|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1496
| Eu le faceam la 12 zilnic . Ca testul de ovulatie sa fie pozitiv ambele linii trebuie sa fie la fel de pronunțate, din momentul ala ovulatia are loc in 24-36 h . Asa aratau testele mele pe 29 si 30 ian (cel mai pronuntat pe 30) iar pe 31 spre 1 am “simtit” ovulatia ,nu exact cand s-a produs dar m-au durut ovarele pana sa mă culc si dimi nu ma mai dureau , am dedus ca s-a intamplat in noaptea aia .
 |
| Primavara frumoasa , dragile mele 🌸🌷 |
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1173
| Primăvară frumoasă 🤗 sa aveți un mărțișor cu 2 liniuțe roșii cat mai curand🥰 |

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1465
| O primavara frumoasa va doresc fetelor !
Cel mai frumoas martisor sa il primiti II rosii pe un fundal alb
|
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1549
| La mulți ani de 1 Martie! Vă doresc să deveniți toate mămici cât mai curând. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/10/2025 Mesaje: 90
| La multi ani fetelor , o primăvară frumoasă și să ne strângem bebeii cat mai repede la piept ! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 270
| Primăvară frumoasă dragelor … Fie luna noastră a femeilor să vă aducă cadoul mult visat … ❤️🫶 |
|
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 279
| Andreea_neacsu wrote:Eu le faceam la 12 zilnic . Ca testul de ovulatie sa fie pozitiv ambele linii trebuie sa fie la fel de pronunțate, din momentul ala ovulatia are loc in 24-36 h . Asa aratau testele mele pe 29 si 30 ian (cel mai pronuntat pe 30) iar pe 31 spre 1 am “simtit” ovulatia ,nu exact cand s-a produs dar m-au durut ovarele pana sa mă culc si dimi nu ma mai dureau , am dedus ca s-a intamplat in noaptea aia . 
Îți mulțumesc pentru explicații, o să mă duc și eu să îmi iau probabil mâine, ori cel târziu luni. Până în luna decembrie îmi venea menstruația la 26 zile , în ianuarie mi-a venit menstruația la 28 de zile, iar acum luna februarie, cu sarcină biochimică a venit la 31. Acum nu mai știu cum să calculez perioada fertila, de aceea întrebam de ovulație. |
|
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 279
| O primăvară frumoasă și să aveți o lună cu cat mai multe bucurii și liniște sufletească! 🤗🥰 |
|
| Mie mi-a placut sa fac teste de ovulatie , nu le-am considerat stres . Daca prestezi o zi da o zi nu de la terminarea menstruatiei pana aproape de venirea celeilalte prinzu ovulatia sigur , dar asta inseamna sa faci la comanda eu de aia le preferam , in afara ovulatiei (eu avand o faza foliculara lunga pana la ovulatia din ziua 31) faceam cam la 3 zile sau cum aveam chef , apoi in sapt cand aveam si simptome de ovu faceam una da una nu . Apoi in faza luteala faceam cand mai aveam asa chef . |
|
| Ce liniste pe aici ce faceti voi ? Maria , vreun semn de menstruatie ? Delia , tu ai mai mers la vreun control intre timp ? |
|

Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 270
| Andreea_neacsu wrote:Ce liniste pe aici  ce faceti voi ? Maria , vreun semn de menstruatie ? Delia , tu ai mai mers la vreun control intre timp ?
Liniste totala …. Andrea cum ești? Ce simptome ai? Eu nu vad ora sa se vina ziua de vineri pt a vedea ca e totul in regula … Am dureri de sâni , mai ales dimineața și plus niște grețuri lejere … Și orice mănânc mă balonez f rău … Azi am facut analizele de sânge și urina de trim 1 sa le am deja pregătite pt vineri … Si mergem cu încredere și pozitivitate înainte … 🙏🫶 |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/1/2024 Mesaje: 178
| Buna dimineata. Asteptam sa ne spuneti cum a fost la primul control. Sa aveti o bobita sanatoasa! Eu am terminat cu candidoza, mi-au venit rezultatele la analizele de secretie si sunt ok, plus Chlamydya, mycoplasma si ureaplasma negative. Mai am cateva zile si astept sa vina CM. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1465
| Andreea_neacsu wrote:Ce liniste pe aici  ce faceti voi ? Maria , vreun semn de menstruatie ? Delia , tu ai mai mers la vreun control intre timp ?
pana mai ieri ma dureau sanii de muream, ieri dimi m-am trezit cu niste sani mai slab durerosi , azi tot cam asa is, ma simt cam goala, nu stiu cum sa explic senzatia.
astept ziua de sambata, daca nu vine pana atunci si nu am vreun semn ,fac un test |
|
| Geanina , vorba aia , numai maine nu-i poimaine . Vine ziua de vineri imediat Cris e suuuuper ca ai facut analizele respective . Si eu le-am facut la cererea mea , primul ginecolog la care am mers nu era asa incantat sa ma ajute . Acum ca stii ca sunt negative poti da drumul la proiect fara griji Maria indiferent cand , o sa vina si bobita voastra . Daca nu e luna asta , e in aprilie cadou de iepuras. Dar pana atunci nu-ti pierde speranta pt luna martie |
|
|
|