Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Criss4
Scris: Thursday, February 27, 2025 10:04 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/27/2025
Bună ziua dragi fete.
Sunt nou înscrisă în acest forum, dar l-am descoperit de puțin timp și v-am urmărit din umbră”.
Vă doresc tuturor mult succes să se concretizeze dorința de a rămâne însărcinate iar cine e deja însărcinată îi doresc sarcină ușoară și până la termen!
Despre mine vă pot spune ca am 31 de ani jumate, am doi copii sănătoși și Mari, însă de ceva timp în mine și soțul meu a revenit dorința de a mai avea un bebe, așa ca sunt și eu aspirantă dupa 10 ani ( cat are fata) inca o data.
O zi frumoasa tuturor!
freya1
Scris: Thursday, February 27, 2025 10:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
EllaMaria wrote:
Bună fetelor, de abia azi am reușit să-mi recuperez parola, nu am reușit să vă scriu pe grup deși v-am urmărit în fiecare zi.
Andreea, Geanina, mă bucur sa aud vesti bune despre sarcina voastră. Andreea sper că ești mai ok cu durerile.

Eu sunt ok, am început să-mi fac diverse analize. Cu tiroida e ok, atât analize cât și eco. Am făcut analizele de trombofilie și cele pt sindrom fosfolipidic. Cel din urmă este ok, insa cele genetice, mi-au ieșit niste mutații. Hematoloaga este in concediu până săptămâna viitoare, deci stau și studiez netul 😁 Daca printre voi, fetelor, sunteți cu mutații asemănătoare, poate îmi dați și mie o idee cat horror e, pana ajung la hematolog🙏

Doar acestea au modificari, restul sunt in limite normale (proteina C și S, antitrombina, Homocisteina,anticoagulant lupic, anticorpii,Folati serici și vitamina B12)

Buna Ella, factor V poate pune o problema si decide hematologul daca e nevoie de clexane sau doar aspenter, pt MTHFR sa iei metilfolat, nu acid folic, sunt si niste vitamine prenatale care au metilfolat, imi scapa acum numele, stie medicul; MTHFR am si eu si am luat metilfolat, iar toata sarcina am luat Aspenter, faceam regulat analiza de D-dimeri si o aratam hematologului, a fost mereu in limite si nu am avut nevoie de altceva
oricum, asa cum spui si tu, trombofilia cauzeaza pierderi de sarcina la varste mai mari, nu la cateva saptamani, acelea sunt cel mai adesea probleme genetice
vezi ce spune si hematologul, eu am mers toata sarcina la dr Avram, poate gasesti programare in clinica virtuala la ea, ca e la Cluj; am fost la 1-2 consultatii si apoi doar faceam analiza si ii dadeam mesaj, nu e genul care sa se grabeasca cu clexane
EllaMaria
Scris: Thursday, February 27, 2025 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
freya1 wrote:

Buna Ella, factor V poate pune o problema si decide hematologul daca e nevoie de clexane sau doar aspenter, pt MTHFR sa iei metilfolat, nu acid folic, sunt si niste vitamine prenatale care au metilfolat, imi scapa acum numele, stie medicul; MTHFR am si eu si am luat metilfolat, iar toata sarcina am luat Aspenter, faceam regulat analiza de D-dimeri si o aratam hematologului, a fost mereu in limite si nu am avut nevoie de altceva
oricum, asa cum spui si tu, trombofilia cauzeaza pierderi de sarcina la varste mai mari, nu la cateva saptamani, acelea sunt cel mai adesea probleme genetice
vezi ce spune si hematologul, eu am mers toata sarcina la dr Avram, poate gasesti programare in clinica virtuala la ea, ca e la Cluj; am fost la 1-2 consultatii si apoi doar faceam analiza si ii dadeam mesaj, nu e genul care sa se grabeasca cu clexane

Mulțumesc Freya! Adevărul e ca la prima sarcina am luat toată sarcina Folate și am luat și Aspenter (fara sa am analizele de trombofilie făcute), dar nu mai știu până în ce săptămâna și asta doar pe seama faptului că aveam un hematom care s-a reabsorbit într-un final. Totuși și la a 2 a sarcina am inceput sa iau Aspenter doar că din săptămâna 8, exact când s-a oprit sarcina din evoluție...
EllaMaria
Scris: Thursday, February 27, 2025 11:11 AM
Nivel

Criss4 wrote:
Bună ziua dragi fete.
Sunt nou înscrisă în acest forum, dar l-am descoperit de puțin timp și v-am urmărit din umbră”.
Vă doresc tuturor mult succes să se concretizeze dorința de a rămâne însărcinate iar cine e deja însărcinată îi doresc sarcină ușoară și până la termen!
Despre mine vă pot spune ca am 31 de ani jumate, am doi copii sănătoși și Mari, însă de ceva timp în mine și soțul meu a revenit dorința de a mai avea un bebe, așa ca sunt și eu aspirantă dupa 10 ani ( cat are fata) inca o data.
O zi frumoasa tuturor!

Bine ai venit Criss4 și ședere cat mai scurtă! Îți doresc sa ai parte de o nouă sarcină cat mai curând🤗
Criss4
Scris: Thursday, February 27, 2025 11:23 AM
Nivel

EllaMaria wrote:

Bine ai venit Criss4 și ședere cat mai scurtă! Îți doresc sa ai parte de o nouă sarcină cat mai curând🤗

Mulțumesc frumos și Doamne ajută ! Am avut luna aceasta o sarcină biochimică deși eu nu am mai pățit așa la primele 2 sarcini, momentan sunt în perioada de menstruație și sunt încă în perioada de acomodare cu ideea și să îmi revin psihic, însă voi continua să sper pt luna aceasta….
EllaMaria
Scris: Thursday, February 27, 2025 12:37 PM
Nivel

Fetelor este posibil să fiu la ovulație ținând cont ca sunt 2 săptămâni de când s-a eliminat sarcina? Am ușoare dureri de ovare și secreție apoasa și uneori secreție egg. Nu am teste de ovulatie, decât mâine reușesc să ajung la farmacie. Oricum nu as profita de ocazie pentru că vreau sa las organismul să-și revină, însă as fi uimita sa am deja ovulație.
Cris567
Scris: Thursday, February 27, 2025 2:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/1/2024
Criss4 wrote:

Mulțumesc frumos și Doamne ajută ! Am avut luna aceasta o sarcină biochimică deși eu nu am mai pățit așa la primele 2 sarcini, momentan sunt în perioada de menstruație și sunt încă în perioada de acomodare cu ideea și să îmi revin psihic, însă voi continua să sper pt luna aceasta….

Off, Criss, stiu prin ce stari treci. Eu in ianuarie am avut prima mea sarcina si a fost chimica din pacate. Iti doresc multa putere sa treci peste si luna viitoare sa vina o sarcina! ❤❤
freya1
Scris: Thursday, February 27, 2025 3:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
EllaMaria wrote:
Fetelor este posibil să fiu la ovulație ținând cont ca sunt 2 săptămâni de când s-a eliminat sarcina? Am ușoare dureri de ovare și secreție apoasa și uneori secreție egg. Nu am teste de ovulatie, decât mâine reușesc să ajung la farmacie. Oricum nu as profita de ocazie pentru că vreau sa las organismul să-și revină, însă as fi uimita sa am deja ovulație.

da, se poate, la fel mi s-a intamplat si mie
fa cum simti tu Cheek Kiss nu stiu daca medicul ti-a zis ca poti incerca, daca s-a eliminat singura probabil ca da (scuza-ma, nu mai stiu daca am citit cum s-a intamplat)
EllaMaria
Scris: Thursday, February 27, 2025 3:52 PM
Nivel

freya1 wrote:

da, se poate, la fel mi s-a intamplat si mie
fa cum simti tu Cheek Kiss nu stiu daca medicul ti-a zis ca poti incerca, daca s-a eliminat singura probabil ca da (scuza-ma, nu mai stiu daca am citit cum s-a intamplat)

S-a eliminat medicamentos, medicul a spus că după prima menstruație pot incerca, însă eu nu mă simt pregătită și cu siguranță o sa aștept măcar 3 luni. Mi se părea ciudat cat de repede poate organismul să-și reia funcția..
Criss4
Scris: Thursday, February 27, 2025 4:34 PM
Nivel

Cris567 wrote:

Off, Criss, stiu prin ce stari treci. Eu in ianuarie am avut prima mea sarcina si a fost chimica din pacate. Iti doresc multa putere sa treci peste si luna viitoare sa vina o sarcina! ❤❤

Iti multumesc din inima! Tu cum esti cu moralul?
Am inceput de la începutul lunii sa iau acid folic, stiu ca la ceilalti copii am luat de cand mi-am dorit sa raman însărcinată,însă altceva nu. Medicul a zis să nu iau nimic. Tu iei ceva?teste de ovulație folosești?
Mult succes și ție!
Cris567
Scris: Thursday, February 27, 2025 8:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/1/2024
Incep sa imi revin incet incet, dar nu in totalitate. Momentan nu am mai incercat ca am candidoza si astept sa treaca episodul asta. Eu nu iau nimic si nici medicul nu mi-a dat. Teste de ovulatie nu am facut niciodata. Doamne ajuta sa avem sarcini sanatoase data viitoare si sa vedem teste pozitive cat mai curand.
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, February 27, 2025 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Buna Criss4! Bine ai venit , sedere cat mai scurta pupici si eu am avut 3 sarcini bichimice , la prima a fost mai greu , mai apoi am trecut mai usor peste si cumva corpul meu mi-a trimis niste semnale ca nu-i in ordine ceva si am fost mai moderata . Nu zic ca n-am suferit dar a fost altceva ca n-am plecat la drum cu prea mari așteptări. Ultima bio s-a eliminat pe 1 ianuarie si apoi in februarie am ramas gravida , maine am 6 saptamani, cu Dzeu inainte 🙏🏻 stiu ca e greu dar nu putem face nimic in aceasta privinta.
Ella da , poti fi la ovulatie , cum sa nu, cunosc femei care au ramas gravide imediat dupa pierdere (in unele situatii a fost vorba chiar de chiuretaj) , desi au avut recomandări de a astepta 1-3 menstruatii (in fc de doctor). Una din ele chiar 6 luni. Insa fiecare face cum simte ras dar isi asuma orice ar fi pe viitor . Desi sincer la niciunele n-am auzit sa fie asociate probleme mai apoi.
Criss4
Scris: Thursday, February 27, 2025 10:03 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Buna Criss4! Bine ai venit , sedere cat mai scurta pupici si eu am avut 3 sarcini bichimice , la prima a fost mai greu , mai apoi am trecut mai usor peste si cumva corpul meu mi-a trimis niste semnale ca nu-i in ordine ceva si am fost mai moderata . Nu zic ca n-am suferit dar a fost altceva ca n-am plecat la drum cu prea mari așteptări. Ultima bio s-a eliminat pe 1 ianuarie si apoi in februarie am ramas gravida , maine am 6 saptamani, cu Dzeu inainte 🙏🏻 stiu ca e greu dar nu putem face nimic in aceasta privinta.
Ella da , poti fi la ovulatie , cum sa nu, cunosc femei care au ramas gravide imediat dupa pierdere (in unele situatii a fost vorba chiar de chiuretaj) , desi au avut recomandări de a astepta 1-3 menstruatii (in fc de doctor). Una din ele chiar 6 luni. Insa fiecare face cum simte ras dar isi asuma orice ar fi pe viitor . Desi sincer la niciunele n-am auzit sa fie asociate probleme mai apoi.

Multumesc frumos! Doamne ajută! Sarcină ușoară și ție și să ajungă cu bine la termen!
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, February 27, 2025 10:42 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Multumesc computerlove
Si voua va doresc sa va strangeti in brate puii mult doriti computerlove
Pe 6 martie merg la eco , ma rog sa fie bine Hands
Geanina36
Scris: Friday, February 28, 2025 12:10 AM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2022
Andreea_neacsu wrote:
Multumesc computerlove
Si voua va doresc sa va strangeti in brate puii mult doriti computerlove
Pe 6 martie merg la eco , ma rog sa fie bine Hands

Si eu am programare pe 7 martie … Sper din inimă să fie totul bine …

Criss mult succes .. Îți țin pumnii să reușești din nou .. Cu încredere si pozitivitate minunile se intampla .. Sa știi ca pe mine testele de ovulație m-au ajutat f mult … Mult succes tuturor 🫶
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.