|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/9/2025 Mesaje: 42
| Rebecca10 wrote:
Daaa, e foarte scurta faza luteală la mine. Încă aveam luni când apărea menstruația și în ziua 21…
Din ce știu si m-am informat minim 12 zile trebuie sa dureze faza luteala ca sa se prindă sarcinuța |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 572
| Alexandra1012 wrote:
Din ce știu si m-am informat minim 12 zile trebuie sa dureze faza luteala ca sa se prindă sarcinuța
Da, am înțeles că se poate lungi cu progesteron |
| Rebecca10 wrote:
Da, am înțeles că se poate lungi cu progesteron
Da da Faza luteala scurta este din cauza progesteronului prea mic
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1456
| Eu tin pumnii sa fie cu ochisori |
| Andreea_neacsu wrote:Eu tin pumnii sa fie cu ochisori
Mulțumesc, Andreea! Deși cred că e menstruația. Nu am mai văzut nimic, dar aștept până mâine dimineață. Ciudat e că pe test se vede totuși liniuța… oare să aibă Barza ultrasensibil linie de uscare? |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 363
| Hello , am ajuns si eu acasa 2 zile intarziere . Astept cm .. desi nu am simptome inca |
|
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1158
| Capsunica2024 wrote:Hello , am ajuns si eu acasa 2 zile intarziere . Astept cm .. desi nu am simptome inca
Căpșunica, daca conform testelor de ovulație ai ovulat in 23 sau 24 octombrie, menstruația ar trebui să-ți vina in 6 sau 7 noiembrie. Teoretic încă nu ai întârziere. 🤗 |
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 248
| Rebecca10 wrote:
Mulțumesc, Andreea! Deși cred că e menstruația. Nu am mai văzut nimic, dar aștept până mâine dimineață. Ciudat e că pe test se vede totuși liniuța… oare să aibă Barza ultrasensibil linie de uscare?
Rebecca ținem pumnii strânși! Să vină cele 2 liniuțe! Restul fetelor ce mai faceți? Cum sunteți?
|
|
|
| Ela aveai dreptate Z1 azi :* Asteptam teste pozitiveeee Rebeca cum esti? |
|
|
| Capsunica2024 wrote:Ela aveai dreptate Z1 azi :* Asteptam teste pozitiveeee Rebeca cum esti?
Sunt în ziua 3 azi. Ne gândim să începem FIV din ianuarie |
|
|
| Ce liniste e acum pe grup .. cand eram eu aspirica la promul bebe , mama ce activitate era pe aici:))) trebuie sa citesc pagini intregi , iar daca intram dupa cateva zile nu mai apucam sa citesc tot :)) Ce vremuri …. |
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 248
| Bună fetelor! Eu vă urmăresc , intru des să văd ce mai scrieți, ce mai faceți. Noi suntem bine, avem 13w 3d, bebe e bine, am făcut prima morfologie și dublu test. Au ieșit toate foarte bine, bebe e sănătos tun. Să vă mai spu ca bebe, e defapt bebelina? Vom mai avea o fetiță! 🩷🩷🩷 |
|
|
| Capsunica , am observat si eu ca nu prea mai e activitate pe aici ,posibil pt ca fetele au ramas insarcinate iar mămicile sunt ocupate cu bebeii Rebeca , ați depus dosarul pt programul FIV ? Criss ,felicitări ! Sa fiți sănătoase! 😇 |
|
|
| Alexandra1012 wrote:Capsunica , am observat si eu ca nu prea mai e activitate pe aici ,posibil pt ca fetele au ramas insarcinate iar mămicile sunt ocupate cu bebeii Rebeca , ați depus dosarul pt programul FIV ? Criss ,felicitări ! Sa fiți sănătoase! 😇
Da, am depus. Am zis sa fie acolo in caz de orice, vedem din ianuarie ce facem |
|
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1158
| Felicitări Criss pentru fetița🥰 Doamne ajuta tot așa bine da fie🙏 Rebeca foarte bine că ați depus, cine știe, poate Crăciunul aduce o surpriză înainte de ianuarie 🥰
|
|
|
|
|