Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Isa294
Scris: Wednesday, December 28, 2022 1:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Buna fetelor, nici eu nu vin cu noutati, am facut histero in noiembrie si astept ianuarie sa incepem fiv.

Deme, poate ne intersectam pe la Maftei Lol in ziua interventiei era plina ochi clinica, doamne cate femei se mai lupta pentru un bebe.

In ce priveste cazurile exceptionale de sarcini, nu stiu altii cum sunt, dar pe mine nu ma ajuta deloc sa stiu de ele, am si eu exemplele mele si cred ca toate le avem. Dupa 2 ani de incercari iau taurul in coarne si fac ce trebuie facut, pentru mine oricum ar veni, tot dar de la Dumnezeu e. Dar daca apar impedimente, n-o sa stau cu mainile in san doar pentru ca altora li s-a intamplat, cum nici pana acum n-am urmat sfatul (nesolicitat) "relaxati-va si o sa vina". Speranta moare ultima, dar moare sigur tot asteptand sa se intample.
Nicaieri88
Scris: Wednesday, December 28, 2022 1:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
deme wrote:

Stii cum e, tot auzi de minuni, insa daca nu ti se întâmplă ție degeaba. Si eu am tot sperat la o minune de Crăciun si am facut astazi un viola care evident este negativ, cred ca sunt 9dpo de ieri au început sa ma deranjeze puțin sanii si usoare dureri de ovare.
Trebuie sa am iar o discuție cu soțul sa vedem clar de cand incepem fiv-ul .
Mi-e așa ciuda si parca nici nu mai am tragere de inima pentru nimic.

Eu nu am tragere de inima pt FIV cam deloc si mi-e teama ca ma voi razgandi la un moment dat. Planul este sa fac totusi,dar cu starile de rau de la hormoni..nu stiu cum voi reactiona. Imi este ciuda ca abia ce am scapat de anxietate si de starile de rau cat de cat. Stimularea ma va da cu 3 casute in spate.
Am zis sa incerc totusi, dar daca imi va fi mult mai rau ca acum..nu stiu daca fizic voi putea sa merg pana la capat.

Si da, cu minunile cam asa e. Cam toti prietenii mei au avut noroc, insa se pare ca pe noi ne ocoleste.

Daca reusesc sa merg cu fiv pana la capat si nu voi ramane insarcinata, e final de drum pt mine. 1 incerc si atat. Vom adopta pana la urma.
deme
Scris: Wednesday, December 28, 2022 1:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Isa294 wrote:
Buna fetelor, nici eu nu vin cu noutati, am facut histero in noiembrie si astept ianuarie sa incepem fiv.

Deme, poate ne intersectam pe la Maftei Lol in ziua interventiei era plina ochi clinica, doamne cate femei se mai lupta pentru un bebe.

In ce priveste cazurile exceptionale de sarcini, nu stiu altii cum sunt, dar pe mine nu ma ajuta deloc sa stiu de ele, am si eu exemplele mele si cred ca toate le avem. Dupa 2 ani de incercari iau taurul in coarne si fac ce trebuie facut, pentru mine oricum ar veni, tot dar de la Dumnezeu e. Dar daca apar impedimente, n-o sa stau cu mainile in san doar pentru ca altora li s-a intamplat, cum nici pana acum n-am urmat sfatul (nesolicitat) "relaxati-va si o sa vina". Speranta moare ultima, dar moare sigur tot asteptand sa se intample.

Daca eram mai relaxata, nu mai aveam puls 😂😂
Eh mai glumesc si eu, insa sunt frustrata maxim si nu pot scapa de sentimentul asta.
deme
Scris: Wednesday, December 28, 2022 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Nicaieri88 wrote:

Eu nu am tragere de inima pt FIV cam deloc si mi-e teama ca ma voi razgandi la un moment dat. Planul este sa fac totusi,dar cu starile de rau de la hormoni..nu stiu cum voi reactiona. Imi este ciuda ca abia ce am scapat de anxietate si de starile de rau cat de cat. Stimularea ma va da cu 3 casute in spate.
Am zis sa incerc totusi, dar daca imi va fi mult mai rau ca acum..nu stiu daca fizic voi putea sa merg pana la capat.

Si da, cu minunile cam asa e. Cam toti prietenii mei au avut noroc, insa se pare ca pe noi ne ocoleste.

Daca reusesc sa merg cu fiv pana la capat si nu voi ramane insarcinata, e final de drum pt mine. 1 incerc si atat. Vom adopta pana la urma.

Te înțeleg, poate totuși o sa ai o surpriză cu fiv-ul si nu apar starile aiurea.
Eu nu am avut nici o stare aiurea de stimulari.
freya1
Scris: Wednesday, December 28, 2022 5:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Nicaieri, si eu ma temeam de stimulari, dar nu am avut absolut nicio stare aiurea sau disconfort, si am facut doza maxima posibila. Curaj si multa bafta !
Deme Cheek Kiss tin pumnii si abia astept vesti de la tine !
Nicaieri88
Scris: Wednesday, December 28, 2022 6:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Multumesc pentru incurajari, fetelor.

Pe 3 ianuarie fac si ultimele analize inainte de histeroscopie. Am primit si pentru trombofilie factor V - Leyden si factor II.
Eu am si talasemie beta, nu ma pricep deloc, dar sper ca nu sunt legate cumva.

Bafta si voua si sper sa reusim :)
Irinan
Scris: Thursday, December 29, 2022 2:29 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Isa294 wrote:

Pe la sfarsitul lui ianuarie trec si eu pe la clinica. Trebuie sa platesc congelarea embrionului ramas la ei ,si o sa trec cand merg la spital, sa nu mai fac alt drum la Iasi
iris11
Scris: Thursday, December 29, 2022 7:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/6/2022
Irinan wrote:

Pe la sfarsitul lui ianuarie trec si eu pe la clinica. Trebuie sa platesc congelarea embrionului ramas la ei ,si o sa trec cand merg la spital, sa nu mai fac alt drum la Iasi

Dragelor toate care suntem aici de cel puțin de un an până la urmă am gasit raspunsul : fiv-ul este o soluție. Si eu vroiam sa facem la Iași cu Maftei, până dar din pacate problema fiind la soț suntem " depwbdenti" de Voinea.
Va doresc ca 2023 să fie un an cu dorinte împlinite! Va îmbrățișez pe toate
Wela
Scris: Sunday, January 1, 2023 3:09 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/1/2023
Bunaaa si la multi ani tuturor fetelor de aici! Va urmaresc din umbra de vreo doi anisori si am trait alaturi de voi fiecare emotie a testarilor, analizelor! Va imbratisez tare!
Eu si sotul meu ne am hotarat ca e momentul sa ne completam familia si sa avem si noi primul bebelus.
Din cauza unor evenimente nu tocmai ok, ultimele 4 luni am fost varza psihic si super stresata astfel incat nu am reusit sa ne focusam deloc pe noi insa cu noul an avem mari sperante
Insa luna aceasta cam dupa perioada ovulatiei (cam din 27 decembrie) ma confrunt cu o situatie foarte inconfortabila- am o scurgere apoasa, initial transparenta si fara miros urat iar de ieri s a facut usor galbuie si cu un miros f intepator
Nu am avut niciodata si nu stiu ce ar putea fi si ce pot face pana ajung la gineco. Nu am usturimi la urinare, nici mancarimi, nimic. Doar acea scurgere super aiurea de zici ca faci pe tine asa. Si noaptea.. si ziua.
Aveti idee ce ar putea fi?
Scuzati romanul, va pup tare si va doresc ca in noul an toate visele sa devina realitate!
EllaMaria
Scris: Sunday, January 1, 2023 8:02 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Wela wrote:
Bunaaa si la multi ani tuturor fetelor de aici! Va urmaresc din umbra de vreo doi anisori si am trait alaturi de voi fiecare emotie a testarilor, analizelor! Va imbratisez tare!
Eu si sotul meu ne am hotarat ca e momentul sa ne completam familia si sa avem si noi primul bebelus.
Din cauza unor evenimente nu tocmai ok, ultimele 4 luni am fost varza psihic si super stresata astfel incat nu am reusit sa ne focusam deloc pe noi insa cu noul an avem mari sperante
Insa luna aceasta cam dupa perioada ovulatiei (cam din 27 decembrie) ma confrunt cu o situatie foarte inconfortabila- am o scurgere apoasa, initial transparenta si fara miros urat iar de ieri s a facut usor galbuie si cu un miros f intepator
Nu am avut niciodata si nu stiu ce ar putea fi si ce pot face pana ajung la gineco. Nu am usturimi la urinare, nici mancarimi, nimic. Doar acea scurgere super aiurea de zici ca faci pe tine asa. Si noaptea.. si ziua.
Scuzati romanul, va pup tare si va doresc ca in noul an toate visele sa devina realitate!

Buna! An nou fericit!
Trebuie sa ținem cont ca orice organism e diferit însă vreau să-ți spun experienta mea. De la începutul sarcinii mi-am notat in calendar toate simptomele sau mai bine zis modificările de după ziua ovulației. Ca idee in a 5 a zi de la ovulatie, am început sa am o secreție uneori apoasa, alteori cremoasa. Atunci am pus pe seama unei infecții, deși nu aveam niciun disconfort, însă ma mai așteptat si in a 9 a zi de la ovulatie avem un test slab pozitiv, abia se vedea, fiind si ultrasensibil. La mine a fost sarcina. Iti doresc sa ție sa ti se intample, mai astepata vreo 6 zile și fa un test ultrasensibil.
freya1
Scris: Sunday, January 1, 2023 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Wela wrote:

Eu zic sa faci un examen de secretie, secretia apoasa si cu miros urat pare a fi gardnerella. Pana faci asta poti folosi niste ovule cu lactobacili (gynophylus sau softigyn) care sunt ok de folosit si in cazul in care esti insarcinata
Pandispan
Scris: Wednesday, January 4, 2023 8:41 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2022
Buna fetelor.
Nu am mai revenit cu update.

Testele erau reale pozitive. Azi as avea 8 saptamani. Am avut un hematom si sunt pe tratamente dar nu am sangerat si la ultima ecografie disparuse aproape de tot.

Problema mea e cu anxietatea ca brusc nu mai e. Adica ultima eco e de la 7 saptamani si 2 zile si se vedea inimioara. Si azi deja imi fac idei si filme ca daca se opreste in evolutie si eu nu stiu.

Of, stiu ca daca se intampla asta e cu un scop si ca e genetic probabil asa ca e mai bine asa insa parca as vrea sa verific zilnic ca e bine...

Pandispan
Scris: Wednesday, January 4, 2023 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2022
Wela wrote:

poate fi o vaginoza. Fa un examen de secretie care sa includa si cele nespecifice gardnerella, mycoplasma, ureaplasma.

insa eu as zice ca poate fi pur si simplu glera si modificarile care apar sunt legate de fazelel ciclului menstrual.
Andreia Dede
Scris: Sunday, January 8, 2023 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2018
Buna fetelor.
Am mai scris si la sfarsitul lui decembrie si revin cu aceeasi problema in speranta ca poate vreuna din voi ati mai patit asa. Normal am ciclul menstrual regulat la 27 maxim 28 de zile. In decembrie trebuia sa mi vina pe data de 11 dar nu a venit. Mi a venit in ziua 32, sambata 17 decembrie. De obicei sangerez abundent 2, 3 zile apoi usor inca 3 4 zile. Acu mi a venit pe 17, primele 3 zile foarte foarte putin ca mai apoi sa fie cate o picatura pe hartia igienica, dar in fiecare zi. Cam la 3 4 zile am inceput sa am dureri de sani. Mi am facut teste dar sunt negative. Problema este ca sunt in ziua 22 de cand a inceput aceasta sangerare si inca nu s a oprit. De o saptamana a inceput chiar sa mi curga mai mult. Pana acum o saptamana puteam sa folosesc absorbante zilnice dar acum am trecut la cele normale. Am dureri de sani, sunt foarte foarte balonata si de o saptamana am inceput sa am dureri puternice de spate. Eu stau in danemarca si nu am cum sa merg sa fac Hcg. Am sunat la medicul de familie saptamana trecuta marti, am fost acolo, m a controlat a zis ca nu stie ce am si am primit o trimitere la un ginecolog. Problema este ca am sunat la toti ginecologii de aici si am gasit primul timp liber abia in 7 februarie. Luni voi suna din nou la medicul de familie sa spun ca nu pot aștepta atat. Dar pana atunci aveti vre o idee ce poate fi? Ma gandesc la un chist, dar poate un chist sa dea asa simptome de sarcina? Sau poate fi sarcina desi am o multime de teste negative?
Bety14
Scris: Sunday, January 8, 2023 9:41 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2023
Buna seara! Sunt noua aici. Va rog ajutați ma. Acest test este pozitiv? Este făcut cu 9 zile înainte de menstruație și apare o umbra
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.