Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, July 30, 2025 2:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Iubesc toamna(nu numai pt ca eu sunt nascuta in octombrie) , abia astept sa dau o fuga prin magazine sa imi clatesc ochii 😁 ,daca tot au aparut chestiile de toamna . Am vazut la sinsay un paharel frumusel cu capac , imi tot face cu ochiul pe site , poate il gasesc si in magazin sambata cand merg la control
Capsunico , sa fie cu noroc hohot
Rezultatele mele arata super bine , ma bucur tare mult ca sunt ok , macar atat dupa raul de l-am tras. Gluma- glumă dar chiar ma bucur , la Matei am fost cam la limita cu valoarea ultima . N-am avut regim dar am tinut eu cat de cat de teama .
Am vazut si o oferta draguta pe bebetei , va las o poza
img
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, July 30, 2025 2:40 PM
Nivel

Fetelor , eu m-am apucat de scris si in clubul despre copii , nu stiu daca stiti dar ofera o geanta a bebelusului cu mini chestii f interesante si folositoare . La prima sarcina am primit-o , sper sa o primesc si acum. Asta pt fetele care sunt gravidute sau pentru fetele care vor ramane in perioada urmatoare pupici
Capsunica2024
Scris: Wednesday, July 30, 2025 2:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/30/2024
Andreea_neacsu wrote:
Fetelor , eu m-am apucat de scris si in clubul despre copii , nu stiu daca stiti dar ofera o geanta a bebelusului cu mini chestii f interesante si folositoare . La prima sarcina am primit-o , sper sa o primesc si acum. Asta pt fetele care sunt gravidute sau pentru fetele care vor ramane in perioada urmatoare pupici

Daaaa , o primesti :* si eu am primit la toti majoreta
Capsunica2024
Scris: Wednesday, July 30, 2025 3:00 PM
Nivel

Deja nu ma mai credeti alcool :))))
V-am zis macar stau aici sa va tin galerie majoreta
Cine mai e la testat? campfire
Apropo :)) tot ma doare ovarul :))))(
Ce Doamne =)) inca n am ovulat hohot
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, July 30, 2025 8:10 PM
Nivel

Intelesesem candva ca unele gravidute n-au mai primit .. sper sa o primesc, mai ales ca ma chinui sa iasa 15 povesti :)))😅 si abia am 4 si deja 28 saptamani
Eu cred ca ai ovulat, dar si pe mine mă durea uneori ovarul mai multe zile dupa ce se spărgea foliculul
Criss4
Scris: Wednesday, July 30, 2025 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
Bună fetelor!
Și eu conform aplicației am ovulat pe 26, sâmbătă, fiind ziua 14, într-adevăr n-am făcut teste de ovulație, doar unul am făcut miercuri și era încă negativ, de joi dimineață am început să am acel “albus de ou” până vineri, am avut ceva înțepături pe partea stângă, iar după ce ar fi trecut ovulația, m-a durut ovarul încă vreo 2 zile (luni-marți) am avut mici înțepături, tot pe partea stângă.
Să fie cu noroc Capsunico! Poate ne dai vești bune!🤗
Capsunica2024
Scris: Wednesday, July 30, 2025 11:26 PM
Nivel

Criss4 wrote:
Bună fetelor!
Și eu conform aplicației am ovulat pe 26, sâmbătă, fiind ziua 14, într-adevăr n-am făcut teste de ovulație, doar unul am făcut miercuri și era încă negativ, de joi dimineață am început să am acel “albus de ou” până vineri, am avut ceva înțepături pe partea stângă, iar după ce ar fi trecut ovulația, m-a durut ovarul încă vreo 2 zile (luni-marți) am avut mici înțepături, tot pe partea stângă.
Să fie cu noroc Capsunico! Poate ne dai vești bune!🤗

Multu , Doamne ajuta majoreta
andreea , o ce aiurea ca n-au primit :( , totusi ideea e faina :p eu le am facut cu mare drag <3 pacat ca nu le mai am …
Criss4
Scris: Thursday, July 31, 2025 12:24 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
Capsunica2024 wrote:

Multu , Doamne ajuta majoreta
andreea , o ce aiurea ca n-au primit :( , totusi ideea e faina :p eu le am facut cu mare drag <3 pacat ca nu le mai am …

Din ce am citit pe forum, ar fi bebe 4? Câți ani au ceilalti copilași? 🤗

Iar referitor la testele clearblue, să știți ca eu nu am pățit pana acum sa imi dea fals pozitiv.. adică doar când am avut cele 2 sarcini biochimice s-au văzut liniuțe, la clearblue prima dată, apoi am făcut alt tip de test și la fel au fost liniuțele, însă am tot auzit ca dau fals pozitiv la multe persoane și sunt și scumpe. 😃
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, July 31, 2025 9:34 AM
Nivel

Eu incerc sa imi strofoc creierii ca sa gasesc idei despre ce as mai putea scrie 🤓
la prima a fost mai usor pt ca mergeam mai des la control , acum ultima data am mers la morfo 2 si acum ma apropii de morfo 3 si niciun control .. s-a nimerit si cu perioada de concediu a mea , are si dr concediu , ba n-am avut cu cine sa las baiatul , ba cand am avut cu cine n-a avut dr program la clinica. Noroc ca merg sambata, mi-a gasit asistenta ca prin minune un loc “de urgenta” .
EllaMaria
Scris: Thursday, July 31, 2025 9:45 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Andreea na bucur că testul a ieșit bine! V-ați gândit la nume pentru bebe? Acum că știm că e băiețel, incepem sa ne gândim și noi 😁

Caspunica te-ai pus pe treabă da?🤗

Eu merg azi la control la doctorul meu, sa vedem sa fie totul bine, sa vorbim și despre acea sângerare, pe care am avut-o o zi, dar inca mai observ printre secreții mici firicele maronii. Daca nu as fi avut dopplerul fetal sa ii aud inimioara, stăteam numai în stres..
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, July 31, 2025 11:53 AM
Nivel

Da, da, ne-am gandit inca de la inceputul sarcinii : Petru-Alexandru hearts
Daca era fetita sotului ii placea Antonia 😁dar n-a avut noroc nici de data asta :)))
Sunt multe muulte nume frumoase , cand va hotarati sa ne spui si noua ce ati ales Cheek Kiss
EllaMaria
Scris: Friday, August 1, 2025 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Andreea_neacsu wrote:
Da, da, ne-am gandit inca de la inceputul sarcinii : Petru-Alexandru hearts
Daca era fetita sotului ii placea Antonia 😁dar n-a avut noroc nici de data asta :)))
Sunt multe muulte nume frumoase , cand va hotarati sa ne spui si noua ce ati ales Cheek Kiss

Foarte frumos numele🥰 eu am câteva preferate, pentru că mereu am simțit că al doilea tot băiat este și deja mă gândeam la nume😂 dar inca nu ne-am hotărât.

Fetele, care în ce perioade sunteți?🤗
Rebecca10
Scris: Friday, August 1, 2025 11:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/21/2024
Buna, fetelor! Eu sunt 7 DPO astăzi. Mă recuperez după entorsă, am revenit la serviciu de astăzi
Andreea_neacsu
Scris: Friday, August 1, 2025 11:20 AM
Nivel

Rebecca mai e putin si poti face un test dance
Maria , tu esti ok?
MariaS
Scris: Friday, August 1, 2025 2:14 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
is ok, am o usoara teama si sper sa fie totul ok, mai am un pic de asteptat pana duminica
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.