|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 311
| MariaS wrote:S-a deslusit misterul, a fost o biochimia. Am fost mai devreme la baie si curge cascada, se pare ca a fost o biochimia și cum nu am avut teste dr max nu am putut vedea corect evoluția, dar nu ii stres nu ma descurajez, ma bucur ca a fost asa, înseamnă că ceva nu a fost bine și mai bine ca asa a decis corpul decât să sufere sufletul.
Am o stare de toată jena, îmi e somn de mor, simt ca ma scurg și ca se scurge viata din min, dacă nu as avea atât de mult de lucru la job mi-aș lua restul zilei liber.
Îmi pare rău Maria,luna viitoare o să fie bine 🙏 |
| Testele de ovulație pe la ce oră le faceți voi? |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/26/2025 Mesaje: 56
| MariaS wrote:S-a deslusit misterul, a fost o biochimia. Am fost mai devreme la baie si curge cascada, se pare ca a fost o biochimia și cum nu am avut teste dr max nu am putut vedea corect evoluția, dar nu ii stres nu ma descurajez, ma bucur ca a fost asa, înseamnă că ceva nu a fost bine și mai bine ca asa a decis corpul decât să sufere sufletul.
Am o stare de toată jena, îmi e somn de mor, simt ca ma scurg și ca se scurge viata din min, dacă nu as avea atât de mult de lucru la job mi-aș lua restul zilei liber.
Of, imi pare rau, Maria! Ai dreptate si e foarte bine ca poti sa gandesti asa, e mai bine decat sa se intample mai tarziu. Pe de alta parte, cred ca e un semn bun, in curand va aparea si sarcina dorita. Poate reusesti totusi sa o lasi un pic mai moale la job azi. Ai grija de tine! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1442
| Iudita wrote:Testele de ovulație pe la ce oră le faceți voi?
La mine cel mai intens se vedeau undeva pe la 17-18 când veneam de la lucru. |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1336
| Iudita eu le faceam la 12-13 intotdeauna . Cert e ca nu dimineata . Maria , imi pare rau … stiu cum e 🥹 dar e f bine ca poti sa gandesti pozitiv . Eu cand am avut prima biochimica din anul asta aveam nunta si mergeam si ziua …. Cand mi-a venit fluxul am avut o stare oribila , eram in hora si am simtit cv curand , noroc ca am mereu absorbante in masina .. Dar n-am fost buna de nimic , simteam ca lesin si ma durea extrem de tare burta .. cu frisoane, cu transpiratii .. groaznic … Sper ca ai trecut totusi cu bine peste ziua de lucru .. In mod normal as spune sa mergi acasa sa te odihnești putin dar te asteapta zana acasa cu chef de joaca si de mami |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 128
| Îmi pare tare rău Maria pentru ce ai pățit, dar noi suntem alături de tine, poate luna viitoare va fi una bună pt tine și cu o sarcină dusă până la capăt. 🤗
Mă gândeam și eu să îmi iau luna aceasta teste de ovulație, fiindcă se pare ca nu mai am menstruația deloc regulată…dar mi-e ca mă stresez cu astea mai rău. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 554
| Imi pare rau, Maria. :( O sa fie si cu noroc 🍀 |
|
Inregistrat: 3/25/2024 Mesaje: 45
| Maria, îmi pare rău. Îți doresc speranță și încredere pentru luna ce urmează! Va fi bine. :)
Criss, să știi ca și eu mă gândeam să încerc luna viitoare cu teste de ovulație. În același timp, parcă aș lăsa lucrurile să se întâmple în mod firesc până la nunta, să nu mă stresez prea tare. Oricum urmează două luni mai stresante pe plan profesional, nu aș mai pune și altă presiune. În același timp, am emoții pentru rezultatul de luna asta, sunt optimistă, însă încerc să fiu și rațională și să nu îmi fac prea mari speranțe. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1336
| Mie mi-a placut mult sa fac teste de ovulatie. Nu e ca si cum puneam vreo presiune ca in zilele ovulatiei libidoul este f crescut si n-as fi facut doar pt a face . Si chiar s-a nimerit sa nu facem fix in ziua ovulatiei ci cu o zi si cv inainte si tot a fost bine si asa . Dar mi-a placut sa stiu momentul ovulatiei , era totul mai usor asa , pt mine .Scrisesem un mesaj mai lung (dc pt mine era important sa stiu ziua ovulatiei) dar e putin intortocheat, ca e cam tarziu si sunt obosita , aleg sa postez doar atat ce am scris acum :))) |
|
Inregistrat: 2/10/2025 Mesaje: 90
| Maria ,îmi pare rău de ce ți-i s-a întâmplat🥹 Data viitoare sa fie mai bine 🙏 Fetelor , susțin ce zice Andreea E foarte important sa ne ghidam prin testele de ovulație ,macar sa știm când ovulam Nici eu nu am stres cu testele de ovulație ,din contra ,mă entuziasmez când vad testul super pozitiv .O avem și pe Ella ,Andreea care și-au făcut teste de ovulație și au reușit să rămână însărcinate La mine chestia este că ,odată ce am test de ovulație pozitiv și prestam zilele acelea,așteptările mele sunt mai mari și îmi fac speranțe ,incerc sa nu mă atașez de rezultat deși e greu Apoi când vine menstruatia mă dezamăgesc tare 🥹 Dar incerc sa rămân optimista că o să fie și la noi mai devreme sau mai târziu II liniuțe 😊 Dada ,noi trebuie să ne testam relativ în aceeași perioadă ? 🤭 |
|
| Alexandra1210 wrote:Maria ,îmi pare rău de ce ți-i s-a întâmplat🥹 Data viitoare sa fie mai bine 🙏 Fetelor , susțin ce zice Andreea E foarte important sa ne ghidam prin testele de ovulație ,macar sa știm când ovulam Nici eu nu am stres cu testele de ovulație ,din contra ,mă entuziasmez când vad testul super pozitiv .O avem și pe Ella ,Andreea care și-au făcut teste de ovulație și au reușit să rămână însărcinate La mine chestia este că ,odată ce am test de ovulație pozitiv și prestam zilele acelea,așteptările mele sunt mai mari și îmi fac speranțe ,incerc sa nu mă atașez de rezultat deși e greu Apoi când vine menstruatia mă dezamăgesc tare 🥹 Dar incerc sa rămân optimista că o să fie și la noi mai devreme sau mai târziu II liniuțe 😊 Dada ,noi trebuie să ne testam relativ în aceeași perioadă ? 🤭
Tu când trebuie să tratezi? |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1113
| Maria 🤗 privește partea plina a paharului. Lucrurile merg bine, ai rămas, asta e important. Înseamnă că nu există probleme pe partea asta. Vine și luna cu noroc 🤗
Fetelor pe mine m-au ajutat testele de ovulație, însă nu neg că dau mari speranțe stiind sigur ca am ovulat și vine luna cu testul negativ...și dezamăgirea.
Astăzi am fost la eco de confirmare, mai devreme ce-i drept, nu am mai avut răbdare până la 6 săptămâni. Azi am 5 săptămâni și 2 zile, sarcina e ok poziționată, s-a văzut săculețul și vezicula🙏 Ma rog sa fie bine de data aceasta. |
|
| Iudita wrote:
Tu când trebuie să tratezi?
De azi într-o săptămână ,azi am 7dpo Gravidutelor , cu cât timp înainte de a avea un test pozitiv ați avut simptome ? Adică ce ați simțit diferit în luna aceea față de celalalte luni in care ați avut simptome premenstruale? Eu știu că la mine sânii sunt primul semn înainte cu o săptămână să vina menstruația ,dar poate fi și un semn de sarcina precoce ? Ați avut acelee simptome că și înainte de cm ? Crampe ,sensibilitatea sânilor ? Incerc sa nu îmi creez speranțe și să mă analizez prea mult ,da mă dor sânii de nu mai știu pe ce parte sa dorm 🙈 |
|
| EllaMaria wrote:Maria 🤗 privește partea plina a paharului. Lucrurile merg bine, ai rămas, asta e important. Înseamnă că nu există probleme pe partea asta. Vine și luna cu noroc 🤗
Fetelor pe mine m-au ajutat testele de ovulație, însă nu neg că dau mari speranțe stiind sigur ca am ovulat și vine luna cu testul negativ...și dezamăgirea.
Astăzi am fost la eco de confirmare, mai devreme ce-i drept, nu am mai avut răbdare până la 6 săptămâni. Azi am 5 săptămâni și 2 zile, sarcina e ok poziționată, s-a văzut săculețul și vezicula🙏 Ma rog sa fie bine de data aceasta.
Felicitări și Doamne Ajuta ! Să crească mare mare și să fie sănătos/ă ! 🤗 |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1113
| Alexandra1210 wrote:
De azi într-o săptămână ,azi am 7dpo Gravidutelor , cu cât timp înainte de a avea un test pozitiv ați avut simptome ? Adică ce ați simțit diferit în luna aceea față de celalalte luni in care ați avut simptome premenstruale? Eu știu că la mine sânii sunt primul semn înainte cu o săptămână să vina menstruația ,dar poate fi și un semn de sarcina precoce ? Ați avut acelee simptome că și înainte de cm ? Crampe ,sensibilitatea sânilor ? Incerc sa nu îmi creez speranțe și să mă analizez prea mult ,da mă dor sânii de nu mai știu pe ce parte sa dorm 🙈
Sânii pe mine mă dureau de prin 4 dpo de obicei, însă de data aceasta m-au durut groaznic, nu doar lateralele. Alte simptome eu nu am avut, decât dureri pelviene, pe care le avem oricum înainte de cm. |
|
|