|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1254
| Geanina |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 264
| Andreea_neacsu wrote:Geanina
Fetelor tocmai ce am ajuns de la doctor … Situația nu e f roz 😢 Adică se vede sacul gestațional dar embrionul încă nu 😭 Trebuie să mă mai duc săptămâna viitoare … Abia am 6 sapt iar menstruatia nu era regulată era între 25-29 de zile … Singura speranță ar fi ca am ovulat puțin mai târziu .. Doctorul m-a încurajat însă eu vă dați seama nu sunt tocmai plină de speranță … Dar nu avem ce face decât să mergem înainte … Încerc să mă adun și să gândesc pozitiv deși …. nu prea îmi reușește , parcă totul e împotriva …. 🥺 |
| Geanina eu cred ca ai ovulat mai tarziu putin , fata de cum ai calculat tu . poate nici ecograful doctorului nu e cel mai performant .. Eu sunt optimista 🙏🏻 cand te-a chemat din nou? nu ti-a zis sa faci beta in ziua X cu repetare la 48 h sa vezi daca rezultatul creste ? Ca sa iti dai seama daca este sau nu in evolutie sarcina . |

| Andreea_neacsu wrote:Geanina eu cred ca ai ovulat mai tarziu putin , fata de cum ai calculat tu . poate nici ecograful doctorului nu e cel mai performant .. Eu sunt optimista 🙏🏻 cand te-a chemat din nou? nu ti-a zis sa faci beta in ziua X cu repetare la 48 h sa vezi daca rezultatul creste ? Ca sa iti dai seama daca este sau nu in evolutie sarcina .
Andreea el vroia sa ma cheme peste 10 zile dar cum m-a văzut asa supărată m-a chemat vinerea viitoare la 10:45 … am făcut acum un beta și îl repet luni … văd cum iese beta ☹️ |
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1039
| Geanina36 wrote:
Fetelor tocmai ce am ajuns de la doctor … Situația nu e f roz 😢 Adică se vede sacul gestațional dar embrionul încă nu 😭 Trebuie să mă mai duc săptămâna viitoare … Abia am 6 sapt iar menstruatia nu era regulată era între 25-29 de zile … Singura speranță ar fi ca am ovulat puțin mai târziu .. Doctorul m-a încurajat însă eu vă dați seama nu sunt tocmai plină de speranță … Dar nu avem ce face decât să mergem înainte … Încerc să mă adun și să gândesc pozitiv deși …. nu prea îmi reușește , parcă totul e împotriva …. 🥺
Geania, eu am fost la 5 săptămâni și 4 zile și la fel s-a văzut. Apoi la 7 și 3 zile avea activitate cardiacă. Eu zic sa nu te descurajezi 🤗 |

| EllaMaria wrote:
Geania, eu am fost la 5 săptămâni și 4 zile și la fel s-a văzut. Apoi la 7 și 3 zile avea activitate cardiacă. Eu zic sa nu te descurajezi 🤗
Ella încerc să gândesc pozitiv și mergem cu Dumnezeu înainte … 😢 Mulțumesc de încurajări 🙏🫶 |

| https://ibb.co/Vph2WxY8
Fetelor beta nu e prea promițător 😢😭 |
| Geanina36 wrote:https://ibb.co/Vph2WxY8
Fetelor beta nu e prea promițător 😢😭
Of Geanina, din păcate nu e bine ce vad... Fii puternica! Dumnezeu știe ce face! |
| Asa pare , intr-adevar …. chiar nu stiu ce sa mai spun Geanina nu stiu cum sa te incurajez |

| Asta e fetelor … nu am ce face decât să accept … 😞 Nici de data asta nu a fost bine … Măcar de data asta nu am zis la nimeni și nu trebuie să mai dau n explicații … Până la urmă sunt lucruri care nu depind de noi … 😞 |
| Geanina36 wrote:Asta e fetelor … nu am ce face decât să accept … 😞 Nici de data asta nu a fost bine … Măcar de data asta nu am zis la nimeni și nu trebuie să mai dau n explicații … Până la urmă sunt lucruri care nu depind de noi … 😞
Geanina cauze pot fii multe.... Ai făcut ce a investigații după prima sarcină pierduta? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 542
| Imi pare rau, Geanina! 💔 |
|

| Mulțumesc fetelor …
Investigații am făcut tot ce ține de infecții , trombofilie … Astea sunt ok … Dar la asta chiar nu mă așteptam .. Toate simptomele , nimic care să prevestească ca pot trece printr-o sarcină fără embrion 🥺 Măcar dacă îmi dădea beta ceva speranțe pt ca embrionul poate fi văzut și la 7 sapt , de fapt doctorul meu nici nu vroia să facă eco pt ca spunea el e prea devreme dar am insistat eu … Asta e … Vroim sa va întreb : mai are rost sa repet beta ? Eu zic ca nu …. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/1/2024 Mesaje: 133
| Off, imi pare rau :(. Inteleg prin ce stari treci acum. Fii puternica si nu te descuraja! Dumnezeu are grija de noi toti!🤗😘 |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 153
| Geanina36 wrote:Mulțumesc fetelor …
Investigații am făcut tot ce ține de infecții , trombofilie … Astea sunt ok … Dar la asta chiar nu mă așteptam .. Toate simptomele , nimic care să prevestească ca pot trece printr-o sarcină fără embrion 🥺 Măcar dacă îmi dădea beta ceva speranțe pt ca embrionul poate fi văzut și la 7 sapt , de fapt doctorul meu nici nu vroia să facă eco pt ca spunea el e prea devreme dar am insistat eu … Asta e … Vroim sa va întreb : mai are rost sa repet beta ? Eu zic ca nu …. Eu zic ca poti sa repeti, poate totusi e mica sarcina :-? |
|
Cris567, Flrinar, Rebecca10 |