Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Iudita
Scris: Friday, February 21, 2025 6:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/10/2024
Fetelor de Deme nu știți nici una nimic.
Geanina36
Scris: Friday, February 21, 2025 6:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2022
Iudita wrote:
Fetelor de Deme nu știți nici una nimic.

Nu a mai scris nimic nimic 🤔😞
Iudita
Scris: Friday, February 21, 2025 6:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2024
Liliana 1878 tu ce mai faci cum ești?
Liliana1878
Scris: Friday, February 21, 2025 6:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2024
Iudita wrote:
Liliana 1878 tu ce mai faci cum ești?

Buna, fetele mele frumoase❤️,

Va urmăresc din umbra, dar sunt cu voi.
Geanina, felicitări! Sa fie bine până la capăt!
Delia, ești extraordinară!

Și eu aștept vesti despre Deme🤗❤️

Noi nu am hotărât nimic. Nu știu dacă ne vom îndrepta spre ovo donate.

Va pup și va îmbrățișez cu drag.
Andreea_neacsu
Scris: Friday, February 21, 2025 8:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Liliana , sa va ajute Dumnezeu in orice vă propuneți Hands Cheek Kiss sa va fie alaturi la orice pas
Geanina suuupeeeeer yes yes sarcina cat mai usoara , sa ajungi sa iti tii bebelusul in brate la termen , sanatos hearts
Deme , sper ca esti bine ! Ne mai scrii cand mai poti computerlove
Geanina36
Scris: Friday, February 21, 2025 8:51 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Liliana , sa va ajute Dumnezeu in orice vă propuneți Hands Cheek Kiss sa va fie alaturi la orice pas
Geanina suuupeeeeer yes yes sarcina cat mai usoara , sa ajungi sa iti tii bebelusul in brate la termen , sanatos hearts
Deme , sper ca esti bine ! Ne mai scrii cand mai poti computerlove

Mulțumesc mult Andreea … Doamne Ajută să fie totul bine 🙏
Tu când ești programată la medic ?
Eu mai am hopul de a anunța mâine la muncă … Mai am o colegă care a intrat în maternitate la începutul lui februarie , acum eu 🫣 … Și dupaia să încep din nou cu programările , aș vrea să schimb medicul ginecolog , aș vrea cineva mai deschis la comunicare etc …
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, February 22, 2025 12:14 AM
Nivel

Astazi vrand nevrand mi-am facut un control ginecologic pe langa altele , la urgenta . Am ajuns cu o durere f mare , a rezultat ca din rinichi ar fi . Din aparatura spitalului dr a spus ca ar avea 4-5 sapt sarcina , e prezenta vezicula vitelina insa nu si embrionul pt moment .
Oricum la medicul meu ajung la inceput de martie , dar pana atunci sa fac un control mai amanuntit pe partea de abdomen sa vad ce ar fi unde ar fi . Doamna dr de la interne din seara asta n-a fost dispusa la prea multe investigații si explicatii , ma mir ca am scapat nebatuta Lol hohot
Am plecat acasa cu no-spa si urisan .
Alice11
Scris: Saturday, February 22, 2025 9:03 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/7/2024
Andreea_neacsu wrote:
Astazi vrand nevrand mi-am facut un control ginecologic pe langa altele , la urgenta . Am ajuns cu o durere f mare , a rezultat ca din rinichi ar fi . Din aparatura spitalului dr a spus ca ar avea 4-5 sapt sarcina , e prezenta vezicula vitelina insa nu si embrionul pt moment .
Oricum la medicul meu ajung la inceput de martie , dar pana atunci sa fac un control mai amanuntit pe partea de abdomen sa vad ce ar fi unde ar fi . Doamna dr de la interne din seara asta n-a fost dispusa la prea multe investigații si explicatii , ma mir ca am scapat nebatuta Lol hohot
Am plecat acasa cu no-spa si urisan .

Andreea, multa sanatate! Ai grija sa nu stai in frig. Eu dureri similare am avut la inceputul sarcinii dar nu erau de la rinichi, pur si simplu isi pregateau bebelusii culcușul si simteam ca ma impunge cineva in spate cu cutitul 🤦🏼‍♀️
Sigur este foarte devreme sa se vada embrionul, important e ca sarcina este pozitionata bine. Asteptam vesti dupa ecografia de confirmare 🙏🏻
Elena2024
Scris: Saturday, February 22, 2025 9:33 AM
Nivel

Inregistrat: 10/3/2024
Liliana1878 wrote:

Buna, fetele mele frumoase❤️,

Va urmăresc din umbra, dar sunt cu voi.
Geanina, felicitări! Sa fie bine până la capăt!
Delia, ești extraordinară!

Și eu aștept vesti despre Deme🤗❤️

Noi nu am hotărât nimic. Nu știu dacă ne vom îndrepta spre ovo donate.

Va pup și va îmbrățișez cu drag.

Și eu sunt în situația ta ,Liliana. As vrea sa te întreb cate ceva daca as putea in privat . Am scris odată câteva rânduri aici și am deranjat cu opinia mea,nu am dreptul la părerea mea se pare,ba chiar m -au și jignit.Iti doresc numai bine,Liliana! Si vouă fetelor!
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, February 22, 2025 9:39 AM
Nivel

Buna Elena ! Eu zic sa-ti faci curaj sa impartasesti cu noi ceea ce doresti , nu cred ca vor avea loc jigniri sau alte neplaceri Cheek Kiss
Alice da , e devreme , e bine ca e vezicula vitelina prezenta 🙏🏻 inca n-am facut programare , trebuie sa sun luni marti la cabinet . Ei asa au dedus , ca ar fi de la rinichi ; desi la analizele de urina n-a iesit nicio infecție, nu ma ustura si nici n-am disconfort cand fac pipi .. mi-au spus sa iau urisan cateva zile si niste uscosin supozitoare , pe langa obisnuitul no-spa . Si eu m-am gandit initial ca poate apasa uterul pe ceva , dar am zis sa verific si la medic ..
Geanina36
Scris: Saturday, February 22, 2025 10:20 AM
Nivel

Andreea multă sănătate … Să ne ții la curent cum evoluează lucrurile … 🫶
Liliana1878
Scris: Saturday, February 22, 2025 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2024
Buna dimineața tuturor,

Elena, mă poți întreba liniștită și dacă știu, îți răspund cu mare drag 🤗
Alice11
Scris: Saturday, February 22, 2025 11:04 AM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2024
Elena2024 wrote:

Și eu sunt în situația ta ,Liliana. As vrea sa te întreb cate ceva daca as putea in privat . Am scris odată câteva rânduri aici și am deranjat cu opinia mea,nu am dreptul la părerea mea se pare,ba chiar m -au și jignit.Iti doresc numai bine,Liliana! Si vouă fetelor!

Nu cred ca te-a jignit cineva.. nu stiu contextul dar fetele nu cred ca au intentia sa faca asa ceva. Este totusi un grup de suport..

Andreea, Uscosin am luat si eu si m-a ajutat. Daca nu esti sigura de problema la rinichi mai bine nu lua Urisan desi stiu ca e pe baza de plante etc.. mai degraba bea multe lichide pana te lamuresti ce e.
Dellialilliana
Scris: Saturday, February 22, 2025 12:42 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2022
Bună fetele ...am văzut ca deme a postat pe grupul de pe Facebook, fetița este frumoasă, sănătoasă, acasă, ea încă era în spital, mai are puțin pâna la recuperare, asta am înțeles.
Eu joi am avut confirmarea de sarcina 5 săptămâni iar în 6 martie am programare pentru ecografia în care va trebui sa avem activitate cardiacă. Între timp sunt mai bine, am mai scapat de crampe, am luat no-spa și 3×zi, dar la mine au fost strict crampe de la activitatea intestinala pentru ca treceau imediat cu mersul la baie... îmi continui tratamentul exact ca și pana acum, e destul de greu cu medrolul, am slăbit, manc totul fara sare si foarte putin dulce, insomnii, nu dorm mai mult de 5,6 ore.. dar cu speranța în Dumnezeu, sper sa merite efortul. Vă țin la curent cu noutățile, va urmăresc și eu și la toate vă doresc sănătate și Dumnezeu să vă dea exact ce este mai bine pentru voi ❤️ asta mă rog și pentru mine, nimic mai mult🙏🏻

Dellialilliana attached the following image(s):
screenshot_20250222_124235_messenger.jpg

Andreea_neacsu
Scris: Saturday, February 22, 2025 3:46 PM
Nivel

Delia ce bine !Am vazut ca ai repetat si beta si a crescut frumos! Tot pe 6 sper sa merg si eu si sa aud si activitate cardiaca Hands
Alice am inteles si eu ca e pe baza de plante si la precautii nu scrie nimic de sarcina . Ceva o fi pe la rinichi ca simt uneori ca ma tin asa , nu durere , dar e o senzatie .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.