Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea_neacsu
Scris: Friday, February 28, 2025 11:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Eu le faceam la 12 zilnic . Ca testul de ovulatie sa fie pozitiv ambele linii trebuie sa fie la fel de pronunțate, din momentul ala ovulatia are loc in 24-36 h .
Asa aratau testele mele pe 29 si 30 ian (cel mai pronuntat pe 30) iar pe 31 spre 1 am “simtit” ovulatia ,nu exact cand s-a produs dar m-au durut ovarele pana sa mă culc si dimi nu ma mai dureau , am dedus ca s-a intamplat in noaptea aia .
img
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, March 1, 2025 1:07 PM
Nivel

Primavara frumoasa , dragile mele hearts 🌸🌷
EllaMaria
Scris: Saturday, March 1, 2025 2:13 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Primăvară frumoasă 🤗 sa aveți un mărțișor cu 2 liniuțe roșii cat mai curand🥰
MariaS
Scris: Saturday, March 1, 2025 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
O primavara frumoasa va doresc fetelor ! floare3

Cel mai frumoas martisor sa il primiti II rosii pe un fundal alb coeur coeur
Gaby 41
Scris: Saturday, March 1, 2025 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
La mulți ani de 1 Martie! Vă doresc să deveniți toate mămici cât mai curând.
Alexandra1210
Scris: Saturday, March 1, 2025 6:30 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/10/2025
La multi ani fetelor , o primăvară frumoasă și să ne strângem bebeii cat mai repede la piept ! AngelNot
Geanina36
Scris: Saturday, March 1, 2025 6:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2022
Primăvară frumoasă dragelor … Fie luna noastră a femeilor să vă aducă cadoul mult visat … ❤️🫶
Criss4
Scris: Saturday, March 1, 2025 10:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
Andreea_neacsu wrote:
Eu le faceam la 12 zilnic . Ca testul de ovulatie sa fie pozitiv ambele linii trebuie sa fie la fel de pronunțate, din momentul ala ovulatia are loc in 24-36 h .
Asa aratau testele mele pe 29 si 30 ian (cel mai pronuntat pe 30) iar pe 31 spre 1 am “simtit” ovulatia ,nu exact cand s-a produs dar m-au durut ovarele pana sa mă culc si dimi nu ma mai dureau , am dedus ca s-a intamplat in noaptea aia .
img

Îți mulțumesc pentru explicații, o să mă duc și eu să îmi iau probabil mâine, ori cel târziu luni.
Până în luna decembrie îmi venea menstruația la 26 zile , în ianuarie mi-a venit menstruația la 28 de zile, iar acum luna februarie, cu sarcină biochimică a venit la 31. Acum nu mai știu cum să calculez perioada fertila, de aceea întrebam de ovulație.
Criss4
Scris: Saturday, March 1, 2025 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
O primăvară frumoasă și să aveți o lună cu cat mai multe bucurii și liniște sufletească! 🤗🥰
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, March 2, 2025 9:06 AM
Nivel

Mie mi-a placut sa fac teste de ovulatie , nu le-am considerat stres .
Daca prestezi o zi da o zi nu de la terminarea menstruatiei pana aproape de venirea celeilalte prinzu ovulatia sigur , dar asta inseamna sa faci la comanda Lol eu de aia le preferam , in afara ovulatiei (eu avand o faza foliculara lunga pana la ovulatia din ziua 31) faceam cam la 3 zile sau cum aveam chef , apoi in sapt cand aveam si simptome de ovu faceam una da una nu . Apoi in faza luteala faceam cand mai aveam asa chef .
Andreea_neacsu
Scris: Monday, March 3, 2025 9:27 PM
Nivel

Ce liniste pe aici topai ce faceti voi ?
Maria , vreun semn de menstruatie ?
Delia , tu ai mai mers la vreun control intre timp ? pupici
Geanina36
Scris: Monday, March 3, 2025 11:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2022
Andreea_neacsu wrote:

Liniste totala ….
Andrea cum ești? Ce simptome ai? Eu nu vad ora sa se vina ziua de vineri pt a vedea ca e totul in regula … Am dureri de sâni , mai ales dimineața și plus niște grețuri lejere … Și orice mănânc mă balonez f rău … Azi am facut analizele de sânge și urina de trim 1 sa le am deja pregătite pt vineri … Si mergem cu încredere și pozitivitate înainte … 🙏🫶
Cris567
Scris: Tuesday, March 4, 2025 9:59 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/1/2024
Buna dimineata. Asteptam sa ne spuneti cum a fost la primul control. Sa aveti o bobita sanatoasa! Eu am terminat cu candidoza, mi-au venit rezultatele la analizele de secretie si sunt ok, plus Chlamydya, mycoplasma si ureaplasma negative. Mai am cateva zile si astept sa vina CM.
MariaS
Scris: Tuesday, March 4, 2025 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Andreea_neacsu wrote:

pana mai ieri ma dureau sanii de muream, ieri dimi m-am trezit cu niste sani mai slab durerosi , azi tot cam asa is, ma simt cam goala, nu stiu cum sa explic senzatia.

astept ziua de sambata, daca nu vine pana atunci si nu am vreun semn ,fac un test uff
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, March 4, 2025 11:15 AM
Nivel

Geanina , vorba aia , numai maine nu-i poimaine . Vine ziua de vineri imediat ras
Cris e suuuuper ca ai facut analizele respective . Si eu le-am facut la cererea mea , primul ginecolog la care am mers nu era asa incantat sa ma ajute Lol . Acum ca stii ca sunt negative poti da drumul la proiect fara griji coeur
Maria indiferent cand , o sa vina si bobita voastra . Daca nu e luna asta , e in aprilie cadou de iepuras. Dar pana atunci nu-ti pierde speranta pt luna martie computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.