Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Minune2024
Scris: Thursday, April 23, 2026 10:39 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/18/2024
Bună seara fetelor,

Sunt sub tratament înainte de transfer.
Ați întâmpinat să aveți spotting cu firicele de sângerare in ziua zece de cycloproginova capsule albe ?

Mulțumesc.
Andreea_neacsu
Scris: Monday, April 27, 2026 9:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Bianca , te-ai incumetat la vreun test? ras
Eu faceam incepand cu z 9 🙈 eram f nerăbdătoare.
Capsunica2024
Scris: Tuesday, April 28, 2026 2:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/30/2024
Biancaaa asteptam vesti 🩷🩷
Si eu am aflat de bebe 4 asa de repede :))
In z9 l am facut:)) si a iesit pozitiv 🩷🩷🩷
Alexandra1012
Scris: Wednesday, May 27, 2026 7:01 PM
Nivel

Inregistrat: 7/9/2025
Hello,ce mai faceti? Rebeca tu nu mai dai nici un semn ?.🙃 cum mai esti?
Fetelor ,eu oficial am reusit sa dau 15 kg jos
Menstruatia s-a reglat ,sunt luni in care ovulez in ziua 14-15 ,luna asta se pare ca am ovulat in ziua 35
Andreea ,stiu ca tu ai avut ovulatia la fel de tarziu...ma gandeam la tine ca tu ai putut obtine sarcina si la ovulatie mai tarzie
Ramane de vazut .Eu lunile astea m-am concentrat pe slabit , sport,alimentatie ,nu prea am incercat serios cu bebe
Dada ,tu cum mai esti? Nu trebuie sa naști? ☺️

Rebecca10
Scris: Friday, May 29, 2026 11:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/21/2024
Alexandra1012 wrote:
Hello,ce mai faceti? Rebeca tu nu mai dai nici un semn ?.🙃 cum mai esti?
Fetelor ,eu oficial am reusit sa dau 15 kg jos
Menstruatia s-a reglat ,sunt luni in care ovulez in ziua 14-15 ,luna asta se pare ca am ovulat in ziua 35
Andreea ,stiu ca tu ai avut ovulatia la fel de tarziu...ma gandeam la tine ca tu ai putut obtine sarcina si la ovulatie mai tarzie
Ramane de vazut .Eu lunile astea m-am concentrat pe slabit , sport,alimentatie ,nu prea am incercat serios cu bebe
Dada ,tu cum mai esti? Nu trebuie sa naști? ☺️

Bună, fetelor!
Eu am făcut FIV până la urmă, acum sunt însărcinată în 6 săptămâni și 4 zile. Aștept să merg săptămâna viitoare să vedem embrionul și activitatea cardiacă.
Am avut o perioadă foarte, foarte încărcată.
Voi ce mai faceți? Cum sunteți?
Alexandra1012
Scris: Friday, May 29, 2026 1:02 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Bună, fetelor!
Eu am făcut FIV până la urmă, acum sunt însărcinată în 6 săptămâni și 4 zile. Aștept să merg săptămâna viitoare să vedem embrionul și activitatea cardiacă.

Felicitari Rebeca ,ma bucur pt tine si iti doresc o sarcina cat mai usoara ,bebe sanatos si sa ne mai ții la curent despre tine 🥰🤗
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, May 30, 2026 8:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Alexandra , felicitari pt ambitia de a slabi majoreta da , eu am avut ovulatii atat de tarzii 🙈 chiar si la 45-46 zile la un cm de 60 zile . Si totusi , am avut sarcini sanatoase si duse la termen, pe langa cele pierdute / biochimice , care de altfel se pot intampla si la un cm perfect de 28 zile. Eu de fapt am avut in prima luna de myo sun ovulatie in z14 si totusi sarcina biochimica.
Rebeca !!!! felicitaaaari !!! hearts yes Sa te ajute Dumnezeu sa duci cu bine sarcina pana la capat.
Capsunica2024
Scris: Monday, June 1, 2026 11:31 AM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Bună, fetelor!

Felicitari Rebeca 🩷🩷😍
Te asteptam la graviduteeeee
Alexandra1012
Scris: Tuesday, June 9, 2026 12:49 PM
Nivel

https://ibb.co/KzwFrDZm

Fetelor, cred că a venit și rândul meu să vă dau vestea pe care am visat-o atât de mult. 🥹💗
Doamne ajută să fie o sarcină sănătoasă și să ajungem cu bine la capătul drumului! 🩷🙏

Capsunica2024
Scris: Tuesday, June 9, 2026 1:48 PM
Nivel

Alexandra1012 wrote:

Fetelor, cred că a venit și rândul meu să vă dau vestea pe care am visat-o atât de mult. 🥹💗
Doamne ajută să fie o sarcină sănătoasă și să ajungem cu bine la capătul drumului! 🩷🙏

Wawww cat de fainnnnmajoreta coeur
Sarcina usoaraaaa 😘🥰🥰🥰🥰
Rebecca10
Scris: Tuesday, June 9, 2026 4:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/21/2024
Alexandra1012 wrote:

🩷🩷🩷 felicitări, Alexandra!
Alexandra1012
Scris: Tuesday, June 9, 2026 5:49 PM
Nivel

Mutumesc tare mult ,fetelor
La fel va doresc si eu voua!🤗💞
Dada
Scris: Friday, June 12, 2026 12:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/25/2024
Alexandra, Rebecca, ce bucurie!!! Clap Din tot sufletul vă felicit, fetelor! Vă așteaptă o perioadă minunată (pentru mine, a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea)! Vă doresc să vă bucurați pe deplin de perioada aceasta (cu toate grijile aferente, care vor apărea și vor fi normale), să aveți bebei sănătoși și sarcini ușoare! Vă îmbrățișez pe amândouă și mă bucur din tot sufletul pentru voi, mă bucur ca v-a fost răsplătită așteptarea! 🤗❤️

Eu v-am citit, dar am avut o perioadă foarte aglomerată și nu am apucat să scriu. Sunt încă cu bebe la bord, săptămâna trecută am fost la control și deja avea 2600 de grame (mai mare cu o săptămână), e întors și joacă fotbal în burtică :). Între timp, am intrat în prenatal, am avut un babymoon și ne-am cununat civil (petrecerea și cununia religioasă le vom avea la anul, cu bebe alături). Sunt pe ultima sută și mai avem câteva mărunțișuri de luat, iar emoțiile cresc pe zi ce trece…

Vă îmbrățișez pe toate, mai ales pe proaspetele burtici, și încerc să vă mai scriu până va veni micuțul nostru pe lume!
Criss4
Scris: Monday, June 15, 2026 10:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
Ce de vești bune am citit aici! 🩷🥺 Felicitări fetelor, sarcini ușoare să aveți și ca un sfat, cum au zis și fetele , bucurați-vă din plin de toată această perioadă frumoasă ce va urma ! 🩷🥺
Și noi suntem bine, am făcut o lună pe 12 mai. Ne-am acomodat unele cu altele, astăzi am fost la medic pt controlul de 1 luna,. Bebelina a luat 1400g într-o lună, alăptată exclusiv , e o mare mâncăcioasă încă de când s-a născut . 😃 urmează să am controlul la ginecolog și sper să fie totul bine. 😆😃
Aveți grijă de voi și aștept să citesc doar vești bune! 🩷😍
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.