|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1409
| Andreea ca să îți răspund la întrebare, ma enervat barbata-miu cu o seara în urmă ca el se simte obligat sa presteze, în condițiile în care în alte dați trăgea el de mine când eu efectiv eram sleita de chef și cu n probleme pe cap, și i-am zis "bine, îl facem pe al doilea când o sa am eu chef și tu nu o te mai simți obligat sa prestezi"  Evident s-a supărat, tot el, și după a venit la mine și și-a cerut scuze ca ii stresat, într-adevăr era presat cu un proiect la job destul de stufos și na...
În alta ordine de idei, ce face omul când se plictisește?! 

Sincer mie mi se pare gri, l-am făcut în ideea ca poate am ovulat în 14-15 când am avut un test mai intens, simptome nu am decât niște sâni foarte puțin sensibili și dureri de ovare. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 264
| MariaS wrote:Andreea ca să îți răspund la întrebare, ma enervat barbata-miu cu o seara în urmă ca el se simte obligat sa presteze, în condițiile în care în alte dați trăgea el de mine când eu efectiv eram sleita de chef și cu n probleme pe cap, și i-am zis "bine, îl facem pe al doilea când o sa am eu chef și tu nu o te mai simți obligat sa prestezi"  Evident s-a supărat, tot el, și după a venit la mine și și-a cerut scuze ca ii stresat, într-adevăr era presat cu un proiect la job destul de stufos și na... În alta ordine de idei, ce face omul când se plictisește?!   Sincer mie mi se pare gri, l-am făcut în ideea ca poate am ovulat în 14-15 când am avut un test mai intens, simptome nu am decât niște sâni foarte puțin sensibili și dureri de ovare.
Maria în aceeași situație eram și eu … Soțul se simțea oarecum “folosit” 🤣🤣🤣 Pt ca folosind teste de ovulație când eram în perioada propice eram mai insistentă iar după ce trecea ovulația “când o da Domnul “ 🤣 și soțul îmi mai reproșa și se supăra.. La fel spuneam și eu gata asta e mă împac cu gândul pt ca el “m-a amenința” ca in perioada fertila facem cum crede el nu cum vreau eu 🤣 și iar mă bosumflam dar pana la urma ieșea tot cum vroiam eu.. E păcat să amâni sincer … Așa sunt toți bărbații 😬 … Apropo de test ceva invizibil văd acolo 🫣 |

| Andreea_neacsu wrote:Geanina era candva o pagina web unde puteai introduce zilele cand ai recoltat si rezultatul si iti confirma ei daca e buna cresterea. Eu asa cred , ca este Eu sunt mult mai bine , fara dureri .
Mulțumesc Andreea .. o să caut să văd 😬 dar oricum săptămâna viitoare mă programez la ginecolog , am găsit prin recomandare pe cineva super ok și sperăm să fie bine … Mă bucur ca nu mai ai dureri .. Tine-ne la curent 🫶 |

| Cris567 wrote:Felicitari, Geanina! E un beta foarte frumos. O sarcina usoara iti doresc si multa sanatate.
Mulțumesc Cris … Doamne Ajută să fie bine și să vedem cat mai multe teste pozitive pe-aici ..😘 |
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 267
| MariaS wrote:Andreea ca să îți răspund la întrebare, ma enervat barbata-miu cu o seara în urmă ca el se simte obligat sa presteze, în condițiile în care în alte dați trăgea el de mine când eu efectiv eram sleita de chef și cu n probleme pe cap, și i-am zis "bine, îl facem pe al doilea când o sa am eu chef și tu nu o te mai simți obligat sa prestezi"  Evident s-a supărat, tot el, și după a venit la mine și și-a cerut scuze ca ii stresat, într-adevăr era presat cu un proiect la job destul de stufos și na... În alta ordine de idei, ce face omul când se plictisește?!   Sincer mie mi se pare gri, l-am făcut în ideea ca poate am ovulat în 14-15 când am avut un test mai intens, simptome nu am decât niște sâni foarte puțin sensibili și dureri de ovare.
Eu vad linia ,de care test ai folosit? |

| Iudita wrote:
Eu vad linia ,de care test ai folosit?
Test dr max |
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 267
|
De aia te-am întrebat că testele Dr max nu dau linie de uscate. Eu de exemplu și azi am făcut unul o ieșit negativ dar nu o apărut linie de uscare. |

| Sincer nu îmi fac mari speranțe, mai fac unul mâine dimi, dacă nu se vede măcar ceva mai ok un pic nu mai fac și vad eu dacă îmi vine pana pe 8 martie, ca la cum ma simt am impresia ca mâine poimâine trebuie să îmi vina. |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1254
| Maria , eu vad o liniuta testele dr max nu dau linie de uscare , sau cel putin eu niciodata nu am intalnit una dar te lamuresti zilele ce vin |

| Andreea_neacsu wrote:Maria , eu vad o liniuta  testele dr max nu dau linie de uscare , sau cel putin eu niciodata nu am intalnit una  dar te lamuresti zilele ce vin
Care ar fi șansele ca fix eu sa am linie de uscare? |
| Lasa ca vezi la următorul test , dar mi s-ar parea super ciudat |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/1/2024 Mesaje: 133
| Maria, si eu vad linia. Asteptam urmatorul test mai pronuntat❤❤ |

| 
Asta ii de azi dimineață, eu altul nu mai fac până în 8 ce o fi o fi. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 542
| Fetelor, asa ma torturam si eu sincer. Cu teste facute devreme, teste de ovulatie..ajunsesem si noi sa "prestam" efectiv la comanda. Acum privind inapoi, realizez ca ma torturam singura. Cand e sa fie, e... Iti doresc din inima sa fie sarcina, dar stresul nu e bun, fetelor. Va zice cea mai stresata persoana din lume 😅. Eu n-am reusit natural, dar..din cercul meu meu de prietene, toate au ramas dupa ani de zile de incercari, fix cand n-au mai monitorizat nimic si s-au relaxat cu gandul ca ba, s-ar putea sa nu fie si aia e.
Eu va doresc voua sa fiti puternice, eu n-am reusit. |
|
| Maria , pare negativ , iti doresc sa se pozitiveze zilele ce vin daca nu, iepurasul iti aduce un ou cu surprize 🤭 Nicaieri88 si tu ai fost puternica , nici un alt mod de a avea un copil nu e mai usor sau mai putin stresant decat altul indiferent cum , acum iti strangi puiul in brate |
|
Alexandra1210, Luna01 |