Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maria0202
Scris: Saturday, February 25, 2023 11:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/8/2023
deme wrote:
Noi am decis sa nu mai asteptam ajutorul de la stat, nici nu am primit nr de înregistrare macar, deci sigur mai dureaza vreo 3 luni.
Asa ca azi am vorbit cu Maftei si a ramas sa il sun in prima zi de menstruatie, care teoretic ar trebui sa vina in vreo 2 zile.
O sa am protocolul lung, am primit deja ce trebuie sa cumpăr.

Mult succes! majoreta
Sa ne tii la curent cu pasii pe care ii urmati, sigur va fi foarte util sa ramana aici detaliile.
freya1
Scris: Sunday, February 26, 2023 2:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Tin pumnii, deme Cheek Kiss
deme
Scris: Sunday, February 26, 2023 4:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Mulțumesc frumos fetelor 🌸🥰
iris11
Scris: Sunday, February 26, 2023 9:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/6/2022
deme wrote:
Noi am decis sa nu mai asteptam ajutorul de la stat, nici nu am primit nr de înregistrare macar, deci sigur mai dureaza vreo 3 luni.
Asa ca azi am vorbit cu Maftei si a ramas sa il sun in prima zi de menstruatie, care teoretic ar trebui sa vina in vreo 2 zile.

Succes !!!
O sa iti ținem pumnii strânși tare tare !!!
Lore35
Scris: Sunday, February 26, 2023 9:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/7/2022
deme wrote:
Mulțumesc frumos fetelor 🌸🥰

Multă bafta deme îți ținem pumnii. 🙏🙏🙏
Nicaieri88
Scris: Monday, February 27, 2023 8:39 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
deme wrote:

Bafta multa, Deme! Sa fie cu noroc!

Noi am primit acum o luna nr de inregistrare, dar inca n-a venit si mailul cu corectiile (n-am scris "conform cu originalul" pe cele cu semnatura si scris cu pix albastru, stiu sigur ca o sa ni-l intoarca). Cred ca nici noua nu ne venea randul pana la vara, cel devreme.

Eu mai am 6 zile pana la urmatoarea menstruatie. Nu am niciun simptom de sarcina, mai multe simptome am avut luna trecuta.. Astept sa vad daca totusi vine si ii voi scrie medicului sa facem histerscopia (mi-a recomandat si el) si pe urma inseminarea 2.
deme
Scris: Monday, February 27, 2023 11:10 AM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Bafta multa, Deme! Sa fie cu noroc!

Noi am primit acum o luna nr de inregistrare, dar inca n-a venit si mailul cu corectiile (n-am scris "conform cu originalul" pe cele cu semnatura si scris cu pix albastru, stiu sigur ca o sa ni-l intoarca). Cred ca nici noua nu ne venea randul pana la vara, cel devreme.

Eu mai am 6 zile pana la urmatoarea menstruatie. Nu am niciun simptom de sarcina, mai multe simptome am avut luna trecuta.. Astept sa vad daca totusi vine si ii voi scrie medicului sa facem histerscopia (mi-a recomandat si el) si pe urma inseminarea 2.

Noi nu am semnat unde am scris conform cu originalul, deci..

Si eu sunt 12dpo , am facut un test ca si asa il aveam prin casa, bineînțeles alb ca zapada.

Pana nu iti vine CM inca sunt sperante.
Am făcut 2 histeroscopii, 1 cu anestezie si 1 la Maftei fara unde mi-a scos si 2 polipi, totul bine.

Multă bafta !!!
Nicaieri88
Scris: Monday, February 27, 2023 1:19 PM
Nivel

deme wrote:

Noi nu am semnat unde am scris conform cu originalul, deci..

Si eu sunt 12dpo , am facut un test ca si asa il aveam prin casa, bineînțeles alb ca zapada.

Pana nu iti vine CM inca sunt sperante.
Am făcut 2 histeroscopii, 1 cu anestezie si 1 la Maftei fara unde mi-a scos si 2 polipi, totul bine.

Multă bafta !!!

Mersi, Deme.

Imi pare rau pentru testul negativ. Eu cred ca astept menstruatia direct, ca si eu sunt satula sa vad testele albe ca zapada..

Fac si histerocopia, chit ca mi-e teama de anestezie, dar daca mi-au recomandat deja 2 medici, o fac si gata.

Am si o intrebare tampita, voi cand numarati zilele dupa ovulatie, o puneti inclusiv pe cea cu ovulatia sau numarati de a doua zi dupa ovulatie?
deme
Scris: Monday, February 27, 2023 1:26 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Mersi, Deme.

Imi pare rau pentru testul negativ. Eu cred ca astept menstruatia direct, ca si eu sunt satula sa vad testele albe ca zapada..

Fac si histerocopia, chit ca mi-e teama de anestezie, dar daca mi-au recomandat deja 2 medici, o fac si gata.

Am si o intrebare tampita, voi cand numarati zilele dupa ovulatie, o puneti inclusiv pe cea cu ovulatia sau numarati de a doua zi dupa ovulatie?

A2a zi după testul pozitiv de ovulatie pt mine este ziua 0. Cel puțin asa consider eu. Daca testul e pozitiv luni sa spunem, marti-miercuri se produce ovulatia.
Nicaieri88
Scris: Monday, February 27, 2023 1:34 PM
Nivel

deme wrote:

A2a zi după testul pozitiv de ovulatie pt mine este ziua 0. Cel puțin asa consider eu. Daca testul e pozitiv luni sa spunem, marti-miercuri se produce ovulatia.

Eu am ovulat sambata seara pe 18 februarie sau pe 19 de dimineata, am facut transvaginala pe 18 inainte de inseminare si doctorul a zis ca urmeaza pe seara sau cel tarziu pe 19 dimineata (corelat cu hormonii). Cred ca pe 19 la 6 dimineata s-a produs totusi, pentru ca m-au trezit intepaturile de ovar.

Deci 19 ar fi ziua 0, nu?
deme
Scris: Monday, February 27, 2023 3:13 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Eu am ovulat sambata seara pe 18 februarie sau pe 19 de dimineata, am facut transvaginala pe 18 inainte de inseminare si doctorul a zis ca urmeaza pe seara sau cel tarziu pe 19 dimineata (corelat cu hormonii). Cred ca pe 19 la 6 dimineata s-a produs totusi, pentru ca m-au trezit intepaturile de ovar.

Deci 19 ar fi ziua 0, nu?

Da, 20 este 1dpo :)
Nicaieri88
Scris: Monday, February 27, 2023 4:17 PM
Nivel

deme wrote:

Da, 20 este 1dpo :)

Multumesc! :)

Nu stiu de ce ma tot incurc la d-astea. Nu mai zic ca de fiecare data cand ma intreaba vreun doctor cand a fost ultima menstruatie, eu trebuie sa ma uit in aplicatie :))
deme
Scris: Monday, February 27, 2023 5:20 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Multumesc! :)

Nu stiu de ce ma tot incurc la d-astea. Nu mai zic ca de fiecare data cand ma intreaba vreun doctor cand a fost ultima menstruatie, eu trebuie sa ma uit in aplicatie :))

Si eu fac la fel :)
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, February 28, 2023 8:09 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Deme vin cu galeria! Succes! majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Iulia123
Scris: Tuesday, February 28, 2023 8:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/29/2022
Succes Deme și Nicăieri88 !!! Sa vi se împlinească visul cat mai curând posibil! La fel tuturor aspirantelor majoreta Buddy1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.