Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rebecca10
Scris: Friday, April 11, 2025 5:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/21/2024
EllaMaria wrote:

Ai făcut analiza astăzi? Eu știu că se face in ziua 21 pentru confirmarea ovulației. Dar poate mă insel

Am făcut și astăzi ptr că dl doctor a vrut să vadă dacă am ovulat. A zis că dacă am ovulat miercuri sau ieri, trebuie să fie peste 1.
EllaMaria
Scris: Friday, April 11, 2025 5:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/12/2020
Rebecca10 wrote:

Am făcut și astăzi ptr că dl doctor a vrut să vadă dacă am ovulat. A zis că dacă am ovulat miercuri sau ieri, trebuie să fie peste 1.

Am înțeles, nu știam. Mă bucur s-a confirmat ovulația🤗
Geanina36
Scris: Friday, April 11, 2025 8:11 PM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2022
EllaMaria wrote:

Ai făcut analiza astăzi? Eu știu că se face in ziua 21 pentru confirmarea ovulației. Dar poate mă insel

Eu tot în ziua 21 știu ca se face analiza de progesteron și trebuie să fie peste 10 … Dar dacă în ziua 2 DPO e deja 5 zic eu ca e super ok … Pt ca va mai crește …

Mulți succes Rebeca ❤️
Andreea_neacsu
Scris: Friday, April 11, 2025 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Nu Criss , nu e asta cauza 🤗. Indiferent ce ai fi facut sarcina tot se elimina 100%. Puteai sa mergi si pe Marte ca tot nu rezolvai nimic. Corpul de regula elimina sarcinile cu embrioni problematici genetic. Eu am luat progesteron si la prima biochimica si la ultima , nu din considerente ca daca ar fi bio as pastra-o ci pt ca speram sa fie totul in regula si sa nu cumva sa am lipsa de progesteron . Nu mi-am facut analize la niciuna din sarcini , la cea din prezent am avut lipsa de progesteron, 2 zile cateva pete mici maro dar imediat ce am luat arefam totul a fost in regula pana in present .
Criss4
Scris: Saturday, April 12, 2025 9:24 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/27/2025
Andreea_neacsu wrote:
Nu Criss , nu e asta cauza 🤗. Indiferent ce ai fi facut sarcina tot se elimina 100%. Puteai sa mergi si pe Marte ca tot nu rezolvai nimic. Corpul de regula elimina sarcinile cu embrioni problematici genetic. Eu am luat progesteron si la prima biochimica si la ultima , nu din considerente ca daca ar fi bio as pastra-o ci pt ca speram sa fie totul in regula si sa nu cumva sa am lipsa de progesteron . Nu mi-am facut analize la niciuna din sarcini , la cea din prezent am avut lipsa de progesteron, 2 zile cateva pete mici maro dar imediat ce am luat arefam totul a fost in regula pana in present .

Mersi frumos pentru raspuns!
Oare sa încep sa iau și eu pastile Arefam preventiv? În caz ca va fi cazul în viitorul apropiat de o nouă sarcină?
Alice11
Scris: Saturday, April 12, 2025 10:09 AM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2024
Criss4 wrote:

Mersi frumos pentru raspuns!
Oare sa încep sa iau și eu pastile Arefam preventiv? În caz ca va fi cazul în viitorul apropiat de o nouă sarcină?

Salutare. Indraznesc sa intervin, suplimentare cu progesteron se face DOAR dupa confirmarea sarcinii, nu preventiv intrucat poate inhiba ovulatia si drept urmare poti sa nu ramai insarcinata. In cazul in care stii cand ovulezi, poti lua in ultimele zile inainte de urmatoarea menstruatie, dar cel mai bine discuta cu un medic. Bafta!
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, April 12, 2025 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Exact cum spune Alice , poti face mai mult rau decat bine cu progesteronul. Eu am luat doar cu 4-5 zile inainte de ziua venirii menstruatiei , desi stiam cand a fost ovulatia. Apoi am oprit o perioada de o saptamana cred si am observat petele maro si imd am luat arefam .
Criss4
Scris: Saturday, April 12, 2025 8:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
Mulțumesc pentru răspunsuri fetelor!🤗
Cris567
Scris: Monday, April 14, 2025 10:41 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/1/2024
Neata. Ai mai facut test Geanina?
MariaS
Scris: Monday, April 14, 2025 12:18 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Fetelor nu cred ca ii cu noroc luna asta , am facut de dimi un test si nu s-a vazut a 2 a liniuta , vedem ce se arata maine uff ...
Cris567
Scris: Monday, April 14, 2025 12:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/1/2024
Eu zic sa mai astepti Maria. Poate e prea devreme. In cate zile dpo esti?
MariaS
Scris: Monday, April 14, 2025 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Cris567 wrote:
Eu zic sa mai astepti Maria. Poate e prea devreme. In cate zile dpo esti?

cel mai intens test de ovulatie a fost in 03.04. si ma gandesc ca pe 04.04 a fost ovulatia, teoretic as fi 10 dpo.
Geanina36
Scris: Monday, April 14, 2025 4:07 PM
Nivel

MariaS wrote:

cel mai intens test de ovulatie a fost in 03.04. si ma gandesc ca pe 04.04 a fost ovulatia, teoretic as fi 10 dpo.

Maria , eu luna trecută când am rămas însărcinată abia din ziua 12 am avut test pozitiv .. Plus ce de la testul cel mai pozitiv de ovulație poți ovula între 24-48 de ore .. Deci ovulația poate avea loc lejer și pe 5/04 … Mai ai puțină răbdare .. Îți țin pumnii 🫶❤️
EllaMaria
Scris: Tuesday, April 15, 2025 8:50 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
MariaS wrote:
Fetelor nu cred ca ii cu noroc luna asta , am facut de dimi un test si nu s-a vazut a 2 a liniuta , vedem ce se arata maine uff ...

Maria ai mai testat?
Geanina, tu?
Geanina36
Scris: Tuesday, April 15, 2025 10:59 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Maria ai mai testat?
Geanina, tu?

Bună seara dragelor 🫶
Da am testat și testul e ff pozitiv .. Mâine ar fi 5 sapt de la ultima “menstruatie” și mă duc la beta direct de la muncă .. Așa ca țineți-mi pumnii pt mâine să fie un beta “drăguț” ❤️
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.