Clubul aspirantelor - 90
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Wednesday, March 26, 2025 7:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/12/2020
Andreea_neacsu wrote:
Iudita bat-o soarta de linie de uscare!! imi pare rau ! Cheek Kiss
Ella joi am eco daras astept sa vad ce face bobita mea de strugure :))) . Dinainte de test mi-a fost rau dar in ultima saptamana s-a agravat treaba … uneori vomit si de la apa , iar seara nu pot manca nimic desi burta face galagie ca ii e foame .. in sarcina cu baiatul n-am vomitat absolut nicio data desi mi-a fost rau si n-am putut manca in primul trimestru decat mere acre , iaurt , biscuiti sarati , covrigei si ciorbe foaaaarte acre (dar doar uneori). Imi era rau cand mergeam la cumparaturi si treceam pe langa vitrina asistata sau raionul de carne hohot
Dar in rest, toate bune . topai

Poate se anunță o fetiță 🤗 încă puțin și îți vezi bobocelul❤️
Nicaieri88
Scris: Wednesday, March 26, 2025 7:37 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Iudita wrote:

Îi fetița Andreea de aia ți-e rău,la băieți se zice că nu sunt grețuri in sarcină.

Oho, eu am avut greturi 4 luni cu baietel. Lol
Am ramas si dupa sarcina cu unele aversiuni la mirosuri, cum ar fi cel de carne la gratar. (Ianinte mi se facea chiar pofta)
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, March 26, 2025 8:36 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Si mie mi-a fost rau in sarcina cu baiatul muuult timp , pe la 16-17 sapt a fost mai acceptabil ras acum ce-o vrea Dzeu.
Eu cochetez f mult cu ideea de a avea o fetita dar simt ca sufletul meu își dorește tot baiat. Cine sa mai inteleaga …. Sa mi-l trimita Dumnezeu sanatos , in rest nu conteaza ras
Desi sotul tanjeste dupa o fetita hohot
Capsunica , atunci cand testul iese pozitiv nu e chiar in ziua aia ovulatia ras
Sisi3
Scris: Wednesday, March 26, 2025 10:19 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/5/2025
Andreea_neacsu wrote:
Si mie mi-a fost rau in sarcina cu baiatul muuult timp , pe la 16-17 sapt a fost mai acceptabil ras acum ce-o vrea Dzeu.
Eu cochetez f mult cu ideea de a avea o fetita dar simt ca sufletul meu își dorește tot baiat. Cine sa mai inteleaga …. Sa mi-l trimita Dumnezeu sanatos , in rest nu conteaza ras

Si mie mi-a fost rau in ambele sarcini. Am vomitat mult si cu baiatul dar cu fata, a pus capac. Cand ma lua vomitat si de 10 ori in 2 ore.
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, March 26, 2025 1:04 PM
Nivel

aa woooow Sisi Blushing nici chiar asa n-am ajuns .. saraca de tine Cray cred ca a fost o perioada tare grea
Sisi3
Scris: Wednesday, March 26, 2025 2:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/5/2025
Andreea_neacsu wrote:
aa woooow Sisi Blushing nici chiar asa n-am ajuns .. saraca de tine Cray cred ca a fost o perioada tare grea

A fost mai greu la a doua sarcina. Ca a trebuit sa am grij și de puiucu asta mai mare! La primul am putut boli liniștită!🤣
MariaS
Scris: Wednesday, March 26, 2025 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Andreea_neacsu wrote:

Andreea nu stiu ce sa zic cu fetele , eu mi-am dorit din totdeauna o fata si am zis ca eu sunt mama de fata si altceva nu pot fi, si am primit , cu varf si indesat , e versiunea mea si a lui al meu in miniatura , cunosc n baietei care is de 10 ori mai cuminti decat ii ea, am avut cel putin o vizita la urgente din cauza vitei si agitatiei ei si are niste cicatrici unde si mama-sa are hohot hohot , ma gandesc daca al 2lea ar fi baiat ar fi la fel ,mai rau sau mai bine hohot hohot
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, March 26, 2025 3:17 PM
Nivel

Cunosc si eu fetite nebunatice hohot e mai cuminte fi-miu decat ele .
Luna01
Scris: Wednesday, March 26, 2025 8:05 PM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2025
Buna, fetelor!

As vrea sa ma alatur si eu acestei frumoase comunitati. V-am mai urmarit din umbra si imi place foarte mult energia de pe acest grup si cum va incurajati una pe cealalta.

In ceea ce ma priveste, ma apropii de 35 de ani si am avut o sarcina oprita din evolutie acum cativa ani, apoi nu am mai incercat. Anul acesta am zis sa fiu mai deschisa la idee si am inceput sa ne mai "distram" din cand in cand, ca sa spun asa, fara protectie, iar acum cateva zile am vazut si testul de sarcina pozitiv. Love Am facut deja primul beta ieri si este 104 si merg sa repet si maine (cand ar fi fost ziua menstruatiei). As vrea sa ma consider inca aspiranta si nu graviduta, pana nu se confirma ca este totul ok. De fapt, sunt mega stresata si speriata si mi-e teama sa nu se intample iar ca data trecuta. :( M-a afectat foarte tare, pentru ca a fost totul planificat si facut ca la carte, cu analize, grija extrema la orice ar fi putut face rau etc.

Voi cum faceti sa nu va ganditi numai la scenarii negative? Eu am stat tot timpul prost la capitolul asta, sunt mai anxioasa in general.

Pupici si sper ca toate sa realizam ce ne propunem! Sarcina usoara fetelor care sunt gravidute! (am observat ca este andreea_neacsu, nu stiu daca mai este si altcineva).
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, March 26, 2025 8:41 PM
Nivel

buna Luna! Bine ai venit ! Sa vii cu vesti bune maine computerlove
analizele de trombofilie le-ai facut? la cate saptamani s-a oprit sarcina din evolutie ?
Eu dupa 3 sarcini pierdute (biochimice) am stat cu grija si la prima sarcina cu baiatul si acum , nu ma pot bucura suficient cel putin pana trec de primul trimestru , asa ca te inteleg, insa nu te pot sfatui in aceasta privinta ras
Luna01
Scris: Wednesday, March 26, 2025 9:05 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
buna Luna! Bine ai venit ! Sa vii cu vesti bune maine computerlove
analizele de trombofilie le-ai facut? la cate saptamani s-a oprit sarcina din evolutie ?
Eu dupa 3 sarcini pierdute (biochimice) am stat cu grija si la prima sarcina cu baiatul si acum , nu ma pot bucura suficient cel putin pana trec de primul trimestru , asa ca te inteleg, insa nu te pot sfatui in aceasta privinta ras

Bine v-am gasit si Doamne-ajuta!
La 6 saptamani si cateva zile s-a oprit din evolutie si am facut un chiuretaj cand ar fi trebuit sa am 8 saptamani. Am facut profilul de trombofilie ereditara I si mi-a iesit ok, doar homocisteina putin peste valoarea maxim admisa (13.3 vs 12). Medicul mi-a zis ca e foarte posibil sa fi fost cauze genetice, avand in vedere ca s-a oprit din evolutie la o varsta foarte mica. Sper din tot sufletul sa fie bine de data asta.

Imi pare rau ca ai avut acele sarcini biochimice, stiu cum este sa ti se taie aripile repede. Cred ca tu mai ai putin pana treci de primul trimestru, nu? Iti tin pumnii, sa fie totul bine.
Cris567
Scris: Wednesday, March 26, 2025 9:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/1/2024
Buna, Luna si bine ai venit! Felicitari pentru sarcina! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa se creasca beta maine. Asteptam vesti de la tine. In a cata zi dupa ovulatie ai facut testul de sarcina?
Criss4
Scris: Wednesday, March 26, 2025 10:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2025
Bună Luna și bine ai venit!
Ce ai fost întrebată mai sus, vroiam și eu să te întreb, a câtă zii după ovulație ai făcut testul de sarcină?
Ai folosit teste de ovulație , calculat ovulația, ori așa a fost să fie??
Sarcină ușoară și să vii cu vești bune mâine! Și așa vorbeam aici ca nu a venit niciuna din noi cu vești bune și teste pozitive… uite ca avem o graviduță pe grup care a avut parte de vești bune luna aceasta!

Eu sunt la menstruație acum, și-a făcut apariția azi noapte, iar acum așteptăm să treacă și vedem ce va mai fi….🙃
Cris567
Scris: Wednesday, March 26, 2025 11:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/1/2024
Azi m-am jucat si eu putin cu un test de sarcina, e alb ca varul. Nici nu sper la ceva pt ca sunt constienta ca am cam pierdut zilele fertile. Eu cand imi pun in cap ceva nu imi iese, mereu intervine cate ceva. Cred ca ma las batuta. Astept sa imi vina menstruatia, pe calendar arata 31 martie, dar nu am niciun un semn, de obicei ma dor sanii.
Luna01
Scris: Thursday, March 27, 2025 12:34 AM
Nivel

Criss4 wrote:
Bună Luna și bine ai venit!
Ce ai fost întrebată mai sus, vroiam și eu să te întreb, a câtă zii după ovulație ai făcut testul de sarcină?
Ai folosit teste de ovulație , calculat ovulația, ori așa a fost să fie??
Sarcină ușoară și să vii cu vești bune mâine! Și așa vorbeam aici ca nu a venit niciuna din noi cu vești bune și teste pozitive… uite ca avem o graviduță pe grup care a avut parte de vești bune luna aceasta!

Eu sunt la menstruație acum, și-a făcut apariția azi noapte, iar acum așteptăm să treacă și vedem ce va mai fi….🙃

Nu am facut teste de ovulatie, dar am ciclul menstrual regulat, deci as putea sa aproximez ca am facut testul cam la 11 zile dupa, cu 3 zile inainte de ziua menstruatiei. A fost un Barza ultrasensibil, atasez si poza aici: https://ibb.co/tM8nNHds . Cred ca asa a fost sa fie, chiar glumeam cu sotul ca am fost la primul beta chiar de Buna Vestire. coeur Este si el foarte entuziasmat, dar si surprins de veste.

Data trecuta faceam teste si mai devreme, iar in luna cand am ramas, primul test a fost negativ (la vreo 9 zile dupa ovulatie). Si tin minte ca dupa cateva zile a venit mama in vizita la noi si voiam sa deschidem o sticla de vin, dar am zis sa mai fac un test, sa fiu sigura ca nu sunt insarcinata inainte sa beau si eu din vin. :)) Si supriza! a iesit a doua linie roz imediat. De-asta am asteptat acum pana mai spre ziua menstruatiei, dar n-am avut rabdare nici sa astept sa intarzie.

Parca mai scria cineva mai sus ca sunt sanse mai mari cand esti mai relaxat. Sper ca iepurasul sa vina cu vesti bune si multe teste pozitive pe grup.
Utilizatori in acelasi subiect
Alexandra1210, Cris567, Flrinar, Gaby 41, Isa294
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.