Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Wapsy86
Scris: Monday, February 6, 2023 7:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/30/2023
deme wrote:

Buna si sper ca luna aceasta sa fie luna ta norocoasa 🤗

Sa te auda de acolo de sus!
Imi doresc sa aud de la toate doar de pozitiveeee!
maria0202
Scris: Wednesday, February 8, 2023 7:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2023
Buna fetelor! Cheek Kiss
De cateva saptamani am descoperit aceste topicuri si mi-au fost sursa de ocupare a timpului, dar mai ales de informare. Love
In prezent am 28 de ani, impreuna cu sotul (31), ne-am hotarat ca este timpul sa incercam pentru primul bebe.
Mi-am facut un set de analize preconceptionale la clinica Nativia si toate au iesit bune, am plecat de la dna doctor din cabinet cu recomandarea sa continui acidul folic (iau de 2 luni Femibion) si sa ne apucam de treaba :)
Pana acum am luat pastile anticonceptionale, am terminat folia saptamana aceasta, pe 6 feb, pe 10 imi va veni ciclul, iar dupa aceea vom incepe ā€treabaā€.
Stiu ca probabil dupa anticonceptionale nu vom avea succes foarte curand, insa nici nu ne grabim, vedem ce va fi.
Nicaieri88
Scris: Wednesday, February 8, 2023 11:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/2/2022
Wapsy86 wrote:

La prima pierdere s-a luat biopsie. Mi-a spus doar ca da,acolo a existat un fat. Am facut toate analizele de trombofilie. Au iesit bine. Mai am 3 zile pana vine menstruatia, dar azi deja ma doare capul( asa patesc mereu inainte cu 1-2 zile), si cateva intepaturi... Nu prea cred ca am sanse luna aceasta...

8 zile trec repede...Sa vina un test pozitivv!!

Imi pare rau ca nu ati aflat mai multe.

Iti tin tie pumnii sa fie, la mine a venit menstruatia, saptamana viitoare am prima monitorizare pentru inseminare

Nici asa nu vreau sa sper prea mult, ca sa nu pic din pom daca n-o fi. Incerc sa o iau ca pe urmator pas si atat. :)
maria0202
Scris: Thursday, February 9, 2023 1:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2023
maria0202 wrote:
Buna fetelor! Cheek Kiss
De cateva saptamani am descoperit aceste topicuri si mi-au fost sursa de ocupare a timpului, dar mai ales de informare. Love
In prezent am 28 de ani, impreuna cu sotul (31), ne-am hotarat ca este timpul sa incercam pentru primul bebe.
Mi-am facut un set de analize preconceptionale la clinica Nativia si toate au iesit bune, am plecat de la dna doctor din cabinet cu recomandarea sa continui acidul folic (iau de 2 luni Femibion) si sa ne apucam de treaba :)
Pana acum am luat pastile anticonceptionale, am terminat folia saptamana aceasta, pe 6 feb, pe 10 imi va veni ciclul, iar dupa aceea vom incepe ā€treabaā€.
Stiu ca probabil dupa anticonceptionale nu vom avea succes foarte curand, insa nici nu ne grabim, vedem ce va fi.

Mai adaug faptul ca la eco doctora mi-a spus ca unul din ovare are aspect micropolichistic (acesta fiind si motivul pentru care am luat anticonceptionale multi ani la rand), iar celalalt ar arata normal, dar este mai mic.
M-am gandit sa incercam prima data fara a ne stresa cu teste de ovulatie si temp bazala, avand in vedere ca nici macar nu stiu cand imi va veni prima menstruatie de dupa oprirea pastilelor (acum cativa ani cand am mai oprit a intarziat destul de mult).
Ce parere aveti? S-a mai confruntat cineva cu problema asta? Ar putea ovula doar ovarul sanatos?
deme
Scris: Saturday, February 11, 2023 9:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
maria0202 wrote:

Mai adaug faptul ca la eco doctora mi-a spus ca unul din ovare are aspect micropolichistic (acesta fiind si motivul pentru care am luat anticonceptionale multi ani la rand), iar celalalt ar arata normal, dar este mai mic.
M-am gandit sa incercam prima data fara a ne stresa cu teste de ovulatie si temp bazala, avand in vedere ca nici macar nu stiu cand imi va veni prima menstruatie de dupa oprirea pastilelor (acum cativa ani cand am mai oprit a intarziat destul de mult).
Ce parere aveti? S-a mai confruntat cineva cu problema asta? Ar putea ovula doar ovarul sanatos?

Din ce stiu eu, testele de ovulatie sunt înșelătoare atunci cand ai ovare polichistice, cea mai buna este ecografia.
Poti ovula cu ovarul sanatos, multa bafta!

Fetele am o problema, daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva.
Cumva CM mi se reglase la 28-29zile, ovulația cu teste iesea clasic in z14-15-16. Ultimul meu CM a fost in data de 27.01, astazi fiind z16 . Teoretic din z11 am intrat in perioada fertila, dupa cum prevestea si mucusul cervical
Toate bune, am prestat in z9,z12,z14, iar astazi cand am fost la baie, surpriza, am o scurgere maro insa amestecata cu mucus specific ovulatiei. A necesitat un absorbant clasic.
Sunt oarecum WTF 🙄
freya1
Scris: Saturday, February 11, 2023 10:16 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
deme wrote:

Din ce stiu eu, testele de ovulatie sunt înșelătoare atunci cand ai ovare polichistice, cea mai buna este ecografia.

Cumva CM mi se reglase la 28-29zile, ovulația cu teste iesea clasic in z14-15-16. Ultimul meu CM a fost in data de 27.01, astazi fiind z16 . Teoretic din z11 am intrat in perioada fertila, dupa cum prevestea si mucusul cervical
Toate bune, am prestat in z9,z12,z14, iar astazi cand am fost la baie, surpriza, am o scurgere maro insa amestecata cu mucus specific ovulatiei. A necesitat un absorbant clasic.
Sunt oarecum WTF 🙄

Pai asta iti confirma ovulatia, sangele maro e putin mai vechi, deci probabil ai ovulat deja
deme
Scris: Saturday, February 11, 2023 10:41 AM
Nivel

freya1 wrote:

Pai asta iti confirma ovulatia, sangele maro e putin mai vechi, deci probabil ai ovulat deja

M-am gandit si la lucrul asta freya, doar ca testele nu au iesit pozitive si e prima oara cand am asa ceva. Ciudat tare, parca fiecare luna vine cu ceva nou ,numai cu ce trebuie nu :)

Te îmbrățișez 🥰
freya1
Scris: Saturday, February 11, 2023 12:43 PM
Nivel

deme wrote:

M-am gandit si la lucrul asta freya, doar ca testele nu au iesit pozitive si e prima oara cand am asa ceva. Ciudat tare, parca fiecare luna vine cu ceva nou ,numai cu ce trebuie nu :)

Te îmbrățișez 🥰

Cheek Kiss atunci mai testeaza, poate urmeaza... am patit si eu asa
Nicaieri88
Scris: Saturday, February 11, 2023 11:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/2/2022
deme wrote:

Sunt oarecum WTF 🙄

Poate o fi sangerare de implantare? :)

Eu nu am patit niciodata sa am scurgeri la ovulatie, am citit ca pot exista totusi. Dar daca testul a iesit pozitiv in ziua 11, asta inseamna ca ovulatia s-a produs ori in ziua urmatoare ori a doua zi din ce stiu eu.
deme
Scris: Monday, February 13, 2023 8:13 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Eu nu am patit niciodata sa am scurgeri la ovulatie, am citit ca pot exista totusi. Dar daca testul a iesit pozitiv in ziua 11, asta inseamna ca ovulatia s-a produs ori in ziua urmatoare ori a doua zi din ce stiu eu.

Nici eu nu am pățit pana acum la 40 ani 🙄insa se pare ca exista. Astazi in z18 mi-a iesit cel mai pozitiv test de ovulatie . Ciudat este si corpul .

deme
Scris: Monday, February 13, 2023 8:13 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Nici eu nu am pățit pana acum la 40 ani 🙄insa se pare ca exista. Astazi in z18 mi-a iesit cel mai pozitiv test de ovulatie . Ciudat este si corpul .

freya1
Scris: Monday, February 13, 2023 8:42 PM
Nivel

deme wrote:

Sa fie cu noroc atunci, spor la treaba !
Si eu am ovulat putin mai tarziu in luna in care am ramas insarcinata si, culmea, cu ovarul mai lenes, care nici la stimulare nu prea a raspuns... ala a fost momentul lui de glorie :))
maria2013
Scris: Tuesday, February 14, 2023 4:46 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
deme wrote:

Succes! Am mai scris pe aici: am doua sarcini duse cu bine, ambele cu ovulații tarzii/foarte târzii (la prima am ovulat în z21, la a doua, în z28), asta în condițiile în care ovulam mereu pe ceas, în z16. Sa fie cu noroc!
deme
Scris: Tuesday, February 14, 2023 4:59 PM
Nivel

freya1 wrote:

Sa fie cu noroc atunci, spor la treaba !
Si eu am ovulat putin mai tarziu in luna in care am ramas insarcinata si, culmea, cu ovarul mai lenes, care nici la stimulare nu prea a raspuns... ala a fost momentul lui de glorie :))

Sa fie, am avut contact in z17, sper sa reusim I astazi, asa ca de Valentine's day :)
deme
Scris: Tuesday, February 14, 2023 5:01 PM
Nivel

maria2013 wrote:

Succes! Am mai scris pe aici: am doua sarcini duse cu bine, ambele cu ovulații tarzii/foarte târzii (la prima am ovulat în z21, la a doua, în z28), asta în condițiile în care ovulam mereu pe ceas, în z16. Sa fie cu noroc!

Mulțumesc Maria, cred ca cel mai tarziu am ovulat in z17, acum z19.
Nu îmi fac mari sperante, chiar daca ele sunt luna de luna, mai scad in intensitate :)
De atâta amar de vreme, am cam obosit, fizic si psihic 🙈
Utilizatori in acelasi subiect
Amaranth, Iudita , Iulia136, Liliana1878
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.