Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2023 Mesaje: 23
| deme wrote:Noi am decis sa nu mai asteptam ajutorul de la stat, nici nu am primit nr de înregistrare macar, deci sigur mai dureaza vreo 3 luni. Asa ca azi am vorbit cu Maftei si a ramas sa il sun in prima zi de menstruatie, care teoretic ar trebui sa vina in vreo 2 zile. O sa am protocolul lung, am primit deja ce trebuie sa cumpăr.
Mult succes! Sa ne tii la curent cu pasii pe care ii urmati, sigur va fi foarte util sa ramana aici detaliile. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Tin pumnii, deme |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Mulțumesc frumos fetelor 🌸🥰 |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| deme wrote:Noi am decis sa nu mai asteptam ajutorul de la stat, nici nu am primit nr de înregistrare macar, deci sigur mai dureaza vreo 3 luni. Asa ca azi am vorbit cu Maftei si a ramas sa il sun in prima zi de menstruatie, care teoretic ar trebui sa vina in vreo 2 zile. O sa am protocolul lung, am primit deja ce trebuie sa cumpăr.
Succes !!! O sa iti ținem pumnii strânși tare tare !!! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 340
| deme wrote:Mulțumesc frumos fetelor 🌸🥰 Multă bafta deme îți ținem pumnii. 🙏🙏🙏 |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 550
Bafta multa, Deme! Sa fie cu noroc!
Noi am primit acum o luna nr de inregistrare, dar inca n-a venit si mailul cu corectiile (n-am scris "conform cu originalul" pe cele cu semnatura si scris cu pix albastru, stiu sigur ca o sa ni-l intoarca). Cred ca nici noua nu ne venea randul pana la vara, cel devreme.
Eu mai am 6 zile pana la urmatoarea menstruatie. Nu am niciun simptom de sarcina, mai multe simptome am avut luna trecuta.. Astept sa vad daca totusi vine si ii voi scrie medicului sa facem histerscopia (mi-a recomandat si el) si pe urma inseminarea 2. |
|
| Nicaieri88 wrote:
Bafta multa, Deme! Sa fie cu noroc!
Noi am primit acum o luna nr de inregistrare, dar inca n-a venit si mailul cu corectiile (n-am scris "conform cu originalul" pe cele cu semnatura si scris cu pix albastru, stiu sigur ca o sa ni-l intoarca). Cred ca nici noua nu ne venea randul pana la vara, cel devreme.
Eu mai am 6 zile pana la urmatoarea menstruatie. Nu am niciun simptom de sarcina, mai multe simptome am avut luna trecuta.. Astept sa vad daca totusi vine si ii voi scrie medicului sa facem histerscopia (mi-a recomandat si el) si pe urma inseminarea 2.
Noi nu am semnat unde am scris conform cu originalul, deci..
Si eu sunt 12dpo , am facut un test ca si asa il aveam prin casa, bineînțeles alb ca zapada.
Pana nu iti vine CM inca sunt sperante. Am făcut 2 histeroscopii, 1 cu anestezie si 1 la Maftei fara unde mi-a scos si 2 polipi, totul bine.
Multă bafta !!! |
|
| deme wrote:
Noi nu am semnat unde am scris conform cu originalul, deci..
Si eu sunt 12dpo , am facut un test ca si asa il aveam prin casa, bineînțeles alb ca zapada.
Pana nu iti vine CM inca sunt sperante. Am făcut 2 histeroscopii, 1 cu anestezie si 1 la Maftei fara unde mi-a scos si 2 polipi, totul bine.
Multă bafta !!!
Mersi, Deme.
Imi pare rau pentru testul negativ. Eu cred ca astept menstruatia direct, ca si eu sunt satula sa vad testele albe ca zapada..
Fac si histerocopia, chit ca mi-e teama de anestezie, dar daca mi-au recomandat deja 2 medici, o fac si gata.
Am si o intrebare tampita, voi cand numarati zilele dupa ovulatie, o puneti inclusiv pe cea cu ovulatia sau numarati de a doua zi dupa ovulatie? |
|
| Nicaieri88 wrote:
Mersi, Deme.
Imi pare rau pentru testul negativ. Eu cred ca astept menstruatia direct, ca si eu sunt satula sa vad testele albe ca zapada..
Fac si histerocopia, chit ca mi-e teama de anestezie, dar daca mi-au recomandat deja 2 medici, o fac si gata.
Am si o intrebare tampita, voi cand numarati zilele dupa ovulatie, o puneti inclusiv pe cea cu ovulatia sau numarati de a doua zi dupa ovulatie?
A2a zi după testul pozitiv de ovulatie pt mine este ziua 0. Cel puțin asa consider eu. Daca testul e pozitiv luni sa spunem, marti-miercuri se produce ovulatia. |
|
| deme wrote:
A2a zi după testul pozitiv de ovulatie pt mine este ziua 0. Cel puțin asa consider eu. Daca testul e pozitiv luni sa spunem, marti-miercuri se produce ovulatia.
Eu am ovulat sambata seara pe 18 februarie sau pe 19 de dimineata, am facut transvaginala pe 18 inainte de inseminare si doctorul a zis ca urmeaza pe seara sau cel tarziu pe 19 dimineata (corelat cu hormonii). Cred ca pe 19 la 6 dimineata s-a produs totusi, pentru ca m-au trezit intepaturile de ovar.
Deci 19 ar fi ziua 0, nu? |
|
| Nicaieri88 wrote:
Eu am ovulat sambata seara pe 18 februarie sau pe 19 de dimineata, am facut transvaginala pe 18 inainte de inseminare si doctorul a zis ca urmeaza pe seara sau cel tarziu pe 19 dimineata (corelat cu hormonii). Cred ca pe 19 la 6 dimineata s-a produs totusi, pentru ca m-au trezit intepaturile de ovar.
Deci 19 ar fi ziua 0, nu?
Da, 20 este 1dpo :) |
|
| deme wrote:
Da, 20 este 1dpo :)
Multumesc! :)
Nu stiu de ce ma tot incurc la d-astea. Nu mai zic ca de fiecare data cand ma intreaba vreun doctor cand a fost ultima menstruatie, eu trebuie sa ma uit in aplicatie :)) |
|
| Nicaieri88 wrote:
Multumesc! :)
Nu stiu de ce ma tot incurc la d-astea. Nu mai zic ca de fiecare data cand ma intreaba vreun doctor cand a fost ultima menstruatie, eu trebuie sa ma uit in aplicatie :))
Si eu fac la fel :) |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Deme vin cu galeria! Succes! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 155
| Succes Deme și Nicăieri88 !!! Sa vi se împlinească visul cat mai curând posibil! La fel tuturor aspirantelor |
|
|