Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 118
| Linkul de la ultima casuta https://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---89.aspx?g=posts&m=1133461&goto#m1133461
Listuta aspirantelor la titlul de mamica
1. Andreea_neacsu TTC 2 august 24 2.MariaS TTC 2 oct 2024 3.Iudita 4.Rebeca 5.Delia 6.Cris
Sursa forum 7 pitici: https://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---89.aspx?g=posts&t=19431. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1353
| Hai sa actualizam listuta de aspirante si sa trecem doar pe cele active |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1081
| Sau chiar deloc , daca suntem doar 2-3 🙈🙈🙈 din lista veche sigur nu mai vor : deme , irinan, gaby41. Deme mai are putin si naste , irinan a nascut in octombrie un baietel obtinut prin fiv si e ultimul , iar gaby41 a nascut o fetita acum 2 ani si 8 luni . Nu mai vrea nici ea Cum considerati si voi , daca vreti sa faceti totusi listuta ar trebui sa vedem cine mai doreste din fetele care mai intra aici .. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 960
| Andreea_neacsu wrote:Sau chiar deloc , daca suntem doar 2-3 🙈🙈🙈 din lista veche sigur nu mai vor : deme , irinan, gaby41. Deme mai are putin si naste , irinan a nascut in octombrie un baietel obtinut prin fiv si e ultimul , iar gaby41 a nascut o fetita acum 2 ani si 8 luni . Nu mai vrea nici ea Cum considerati si voi , daca vreti sa faceti totusi listuta ar trebui sa vedem cine mai doreste din fetele care mai intra aici ..
Hehe căsuța noua, țin pumnii fetelor!😍
Deme a născut deja🤗 |
|
| Am sters cele vechi si o sa adaugam pe parcurs :* daca mai vrea cineva in lista sa mi ziceti <3 |
|
| da doamne , m-am tampit doar am si felicitat-o si intrebat-o ce face micuta Ema Brain error 404 . 🤣🤣🤣 |
|

| Andreea_neacsu wrote:da doamne , m-am tampit  doar am si felicitat-o si intrebat-o ce face micuta Ema  Brain error 404 . 🤣🤣🤣
Începi să ai memorie de gravide? 🤣🤣🤣🤣 |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| În sfârșit căsuța noua !!! Sa fie plina de liniute duble 🍀🍀🍀 |
|
| Am avut o mica scapare in sarcina mi s-au intamplat multe dinastea. Uitam cum se spune la anume cuvinte , imi venea sa spun in engleza 😅😅 Dar ce singure suntem in lista 🙈oare nu mai vrea nimeni trecut? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 960
| Andreea_neacsu wrote:Am avut o mica scapare  in sarcina mi s-au intamplat multe dinastea. Uitam cum se spune la anume cuvinte , imi venea sa spun in engleza 😅😅 Dar ce singure suntem in lista 🙈oare nu mai vrea nimeni trecut?
Pai mai sunt fete. Iudita, Rebeca, Delia, Cris |
|
| Daa , mai sunt , dar sa ne spuna daca mai vor bineinteles sa fie trecute si in lista noua, ce ttc au 😁 |
|
| Maria maine de dimineata faci test:*? Cum mai esti |
|
| Asteptam vesti Maria . Stiu ca faci test si maine ca asa-i cand te mananca undeva si ai si o tona de teste:)))) |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/1/2024 Mesaje: 63
| Buna fetelor. Multumesc ca m-ati adaugat si pe mine aici. Astept sa vad teste pozitive. Eu acum astept menstruatia, nu am prestat. De cand cu chimica, cred ca m am dereglat ca se pare ca am ovulat mai tarziu. Inainte ovulam imediat dupa ce se termina CM. Astept sa vad luna asta cand va fi prima zi. |
|

| Evident ca am testat se putea sa nu o fac? 
Capusinica acum sunt un pic mai bine, ieri am crezut ca mor la cât de rău mi-a fost, stăteam lângă soba și îmi era frig.

Fetele care lucrați de la birou la corporații și la voi ii politica aia cu 20 de grade? La mine lucru îi un frig de mori și mai am și biroul lângă geam... Cred ca de acolo am prins și răceala. |
|
|