Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Criss4
Scris: Sunday, August 31, 2025 5:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/27/2025
Capsunica2024 wrote:

Crisss tu cum esti?
De cand incepi sa testezi?

Sincer nu stiu daca o sa mai testez, conform aplicației ar trebui sa imi vină menstruația pe 10 septembrie. Asta ar însemna ca aș putea testa undeva la 8-9 ca să fiu sigură, dar sinceră să fiu, nu știu dacă voi mai testa, deși sunt sigură ca nu voi rezista, însă m-am cam săturat de teste negative și dezamăgiri, frustrări și tot așa..
Andreea_neacsu
Scris: Monday, September 1, 2025 9:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Criss si eu am zis mereu ca nu mai testez mai devreme si tot am testat ca n-am rezistat :)) 🙈
sper sa vii cu un test pozitiv Hands
Capsunica2024
Scris: Monday, September 1, 2025 1:15 PM
Nivel

Inregistrat: 12/30/2024
Andreea_neacsu wrote:
Criss si eu am zis mereu ca nu mai testez mai devreme si tot am testat ca n-am rezistat :)) 🙈
sper sa vii cu un test pozitiv Hands

Eu acum am plecat spre Grecia ,n-am luat nici un test :)) cand ma intorc tre sa mi vina cm , daca o sa am o zi de intarziere testez daca nu ma apuc de treaba 🤣 si o sa am
Test poz cum am promis :))))))
Eu zic ca cel mai bine e sa astepti cm…asa te feresti de dezamagiri , numa no :) tentatia e mare .🥺🥰
Andreea_neacsu
Scris: Monday, September 1, 2025 9:57 PM
Nivel

asa e , tentatia e mare . eu n-as rezista Blushing hohot
Criss4
Scris: Tuesday, September 2, 2025 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
Capsunica2024 wrote:

Eu acum am plecat spre Grecia ,n-am luat nici un test :)) cand ma intorc tre sa mi vina cm , daca o sa am o zi de intarziere testez daca nu ma apuc de treaba 🤣 si o sa am
Test poz cum am promis :))))))
Eu zic ca cel mai bine e sa astepti cm…asa te feresti de dezamagiri , numa no :) tentatia e mare .🥺🥰

Concediu plăcut Capsunica ! Sa te relaxezi și să vii cu “forțe proaspete” 😅🫣🤔
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, September 4, 2025 3:20 PM
Nivel

Concediu placut Capsunica Cheek Kiss
Fetelor , ceva noutati? Maria nu ne-a mai scris de mult ce face, cum e .
Eu mai am 5 saptamani pana nasc dar de cateva zile tot simt contractii false f f des . Medicul meu este in concediu asa ca momentan o duc cu no-spa si cat se poate stau mai linistita . Cat e sotul acasa am noroc ca il scoate el pe baiat in parc , dar cand suntem doar noi doi e greu .. vrea afara si trebuie scos ca altfel nu ne înțelegem om cu om 😅
Rebecca10
Scris: Thursday, September 4, 2025 3:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/21/2024
Bună fetelor! Eu ieri pe la ora 14 am avut o scurgere roșu deschis, aseară la fel, și azi, foarte puțin. Sunt în ziua 11 DPO și ziua 25 a ciclului menstrual. Am făcut un test de sarcină acum jumătate de oră, atașez poze aici. Când fac poză cu blitz se vede ceva ciudat, parcă linia e prea în stanga. Când scot testul din suport, linia nu se mai vede deloc, decât dacă modific 🙈 nici nu merge să încarc pozele, nu știu de ce 🤦‍♀️
Capsunica2024
Scris: Thursday, September 4, 2025 4:15 PM
Nivel

Inregistrat: 12/30/2024
Rebecca10 wrote:
Bună fetelor! Eu ieri pe la ora 14 am avut o scurgere roșu deschis, aseară la fel, și azi, foarte puțin. Sunt în ziua 11 DPO și ziua 25 a ciclului menstrual. Am făcut un test de sarcină acum jumătate de oră, atașez poze aici. Când fac poză cu blitz se vede ceva ciudat, parcă linia e prea în stanga. Când scot testul din suport, linia nu se mai vede deloc, decât dacă modific 🙈 nici nu merge să încarc pozele, nu știu de ce 🤦‍♀️

Si eu am avut luna asta, inainte sa plec in concediu, tot roz deschis , dar am asociat cu faptul ca poate m-am iritat , se mai intampla uneori cand e mai dintr o data si fara lubrifiant :))).
Vedem peste 4 zile cand tre sa mo vina cm:)) daca a fost iritatie , asa rapid trec zilele in concediu:)) ..nu ca acasa :D
Cris567
Scris: Thursday, September 4, 2025 10:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/1/2024
Buna, fetelor! Sper ca sunteti bine. Sarcina usoara in continuare, Andreea si nastere cat mai blanda.

Nu am mai scris de foarte mult timp. Eu am 23 de sapt, am o fetita si DPN 31 dec. Astazi am fost la morfo de trim 2 si e totul ok. De vreo 3 zile m au luat niste dureri foarte mari pe sub burta, de ligamente, imi e foarte greu sa ma asez si sa ma ridic. Medicul zice ca voi avea perioade si perioade. Voi trece eu si peste asta chiar daca uneori ma zvarcolesc de durere.
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, September 4, 2025 10:40 PM
Nivel

Capsunica , vezi tu cand te intorci din concediu 🤭
Rebecca am mai vazut cazuri in care acea sangerare a insemnat sangerare de implantare , chiar daca a fost rosie si nu roz / maro . ras vezi tu ce spune urmatorul test , daca mai faci pana in ziua menstruatiei .
Cris , sarcina usoara hearts si bebelina sanatoasa. Nasti natural sau prin cezariana ? Ce luna speciala va fi decembrie de-acum inainte ras Asa este , sunt perioade si perioade. Posibil la un mom dat sa te mai doara spatele , sa apese uterul pe nervul sciatic . Sau oasele bazinului mai spre finalul sarcinii (eu de astazi dimineata resimt aceasta durere , probabil se mai latesc oasele , corpul meu saracul crede ca naste natural hohot )
Cris567
Scris: Friday, September 5, 2025 12:19 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/1/2024
Andreea_neacsu wrote:
Capsunica , vezi tu cand te intorci din concediu 🤭
Rebecca am mai vazut cazuri in care acea sangerare a insemnat sangerare de implantare , chiar daca a fost rosie si nu roz / maro . ras vezi tu ce spune urmatorul test , daca mai faci pana in ziua menstruatiei .
Cris , sarcina usoara hearts si bebelina sanatoasa. Nasti natural sau prin cezariana ? Ce luna speciala va fi decembrie de-acum inainte ras Asa este , sunt perioade si perioade. Posibil la un mom dat sa te mai doara spatele , sa apese uterul pe nervul sciatic . Sau oasele bazinului mai spre finalul sarcinii (eu de astazi dimineata resimt aceasta durere , probabil se mai latesc oasele , corpul meu saracul crede ca naste natural hohot )

Multumesc!! Cred ca natural, dar sa vedem daca are loc bebelina sa se intoarca pentru ca are acel fibrom cu ea care ii tine de urat in burtica 😅😅.
EllaMaria
Scris: Friday, September 5, 2025 12:02 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Andreea ce a trecut timpul🫣 încă puțin și îți ți puiul în brațe🩵
Rebecca și eu mă gândesc la sângerare de implantare.🙏
Căpșunica concediu plăcut🤗
Cris felicitări pentru bebelina🥰 dureri tot vor fi din păcate..

Eu am avut azi morfologia, bebe e bine, totul în grafic 🥰 Ca tot vorbiți de naștere, sper sa pot naște natural având în vedere trombofilia, dar până pe 18 ianuarie mai vedem😂
Andreea_neacsu
Scris: Friday, September 5, 2025 2:24 PM
Nivel

Ella deja esti la a doua morfologie Hilar bine ca e totul ok.. misca fratiorul toata ziua ? 🤭 pe cel mare cum l-ai nascut ?
EllaMaria
Scris: Friday, September 5, 2025 4:53 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Andreea_neacsu wrote:
Ella deja esti la a doua morfologie Hilar bine ca e totul ok.. misca fratiorul toata ziua ? 🤭 pe cel mare cum l-ai nascut ?

Daa, zboară timpul🥰 mișcă, e activ🩵 pe primul l-am născut natural neștiind de trombofilie. Ginecologul îmi spune sa iau în calcul o eventuală cezariană, pentru că o sângerare e mai ușor de controlat în acest caz, însă ținând cont ca prima a fost naturala, nu este exclusă nici de data asta. Vedem cum timpul. Oricum o sa discut și cu hematologul sa vedem ce îmi sugerează.
Tu tot natural ai născut nu?
Andreea_neacsu
Scris: Friday, September 5, 2025 10:51 PM
Nivel

Ooo , nuuu , am nascut prin cezariana . Nu mi-am dorit natural in nici un caz , dar a fost o alegere buna , m-am recuperat super usor si Matei a avut 3900 gr , nu stiu daca as fi putut natural sau daca ma chinuiam degeaba ..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.