Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea_neacsu
Scris: Friday, March 7, 2025 10:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Geanina majoreta majoreta
Geanina36
Scris: Friday, March 7, 2025 12:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2022
Andreea_neacsu wrote:
Geanina majoreta majoreta

Fetelor tocmai ce am ajuns de la doctor … Situația nu e f roz 😢 Adică se vede sacul gestațional dar embrionul încă nu 😭 Trebuie să mă mai duc săptămâna viitoare … Abia am 6 sapt iar menstruatia nu era regulată era între 25-29 de zile … Singura speranță ar fi ca am ovulat puțin mai târziu .. Doctorul m-a încurajat însă eu vă dați seama nu sunt tocmai plină de speranță … Dar nu avem ce face decât să mergem înainte … Încerc să mă adun și să gândesc pozitiv deși …. nu prea îmi reușește , parcă totul e împotriva …. 🥺
Andreea_neacsu
Scris: Friday, March 7, 2025 1:02 PM
Nivel

Geanina eu cred ca ai ovulat mai tarziu putin , fata de cum ai calculat tu . poate nici ecograful doctorului nu e cel mai performant .. Eu sunt optimista 🙏🏻 cand te-a chemat din nou? nu ti-a zis sa faci beta in ziua X cu repetare la 48 h sa vezi daca rezultatul creste ? Ca sa iti dai seama daca este sau nu in evolutie sarcina .
Geanina36
Scris: Friday, March 7, 2025 1:04 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Geanina eu cred ca ai ovulat mai tarziu putin , fata de cum ai calculat tu . poate nici ecograful doctorului nu e cel mai performant .. Eu sunt optimista 🙏🏻 cand te-a chemat din nou? nu ti-a zis sa faci beta in ziua X cu repetare la 48 h sa vezi daca rezultatul creste ? Ca sa iti dai seama daca este sau nu in evolutie sarcina .

Andreea el vroia sa ma cheme peste 10 zile dar cum m-a văzut asa supărată m-a chemat vinerea viitoare la 10:45 … am făcut acum un beta și îl repet luni … văd cum iese beta ☹️
EllaMaria
Scris: Friday, March 7, 2025 1:31 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Geanina36 wrote:

Fetelor tocmai ce am ajuns de la doctor … Situația nu e f roz 😢 Adică se vede sacul gestațional dar embrionul încă nu 😭 Trebuie să mă mai duc săptămâna viitoare … Abia am 6 sapt iar menstruatia nu era regulată era între 25-29 de zile … Singura speranță ar fi ca am ovulat puțin mai târziu .. Doctorul m-a încurajat însă eu vă dați seama nu sunt tocmai plină de speranță … Dar nu avem ce face decât să mergem înainte … Încerc să mă adun și să gândesc pozitiv deși …. nu prea îmi reușește , parcă totul e împotriva …. 🥺

Geania, eu am fost la 5 săptămâni și 4 zile și la fel s-a văzut. Apoi la 7 și 3 zile avea activitate cardiacă. Eu zic sa nu te descurajezi 🤗
Geanina36
Scris: Friday, March 7, 2025 1:47 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Geania, eu am fost la 5 săptămâni și 4 zile și la fel s-a văzut. Apoi la 7 și 3 zile avea activitate cardiacă. Eu zic sa nu te descurajezi 🤗

Ella încerc să gândesc pozitiv și mergem cu Dumnezeu înainte … 😢 Mulțumesc de încurajări 🙏🫶
Geanina36
Scris: Friday, March 7, 2025 2:07 PM
Nivel

EllaMaria
Scris: Friday, March 7, 2025 3:30 PM
Nivel

Geanina36 wrote:
https://ibb.co/Vph2WxY8

Fetelor beta nu e prea promițător 😢😭

Of Geanina, din păcate nu e bine ce vad... Fii puternica! Dumnezeu știe ce face!
Andreea_neacsu
Scris: Friday, March 7, 2025 3:42 PM
Nivel

Asa pare , intr-adevar …. chiar nu stiu ce sa mai spun Geanina uff nu stiu cum sa te incurajez pale
Geanina36
Scris: Friday, March 7, 2025 3:55 PM
Nivel

Asta e fetelor … nu am ce face decât să accept … 😞 Nici de data asta nu a fost bine … Măcar de data asta nu am zis la nimeni și nu trebuie să mai dau n explicații … Până la urmă sunt lucruri care nu depind de noi … 😞
EllaMaria
Scris: Friday, March 7, 2025 4:09 PM
Nivel

Geanina36 wrote:
Asta e fetelor … nu am ce face decât să accept … 😞 Nici de data asta nu a fost bine … Măcar de data asta nu am zis la nimeni și nu trebuie să mai dau n explicații … Până la urmă sunt lucruri care nu depind de noi … 😞

Geanina cauze pot fii multe.... Ai făcut ce a investigații după prima sarcină pierduta?
Nicaieri88
Scris: Friday, March 7, 2025 4:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Imi pare rau, Geanina! 💔
Geanina36
Scris: Friday, March 7, 2025 5:34 PM
Nivel

Mulțumesc fetelor …

Investigații am făcut tot ce ține de infecții , trombofilie … Astea sunt ok … Dar la asta chiar nu mă așteptam .. Toate simptomele , nimic care să prevestească ca pot trece printr-o sarcină fără embrion 🥺 Măcar dacă îmi dădea beta ceva speranțe pt ca embrionul poate fi văzut și la 7 sapt , de fapt doctorul meu nici nu vroia să facă eco pt ca spunea el e prea devreme dar am insistat eu … Asta e … Vroim sa va întreb : mai are rost sa repet beta ? Eu zic ca nu ….
Cris567
Scris: Friday, March 7, 2025 5:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/1/2024
Off, imi pare rau :(. Inteleg prin ce stari treci acum. Fii puternica si nu te descuraja! Dumnezeu are grija de noi toti!🤗😘
Capsunica2024
Scris: Friday, March 7, 2025 5:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/30/2024
Geanina36 wrote:
Mulțumesc fetelor …

Investigații am făcut tot ce ține de infecții , trombofilie … Astea sunt ok … Dar la asta chiar nu mă așteptam .. Toate simptomele , nimic care să prevestească ca pot trece printr-o sarcină fără embrion 🥺 Măcar dacă îmi dădea beta ceva speranțe pt ca embrionul poate fi văzut și la 7 sapt , de fapt doctorul meu nici nu vroia să facă eco pt ca spunea el e prea devreme dar am insistat eu … Asta e … Vroim sa va întreb : mai are rost sa repet beta ? Eu zic ca nu ….

Eu zic ca poti sa repeti, poate totusi e mica sarcina :-?
Utilizatori in acelasi subiect
Cris567, Flrinar, Rebecca10
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.