Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexandra1012
Scris: Friday, January 16, 2026 10:24 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/9/2025
Dada ,vezi ca are un loc disponibil peste 3 zile de la ora 19
Capsunica2024
Scris: Friday, January 16, 2026 12:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/30/2024
Helloo gagici majoreta
Sunt foarte fericita
Am auzit coeur cum bate si la al 4-lea minune 😍😍😍😍😍
Sarcina arata foarte bine , am vazut embrionul, activitate cardiaca <3
Totul e super
Pot sa fac sport linistita in continuare nu am nici o interdictie
Mi-a recomandat sa mi fac analizele si control peste o luna <3
Dada
Scris: Friday, January 16, 2026 7:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2024
Alexandra1012 wrote:
Dada ,vezi ca are un loc disponibil peste 3 zile de la ora 19

Nu-mi mai apare 😞 As fi avut nevoie in vreo 3 sapt, aproximativ, după ce primesc rezultatele și la testul genetic. În martie e deja destul de târziu sa ajung la el și nici la dr asta nu aș mai merge pt următorul control (după o lună). Mulțumesc! 🤗
Dada
Scris: Friday, January 16, 2026 7:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2024
Capsunica2024 wrote:
Helloo gagici majoreta
Sunt foarte fericita
Am auzit coeur cum bate si la al 4-lea minune 😍😍😍😍😍
Sarcina arata foarte bine , am vazut embrionul, activitate cardiaca <3
Totul e super
Pot sa fac sport linistita in continuare nu am nici o interdictie
Mi-a recomandat sa mi fac analizele si control peste o luna <3

Felicitări, Căpșunică! Mă bucur mult pentru veștile frumoase! Să fiți sănătoși și să ai parte de o sarcină ușoară! 🤗🤗
Capsunica2024
Scris: Friday, January 16, 2026 9:46 PM
Nivel

Inregistrat: 12/30/2024
Dada wrote:

Felicitări, Căpșunică! Mă bucur mult pentru veștile frumoase! Să fiți sănătoși și să ai parte de o sarcină ușoară! 🤗🤗

Multumesc multttt 🥰🥰🥰🥰🥰
Criss4
Scris: Wednesday, January 28, 2026 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
Bună fetelor, ce mai faceți?
Ce vă fac bebelușii, burticile, aspirantelor ceva vești bune??
Noi suntem bine, bebelina crește, astăzi am făcut 24s. 🥺 uneori nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul.. parcă aș vrea să treacă mai repede să o cunosc pe mogâldeață, însă totodată vreau să mă bucur de fiecare zii, săptămână din sarcină, fiindcă mie îmi era dor să fiu însărcinată și să trăiesc din nou această perioadă . 🥺🤗
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, January 28, 2026 5:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Baietii mei sunt bine . Cel mic creste , devine din ce in ce mai greuț la luat in brate. Ne apropiem de regresia de 4 luni de care nu imi era dor deloc …
Criss si mie mi-a placut mult sa fiu gravida dupa ce a trecut starea de rau . M-am bucurat mai mult acum de burtica , la prima sarcina abia asteptam sa treaca timpul sa il cunosc pe băiet, dar acum , stii ca va fi ultima sarcina (never say never totusi) , parca am “sorbit” mai mult din sarcina si bucuriile ei . hearts
App , poate mai intra si Deme si ne mai da un update ceva ras topai
Criss4
Scris: Thursday, January 29, 2026 7:39 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
Andreea_neacsu wrote:
Baietii mei sunt bine . Cel mic creste , devine din ce in ce mai greuț la luat in brate. Ne apropiem de regresia de 4 luni de care nu imi era dor deloc …
Criss si mie mi-a placut mult sa fiu gravida dupa ce a trecut starea de rau . M-am bucurat mai mult acum de burtica , la prima sarcina abia asteptam sa treaca timpul sa il cunosc pe băiet, dar acum , stii ca va fi ultima sarcina (never say never totusi) , parca am “sorbit” mai mult din sarcina si bucuriile ei . hearts
App , poate mai intra si Deme si ne mai da un update ceva ras topai

Mă bucur ca sunteți bine! Să mai intrii și să ne scrii despre bebe, regresiile, cum se manifestă ce ne așteaptă pe cele care urmăm😁😁😁
Andreea_neacsu
Scris: Friday, January 30, 2026 11:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
La primul a fost tare grea perioada regresiei ….. Se trezea foarte des noaptea (din ora in ora sau mai putin) si uneori ramanea treaz poate si 1:30 -2 ore . Mai vedeam seriale uneori ca sa nu adorm …. Ziua adormirile erau greoaie , imi lua si cate 40 min sa il adorm in conditiile in care de regula in 5 min adormea si dormea 30 min (PE CEAS !!! ) . Uneori reuseam sa ii prelungesc somnul si a doua oara se trezea cam dupa 1 ora (deci aduna in total 1:30 de somn) . Cu greu il adormea altcineva (de regula era mama acea persoana , uneori bunica mea) . Insa aveam nevoie sa il adoarma si altcineva pt ca lucram 4-5 ore pe zi.
Apoi dupa regresie totul a fost frumos , ca inainte :))) S-a schimbat copilul la 180 grade.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.