|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 527
| Andreea_neacsu wrote:Imi pare rau Ella  dar ma bucur tare mult ca n-ai ajuns la chiuretaj … Alis ce faceti voi 3? Edit * 
Felicitari!! ❤️
E f buna evolutia. Eu am avut 77 si 214, deci sunt super valorile. Sarcina usoara!❤️❤️ |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/7/2024 Mesaje: 88
| Andreea_neacsu wrote:Imi pare rau Ella  dar ma bucur tare mult ca n-ai ajuns la chiuretaj … Alis ce faceti voi 3? Edit * 
Foaaarte frumos rezultatul beta ❤️ Felicitari!!! Noi suntem tot mai maricei, am intrat in ultimul trimestru, 28 de saptamani, nici nu stiu cand a trecut sincer. Mai avem putin si ne intalnim si in afara burticii ❤️ |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1006
| Andreea super beta🤗 nu mai rețin, sotul știe sau ii faci mâine surpriza?
Alice inca putin🤗 timpul trece mai repede de acum
Maria mulțumesc 🤗 |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1216
| Sotului i-am zis de la primul test dar abia acum se poate bucura Am vrut sa imi fac programare pt 6 martie (6 sapt si 6 zile as avea) dar nu stia recepționista programul doctorului pe luna martie , asa ca mai astept o saptamana si ceva si sun iarasi .. atunci stiu sigur ca e sotul acasa , inainte sau dupa nu se stie programul si nu stiu daca am pe cine lasa cu Matei .. plus ca data trecuta am prins la 23:45 loc liber :001020: :001020: |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/1/2024 Mesaje: 108
| Yuhuuu. Ce beta mare. Sarcina usoara, Andreea! Acum poti sa te mai linistesti pentru ca ti s a confirmat ca e totul ok. Puupici💋 |
|
| Multumesc fetelor Acum asteptam II de la voi |
|
| Delia cum ești? Noutăți? |
|
| Sper sa fie totul in regula Sa ne arate un beta frumooos si peste putin timp o bobita mica |
|
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 165
| EllaMaria wrote:Delia cum ești? Noutăți? Am recoltat ieri dar încă nu am rezultatul.. ziua 9 dupa et..am dureri când merg la baie și unele crampe tot pe seama gazelor le pun...și sunt asa de slăbită de la tratament...praf. Am și slăbit 3 kg și nici nu prea am de unde.. Frumoasa tare beta🙏🏻🤗, la mine sigur e mai mica..testul nu e asa de pronunțat. 🙏🏻😢 Dellialilliana attached the following image(s):

|
|
| Vai fetelor....îmi vine sa plang...sper sa fie bine...🙏🏻🙏🏻🙏🏻😢 Dellialilliana attached the following image(s):

|
|
| Delia, Doamne ajuta!🤗 Tot așa bine sa fie😘 mă bucur enorm pentru tine! |
|
| Delia , vai ce tare ma bucur esti suuuper super , sa te ajute Dzeu sa fie bine toata sarcina . Mai repeti luni ? |
|
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 146
| Wow ce de gravidute <3 sarcina usoara si la termen fetelor <3 <3 |
|
Inregistrat: 11/1/2024 Mesaje: 108
| Felicitari,fetelor! Ce cadouri frumoase de Valentine's Day! ❤❤ |
|
| Andreea_neacsu wrote:Delia , vai ce tare ma bucur  esti suuuper super , sa te ajute Dzeu sa fie bine toata sarcina . Mai repeti luni ? Nu, a zis dr sa nu mai repet ca e foarte bună valoarea, probabil ca să evitam și stresul...e mai bine. Și asa sunt panicata maxim...În 20 merg la eco, foarte devreme, dar asa a zis... |
|
|