Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| deme wrote:
Mult succes!!! Ati primit voucherele? Am trimis si noi acum o săptămână actele, cand primim aprobare (sper!) , ii dam bătaie!
Inca nu. am primit mail ca dosarul este eligibil asteptam contractul si apoi vaucherele sper ca intr-o luna sau mai repede sa le avem. Iti doresc mult succes si Doamne ajuta de data asta sa fie cu noroc. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1816
| Lore35 wrote: Inca nu. am primit mail ca dosarul este eligibil asteptam contractul si apoi vaucherele sper ca intr-o luna sau mai repede sa le avem. Iti doresc mult succes si Doamne ajuta de data asta sa fie cu noroc.
Probabil o sa mai dureze la noi, am uitat sa si semnam unde am scris conform cu originalul 🙈
Multă bafta 🥰
In iunie, chiar de ziua lui, ne-am hotărât sa scoatem si actele si sa ne cununam in biserica. Suntem împreună de 10ani, dar nu am făcut nici o formalitate ca sa zic asa :) |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| deme wrote:
Probabil o sa mai dureze la noi, am uitat sa si semnam unde am scris conform cu originalul 🙈
Multă bafta 🥰
In iunie, chiar de ziua lui, ne-am hotărât sa scoatem si actele si sa ne cununam in biserica. Suntem împreună de 10ani, dar nu am făcut nici o formalitate ca sa zic asa :)
O sa fie bine eu cred ca de acum se misca mai repede cu dosarele cele mai multe au fost depuse pe data de 5. Iti multumesc același lucru iti doresc si tie sa fie cu noroc tot ce va propuneti. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/13/2022 Mesaje: 40
| Buna ziua dragele mele...am și eu o problema și va rog daca cineva a întâmpinat problema asta sa mă ajutați...am5,6 zile de la terminarea menstruației și am observat că de doua zile am inceput sa sângerez câte puțin..culoarea variază de la maro...roz...știe cineva care ar putea fi cauza?a întâmpinat cineva problema asta?sunt puțin panicata, vă mulțumesc! |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 337
| deme wrote:
Multă bafta 🥰
In iunie, chiar de ziua lui, ne-am hotărât sa scoatem si actele si sa ne cununam in biserica. Suntem împreună de 10ani, dar nu am făcut nici o formalitate ca sa zic asa :)
Mult succes in tot ceea ce va propuneți ! |
|
Inregistrat: 1/30/2023 Mesaje: 3
| Buna mamici aspirante. Va urmaresc de ceva timp, si tot am citit de prin forum. Am hotarat sa va povestesc putin din experienta mea. Sunt o mamica de un baietel de aproape 5 ani( pe 8 martie implineste). La prima sarcina am ramas din a 2a luna insarcinata( a2a luna de cand oprisez anticonceptionalele). Atunci aveam 30 de ani. In urma cu 2 aniam hotarat sa mai avem un copil. Am ramas insarcinata la fel repede, chiar fara sa ne asteptam. Totul ok la eco 7 sapt, la 12 sapt am pierdut sarcina. Mi s-a spus ca fatul era mort de la 9 sapt. Am trecut atunci prin " o nastere", urmata de chiurotaj. In vara, am ramas fin nou insarcinata, de data asta am pierdut la 5 saptamani.... Din octombrie ne-am pus iar pe treaba si tot incercam si nu se prinde nimic. Luna aceasta am facut si teste de ovulatie. Azi e ziua 4 DP0. Va doresc sa vi se implineasca visul si sa ne auzim cu toate cu vesti bune. |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 432
| Wapsy86 wrote:Buna mamici aspirante. Va urmaresc de ceva timp, si tot am citit de prin forum. Am hotarat sa va povestesc putin din experienta mea. Sunt o mamica de un baietel de aproape 5 ani( pe 8 martie implineste). La prima sarcina am ramas din a 2a luna insarcinata( a2a luna de cand oprisez anticonceptionalele). Atunci aveam 30 de ani. In urma cu 2 aniam hotarat sa mai avem un copil. Am ramas insarcinata la fel repede, chiar fara sa ne asteptam. Totul ok la eco 7 sapt, la 12 sapt am pierdut sarcina. Mi s-a spus ca fatul era mort de la 9 sapt. Am trecut atunci prin " o nastere", urmata de chiurotaj. In vara, am ramas fin nou insarcinata, de data asta am pierdut la 5 saptamani.... Din octombrie ne-am pus iar pe treaba si tot incercam si nu se prinde nimic. Luna aceasta am facut si teste de ovulatie. Azi e ziua 4 DP0. Va doresc sa vi se implineasca visul si sa ne auzim cu toate cu vesti bune.
Bine ai venit, dar sedere scurta iti urez! Imi pare rau de pierderi.. Ai aflat cauza sau ai facut mutatiile de trombofilie?
Eu mai am de asteptat 8 zile pana trebuie sa imi vina menstruatia. Nu am sperante, desi luna asta am avut contact dirijat.
Am hotarat impreuna cu doctorul curent sa incercam si 2-3 inseminari artificiale fara stimulare ovariana.
La FIV am renuntat momentan si oricum abia am primit numar de inregistrare.
Voi ce mai faceti? Cum sunteti?
|
|
Inregistrat: 1/26/2023 Mesaje: 2
| Buna, fetelor! Si eu incerc de vreo 3 ani sa ramas insarcinata si tot de atunci merg la doctori. In vara am facut histerosalpingografie unde rezultul a fost de trompa impermeabila pe partea dreapta. La recomandarea doamnei doctor de atunci, am monitorizat ovulatia vreo 2 luni dar degeaba. Ulterior stabilisem ca atunci cand se intoarce din co sa facem laparascopie doar ca piedica a fost bacteria E-coli care imi recidiveaza mai mereu. Acum am schimbat si medicul fiindca doamna doctora ma cam plimba de la margine la perete, ca e plecata si diverse. Intrebarea mea este, bineinteles daca a mai fost cineva in situatia mea sau cineva care cunoaste aceasta problema mai in detaliu, exista sansa sa pot ramane natural dupa aceasta interventie laparascopic? Va multumesc si scuze de roman! |
|
| Timea P wrote:Buna, fetelor! Si eu incerc de vreo 3 ani sa ramas insarcinata si tot de atunci merg la doctori. In vara am facut histerosalpingografie unde rezultul a fost de trompa impermeabila pe partea dreapta. La recomandarea doamnei doctor de atunci, am monitorizat ovulatia vreo 2 luni dar degeaba. Ulterior stabilisem ca atunci cand se intoarce din co sa facem laparascopie doar ca piedica a fost bacteria E-coli care imi recidiveaza mai mereu. Acum am schimbat si medicul fiindca doamna doctora ma cam plimba de la margine la perete, ca e plecata si diverse. Intrebarea mea este, bineinteles daca a mai fost cineva in situatia mea sau cineva care cunoaste aceasta problema mai in detaliu, exista sansa sa pot ramane natural dupa aceasta interventie laparascopic? Va multumesc si scuze de roman!
Interventie laparoscopica pentru ce? Inseamna ca ai doar o trompa functionala, puțin mai greu sa raman natural, asta in cazul in care nu mai exista alte probleme la tine, ai amh si varsta bună, iar sotul in perfecta stare de funcționare fara probleme :)
Bine ai venit si sper sa nu stai mult pe la noi. |
|
| Nicaieri88 wrote:
Bine ai venit, dar sedere scurta iti urez! Imi pare rau de pierderi.. Ai aflat cauza sau ai facut mutatiile de trombofilie?
Eu mai am de asteptat 8 zile pana trebuie sa imi vina menstruatia. Nu am sperante, desi luna asta am avut contact dirijat.
Am hotarat impreuna cu doctorul curent sa incercam si 2-3 inseminari artificiale fara stimulare ovariana.
Cum esti ?? |
|
| Wapsy86 wrote:Buna mamici aspirante. Va urmaresc de ceva timp, si tot am citit de prin forum. Am hotarat sa va povestesc putin din experienta mea. Sunt o mamica de un baietel de aproape 5 ani( pe 8 martie implineste). La prima sarcina am ramas din a 2a luna insarcinata( a2a luna de cand oprisez anticonceptionalele). Atunci aveam 30 de ani. In urma cu 2 aniam hotarat sa mai avem un copil. Am ramas insarcinata la fel repede, chiar fara sa ne asteptam. Totul ok la eco 7 sapt, la 12 sapt am pierdut sarcina. Mi s-a spus ca fatul era mort de la 9 sapt. Am trecut atunci prin " o nastere", urmata de chiurotaj. In vara, am ramas fin nou insarcinata, de data asta am pierdut la 5 saptamani.... Din octombrie ne-am pus iar pe treaba si tot incercam si nu se prinde nimic. Luna aceasta am facut si teste de ovulatie. Azi e ziua 4 DP0. Va doresc sa vi se implineasca visul si sa ne auzim cu toate cu vesti bune.
Buna si sper ca luna aceasta sa fie luna ta norocoasa 🤗 |
|
|
Bine, Deme. Maine o sa fac un test ultrasensibil desi inca mai am 3 zile pana la menstra. Am niste simptome vagi, dar am mai avut si cu alte ocazii si era doar progesteronul de vina sau mi le induceam.
Acum sunt realista si nu ma mai imbat cu apa rece.
Ma pregatesc de prima inseminare. Trebuie sa anunt in prima zi de menstruatie sa program monitorizarea.
Tu cum esti?
|
|
| Nicaieri88 wrote:
Bine, Deme. Maine o sa fac un test ultrasensibil desi inca mai am 3 zile pana la menstra. Am niste simptome vagi, dar am mai avut si cu alte ocazii si era doar progesteronul de vina sau mi le induceam.
Acum sunt realista si nu ma mai imbat cu apa rece.
Ma pregatesc de prima inseminare. Trebuie sa anunt in prima zi de menstruatie sa program monitorizarea.
Tu cum esti?
Sa fie cu noroc !!!
Eu.. am început sedintele la psiholog pt ca simt ca nu mai rezist. Cred ca s-au acumulat o groaza de lucruri, vorbite si nevorbite, frustrari si am avut 2 episoade de atacuri de panica :) In rest nimic, aștept, povestea vietii mele🙈 astept sa se aprobe dosarul pt fiv, astept ca poate se intampla natural (sotul tot o trage cu asta, imi vine sa ii pun perna pe fata) si cam atat😊 |
|
| deme wrote:
Sa fie cu noroc !!!
Eu.. am început sedintele la psiholog pt ca simt ca nu mai rezist. Cred ca s-au acumulat o groaza de lucruri, vorbite si nevorbite, frustrari si am avut 2 episoade de atacuri de panica :) In rest nimic, aștept, povestea vietii mele🙈 astept sa se aprobe dosarul pt fiv, astept ca poate se intampla natural (sotul tot o trage cu asta, imi vine sa ii pun perna pe fata) si cam atat😊
N-a fost sa fie, mi-a venit menstruatia si cu 2 zile mai devreme chiar. Imi pare rau, stiu cum e sa te culegi de pe jos. Te felicit pt sedintele la psiholog.
Vor veni si timpuri mai bune. Noi de cand am depus dosarul si am inceput iar cu analize, etc..parca n-am facut altceva decat sa-mi zgandar anxietatea. Am inceput iar cu palpitatii, dureri de cap si senzatia sfasietoare ca pt noi pur si simplu nu se va intampla niciodata.
Astept sa incercam inseminarile si daca nici asa nu reusim, am zis ca imi iau gandul de tot.
Prietena mea a reusit dupa 3 ani, natural, fara prea multe analize si fix in luna in care nici nu a mai incercat cu adevarat.
Nu cred ca va fi si la noi la fel, dar mi-am pierdut increderea si rabadarea si m-am saturat ca asta sa fie singurul meu gand de dimineata pana seara.
|
|
Inregistrat: 1/30/2023 Mesaje: 3
| Nicaieri88 wrote:
La prima pierdere s-a luat biopsie. Mi-a spus doar ca da,acolo a existat un fat. Am facut toate analizele de trombofilie. Au iesit bine. Mai am 3 zile pana vine menstruatia, dar azi deja ma doare capul( asa patesc mereu inainte cu 1-2 zile), si cateva intepaturi... Nu prea cred ca am sanse luna aceasta...
8 zile trec repede...Sa vina un test pozitivv!! |
|
Nicaieri88 |