|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/1/2024 Mesaje: 133
| Felicitari, Geanina si Delia! Sarcina usoara! Multa sanatate, Andreea! Asteptam vesti bune de la primul control. Eu sunt pe pauza, m am ales cu o candidoza urata tare, am mai avut acum cativa ani. Cred ca m am suparat si stresat mult cu sarcina chimica, plus acel fibrom uterin pe care l-am descoperit si toate astea mi au produs niste dezechilibre. Acum sunt un pic mai bine, dar luna asta nici vorba de bebelit pana nu imi trece minunatia asta de candida. Acum...vorba aia...tot raul spre bine. Multa sanatate, fetelor!! 🤗🤗 |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1409
| Fetelor va doresc sarcini ușoare și la termen. Andreea, Cris multă sănătate!
Luna asta nu a fost cu noroc, se pare că nu am ovulat, cel puțin pe teste nu s-a văzut, poate mai bine asa. Eu am decis să pun pe pauză proiectul bebe 2 cel puțin o perioadă.
O sa vă urmăresc din umbră și o sa fiu alături de voi 😘 |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1254
| Cris , sa te faci bine candida e asa enervanta .. Am avut la inceputul sarcinii cu baiatul .. in rest din cand in cand doar mici iritatii . Maria , din pacate uneori mai sunt si luni anovulatorii Ce s-a intamplat de nu mai vreti acum bebe 2? e multa presiune ? 🙁 Eu am ajuns ieri iarasi la urgente si dupa o perfuzie , ma simt mai bine . Cica s-ar fi miscat o piatra de pe rinichiul stang si va fi naspa si cand o voi elimina . Pupici pentru toate |
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 153
| Andreea_neacsu wrote:Cris , sa te faci bine  candida e asa enervanta .. Am avut la inceputul sarcinii cu baiatul .. in rest din cand in cand doar mici iritatii . Maria , din pacate uneori mai sunt si luni anovulatorii  Ce s-a intamplat de nu mai vreti acum bebe 2? e multa presiune ? 🙁 Eu am ajuns ieri iarasi la urgente si dupa o perfuzie , ma simt mai bine . Cica s-ar fi miscat o piatra de pe rinichiul stang si va fi naspa si cand o voi elimina . Pupici pentru toate Exact asta a patit si soramea in sarcina , dar totul a fost ok pana la urma :* a avut 2 crize de durere pe perioada dar bebele a fost bine nu a fost afectat cu nimic . Atata e naspa durerea. |
| Da , pai mi-au spus ca orice tratament as primi, duce la avort …. sper sa fie bine bobita mea 🙏🏻sa trecem cu bine peste durere mi-e frica si de cand o sa elimin … |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 542
| Andreea_neacsu wrote:Da , pai mi-au spus ca orice tratament as primi, duce la avort …. sper sa fie bine bobita mea 🙏🏻sa trecem cu bine peste durere mi-e frica si de cand o sa elimin …
Sanatate multa si tie si bobitei tale! ❤️
Am avut si eu pietre la rinichi in tinerete, dar nu gravida. Eu am avut multe si mari, dar n-am stat internata cu morfina ca eram in sesiune.
Pietricelele mici ieseau cat de cat decent, la cele mari a fost rau. Juma de ora pe ceas dura sa iasa una cap-coada. La cele mici era mai mult o jena.
Tu ai dureri mari? |
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 153
| Andreea_neacsu wrote:Da , pai mi-au spus ca orice tratament as primi, duce la avort …. sper sa fie bine bobita mea 🙏🏻sa trecem cu bine peste durere mi-e frica si de cand o sa elimin … La soramea i a dat no spa si paracetamol, atat si urinal |
| Se elimina atunci cand urinai nu ? Si stateai atat de mult pe toaleta sa elimini? doamne ce frica imi e Am avut dureri foarte mari , insotite de frisoane, transpirație rece si stare de lesin .. Am avut mai mult lesinata la urgente , decat pe picioarele mele .. Sotul a venit cu mine si apoi mi-a povestit ca atunci cand mi-a facut doamna injectia mi-am dat pantalonii pana la genunchi jos , dar doamna asistenta imi spusese doar sa trag putin de un colt ca ea are unde-mi face dar eu eram atat de lesinata incat nici n-am stiut ce-am facut si cum . Acum rad dar cred ca s-o fi mirat asistenta de mine |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 542
|
Nu, stateam in pat cat mai nesmiscata. Cu cat stai mai linistita cand incep durerile, cu atat e mai bine. Ma durea si cand clipeam mai tare. Dupa juma de ora mergeam la toaleta si pa, ziceai ca nu s-a intamplat nimic. Sa nu te sperii daca urinezi cu sange.
Nici mie nu imi mai pasa, cred ca si eu mi-am dat pantalonii de tot jos 😅 |
|
| Nici n-am putut sta in pat de durere , de-aia i-am zis soțului sa mergem la urgente , desi stiam cum voi fi tratata 🙄🙄 |
|
| Off,nu am avut niciodata probleme cu rinichii dar imi imaginez cum e. Eu ma urc pe pereti cand am infectii urinare si de durere ma plimb prin casa ca nu pot sa stau intr-un loc Sa te faci bine, Andreea si bobita sa fie bine. Sa incerci sa stai cat mai linistita. Puupiiici. |
|
| Am stat cat am putut de mult in pat, desi greu cu cel mic , sotul abia s-a operat si el , dar ne-am descurcat .. Astazi n-am mai avut dureri . Maine sun sa imi fac programare la medicul meu care mi-a monitorizat si cealalta sarcina |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 264
| Bună ziua fetelor ? Cum sunteți ? Eu gata am terminat cu munca , deja am anunțat … De azi sunt acasă și nu ne rămâne decât să gândim pozitiv …
Azi am făcut un alt beta.. Eu zic ca e o creștere ok 🙏🫣
Andreea tu cum ești?
Felicitări tuturor fetelor de luna aceasta cu test pozitiv .. ❤️
https://ibb.co/k2SxtMpy
|
|
| Felicitari, Geanina! E un beta foarte frumos. O sarcina usoara iti doresc si multa sanatate. |
|
| Geanina era candva o pagina web unde puteai introduce zilele cand ai recoltat si rezultatul si iti confirma ei daca e buna cresterea. Eu asa cred , ca este Eu sunt mult mai bine , fara dureri . |
|
|