Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/16/2022 Mesaje: 103
| elenac01 wrote:
Felicitari!! Sa fiti sanatosi!! <3 Pai am asteptat ziua de menstra care a intarziat pana in prezent 6 zile. Fac cate un test pe zi toate negative. As manca si tot manca si tot nu m-as satura, am doar sanii putin putin mai sensibili dar sunt moi, total diferit de cum eram cand am pierdut sarcina anterioara. In schimb ma simt foarte obosita si anxioasa dar dau vina si pe vreme. Mi-as dori din tot sufletul sa fie bebe se pare ca nu prea ar fi...
M-ai pus putin pe ganduri ca tu nu ai avut niciun simptom desi prima data le-ai avut. Poate e cu noroc si la mine :D
Multumesc de sustinere si sarcina usoara!
Elena, nici eu nu am nici un simptom, doar sanii au inceput sa ma doara putin cam in ziua 10 dpo iar acum de vreo 2 zile ma doar mult mai tare.In celelalte luni ma simteam gravida de fiecare data, eram tot obosita , mancam tot ce vedeam iar sanii ma dureau de la ovulatie pana cand veneau uratii., iar luna asta in care chiar s- a prins ceva a fost fara nici un fel de simptom, acum mai ramane de vazut daca vrea sâmburel sa plece sau sa ramana cu mine acolo la caldurica |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 775
| elenac01 wrote:
Felicitari!! Sa fiti sanatosi!! <3 Pai am asteptat ziua de menstra care a intarziat pana in prezent 6 zile. Fac cate un test pe zi toate negative. As manca si tot manca si tot nu m-as satura, am doar sanii putin putin mai sensibili dar sunt moi, total diferit de cum eram cand am pierdut sarcina anterioara. In schimb ma simt foarte obosita si anxioasa dar dau vina si pe vreme. Mi-as dori din tot sufletul sa fie bebe se pare ca nu prea ar fi...
M-ai pus putin pe ganduri ca tu nu ai avut niciun simptom desi prima data le-ai avut. Poate e cu noroc si la mine :D
Multumesc de sustinere si sarcina usoara!
multumesc 😘 Elena , totusi eu in ziua 3 de intarziere aveam un test f f f pozitiv (imediat cum am pus picaturile de pipi in 30 secunde au aparut cele 2 linii) si in ziua 4 sau 5 am mers si am facut beta care a iesit 6000+ .. nu stiu ce sa cred , nu as vrea sa sune a dezamagire , dar nu pare a fi o sarcina .. 🥺 sper sa te ajute Dzeu si sa spun eu gresit , dar in 6 zile de intarziere cred ca s-ar fi pozitivat un test macar .. 🥺 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/23/2022 Mesaje: 8
| Andreea_neacsu wrote: multumesc 😘 Elena , totusi eu in ziua 3 de intarziere aveam un test f f f pozitiv (imediat cum am pus picaturile de pipi in 30 secunde au aparut cele 2 linii) si in ziua 4 sau 5 am mers si am facut beta care a iesit 6000+ .. nu stiu ce sa cred , nu as vrea sa sune a dezamagire , dar nu pare a fi o sarcina .. 🥺 sper sa te ajute Dzeu si sa spun eu gresit , dar in 6 zile de intarziere cred ca s-ar fi pozitivat un test macar .. 🥺
Singurul lucru care ar putea fi, ar fi o ovulatie tarzie. Dar ai dreptate...asa am zis si eu, dupa cateva zile ar fi trebuit sa se rozuiasca si a doua liniuta. Imi pare asa rau... si am timpul limitat ca al meu sot pleca 3 luni, vine 3 lui etc. Si daca vine acum tarziu si el pleaca in Aprilie nu mai prind nicio sansa pana in iulie. Asa a fost sa fie. O urma de speranta mai am. Am mai auzit de teste pozitive dupa 7-8 zile. Daca sunt si eu in cazul asta, dau de baut! :D |
|
| elena10 wrote: Elena, nici eu nu am nici un simptom, doar sanii au inceput sa ma doara putin cam in ziua 10 dpo iar acum de vreo 2 zile ma doar mult mai tare.In celelalte luni ma simteam gravida de fiecare data, eram tot obosita , mancam tot ce vedeam iar sanii ma dureau de la ovulatie pana cand veneau uratii., iar luna asta in care chiar s- a prins ceva a fost fara nici un fel de simptom, acum mai ramane de vazut daca vrea sâmburel sa plece sau sa ramana cu mine acolo la caldurica
Buna Elena, Felicitari si sa dea Doamne Doamne sa fie cu voi pana la 9 luni si apoi o viata intreaga! Ai avut intarziere mare? Cum am avut avortul menstrual luna trecuta, poate s-a dereglamt cumva menstra. Nu stiu... Desi eu zic ca am avut ovulatie ca am usoare dureri de burtica. Si am avut in 2 zile diferite. Cine stie... poate vin uratii si imi spulbera speranta. De fiecare data candmerg la toaleta am emotii...:( |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 775
| eu dupa avortul menstrual am avut ovulatia ca in mod normal la 20-21 zile .. cand banuiesti sa fi avut ovulatia ? |
|
| Andreea_neacsu wrote:eu dupa avortul menstrual am avut ovulatia ca in mod normal la 20-21 zile .. cand banuiesti sa fi avut ovulatia ?
In jurul datei de 9. Apoi am mai avut ceva asemanator simptomelor ovulatiei si prin jurul datei de 16. Oricum, dupa calculele mele, ar fi trebuit sa iasa macar ceva fad rozaliu zilele astea. Am facut un test aseara si era negativ. Voi mai face si azi unul si cam aia e. |
|
| elenac01 wrote:
Buna Elena, Felicitari si sa dea Doamne Doamne sa fie cu voi pana la 9 luni si apoi o viata intreaga! Ai avut intarziere mare? Cum am avut avortul menstrual luna trecuta, poate s-a dereglamt cumva menstra. Nu stiu... Desi eu zic ca am avut ovulatie ca am usoare dureri de burtica. Si am avut in 2 zile diferite. Cine stie... poate vin uratii si imi spulbera speranta. De fiecare data candmerg la toaleta am emotii...:(
Multumesc, dar sunt cam rezervata , nu stiu ce va fi, voi vedea maine la beta.Teoretic azi ar fi prima zi de intarziere, sunt in ziua 15 dpo iar beta 1 am facut in Z12 si beta2 in Z14
Poate ai avut o ovulatie mai tarzie sau poate fi si o dereglare hormonala.Iti doresc sa fie prima varianta |
|
| elena10 wrote: Multumesc, dar sunt cam rezervata , nu stiu ce va fi, voi vedea maine la beta.Teoretic azi ar fi prima zi de intarziere, sunt in ziua 15 dpo iar beta 1 am facut in Z12 si beta2 in Z14 Poate ai avut o ovulatie mai tarzie sau poate fi si o dereglare hormonala.Iti doresc sa fie prima varianta
Multumesc! Si tie multa sanatate si sa ne dai vesti bune |
|
| elenac01 wrote:Multumesc! Si tie multa sanatate si sa ne dai vesti bune |
|
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| elena10 wrote: Da Oana, imi pare rau de sarcina pierduta, sunt asa de trista cand aud intamplari reale si care au un final trist, prin asta cred ca trec si eu acum Sunt sigura ca este greu, stiu si eu pe pielea mea insa nu te ajuta sa te necajesti sau sa iti pui sperante false. Fii tare, important e ca s-a intamplat, deci sunt sanse sa se intample iar, ia lucrurile asa ! |
|
| Oana.c wrote: Sunt sigura ca este greu, stiu si eu pe pielea mea insa nu te ajuta sa te necajesti sau sa iti pui sperante false. Fii tare, important e ca s-a intamplat, deci sunt sanse sa se intample iar, ia lucrurile asa !
|
|
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| La mine se pare ca nu a fost ovulatie luna asta... a venit cm cu 3 zile mai devreme... eu nu mai inteleg nimic |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 352
| Bia_S wrote:La mine se pare ca nu a fost ovulatie luna asta... a venit cm cu 3 zile mai devreme... eu nu mai inteleg nimic
Bia dacă simți că ai cicluri anovulatorii vorbește cu medicul tau, așa am făcut și eu și mi-a prescris clostilbegyt/ clomifen. Sunt pastile de stimulare ovariana. |
|
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Mie mi-a dat 3 luni de myo sun plus si normens pt asta si a zis ca vedem dupa cele 3 luni daca nu raman insarcinata cu ce continuam. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Elena10 ai mai repetat beta, cum îi rezultatul? |
|
Adelina0789, Maria2508, Minune2024, Nimeni, OtiliaC, Rebecca10 |