Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Monday, February 24, 2025 4:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Andreea ca să îți răspund la întrebare, ma enervat barbata-miu cu o seara în urmă ca el se simte obligat sa presteze, în condițiile în care în alte dați trăgea el de mine când eu efectiv eram sleita de chef și cu n probleme pe cap, și i-am zis "bine, îl facem pe al doilea când o sa am eu chef și tu nu o te mai simți obligat sa prestezi" hohot
Evident s-a supărat, tot el, și după a venit la mine și și-a cerut scuze ca ii stresat, într-adevăr era presat cu un proiect la job destul de stufos și na...

În alta ordine de idei, ce face omul când se plictisește?! Hilar hohot

img

Sincer mie mi se pare gri, l-am făcut în ideea ca poate am ovulat în 14-15 când am avut un test mai intens, simptome nu am decât niște sâni foarte puțin sensibili și dureri de ovare.
Geanina36
Scris: Monday, February 24, 2025 4:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2022
MariaS wrote:
Andreea ca să îți răspund la întrebare, ma enervat barbata-miu cu o seara în urmă ca el se simte obligat sa presteze, în condițiile în care în alte dați trăgea el de mine când eu efectiv eram sleita de chef și cu n probleme pe cap, și i-am zis "bine, îl facem pe al doilea când o sa am eu chef și tu nu o te mai simți obligat sa prestezi" hohot
Evident s-a supărat, tot el, și după a venit la mine și și-a cerut scuze ca ii stresat, într-adevăr era presat cu un proiect la job destul de stufos și na...

img

Sincer mie mi se pare gri, l-am făcut în ideea ca poate am ovulat în 14-15 când am avut un test mai intens, simptome nu am decât niște sâni foarte puțin sensibili și dureri de ovare.

Maria în aceeași situație eram și eu … Soțul se simțea oarecum “folosit” 🤣🤣🤣 Pt ca folosind teste de ovulație când eram în perioada propice eram mai insistentă iar după ce trecea ovulația “când o da Domnul “ 🤣 și soțul îmi mai reproșa și se supăra.. La fel spuneam și eu gata asta e mă împac cu gândul pt ca el “m-a amenința” ca in perioada fertila facem cum crede el nu cum vreau eu 🤣 și iar mă bosumflam dar pana la urma ieșea tot cum vroiam eu.. E păcat să amâni sincer … Așa sunt toți bărbații 😬 …
Apropo de test ceva invizibil văd acolo 🫣
Geanina36
Scris: Monday, February 24, 2025 5:00 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Geanina era candva o pagina web unde puteai introduce zilele cand ai recoltat si rezultatul si iti confirma ei daca e buna cresterea. Eu asa cred , ca este ras
Eu sunt mult mai bine , fara dureri .

Mulțumesc Andreea .. o să caut să văd 😬 dar oricum săptămâna viitoare mă programez la ginecolog , am găsit prin recomandare pe cineva super ok și sperăm să fie bine … Mă bucur ca nu mai ai dureri .. Tine-ne la curent 🫶
Geanina36
Scris: Monday, February 24, 2025 5:01 PM
Nivel

Cris567 wrote:
Felicitari, Geanina! E un beta foarte frumos. O sarcina usoara iti doresc si multa sanatate.

Mulțumesc Cris … Doamne Ajută să fie bine și să vedem cat mai multe teste pozitive pe-aici ..😘
Iudita
Scris: Monday, February 24, 2025 7:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2024
MariaS wrote:

img

Eu vad linia ,de care test ai folosit?
MariaS
Scris: Monday, February 24, 2025 7:37 PM
Nivel

Iudita wrote:

Eu vad linia ,de care test ai folosit?

Test dr max
Iudita
Scris: Monday, February 24, 2025 7:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2024
MariaS wrote:

Test dr max

De aia te-am întrebat că testele Dr max nu dau linie de uscate.
Eu de exemplu și azi am făcut unul o ieșit negativ dar nu o apărut linie de uscare.
MariaS
Scris: Monday, February 24, 2025 8:38 PM
Nivel

Sincer nu îmi fac mari speranțe, mai fac unul mâine dimi, dacă nu se vede măcar ceva mai ok un pic nu mai fac și vad eu dacă îmi vine pana pe 8 martie, ca la cum ma simt am impresia ca mâine poimâine trebuie să îmi vina.
Andreea_neacsu
Scris: Monday, February 24, 2025 8:39 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Maria , eu vad o liniuta topai testele dr max nu dau linie de uscare , sau cel putin eu niciodata nu am intalnit una ras dar te lamuresti zilele ce vin computerlove
MariaS
Scris: Monday, February 24, 2025 8:53 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Maria , eu vad o liniuta topai testele dr max nu dau linie de uscare , sau cel putin eu niciodata nu am intalnit una ras dar te lamuresti zilele ce vin computerlove

Care ar fi șansele ca fix eu sa am linie de uscare? hohot hohot
Andreea_neacsu
Scris: Monday, February 24, 2025 10:49 PM
Nivel

Lasa ca vezi la următorul test , dar mi s-ar parea super ciudat Lol
Cris567
Scris: Monday, February 24, 2025 10:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/1/2024
Maria, si eu vad linia. Asteptam urmatorul test mai pronuntat❤❤
MariaS
Scris: Tuesday, February 25, 2025 9:32 AM
Nivel

Asta ii de azi dimineață, eu altul nu mai fac până în 8 ce o fi o fi.
Nicaieri88
Scris: Tuesday, February 25, 2025 6:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Fetelor, asa ma torturam si eu sincer. Cu teste facute devreme, teste de ovulatie..ajunsesem si noi sa "prestam" efectiv la comanda. Acum privind inapoi, realizez ca ma torturam singura. Cand e sa fie, e...
Iti doresc din inima sa fie sarcina, dar stresul nu e bun, fetelor. Va zice cea mai stresata persoana din lume 😅. Eu n-am reusit natural, dar..din cercul meu meu de prietene, toate au ramas dupa ani de zile de incercari, fix cand n-au mai monitorizat nimic si s-au relaxat cu gandul ca ba, s-ar putea sa nu fie si aia e.

Eu va doresc voua sa fiti puternice, eu n-am reusit.
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, February 25, 2025 6:42 PM
Nivel

Maria , pare negativ , iti doresc sa se pozitiveze zilele ce vin pupici daca nu, iepurasul iti aduce un ou cu surprize 🤭
Nicaieri88 si tu ai fost puternica , nici un alt mod de a avea un copil nu e mai usor sau mai putin stresant decat altul computerlove indiferent cum , acum iti strangi puiul in brate majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
Alexandra1210, Luna01
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.