|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/10/2025 Mesaje: 90
|
Asta l-ai făcut tot acum ,Rebeca ? Și pe primul și pe asta se vede liniuța |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 500
| E același, doar că era scos din plasticul ăla alb 🙈 oare e posibil să fie linie de uscare? |
Inregistrat: 2/10/2025 Mesaje: 90
| Rebecca10 wrote:E același, doar că era scos din plasticul ăla alb 🙈 oare e posibil să fie linie de uscare? Daca la 8 dpo se vede așa testul ,sigur se intensifică tot mai tare Doamne Ajuta ,Rebeca ! |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 554
| Rebecca10 wrote:E același, doar că era scos din plasticul ăla alb 🙈 oare e posibil să fie linie de uscare?
Daca a iesit in 5 minute nu e de uscare. Eu zic ca e cu noroc. 😁🍀 |
|
| Doamne ajută! Cred că mâine nu mai fac, fac direct sâmbătă 🙈 |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1113
|
Se vede bine😍 eu zic că e de bine. Eu la sarcina pierdută am făcut acest test și ieșise în 10 dpo o linie fada, dar al tău în 8 dpo se vede chiar bine! Doamne ajuta 🙏 |
|
| EllaMaria wrote:
Se vede bine😍 eu zic că e de bine. Eu la sarcina pierdută am făcut acest test și ieșise în 10 dpo o linie fada, dar al tău în 8 dpo se vede chiar bine! Doamne ajuta 🙏
Sper doar să nu fie linie de uscare… |
|
Inregistrat: 3/25/2024 Mesaje: 45
|
Rebecca , eu zic că e de bine! Țin pumnii și așteptăm vești! Doamne ajută! |
|
Inregistrat: 3/25/2024 Mesaje: 45
| Criss4 wrote:Mulțumesc fetelor, dar oarecum cred ca încep să îmi pierd speranța să zic așa, deși nu suntem în vârstă, la ceilalți 2 copii au rămas în a 4a lună de încercări, acum se lasă așteptat cu tot cu teste de ovulație și grijă la contacte când e ovulația. 😅 așa ca ne gândim ca poate nu e să mai ne fie să fim părinții unui bebeluș, cine știe? 🙃
Criss, ce frumos Admir tare mult familiile cu 2-3 copii. Să dea Dumnezeu să vină și bebe3 cat mai repede!
Nu vreau să îmi fac speranțe, dar luna asta chiar am avut niște simptome persistente de ovulație și cred ca am prins perioada optimă. Rămâne de văzut, sunt curioasă și câtă răbdare o să am să aștept… 😅 |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 128
| Dada wrote:Criss, ce frumos  Admir tare mult familiile cu 2-3 copii. Să dea Dumnezeu să vină și bebe3 cat mai repede! Nu vreau să îmi fac speranțe, dar luna asta chiar am avut niște simptome persistente de ovulație și cred ca am prins perioada optimă. Rămâne de văzut, sunt curioasă și câtă răbdare o să am să aștept… 😅
Așteptăm veștile bune! Vreau luna aceasta să văd multe teste pozitive fetelor! Țin pumnii strânși 🤗 |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 311
| Rebecca ai mai făcut test azi te-ai abținut? |
|
| Iudita wrote:Rebecca ai mai făcut test azi te-ai abținut?
Am făcut un test Dr Max dimineață, dar nu pare să se vadă ceva
https://ibb.co/1Yt0pygq |
|
|
Eu vad ceva. Cum am zis și zilele trecute, pe Dr max eu de abia din 10 dpo am avut a 2 a linie. Insa la tn se vede ceva 🤗 |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 128
| Fetelor văzând ca ați tot postat poze cu testele, astăzi am luat și eu test clearblue ultrasensibil(asta avea la farmacie), să îl am în casă, în caz ca vreau să mă testez, însă nu știu dacă să îl fac ori nu.:)). Mi-e ca voi fi iar dezamăgită… ar trebui să îmi vină pe data de 19… |
|
| Criss4 wrote:Fetelor văzând ca ați tot postat poze cu testele, astăzi am luat și eu test clearblue ultrasensibil(asta avea la farmacie), să îl am în casă, în caz ca vreau să mă testez, însă nu știu dacă să îl fac ori nu.:)). Mi-e ca voi fi iar dezamăgită… ar trebui să îmi vină pe data de 19…
Eu nu am fost mulțumită de clearblue, au linie de uscare, te induc in eroare.🙁 Dar poate era lotul .. |
|
|