|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1491
| Iubesc toamna(nu numai pt ca eu sunt nascuta in octombrie) , abia astept sa dau o fuga prin magazine sa imi clatesc ochii 😁 ,daca tot au aparut chestiile de toamna . Am vazut la sinsay un paharel frumusel cu capac , imi tot face cu ochiul pe site , poate il gasesc si in magazin sambata cand merg la control Capsunico , sa fie cu noroc Rezultatele mele arata super bine , ma bucur tare mult ca sunt ok , macar atat dupa raul de l-am tras. Gluma- glumă dar chiar ma bucur , la Matei am fost cam la limita cu valoarea ultima . N-am avut regim dar am tinut eu cat de cat de teama . Am vazut si o oferta draguta pe bebetei , va las o poza
 |
| Fetelor , eu m-am apucat de scris si in clubul despre copii , nu stiu daca stiti dar ofera o geanta a bebelusului cu mini chestii f interesante si folositoare . La prima sarcina am primit-o , sper sa o primesc si acum. Asta pt fetele care sunt gravidute sau pentru fetele care vor ramane in perioada urmatoare |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 421
| Andreea_neacsu wrote:Fetelor , eu m-am apucat de scris si in clubul despre copii , nu stiu daca stiti dar ofera o geanta a bebelusului cu mini chestii f interesante si folositoare . La prima sarcina am primit-o , sper sa o primesc si acum. Asta pt fetele care sunt gravidute sau pentru fetele care vor ramane in perioada urmatoare Daaaa , o primesti :* si eu am primit la toti |
| Deja nu ma mai credeti :)))) V-am zis macar stau aici sa va tin galerie Cine mai e la testat? Apropo :)) tot ma doare ovarul :))))( Ce Doamne =)) inca n am ovulat |
| Intelesesem candva ca unele gravidute n-au mai primit .. sper sa o primesc, mai ales ca ma chinui sa iasa 15 povesti :)))😅 si abia am 4 si deja 28 saptamani Eu cred ca ai ovulat, dar si pe mine mă durea uneori ovarul mai multe zile dupa ce se spărgea foliculul |
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 279
| Bună fetelor! Și eu conform aplicației am ovulat pe 26, sâmbătă, fiind ziua 14, într-adevăr n-am făcut teste de ovulație, doar unul am făcut miercuri și era încă negativ, de joi dimineață am început să am acel “albus de ou” până vineri, am avut ceva înțepături pe partea stângă, iar după ce ar fi trecut ovulația, m-a durut ovarul încă vreo 2 zile (luni-marți) am avut mici înțepături, tot pe partea stângă. Să fie cu noroc Capsunico! Poate ne dai vești bune!🤗 |
| Criss4 wrote:Bună fetelor! Și eu conform aplicației am ovulat pe 26, sâmbătă, fiind ziua 14, într-adevăr n-am făcut teste de ovulație, doar unul am făcut miercuri și era încă negativ, de joi dimineață am început să am acel “albus de ou” până vineri, am avut ceva înțepături pe partea stângă, iar după ce ar fi trecut ovulația, m-a durut ovarul încă vreo 2 zile (luni-marți) am avut mici înțepături, tot pe partea stângă. Să fie cu noroc Capsunico! Poate ne dai vești bune!🤗 Multu , Doamne ajuta andreea , o ce aiurea ca n-au primit :( , totusi ideea e faina :p eu le am facut cu mare drag <3 pacat ca nu le mai am … |
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 279
| Capsunica2024 wrote:Multu , Doamne ajuta andreea , o ce aiurea ca n-au primit :( , totusi ideea e faina :p eu le am facut cu mare drag <3 pacat ca nu le mai am …
Din ce am citit pe forum, ar fi bebe 4? Câți ani au ceilalti copilași? 🤗
Iar referitor la testele clearblue, să știți ca eu nu am pățit pana acum sa imi dea fals pozitiv.. adică doar când am avut cele 2 sarcini biochimice s-au văzut liniuțe, la clearblue prima dată, apoi am făcut alt tip de test și la fel au fost liniuțele, însă am tot auzit ca dau fals pozitiv la multe persoane și sunt și scumpe. 😃 |
| Eu incerc sa imi strofoc creierii ca sa gasesc idei despre ce as mai putea scrie 🤓 la prima a fost mai usor pt ca mergeam mai des la control , acum ultima data am mers la morfo 2 si acum ma apropii de morfo 3 si niciun control .. s-a nimerit si cu perioada de concediu a mea , are si dr concediu , ba n-am avut cu cine sa las baiatul , ba cand am avut cu cine n-a avut dr program la clinica. Noroc ca merg sambata, mi-a gasit asistenta ca prin minune un loc “de urgenta” . |
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1170
| Andreea na bucur că testul a ieșit bine! V-ați gândit la nume pentru bebe? Acum că știm că e băiețel, incepem sa ne gândim și noi 😁
Caspunica te-ai pus pe treabă da?🤗
Eu merg azi la control la doctorul meu, sa vedem sa fie totul bine, sa vorbim și despre acea sângerare, pe care am avut-o o zi, dar inca mai observ printre secreții mici firicele maronii. Daca nu as fi avut dopplerul fetal sa ii aud inimioara, stăteam numai în stres.. |
|
| Da, da, ne-am gandit inca de la inceputul sarcinii : Petru-Alexandru Daca era fetita sotului ii placea Antonia 😁dar n-a avut noroc nici de data asta :))) Sunt multe muulte nume frumoase , cand va hotarati sa ne spui si noua ce ati ales |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1170
| Andreea_neacsu wrote:Da, da, ne-am gandit inca de la inceputul sarcinii : Petru-Alexandru Daca era fetita sotului ii placea Antonia 😁dar n-a avut noroc nici de data asta :))) Sunt multe muulte nume frumoase , cand va hotarati sa ne spui si noua ce ati ales
Foarte frumos numele🥰 eu am câteva preferate, pentru că mereu am simțit că al doilea tot băiat este și deja mă gândeam la nume😂 dar inca nu ne-am hotărât.
Fetele, care în ce perioade sunteți?🤗 |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 582
| Buna, fetelor! Eu sunt 7 DPO astăzi. Mă recuperez după entorsă, am revenit la serviciu de astăzi |
|
| Rebecca mai e putin si poti face un test Maria , tu esti ok? |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1465
| is ok, am o usoara teama si sper sa fie totul ok, mai am un pic de asteptat pana duminica
|
|
|
|