Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rebecca10
Scris: Tuesday, July 1, 2025 7:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/21/2024
Iudita wrote:
Rebecca tu ce faci cum ești???

Bună, Iudita, bună, fetelor! Eu sunt 4 DPO, aștept să treacă zilele să fac un test de sarcină 😅 am prestat 9 zile încontinuu în perioada fertilă Lol sperăm să fie cu ochișori.

Iudita, tu cum ești?
Luna01
Scris: Wednesday, July 2, 2025 1:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/26/2025
Bafta fetelor care urmează la testat!

Dada, ia-o treptat cu schimbarea stilului de viață, că e greu sa schimbi obiceiuri formate în ani de zile. Mișcare nici mie nu prea îmi place să fac, dar trag de mine, că știu că e sănătoasă. Am o bicicletă acasă și fac 10-15 minute pe zi si mai merg o data pe săptămână la sala (acum doar la yoga). Înainte de sarcină sa zic că mergeam cam de maxim 2 ori pe săptămână. :)) Iar cu mâncarea, înlocuiește mai întâi cina obișnuită cu o salata sau iaurt sau dedica-ti o zi pe săptămână să mănânci dietetic, apoi creste treptat numărul de zile. La noi in familie soțul ar trebui sa tina dieta, dar culmea e că mi-e mult mai ușor mie decât ii e lui, iar el face cu mult mai mult drag mișcare.

Mulțumesc pentru sfaturile referitor la haine, fetelor! :* am rochițe care inca mă incap, dar multe acum mă strâng în zona sânilor. Și am descoperit că nu am nicio fusta de vara și nu pot sa merg la ecografii in rochii. :)) mi-am mai luat niste pantaloni scurți, o pereche de blugi, colanți pentru sală... Dar trebuie sa fac niste shopping mai serios. Între timp, nu am putut sa mă abțin și am luat și câteva body-uri si rochițe pentru bebelina. Sunt topita după hainele de fetițe, cred că trebuie să-i cumpăr in curând și ei un dulap. :))
Cris567
Scris: Wednesday, July 2, 2025 8:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/1/2024
Asteptam teste cu ||.Sa fie cu ochisori!!

Eu nu mai sunt asa activa pt ca ma simt rau si la munca e o perioada f aglomerata. Azi mi a fost cel mai rau..am varsat dupa fiecare masa tot ce mancam, nici nu se digera mancarea ca la 10 min am varsaturi. Voi ce remedii aveti? Ma gandesc sa ma trec pe covrigi cateva zile..ca de la aia nu cred ca mi se mai face rau...
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, July 3, 2025 12:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Luna , bucura-te de sani fermi si frumosi o perioada , caci apoi mai vorbim dupa alaptare hohot ce diferenta a fost la mine 😅
Cris , descopera tu ce te ajuta , eventual in zile ca astea mai ia cate un emetix sau ce antiemetic ti-a recomandat dr , caci sunt chiar multe pe piata . Mie mi-e rau in unele zile si daca beau apa ..si am totusi 24 saptamani 😅 dar apoi mananc ce imi prieste , poate un mar sau ceva fruct .. ideal dupa ce vomiti sr fi sa nu mai bei apa sau sa mananci un timp , sa dai un respiro stomacului ..
Criss4
Scris: Thursday, July 3, 2025 10:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
Dada wrote:

Mulțumesc mult, să fie vești bune pentru noi toate în curând! 🤗
In principiu, stiu ca astea pe care le-am făcut și eu se recomanda. Oare rețin bine că voi vă doriți bebe3? A fost mai ușor să obții celelalte două sarcini?

Ai reținut foarte bine, bebe 3 ne-am fi dorit..la cei 2 copii am rămas relativ repejor, în a 4a lună de încercări s-a pozitivat și testul.
Băiatul cel mare face 14 ani în toamnă, acum 14 ani am devenit prima dată mamă,iar fata are 10 ani, au fost singurele dăți când a încercat și am și rămas, relativ ușor, iar de atunci Nu am avut alte probleme, ca și sarcini oprite din evoluție sau alte surprize mai puțin plăcute..
Țin minte ca atunci nu mi-am făcut vreo analiză ceva înainte, decât clasicul pap + Eco. Dar probabil atunci era și vârsta mai tânără și a fost mai ușor, cine știe?!
Criss4
Scris: Thursday, July 3, 2025 10:34 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Bună, Iudita, bună, fetelor! Eu sunt 4 DPO, aștept să treacă zilele să fac un test de sarcină 😅 am prestat 9 zile încontinuu în perioada fertilă Lol sperăm să fie cu ochișori.

Iudita, tu cum ești?

În cazul de față, sperăm să vii cu vești bune!! Să fie cu noroc luna aceasta pentru tine!🤗

Vă salut pe fiecare în parte și vă trimit îmbrățișări virtuale! Așteptăm vești bune luna aceasta!🤗
Rebecca10
Scris: Thursday, July 3, 2025 11:45 PM
Nivel

Fetelor, astăzi a fost 6 - 7 DPO și acum seara, când am ajuns din vacanță, am găsit pe chilot o pată maronie. Ce poate fi? De duminică iau Duphaston, iar de luni Arefam. O fi de la ele? Luna asta nu am monitorizat ovulatia, pentru ca in perioada aia am fost plecată din țară 🤦‍♀️
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, July 3, 2025 11:59 PM
Nivel

Rebecca eu n-am patit niciodata sa sangerez de la progesteron , pe mine m-ar duce direct cu gandul la sângerarea de implantare 🙈 sincer ras doar de 2 ori am avut dar nu mai tin minte in ce zi dpo eram 😅dar stiu ca a doua zi am facut test si a iesit slab pozitiv. Dar in sensul asta as mai astepta macar 10 dpo sa fie .
Daca te hotarasti sa faci test zilele ce vin, sa vii cu II Hands
Rebecca10
Scris: Friday, July 4, 2025 12:16 AM
Nivel

Mulțumesc pentru răspuns, Andreea. Voi face cred în 10 DPO, și mie mi se pare super devreme acum, dacă ar fi ceva… deși nu cred, nu sunt deloc optimistă 🤦‍♀️
Criss4
Scris: Friday, July 4, 2025 11:42 AM
Nivel

Rebecca10 wrote:
Mulțumesc pentru răspuns, Andreea. Voi face cred în 10 DPO, și mie mi se pare super devreme acum, dacă ar fi ceva… deși nu cred, nu sunt deloc optimistă 🤦‍♀️

Și pe mine tot la sângerarea de implantare m-ar duce gândul, dar mai așteaptă câteva zile pentru siguranța, deși e posibil să fi ovulat mai devreme decât ai preconizat tu? Zic și eu…. Hai cu cele 2 liniuțe 💖
Rebecca10
Scris: Friday, July 4, 2025 12:06 PM
Nivel

Criss4 wrote:

Și pe mine tot la sângerarea de implantare m-ar duce gândul, dar mai așteaptă câteva zile pentru siguranța, deși e posibil să fi ovulat mai devreme decât ai preconizat tu? Zic și eu…. Hai cu cele 2 liniuțe 💖

Nu știu ce să zic, nu cred. Testul de ovulație s-a pozitivat pe data de 26 iunie
Capsunica2024
Scris: Friday, July 4, 2025 3:42 PM
Nivel

Inregistrat: 12/30/2024
Desi tot zic gata, nu mai intru pe forum;))) ca iar vreau copilasi, zilnic imi vine sa intru asa ca va tot urmaresc :)))) coeur macar tin pumnii fetelor pt test pozitivcampfire
E fain cand e activitate pe grup :p
Andreea_neacsu
Scris: Friday, July 4, 2025 4:54 PM
Nivel

ia uite capsunico si eu ma gandeam ca tu intri pe forum cu vesti mari , dupa asa o lipsa🙈Bravoo
Luna01
Scris: Monday, July 7, 2025 6:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/26/2025
Rebecca10 wrote:

Rebecca, ai făcut testul? Sau urmează? majoreta
Rebecca10
Scris: Monday, July 7, 2025 6:52 PM
Nivel

Bună fetelor, astăzi 10 DPO după amiază, am făcut un test Dr Max de 10. Vedeți vreo umbră?

https://ibb.co/fzpKY4KQ
Utilizatori in acelasi subiect
Alexandra1012
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.