|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/25/2024 Mesaje: 115
| Alexandra1012 wrote:
Eu încă nu am venit din pacate cu o veste buna, dar am reușit cu dieta sa slăbesc 7 kg si nu ma opresc aici , menstruatia s-a reglat ,vine in fiecare luna , sa speram la un rezultat pozitiv cat mai repede Am fost plecați într-un City break in Milano,Veneția, mi-a prins tare bine In rest ,asteptam ca primavara sa vina cu o veste frumoasa si la noi Pupici si sarcina usoara Dada 🤗
Mă bucur să aud totuși noutăți pozitive din partea ta, te felicit din suflet pentru ambiție și mă bucur ca s-a reglat menstruatia! Îmbrățișări și țin pumnii strânși, te așteptăm la burtici! 🤗🥰 |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1481
| Primavara frumoasa, fetelor ! 🌸 Zilele mele sunt pline , va citesc mereu dar cand spun ca va raspund intervine mereu cate ceva . Dar ma bucur de vestile voastre bune. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/18/2024 Mesaje: 57
| Buna seara fetelor, După un fiv nereușit prin 2024.. în care a rezultat doar un embrion ce nu ajunsese blastocist . .. acum am inceput al 2 lea fiv. Unde am reușit să scoatem 3 blastocisti buni. Care au fost congelați . Am refăcut histeroscopia pentru că se vedea un nou polip. Problema este că s a descoperit la această histero endometrita cronica ... Pentru care am primit tratament. Ceva fete pe aici care au avut endometrita? Se poate scăpa și ajunge sa se prinda embrionul ? Sunt atât de supărată ... Trebuie mereu sa apară câte ceva... In plus Domnul doctor a zis că la următorul CM o să facem transferul.. Vă mulțumesc. |
| Buna ! Eu nu am avut endometrită, nu as putea sa te ajut in sensul acesta. Eu am endometrioza . Dar daca doctorul a hotarat ca pe urmatorul cm sa puteti face transferul inseamna ca este convins ca nu prezinta un pericol atat de mare si ca se trateaza repede . Mult succes iti doresc ! 🙏🏻 Sa mai revii cu update-uri . |

Inregistrat: 3/29/2026 Mesaje: 5
| Buna seara, fetelor. As dori sa ma inscriu si eu in clubul acesta minunat. Va urmaresc din umbra de cateva luni, dar abia acum am luat hotararea pentru baby nr2.
|
Inregistrat: 4/18/2024 Mesaje: 57
| Andreea_neacsu wrote:Buna ! Eu nu am avut endometrită, nu as putea sa te ajut in sensul acesta. Eu am endometrioza . Dar daca doctorul a hotarat ca pe urmatorul cm sa puteti face transferul inseamna ca este convins ca nu prezinta un pericol atat de mare si ca se trateaza repede . Mult succes iti doresc ! 🙏🏻 Sa mai revii cu update-uri .
Mulțumesc mult Andreea!! Sper să găsesc pe aici pe cineva .. contează tare mult un sfat.. 🫣 |
| Bianca, sa fie cu noroc ! 🙏🏻 |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 410
| BibiBianca wrote:Buna seara, fetelor. As dori sa ma inscriu si eu in clubul acesta minunat. Va urmaresc din umbra de cateva luni, dar abia acum am luat hotararea pentru baby nr2.
Bine ai venit ♥️🫶 Te asteptam cu vesti bune In ce perioada esti acum? Cand trebuie sa ti vina ? |
|
|
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 272
| BibiBianca wrote:Buna seara, fetelor. As dori sa ma inscriu si eu in clubul acesta minunat. Va urmaresc din umbra de cateva luni, dar abia acum am luat hotararea pentru baby nr2.
Bine ai venit in acest club! Îți doresc sa ne dai cat de curând veștile bune!❤️ |
|
|

| Andreea_neacsu wrote:Bianca, sa fie cu noroc ! 🙏🏻
Multumesc, Andreea! ❤️ |
|
|

| Capsunica2024 wrote: Bine ai venit ♥️🫶 Te asteptam cu vesti bune In ce perioada esti acum? Cand trebuie sa ti vina ?
Multumesc! ❤️ Sunt in perioada ovulatiei. Z16- test aproape pozitiv in dimineata asta.
|
|
|

| Criss4 wrote:
Bine ai venit in acest club! Îți doresc sa ne dai cat de curând veștile bune!❤️
Multumesc! ❤️ Sa fie cu noroc pentru toate, si sa vedem curand 2 liniute. |
|
|
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 410
| BibiBianca wrote:
Multumesc! ❤️ Sunt in perioada ovulatiei. Z16- test aproape pozitiv in dimineata asta.
Spor la bebelittt Iti trimitem praf de burtica :* |
|
|

| Capsunica2024 wrote:Spor la bebelittt Iti trimitem praf de burtica :*
Multumesc frumos! Sper sa fie cu noroc 🌸 |
|
|
|
|