|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 279
| Capsunica2024 wrote: Crisss tu cum esti? De cand incepi sa testezi?
Sincer nu stiu daca o sa mai testez, conform aplicației ar trebui sa imi vină menstruația pe 10 septembrie. Asta ar însemna ca aș putea testa undeva la 8-9 ca să fiu sigură, dar sinceră să fiu, nu știu dacă voi mai testa, deși sunt sigură ca nu voi rezista, însă m-am cam săturat de teste negative și dezamăgiri, frustrări și tot așa.. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1497
| Criss si eu am zis mereu ca nu mai testez mai devreme si tot am testat ca n-am rezistat :)) 🙈 sper sa vii cu un test pozitiv |
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 423
| Andreea_neacsu wrote:Criss si eu am zis mereu ca nu mai testez mai devreme si tot am testat ca n-am rezistat :)) 🙈 sper sa vii cu un test pozitiv Eu acum am plecat spre Grecia ,n-am luat nici un test :)) cand ma intorc tre sa mi vina cm , daca o sa am o zi de intarziere testez daca nu ma apuc de treaba 🤣 si o sa am Test poz cum am promis :)))))) Eu zic ca cel mai bine e sa astepti cm…asa te feresti de dezamagiri , numa no :) tentatia e mare .🥺🥰 |
| asa e , tentatia e mare . eu n-as rezista |
|
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 279
| Capsunica2024 wrote: Eu acum am plecat spre Grecia ,n-am luat nici un test :)) cand ma intorc tre sa mi vina cm , daca o sa am o zi de intarziere testez daca nu ma apuc de treaba 🤣 si o sa am Test poz cum am promis :)))))) Eu zic ca cel mai bine e sa astepti cm…asa te feresti de dezamagiri , numa no :) tentatia e mare .🥺🥰
Concediu plăcut Capsunica ! Sa te relaxezi și să vii cu “forțe proaspete” 😅🫣🤔 |
|
| Concediu placut Capsunica Fetelor , ceva noutati? Maria nu ne-a mai scris de mult ce face, cum e . Eu mai am 5 saptamani pana nasc dar de cateva zile tot simt contractii false f f des . Medicul meu este in concediu asa ca momentan o duc cu no-spa si cat se poate stau mai linistita . Cat e sotul acasa am noroc ca il scoate el pe baiat in parc , dar cand suntem doar noi doi e greu .. vrea afara si trebuie scos ca altfel nu ne înțelegem om cu om 😅 |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 584
| Bună fetelor! Eu ieri pe la ora 14 am avut o scurgere roșu deschis, aseară la fel, și azi, foarte puțin. Sunt în ziua 11 DPO și ziua 25 a ciclului menstrual. Am făcut un test de sarcină acum jumătate de oră, atașez poze aici. Când fac poză cu blitz se vede ceva ciudat, parcă linia e prea în stanga. Când scot testul din suport, linia nu se mai vede deloc, decât dacă modific 🙈 nici nu merge să încarc pozele, nu știu de ce 🤦♀️ |
|
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 423
| Rebecca10 wrote:Bună fetelor! Eu ieri pe la ora 14 am avut o scurgere roșu deschis, aseară la fel, și azi, foarte puțin. Sunt în ziua 11 DPO și ziua 25 a ciclului menstrual. Am făcut un test de sarcină acum jumătate de oră, atașez poze aici. Când fac poză cu blitz se vede ceva ciudat, parcă linia e prea în stanga. Când scot testul din suport, linia nu se mai vede deloc, decât dacă modific 🙈 nici nu merge să încarc pozele, nu știu de ce 🤦♀️ Si eu am avut luna asta, inainte sa plec in concediu, tot roz deschis , dar am asociat cu faptul ca poate m-am iritat , se mai intampla uneori cand e mai dintr o data si fara lubrifiant :))). Vedem peste 4 zile cand tre sa mo vina cm:)) daca a fost iritatie , asa rapid trec zilele in concediu:)) ..nu ca acasa :D |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/1/2024 Mesaje: 178
| Buna, fetelor! Sper ca sunteti bine. Sarcina usoara in continuare, Andreea si nastere cat mai blanda.
Nu am mai scris de foarte mult timp. Eu am 23 de sapt, am o fetita si DPN 31 dec. Astazi am fost la morfo de trim 2 si e totul ok. De vreo 3 zile m au luat niste dureri foarte mari pe sub burta, de ligamente, imi e foarte greu sa ma asez si sa ma ridic. Medicul zice ca voi avea perioade si perioade. Voi trece eu si peste asta chiar daca uneori ma zvarcolesc de durere. |
|
| Capsunica , vezi tu cand te intorci din concediu 🤭 Rebecca am mai vazut cazuri in care acea sangerare a insemnat sangerare de implantare , chiar daca a fost rosie si nu roz / maro . vezi tu ce spune urmatorul test , daca mai faci pana in ziua menstruatiei . Cris , sarcina usoara si bebelina sanatoasa. Nasti natural sau prin cezariana ? Ce luna speciala va fi decembrie de-acum inainte Asa este , sunt perioade si perioade. Posibil la un mom dat sa te mai doara spatele , sa apese uterul pe nervul sciatic . Sau oasele bazinului mai spre finalul sarcinii (eu de astazi dimineata resimt aceasta durere , probabil se mai latesc oasele , corpul meu saracul crede ca naste natural ) |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/1/2024 Mesaje: 178
| Andreea_neacsu wrote:Capsunica , vezi tu cand te intorci din concediu 🤭 Rebecca am mai vazut cazuri in care acea sangerare a insemnat sangerare de implantare , chiar daca a fost rosie si nu roz / maro .  vezi tu ce spune urmatorul test , daca mai faci pana in ziua menstruatiei . Cris , sarcina usoara  si bebelina sanatoasa. Nasti natural sau prin cezariana ? Ce luna speciala va fi decembrie de-acum inainte  Asa este , sunt perioade si perioade. Posibil la un mom dat sa te mai doara spatele , sa apese uterul pe nervul sciatic . Sau oasele bazinului mai spre finalul sarcinii (eu de astazi dimineata resimt aceasta durere , probabil se mai latesc oasele , corpul meu saracul crede ca naste natural  )
Multumesc!! Cred ca natural, dar sa vedem daca are loc bebelina sa se intoarca pentru ca are acel fibrom cu ea care ii tine de urat in burtica 😅😅. |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1173
| Andreea ce a trecut timpul🫣 încă puțin și îți ți puiul în brațe🩵 Rebecca și eu mă gândesc la sângerare de implantare.🙏 Căpșunica concediu plăcut🤗 Cris felicitări pentru bebelina🥰 dureri tot vor fi din păcate..
Eu am avut azi morfologia, bebe e bine, totul în grafic 🥰 Ca tot vorbiți de naștere, sper sa pot naște natural având în vedere trombofilia, dar până pe 18 ianuarie mai vedem😂 |
|
| Ella deja esti la a doua morfologie bine ca e totul ok.. misca fratiorul toata ziua ? 🤭 pe cel mare cum l-ai nascut ? |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1173
| Andreea_neacsu wrote:Ella deja esti la a doua morfologie  bine ca e totul ok.. misca fratiorul toata ziua ? 🤭 pe cel mare cum l-ai nascut ?
Daa, zboară timpul🥰 mișcă, e activ🩵 pe primul l-am născut natural neștiind de trombofilie. Ginecologul îmi spune sa iau în calcul o eventuală cezariană, pentru că o sângerare e mai ușor de controlat în acest caz, însă ținând cont ca prima a fost naturala, nu este exclusă nici de data asta. Vedem cum timpul. Oricum o sa discut și cu hematologul sa vedem ce îmi sugerează. Tu tot natural ai născut nu? |
|
| Ooo , nuuu , am nascut prin cezariana . Nu mi-am dorit natural in nici un caz , dar a fost o alegere buna , m-am recuperat super usor si Matei a avut 3900 gr , nu stiu daca as fi putut natural sau daca ma chinuiam degeaba .. |
|
|
|