|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 500
| Bună, fetelor! Azi e ziua 1 a menstruației, după histeroscopie. Suntem încrezători și bucuroși că începe o lună nouă și avem noi șanse 🌸 |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1336
| Si eu am avut menstruatia dereglata dupa sarcinile biochimice dar ma ajutam cumva de testele de ovulatie ca sa prind momentul potrivit . Mai ales ca nu aveam mereu cum sa avem contact o zi da, una nu. Si era bine sa stie sotul cand sa stea mai mult pe acasa , cu serviciul lui . Dellia ce vesti bune ! Sa cresteti maaaaaaari Rebecca sunt sanse f mari dupa histero , cel putin in primele 3 luni, dar sa nu puneti presiune pe voi |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/21/2025 Mesaje: 23
| Buna fetele! Nu prea am avut dispozitia sa scriu in ultima vreme, insa v am citit regulat. Va doresc tuturor teste pozitive 😍😍 si gravidutelor multa sanatate ❤️ |
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1113
| Bună dimineața fetelor, am fost azi la eco, totul ok. Azi am 9 săptămâni și 2 zile insa ecografic e mai mare cu 2 zile🥰 sper din suflet sa fie totul bine in continuare 🙏 |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/1/2024 Mesaje: 171
| Felicitari, Ella. Ma bucur ca e totul bine. Eu pe 24.06 merg la morfologia de trim 1. Cum esti cu greturile in perioada asta? |
| Cris567 wrote:Felicitari, Ella. Ma bucur ca e totul bine. Eu pe 24.06 merg la morfologia de trim 1. Cum esti cu greturile in perioada asta?
Mulțumesc 🤗 succes la morfo 🥰 Grețurile sunt tolerabile, le am aproape zilnic, dimineața și după-masă, uneori mai am și stări de vomă, dar nu sunt așa groaznice. In schimb nu am poftă de mâncare, rareori am o zi in care sa vreau sa tot mananc 😂
Tu ești mai ok? |
| Multumesc. Asemenea iti doresc si tie!
Si eu sunt tot asa, am greturi zilnic, varsaturi cand si cand, dar sunt suportabile. Nu prea mananc cine stie ce pt ca nu am pofta. Iau si navatac ca mi a dat medicul dar nu prea au efect la mine 😅. |
| Sunt vesti f bune Ella ! Cris poate (daca vreti sa stiti bineinteles) se va vedea si sexul bebelușului, caci sunt sigura ca in rest este totul absolut perfect. Sambata merg la a doua morfologie , am ceva emotii dar cred ca nu ca la prima . Pana acum a fost totul in regula , ni s-a confirmat de 3 medici + sexul (ca e baietel) . |
| Sarcina usoara, Andreea! Emotiile sunt normale. Si eu am, incerc sa le mai controlez dar uneori e greu. Cu siguranta voi dori sa aflam si sexul pt ca sunt nerabdatoareeee 🙈 |
|
| Andreea_neacsu wrote:Sunt vesti f bune Ella ! Cris poate (daca vreti sa stiti bineinteles) se va vedea si sexul bebelușului, caci sunt sigura ca in rest este totul absolut perfect. Sambata merg la a doua morfologie , am ceva emotii dar cred ca nu ca la prima . Pana acum a fost totul in regula , ni s-a confirmat de 3 medici + sexul (ca e baietel) .
Andreea, cu siguranță vesti bune aduci și de data aceasta!🤗 |
|
Inregistrat: 3/26/2025 Mesaje: 56
| Ma bucur mult pentru vestile bune, EllaMaria! S-o tii tot asa!
Andreea_neacsu si Cris567, multa bafta la morfologie! Sunt sigura ca o sa fie totul bine!
Merg si eu la control la ginecolog saptamana viitoare, cand voi avea 17 saptamani. La mine deja greturile aproape ca au disparut si ma mai deranjeaza doar mirosurile foarte puternice. Vreau sa profit de lunile astea mai ok, trag mai tare si la munca si vreau sa incep sa organizam un pic si ceea ce tine de bebelina: sa ne facem lista cu ce avem de cumparat, sa zugravim, sa facem mici renovari etc. E adevarat ca trimestrul 3 iar e greu si cu multa oboseala? |
|
Inregistrat: 2/5/2025 Mesaje: 38
| Luna01 wrote:Ma bucur mult pentru vestile bune, EllaMaria! S-o tii tot asa!
Andreea_neacsu si Cris567, multa bafta la morfologie! Sunt sigura ca o sa fie totul bine!
Merg si eu la control la ginecolog saptamana viitoare, cand voi avea 17 saptamani. La mine deja greturile aproape ca au disparut si ma mai deranjeaza doar mirosurile foarte puternice. Vreau sa profit de lunile astea mai ok, trag mai tare si la munca si vreau sa incep sa organizam un pic si ceea ce tine de bebelina: sa ne facem lista cu ce avem de cumparat, sa zugravim, sa facem mici renovari etc. E adevarat ca trimestrul 3 iar e greu si cu multa oboseala?
Ella, ma bucur tare că e totul bine. Și va fii bine și pe viitor. 🥰
Andreea, cu sigurantă bebele e perfect și o să fie totul super la morfologie. La fel și ție, Criss.
Da, e adevărat cu trim 3. E greu, cu multe dureri si oboseala dar se apropie momentul să-ți ți minunea în brațe și nimic altceva nu contează.
Restul fetelor, vă pup și vă țin pumnii să veniți cât de repede cu teste pozitive.🤗 |
|
Inregistrat: 2/27/2025 Mesaje: 128
| Bună fetelor, ce mai faceți voi? Cam liniște pe aici, nu mai citesc nici-o noutate? ? |
|
| Criss si eu am mai intrat in speranta ca mai citesc ceva nou dar fetele sunt tacute , vin direct cu testele pozitive 🤭❤️ |
|
Inregistrat: 3/26/2025 Mesaje: 56
| Astept si eu cu interes noutati de la aspirante! Bafta, fetelor, sa curga aici cu teste pozitive!
Gravidutelor, voi de unde v-ati cumparat haine pe perioada sarcinii? Am fost acum cateva saptamani in AFI Cotroceni si nu am gasit nimic fizic, mi-a zis o doamna de la C&A ca mai sunt doar online. Nu am o problema cu asta, comand des online, dar nici asa parca nu e selectia prea bogata. De exemplu, imi caut costum de baie si am gasit unul singur din doua piese la Reserved. Cu rochitele inca ma descurc cu ce am in garderoba, dar pantalonii, fustele, sutienele nu ma mai incap sau ma incomodeaza rau. Am studiat pana acum H&M, Reserved, C&A si Sinsay. Aveti vreo recomandare de magazin online sau fizic in Bucuresti? |
|
|