|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 72
| EllaMaria wrote:
Bună, liniile trebuie sa fie de aceași intensitate sau chiar intensitate mai mare a linei de test și atunci testul este pozitiv, ovulația urmând în următoarele 24-36 ore. Eu mă ghidam după secreție,când începeam să am secreție egg sau apoasa începeam testele, asta începând cu ziua 8 sau 10 (uneori ovulam in ziua 12, alteori 14 sau chiar 17).
Fetelor ați fost la eco? Așteptăm vesti🥰
Mulțumesc pentru răspuns, am început de astăzi, deoarece am început să am mici semne specifice în general, dar voi urmări și zilele următoare. Să le fac oare zilnic ori la pauză de 2 zile între ele? |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 153
| Hello <3 cine a mers azi la eco? |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 268
| Capsunica2024 wrote:Hello <3 cine a mers azi la eco?
Andreea,dar nu știu ce face că nu o mai întră pe aici azi. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1039
| Criss4 wrote:
Mulțumesc pentru răspuns, am început de astăzi, deoarece am început să am mici semne specifice în general, dar voi urmări și zilele următoare. Să le fac oare zilnic ori la pauză de 2 zile între ele?
Eu le făceam zilnic, uneori de 2 ori pe zi, la amiază și seara. Nu e ok sa le faci dimineața 🤗 |
| EllaMaria wrote:
Eu le făceam zilnic, uneori de 2 ori pe zi, la amiază și seara. Nu e ok sa le faci dimineața 🤗
Mulțumesc frumos pt răspuns! Le-am facut in jurul orei 15:30. Mâine voi incerca sa fac la aproximativ aceeasi ora. |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1254
| Cris , mai trebuie sa repeti , dar eu zic sa faci zilnic daca stii ca ovulezi curand. Adica eu la cm de 45 zile incepeam in z 26-27-28 testele , in fc de cum simteam ca se apropie ovulatia . Banuiesc ca tu ai cm mult mai scurt daca testezi din z9. Scuzati intarzierea , am avut la 15:30 programare dar s-a mai decalat , iar apoi fi-miu racit si plin de tantrumuri a mers si el 3 zile la cresa si deja a furat-o . Iuhu. Totul este bine , exista activitate cardiaca si embrionul masoara cat am eu de la ovulatie . Mi-a dat dr analizele de inceput si ne vedem peste o luna. Iar apoi morfologia . Dar mai e pana atunci O iau pas cu pas desi nu pot sa nu ma entuziasmez din cand in cand, insa inca sunt reticenta putin si Delia a fost la control astazi , iar Geanina merge maine . Sa veniti cu vesti bune 🥳 |
Inregistrat: 11/1/2024 Mesaje: 133
| Multa sanatate piticului, Andreea! Ma bucur ca e totul bine cu sarcina. Relaxeaza te si bucura te ca e totul ok!! |

Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 264
| Andreea_neacsu wrote:Cris , mai trebuie sa repeti , dar eu zic sa faci zilnic daca stii ca ovulezi curand. Adica eu la cm de 45 zile incepeam in z 26-27-28 testele , in fc de cum simteam ca se apropie ovulatia . Banuiesc ca tu ai cm mult mai scurt daca testezi din z9. Scuzati intarzierea , am avut la 15:30 programare dar s-a mai decalat , iar apoi fi-miu racit si plin de tantrumuri  a mers si el 3 zile la cresa si deja a furat-o . Iuhu. Totul este bine , exista activitate cardiaca si embrionul masoara cat am eu de la ovulatie . Mi-a dat dr analizele de inceput si ne vedem peste o luna. Iar apoi morfologia . Dar mai e pana atunci  O iau pas cu pas desi nu pot sa nu ma entuziasmez din cand in cand, insa inca sunt reticenta putin si Delia a fost la control astazi , iar Geanina merge maine . Sa veniti cu vesti bune 🥳
Andreea mă bucur mult ca e totul bine … Doamne Ajută să fie o sarcină ușoară și bebe la termen .. Eu mâine la 10 am controlul , am niște emoții imense … 🙏 |
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 171
| Bine și la noi😊 Avem activitate cardiacă și suntem în grafic cu vârsta sarcinii. Încă mai am mare risc cel puțin pana la 12 s și după, asa ca mergem cu pași mărunți înainte 🙏🏻 Am de făcut tourch mâine, eco la 10 s, apoi Nipt (Veracity). Doamne ajută și succes la toate fetele 🙏🏻🙏🏻 |
| Cris multumesc . Sper sa scăpăm usurel fata de alte dati .. dupa ce ca eu ma enervez din orice mai face si el ca animalele din jungla. Pffff te cred Geanina mai sunt doar cateva ore Delia e bine ca faci nipt , pe langa ca excluzi bolile si sindroamele cf nipt ales de tine , afli si sexul mai repede |
| Vă mulțumesc fetelor pentru răspunsuri.din octombrie până în dec inclusiv am avut menstruația la 26 zile, în ianuarie a venit la 28 zile, iar în februarie cu sarcină biochimică mi-a venit la 31 zile. Am zis să testez astăzi, fiindcă am început să am mici semne ca urmează și am zis să văd cum ar arăta ACum, comparativ cum ar trebui să arate, fiind prima dată când le folosesc. Mă bucur să aud doar vești bune de la gravidute. Doamne ajută să aveți sarcini ușoare și bebe să vină sănătoși la termen! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 542
| Va pup fetelor! Ne bucuram pentru vestile bune! 🍀❤️ |
|

Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 264
| Dellialilliana wrote:Bine și la noi😊 Avem activitate cardiacă și suntem în grafic cu vârsta sarcinii. Încă mai am mare risc cel puțin pana la 12 s și după, asa ca mergem cu pași mărunți înainte 🙏🏻 Am de făcut tourch mâine, eco la 10 s, apoi Nipt (Veracity). Doamne ajută și succes la toate fetele 🙏🏻🙏🏻
Delia super … într-adevăr primul trimestru e cu Mari emoții 😟 Dar cu pozitivitate și optimism sperăm să fie totul bine … Aici în Italia îți face testul NIPT gratuit tot la 10 sapt … Seara frumoasa tuturor și să auzim numai vești bune 🫶 |
|
| ce tare , la noi costa ceva ….. dar cand e nevoie , e nevoie, nu te mai gandesti dpdv financiar .. la Matei n-a fost nevoie sa fac , dar odata cu mine gravida o colega de-o varsta si ea facuse panorama , a spus ca vrea sa fie ea sigura chiar daca eram tinere , na ,25 ani .. doctorul i-a spus sa stea linistita caci nu e cazul din morfofetala dar chiar imi spusese asa ceva gen “tu nu te-ai gandit deloc sa faci testul ?adica daca sunt probl nevazute la eco” si ma pusese pe ganduri . dar am zis ca Dzeu e alaturi de noi si ne va ajuta el . multumesc Lui, e sanatos copilul meu 🙏🏻 |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1039
| Felicitări din suflet fetelor 🥰 Mă bucur enorm că este totul bine și că ați auzit inimioara bebeilor 🥰 Doamne ajuta 🙏 Geanina, sunt sigură că aduci vesti bune, și că de data aceasta totul o sa fie bine🤗 |
|
|