Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris567
Scris: Wednesday, February 26, 2025 9:19 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/1/2024
Neata, fetelor. Eu nu stiu ce sa ma mai fac. Ieri am fost la ginecolog, mi a dat tratament pt candidoza, lomexin crema vaginala, ovule polygynax si pastile diflucan de luat in 3 prize. Simptomele oricum mi s au mai ameliorat de vreo 3 zile doar ca am o iritatie. Acum cred ca sunt si la ovulatie si de aseara am observat firicele de sange cand ma sterg, si azi dimineata la dizolvarea ovulului se vedea ca e rozaliu, si la fel am vazut sange usor aprins. Mi-e frica sa nu fie altceva :((. Ieri mi a luat probe pt mycoplasma, clamydia, ureaplasma si gonoree si urmeaza in martie sa merg pt eco si PAP. Plus ca mi-a recomandat mai multe analize preconceptionale.
Dellialilliana
Scris: Wednesday, February 26, 2025 9:19 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2022
Vai fetelor, imi amintesc și eu cu testele, am 2 kg cel puțin folosite 🤦‍♀️, grafice peste grafice... efectiv cumpăram cu sutele...e un stres enorm și ăsta. Dar astea sunt etapele probabil si important e să ne întărim și să nu ne pierdem speranța... drumul ăsta e taaaare greu pentru o femeie care își dorește din tot sufletul să fie mamă.. Dumnezeu să fie cu noi, cu toate🙏🏻❤️
MariaS
Scris: Wednesday, February 26, 2025 10:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Neata la fetelor , azi nu am mai testat am zis ca nu are rost , plus ca ieri am avut niste simptome ciudate zic eu , dureri de sani , de spate , ovare si secretie apoasa .
Stau cuminte pe curu meu pana in 8 martie si daca nu ii sa fie, aia e, eu alte teste de ovulatie nu mai fac ca mi se pare un stres in inconstient .

Cris nu stiu ce sa iti zic , dar te imbratisez si iti doresc multa sanatate.Buddy1

Cine mai urmeaza la testat ? ras
Alexandra1210
Scris: Wednesday, February 26, 2025 12:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/10/2025
Buna fetelor , cred că o iau și eu cu capul..(incercam de 7 luni )
Dar incerc sa rămân pozitiva
Pt cine nu știe sau nu îmi cunoaște povestea
Am ovare micropolichistice ,menstruații mai mari de 50 de zile și rezistența la insulină
Înainte de nuntă am ovulat..adică prin septembrie ..de-atunci nu am mai simțit că aș fi ovulat
Am fost la monitorizare in ziua 16 cm și aveam un folicul de 11 MM doar ,deci nematurizat
Mi-a dat Dna doctor un set de analize hormonale sa le refac și printre care și o histerosalpingografie ( mi-e frica de analiză aceea )
Iau în prezent myo-sun , normens și vitamina D
Sunt zile când sunt atât de demoralizată încât îmi vine să renunț la toatw tratamentele și analizele și teste de ovulație și monitorizari și toate astea .
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, February 26, 2025 1:19 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Cris eu cred ca de la ruperea foliculului ai acele mici sângerări, o singura data am avut si eu de cand monitorizez .
Delia esti bine ? pupici
Ella , tu cum esti ? computerlove
Maria daca tu crezi ca pui mai mare presiune pe tine cu testele , nici eu nu le-as mai face daca as fi in locul rau .
Alexandra si eu am pe langa endometrioza si ovare polichistice cu menstruatii la 45 zile . Am si luni anovulatorii. Dar rezistenta la insulina se poate scade prin tratament ? Myo sun si alte derivate am luat si eu , nu am vazut rezultate .. Vit D (+ omega 3 , ma tog cv mai complex dar are la baza acest omega ) am luat eu in ultima luna , in special pt a imbunatati calitatea ovocitelor. Cu ce te ajuta normens si myo sun ? Iti mai reduce din zilele cm ?
Car despre HSG candva citisem ca trompele se pot verifica si laparoscopic si ca ar fi o metoda mai preferabila , e doar o idee totusi , n-am aprofundat sa cunosc mai multe detalii.
freya1
Scris: Wednesday, February 26, 2025 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
o alternativa la histerosalpingografie e histerosonografia (se verifica ecografic in loc sa se faca radiografie), e acelasi lucru dpdv al acuratetii, eu asta am facut pentru ca am citit ca ar fi mai usor de suportat
EllaMaria
Scris: Wednesday, February 26, 2025 7:29 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Bună fetelor, de abia azi am reușit să-mi recuperez parola, nu am reușit să vă scriu pe grup deși v-am urmărit în fiecare zi.
Andreea, Geanina, mă bucur sa aud vesti bune despre sarcina voastră. Andreea sper că ești mai ok cu durerile.

Eu sunt ok, am început să-mi fac diverse analize. Cu tiroida e ok, atât analize cât și eco. Am făcut analizele de trombofilie și cele pt sindrom fosfolipidic. Cel din urmă este ok, insa cele genetice, mi-au ieșit niste mutații. Hematoloaga este in concediu până săptămâna viitoare, deci stau și studiez netul 😁 Daca printre voi, fetelor, sunteți cu mutații asemănătoare, poate îmi dați și mie o idee cat horror e, pana ajung la hematolog🙏

Doar acestea au modificari, restul sunt in limite normale (proteina C și S, antitrombina, Homocisteina,anticoagulant lupic, anticorpii,Folati serici și vitamina B12)

EllaMaria attached the following image(s):
img_20250226_192938.jpg

Nicaieri88
Scris: Wednesday, February 26, 2025 8:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
EllaMaria wrote:
Bună fetelor, de abia azi am reușit să-mi recuperez parola, nu am reușit să vă scriu pe grup deși v-am urmărit în fiecare zi.
Andreea, Geanina, mă bucur sa aud vesti bune despre sarcina voastră. Andreea sper că ești mai ok cu durerile.

Eu sunt ok, am început să-mi fac diverse analize. Cu tiroida e ok, atât analize cât și eco. Am făcut analizele de trombofilie și cele pt sindrom fosfolipidic. Cel din urmă este ok, insa cele genetice, mi-au ieșit niste mutații. Hematoloaga este in concediu până săptămâna viitoare, deci stau și studiez netul 😁 Daca printre voi, fetelor, sunteți cu mutații asemănătoare, poate îmi dați și mie o idee cat horror e, pana ajung la hematolog🙏

Doar acestea au modificari, restul sunt in limite normale (proteina C și S, antitrombina, Homocisteina,anticoagulant lupic, anticorpii,Folati serici și vitamina B12)

Buna! Eu cunosc pt MTHR acela sau cum il cheama, inseamna ca nu asimilezi acid folic din ce stiu eu, trebuie sa iei folat. E o versiune asimilabila a acidului folic. Pentru factorul V, nu stiu, eu am facut doar V Leiden acela.
Poate stiu si fetele mai multe
Nicaieri88
Scris: Wednesday, February 26, 2025 8:04 PM
Nivel

EllaMaria
Scris: Wednesday, February 26, 2025 8:28 PM
Nivel

Nicaieri88
Scris: Wednesday, February 26, 2025 8:32 PM
Nivel

EllaMaria
Scris: Wednesday, February 26, 2025 9:06 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Pentru nimic.😘

Am cautat si pentru factor V: https://www.medcenter.ro/dictionar-de-analize/factor-v-haplotip-r2-h1299r-

Cred ca s-ar putea sa iti dea Clexane sau aspirina pe perioada sarcinii.

Mulțumesc! Acum tot studiez si abia aștept să îmi spună și hematologul ce presupune aceste mutații. Însă la cum mă cunosc, o sa mai cer și o a 2 a părere. Că nah...acum suflu și-n iaurt.😁

Sunt in dubii, am mai citit că în general sarcinile pierdute până în 10 săptămâni nu țin neapărat de trombofilie ci mai mult de genetica sau pe parte imunologica. Acum parerile sunt împărțite, iar cauzele sunt multiple🫣
Nicaieri88
Scris: Wednesday, February 26, 2025 10:45 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Mulțumesc! Acum tot studiez si abia aștept să îmi spună și hematologul ce presupune aceste mutații. Însă la cum mă cunosc, o sa mai cer și o a 2 a părere. Că nah...acum suflu și-n iaurt.😁

Sunt in dubii, am mai citit că în general sarcinile pierdute până în 10 săptămâni nu țin neapărat de trombofilie ci mai mult de genetica sau pe parte imunologica. Acum parerile sunt împărțite, iar cauzele sunt multiple🫣

Stiu ca este o hematoloaga buna in Bucuresti, Mihaela Andreescu, daca te ajuta. Interpreteaza analize si prin consultatie online - https://clinicasmart.ro/mihaela-andreescu-hematologie/

EllaMaria
Scris: Thursday, February 27, 2025 8:55 AM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Stiu ca este o hematoloaga buna in Bucuresti, Mihaela Andreescu, daca te ajuta. Interpreteaza analize si prin consultatie online - https://clinicasmart.ro/mihaela-andreescu-hematologie/

Mulțumesc, chiar aseară citeam in interviu dat de ea cu privire la trombofilie și sarcina.
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, February 27, 2025 9:20 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Si eu as vrea sa ajung la hematologie la Dr Uscatescu in Bucuresti , nu am facut decat un profil incipient si vreau sa fiu sigura ca e totul ok . Eu cu durerile sunt f ok, n-am mai avut de atunci de cand am mers a doua oara la urgente. Oare atunci s-o fi eliminat ? sau au fost durerile alea groaznice cand doar s-a miscat piatra mea ? uff
Am reusit sa imi fac programare pt 6 martie , la 15:30 merg. Sper sa nu se decaleze .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.