Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Saturday, February 8, 2025 6:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Capsunica2024 wrote:
Maria cum mai esti? Ceva semne mai?

Ieri după amiaza a venit, re rău, mai abundent ca de obicei, sunt sleita de toate puterile.

Fetelor care urmați va testat va țin pumnii sa fie cu mai mult noroc decât la mine majoreta 😘😘
Iudita
Scris: Saturday, February 8, 2025 8:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/10/2024
Rebecca ai fost ieri la ecograf?
Dellialilliana
Scris: Saturday, February 8, 2025 12:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2022
Andreea_neacsu wrote:
Dellia este inainte la testat dance
Eu pe 14 , iar ea parca pe 13.
Oare mai e cineva ? Stiu ca Rebecca trebuie sa obtina mai intai foliculii , facuse stimularea cu Letrozol .
Daca ne-a mai spus vreo fata ceva si am omis , cu scuzele de rigoare , va rog sa ne mai spuneti o data . Cheek Kiss

Da, pe 13 am eu beta. Doamne ajută! Fetelor nu vă descurajați la testări.. trebuie trecut prin toate etapele astea, eu am mii de teste făcute, lacrimi vărsate etc... Acum nu mai fac nici unul, la sânge și gata. Sper sa ma rabd 😄 Măcar sunt doar odată dezamăgită nu de mai multe ori, pana atunci ma consider insarcinata 😄
Trebuie sa evitam stresul inutil 🙏🏻🤗
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, February 8, 2025 1:30 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Eu n-as avea rabdare sa fac direct beta ras am zis ca fac luni daca nu mi-o veni in week end ul 14-16 hearts dance
Iudita
Scris: Saturday, February 8, 2025 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2024
Deme voi cum sunteți?
Capsunica2024
Scris: Saturday, February 8, 2025 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 12/30/2024
Andreea_neacsu wrote:
Eu n-as avea rabdare sa fac direct beta ras am zis ca fac luni daca nu mi-o veni in week end ul 14-16 hearts dance

Test cand vrei sa faci :*?
Asteptam pe 13 sa se testeze Delia <3
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, February 8, 2025 5:07 PM
Nivel

Eu zic ca astept pana pe 14, desi va fi greu
dar mi-e frica sa nu dau iar de vreo biochimica Crazy
Capsunica2024
Scris: Saturday, February 8, 2025 8:04 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Eu zic ca astept pana pe 14, desi va fi greu
dar mi-e frica sa nu dau iar de vreo biochimica Crazy

Deci am avut cateva episoade de greata de vreo o saptamana :))) nu vreau sa mi dau filme si sa ma apuc si eu sa mi iau teste :)) ca de incercat n am incercat:))de facut am facut si inainte de ovulatie ca asa a fost sa fie si n am stiut :)) dar in ziua ovulatiei nu am facut :))) special pt asta sa nu vina bebe luna asta daca am zis ca astept pana in septembrie :)))) , nush de la ce oi fi asa , poate m-a luat ceva virus subtil :))))
Mie in 13 tre sa mi vina , daca mi-a intarzia oi face si eu test:)) dar sper sa nu
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, February 8, 2025 8:34 PM
Nivel

Capsunico , ne testam amandoua pe 14 hohot stii tu, cand nu-ti propui newclap ati si prestat cu 2 zile inainte de O-day ras
Capsunica2024
Scris: Saturday, February 8, 2025 9:25 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Capsunico , ne testam amandoua pe 14 hohot stii tu, cand nu-ti propui newclap ati si prestat cu 2 zile inainte de O-day ras

Da , dar fara sa lase :)))))) clar
=))))) ne testam pe 14 daca nu mi vine pe 13 :)))))
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, February 8, 2025 9:29 PM
Nivel

parca vad ca patesc cum pateam inainte , testam si in timp ce asteptam rezultatul imi venea menstruatia :)) o data chiar in timp ce faceam pipi in container dinala special ca sa pot sa bag testul in el apoi , mi-a venit 😅 bine , aici a fost mai ok ca n-am mai apucat sa desfac testul
deci deal , pe 14 fie ce-o fi, fac test cu tine daca iti intarzie firstprize
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, February 9, 2025 8:40 AM
Nivel

Any news fetelor ? ras
Deme cum mai sunteti? pupici
deme
Scris: Sunday, February 9, 2025 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Iudita wrote:
Deme voi cum sunteți?

Noi suntem tot in spital, inca imi este greu când ma dau jos din pat, am senzatia ca toate mațele stau sa cada.. ziua 17 în spital, nu avem voie vizite datorita gripei, timpul parca sta în loc .
Ema este bine, mănâncă 60ml de lapte praf și ieri cântarea 2160g.
Astept sa fac un CT abdomino-pelvin sa vedem cum arata pe interior ,daca începe sa se vindece cu colostoma.
Probabil , sau cel puțin eu sper, ca la sfârșitul săptămânii viitoare sa fiu acasă.
Capsunica2024
Scris: Sunday, February 9, 2025 10:33 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
parca vad ca patesc cum pateam inainte , testam si in timp ce asteptam rezultatul imi venea menstruatia :)) o data chiar in timp ce faceam pipi in container dinala special ca sa pot sa bag testul in el apoi , mi-a venit 😅 bine , aici a fost mai ok ca n-am mai apucat sa desfac testul
deci deal , pe 14 fie ce-o fi, fac test cu tine daca iti intarzie firstprize

Bunnn:)))
Oare eu cat dpo sunt azi daca am ciclu de 28 zile , in 30 am ovulat cica si in 13 tre sa mi vina cm ?:))))
EllaMaria
Scris: Sunday, February 9, 2025 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Capsunica2024 wrote:

Bunnn:)))
Oare eu cat dpo sunt azi daca am ciclu de 28 zile , in 30 am ovulat cica si in 13 tre sa mi vina cm ?:))))

10 dpo🤗 însă nu te lua după calendar, cel mai indicat e daca ai simptome la ovulație sau poate testele de ovulație. Calendarul doar calculează estimativ, făcând o medie a lunilor anterioare. Eu de exemplu aveam luni când ovulam înainte sau chiar după data pe care o preconiza calendarul.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.