

Alexandra1210 wrote:

De când vrei sa începi să te testezi ?
Ce marca de test ai luat ?

Am luat un Barza ultrasensibil. Inițial am zis ca nu iau test pana nu vad ca întârzie menstruația, mai ales ca am început de zor cu crampele, ca în fiecare lună. Azi m-am simțit puțin mai ciudat, amețită și moleșită, însă aș pune și pe seama oboselii și a vremii, dar asta cumva m-a impulsionat să cumpăr testul. Nu știu dacă o să rezist până (și dacă) întârzie, văd mâine sau poimâine cum mă mai simt și dacă îl fac… Tu ai de gând să testezi zilele astea?
Iudita
Scris: Friday, May 23, 2025 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2024
Dada wrote:

Am luat un Barza ultrasensibil. Inițial am zis ca nu iau test pana nu vad ca întârzie menstruația, mai ales ca am început de zor cu crampele, ca în fiecare lună. Azi m-am simțit puțin mai ciudat, amețită și moleșită, însă aș pune și pe seama oboselii și a vremii, dar asta cumva m-a impulsionat să cumpăr testul. Nu știu dacă o să rezist până (și dacă) întârzie, văd mâine sau poimâine cum mă mai simt și dacă îl fac… Tu ai de gând să testezi zilele astea?
.

Fetelor eu zic să numai cler blue să nu vă cumpărați alea au linie de evaporare și linea de evaporare îi îi albastră că și acea de control .

Acuma nu știu poate sunt fete care nu au pățit o cu testele astea dar la mine tot timpul am pățit așa cu ele.uitati cum arată.

https://ibb.co/wh50VgRy

Alexandra1210
Scris: Friday, May 23, 2025 8:46 PM
Nivel

Dada wrote:

Și eu tot barza mi-am luat , cred că mă testez duminică
Iudita ,odată am pățit și eu cu teste clearblue,cele mai nașpa
După părerea mea ar trebui sa nu se fabrice acele teste 🙈
Teodora11
Scris: Saturday, May 24, 2025 12:06 AM
Nivel

Inregistrat: 5/21/2025
Buna fetelor 😘😘
Eu astazi am fost la doctor si mi a facut recoltare pentru analizele de baza, pap, hpv si std uri, a spus ca deocamdata sa asteptam rezultatele astea si dupa, in functie de ce iese, vedem ce facem pe mai departe. A spus ca ovarele sunt ok si ca am foliculi, dar endometrul este un pic cam gros. A mai spus si ca am niste condiloame mici ca niste bubite inauntru, mi a dat tratament pt ele niste ovule care se gasesc numai pe comanda la farmacia crisia… e putin ciudat, am facut comanda online si acum trebuie sa astept sa ma contacteze de la farmacie, eu sunt nerabdatoare sa primesc rezultatele si sa ma tratez ca sa pot merge mai departe si sa pot in sfarsit sa am si eu un bebe.
Acum ma si gandesc daca mai are rost sa incercam luna asta, sau daca nu ar fi periculos pt bebe in conditiile astea. Eu acum sunt in ziua 15, dupa calendar ar trebui ca ovulatia sa fie maine, si testul de ovulatie incepe sa se pozitiveze. Sunt totusi nedumerita si cam descurajata, nici nu stiu daca am sanse sa se prinda ceva 😔😔
Stiu ca toate suntem in situatii de genul asta si dezamagite ca timpul trece si bebe nu vine 😭 trebuie sa fim puternice si sa continuam sa luptam, Doamne ajuta ca intr o zi sa avem si noi copilasul pe care il dorim atat de mult.
Va imbratisez pe toate si ma rog sa urmeze numai vesti bune cu doua liniute ❤️
Teodora11
Scris: Saturday, May 24, 2025 12:10 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

Eu una nu am facut. Pai la o menstruatie lunga gen 37-39 zile asa tarziu are loc ovulatia . Menstruatia mea de 45/50 zile avea ovulatia si mai tarzie , da-ti seama , in z 31 sau in z 36.
Astazi am mers la control , bebelusul e bine , este doar cu 3 zile mai mare , primul baiat a fost cu 10 zile mai mare . Ne-a reconfirmat ca este baietel , desi am vazut clar si eu, statea maxim de cracanat si s-a vazut f bine cucul :))))
Fetelor , stiu ca va pierdeți speranța de la luna la luna cand vedeti testele negative .. va inteleg, chiar va inteleg .. Nu stiu cum sa va incurajez decat ca Dzeu o sa trimita fiecareia din voi un bebelus frumos si sanatos atunci cand este momentul. Din pacate unele persoane il primesc mai tarzior si dupa mai multa “munca” , fata de altele.
Cheek Kiss

Andreea ce vesti bune, cred ca esti tare fericita ❤️❤️ felicitari 🥰🥰 sa continui sa ne dai vesti bune, ma simt incurajata cand vad ca voi fetelor ati reusit sa ramaneti insarcinate cu bebei sanatosi ❤️❤️❤️ Doamne ajuta
Teodora11
Scris: Saturday, May 24, 2025 12:14 AM
Nivel

Alexandra1210 wrote:

Și eu tot barza mi-am luat , cred că mă testez duminică
Iudita ,odată am pățit și eu cu teste clearblue,cele mai nașpa
După părerea mea ar trebui sa nu se fabrice acele teste 🙈

Doamne ajuta sa revii cu vesti bune 🥰 iti tin pumnii pentru ||
Capsunica2024
Scris: Saturday, May 24, 2025 3:13 PM
Nivel

Inregistrat: 12/30/2024
Hello <3 mamici cu burtici si viitoare burtici :* asteptam testele din week asta :))
Poate testez si eu :)))n-am incercat special :))de iubit ne am iubit :))) dar sansa aia :)))) 10% :))))))
For fun :p
Tot cred ca o sa raman ca ultima data =))
majoreta
Eu va tot urmaresc , ma bucur mult pt voi , tin pumnii mamicilor de la testare sa vada 2 liniute clare <3 coeur topai majoreta
Va pupaaaaacesc <3
Dada
Scris: Saturday, May 24, 2025 3:46 PM
Nivel

Fetelor, evident că n-am rezistat și am testat în dimineața aceasta, 10 dpo. Clar negativ, fără niciun dubiu.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.